Mortal Kombat | PS3

اقا چهار تا Fatality به ما یاد میدید..؟

اقا بیا حال کن :d

pw8gegdi70qkuqq798pv.jpg

امروز یک تریلر از اسکارلت اومد! ( با تشکر از IGN :d )
کلا خیلی خونین بود این شخصیت! فن های پرتابیشم خون بود :d یا یک چی تو این مایه ها :d (مثلا ساب زیرو یخ میزنه،این به جاش خون میزنه :d )
یک Arena جدید هم مثل اینکه توی این DLC هست!البته من هنوز MK رو بازی نکردم شایدم قدیمی باشه ولی توی عکس ها و ... ندیدمش! از در و دیوارش همینطور خون میریخت! :d 2 تا فیتالایتی هاش هم تا حدودی نشون داد :d خطری به نظر میرسید! :d

آخرشم گفت تا E3 برید تو کف :d

آقا کنشی رو کی میدن ؟ من منتظر اونم :d
عکسی چیزی پیدا شد از تریلر میزارم :d
news_mortal_kombat_skarlet_trailer-11140.jpg

هیچ سایتی عکسی چیزی از تریلر نزاشتن هنوز :d
گزاشتن لینک دانلود تریلر تو تاپیک مثل اینکه ممنوعه :d هر کی لینک دانلودش از مدیافایر رو میخواد بیاد تو پروفایل بهم بگه تا براش بزارم :d
شدید خین و خین ریزی بود ولی :d

news_mortal_kombat_skarlet_trailer-11140.jpg

هیچ سایتی عکسی چیزی از تریلر نزاشتن هنوز :d
گزاشتن لینک دانلود تریلر تو تاپیک مثل اینکه ممنوعه :d هر کی لینک دانلودش از مدیافایر رو میخواد بیاد تو پروفایل بهم بگه تا براش بزارم :d
شدید خین و خین ریزی بود ولی :d
اینم لینک YouTube ش

هنوز چیزی اعلام نشده،تا E3 باید صبر کنیم :d گرچه شاید تا 5$ هم قیمت گزاری بشه :d چون احتمالا غیر از شخص شخیص خودش، یک Arena هم وجود داره :d (مثل بقیه هم 2 تا فیتالایتی داره :d )

• Like
Reactions: Captain Mitchell
هنوز چیزی اعلام نشده،تا E3 باید صبر کنیم :d گرچه شاید تا 5$ هم قیمت گزاری بشه :d چون احتمالا غیر از شخص شخیص خودش، یک Arena هم وجود داره :d (مثل بقیه هم 2 تا فیتالایتی داره :d )

5$ خوبه .... Reasonable هم هست :d
برای مدت دیگه میگیرم حتما ... !!!!

ولی من هنوز منتظر کنشی ـم :d این 2 تا با هم توی مجله معرفی شدن! بعد این یکی داره زودتر میاد :d
من کنشی میخوام ... :d انشاالله اینم تو E3 معرفیش کنند :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or