Mortal Kombat | PS3

میگم این skarlet کلا با خون حال میکنه ها خیلی باحاله Blood Lady تشریف دارن ایشون
دوستان خبری نیست از dlc ها کلا کسی خبر نداره چیا قراره بیاد؟ چون من یه کارت 20 دلاری دارم موندم اینا رو بخرم یا نه .....................
تازه یادم افتاد کارتم دلاره بازیم ریجن 2 ای بخشکی شانس کپک زده:(

فعلا برای DLC قراره این اسکارلت و یک DLC دیگه که لباس های کلاسیک ساب زیرو ، اسکورپیون ، رپتایل ، ملینا ، کیتانا و جید هست بیاد! این دومی علاوه بر لباس ها برای اون 3 تای اول هرکدوم یک فیتالایتی هم داره! مثلا مال اسکورپیون اونیه که ماسکش رو بر میداره و طرف رو آتیش میزنه :d

فعلا برای DLC قراره این اسکارلت و یک DLC دیگه که لباس های کلاسیک ساب زیرو ، اسکورپیون ، رپتایل ، ملینا ، کیتانا و جید هست بیاد! این دومی علاوه بر لباس ها برای اون 3 تای اول هرکدوم یک فیتالایتی هم داره! مثلا مال اسکورپیون اونیه که ماسکش رو بر میداره و طرف رو آتیش میزنه :d
قیمتشو نمیدونی چنده؟ برم یه کارت ریجن 2 بخرم دانلودشون کنم
راستی تاریخ ریلیزشون کی هست؟

دوستان من یه کد دارم برای حالت کلاسیک ERMAC ، ولی:
اکانت اصلی من تو psn واسه اروپاست، الان چون بازیم ریجن یکه، رفتم یه اکانت واسه US ساختم.
حالا چجوری باید اینو دانلود کنم تا بتونم کلاسیک ارماک رو روی اکانت اصلیم یعنی اکانت اروپا داشته باشم ؟؟

با همون یوزر دومت که US هست دانلود کن،بعدش میتونی از DLC توی همه ی یوزرها استفاده کنی!
کلا بازی و DLC و ... (غیر از آواتر) توی همه ی یوزرها میشه ازشون استفاده کرد!

نامردا این ارمک رو تو اون پک کلاسیک نزاشتند! :d هیچ قیمت و تاریخ انتشاری هم هنوز مشخص نشده براشون :d

• Like
Reactions: *Psycho*
salam doostan
tu in Mortal Kombati ke man daram aksare harekata va fatality ha kar nemikonan
bayad chi kar konam
:((
اول وقتی گفت Finish Her/Him باید بزنید !

بعد تووی Move List اول X می زونید و فن خودتونو باری فاتالیتی رو پیدا می کنید و بعد اگه گفته Close نزدیکش وایمیستید و فن رو میرنید و اگه گفته Sweap باید یکمی ازش واصله می گیرید و فن رو میزنید و بعد اگه گفته Full Screen همه جا می تونید واستید . همین اگه مشکلی بود در خدمتم ! :)

اول وقتی گفت Finish Her/Him باید بزنید !

بعد تووی Move List اول X می زونید و فن خودتونو باری فاتالیتی رو پیدا می کنید و بعد اگه گفته Close نزدیکش وایمیستید و فن رو میرنید و اگه گفته Sweap باید یکمی ازش واصله می گیرید و فن رو میزنید و بعد اگه گفته Full Screen همه جا می تونید واستید . همین اگه مشکلی بود در خدمتم ! :)
mercy
vali kolan harekat bug daran aslan tir ha ham kar nemikonan az tuie move list ham hichi kar nemikone

همینطور که میدونید برای یکی از تروفی ها باید با هر نفر 24 ساعت بازی کنید ( + یک سری چیزای دیگه :d )
به خاطر همین مورد ما که روی PS3 بازی میکنیم برای پلات کردن بازی باید 24 ساعت بیشتر از اون طرفی ها صرف پلات کردن کنیم! چرا ؟ :d جوابش مشخصه! کریتوس هم نیازه برای پلات کردن :d

به قول یک بنده خدایی تو فروم PS3T :

Extra character = extra time
indifferent.gif

:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or