Mortal Kombat | PS3

قاعدتا نبايد به كابل ربط داشته باشه ولي من خودم مودمم وايرلسه و كلا تو Lobby نميرفتم ، يه روز گفتم الكي كابلو بزنم به PS3 شايد وصل شد ، كه زديمو همون دفعه اول وصل شد ! :d و 2 روزه كه با همين سيستم جواب ميده ...حالا ديگه داستان چي بود نميدونم ... ، با بچه هاي BC هم بازي زياد كرديم ( حدود 150 تا )‌ لگ هم كم بوده ... ولي با hamid02 نشد ديگه !!

با کابل هم نشد

salam

سلام،دوستام لیست کامل کمبو ها رو تو فایل Pdf یا یه چیز دیگه کسی نداره ؟ کلا چیزای اموزشی به صورت pdf یا هر چیزه دیگه ای جز در محیط کنسول دارید بهم بدید

قراره غیر از اون dlc اسکارلت و کنشی یک dlc دیگه هم بیاد!
تو این یکی لباس های کلاسیک
ساب زیر - اسکورپیون - ارمک - رپتایل - ملینا - کیتانا و جید هست!
و اینطور که توی تریلرش بود 3 تا فیتالایتی هم توش بود!
ساب زیرو : اونی که گردن طرف رو میگیره و ستون فقراتش رو میکشه بیرون
اسکورپیون : اونی که ماسکش رو بر میداره و طرف رو آتیش میزنه!
رپتایل : با زبونش سر طرف رو میکنه :d

نمیدونم بقیه ـشون هم فیتالایتی دارند یا نه ولی توی این تریلر اینا رو نشون دادن! :d

قراره غیر از اون dlc اسکارلت و کنشی یک dlc دیگه هم بیاد!
تو این یکی لباس های کلاسیک
ساب زیر - اسکورپیون - ارمک - رپتایل - ملینا - کیتانا و جید هست!
و اینطور که توی تریلرش بود 3 تا فیتالایتی هم توش بود!
ساب زیرو : اونی که گردن طرف رو میگیره و ستون فقراتش رو میکشه بیرون
اسکورپیون : اونی که ماسکش رو بر میداره و طرف رو آتیش میزنه!
رپتایل : با زبونش سر طرف رو میکنه :d

نمیدونم بقیه ـشون هم فیتالایتی دارند یا نه ولی توی این تریلر اینا رو نشون دادن! :d
کدوم تریلر ؟! :d:d:d

روش خاصي نداره ريال واقعا سخته ، اگه master يه كاراكتر شده باشي ميتوني با همون ردش كني ، يعني بايد خفن باشي ديگه ...

لزومی نداره ! :d این روش که میگم مثل باقالی میگیریش ! ...........
آقا Sheeva رو انتخاب کنید بعد بالا و پایین رو هی بزنین تا یارو گوشت کوبیده شه ! و بعد اینم بگم که هرچقدر این قسمت رو ببازید و بازی ازتون بخواد که ریستارت کنید به مرور اسونتر میشه ! یعنی وقتی حدود 20 بار ببازید یارو وایمیسه برو بر نگاتون میکنه چکش بزنین ! :d
فقط هی ببازید تا خود بازی ازتون بخواد ریستارت کنید ( خودتون ریستارت کنید تاثیر نداره ) .............
حالا چرا Sheeva رو گفتم چون این حرکتش باعث میشه رو درجه های سخت بازی Bug پیدا کنه و یارو رو زمین بخوابه و شما هی روش بالا پایین بپرین !

لزومی نداره ! :d این روش که میگم مثل باقالی میگیریش ! ...........
آقا Sheeva رو انتخاب کنید بعد بالا و پایین رو هی بزنین تا یارو گوشت کوبیده شه ! و بعد اینم بگم که هرچقدر این قسمت رو ببازید و بازی ازتون بخواد که ریستارت کنید به مرور اسونتر میشه ! یعنی وقتی حدود 20 بار ببازید یارو وایمیسه برو بر نگاتون میکنه چکش بزنین ! :d
فقط هی ببازید تا خود بازی ازتون بخواد ریستارت کنید ( خودتون ریستارت کنید تاثیر نداره ) .............
حالا چرا Sheeva رو گفتم چون این حرکتش باعث میشه رو درجه های سخت بازی Bug پیدا کنه و یارو رو زمین بخوابه و شما هی روش بالا پایین بپرین !
منم دقيقا همينجوري رد كردم ولي الان كه با Raiden بازي ميكنم ، ميتونم 100 بار برم و هر 100 بارش ردش كنم ! اون sheeva هم خوبه ولي جلوي ملينا اذيت ميشه آدم يه كم

170 رسیدم :d

سخت نیستن ولی طول میکشه تا تموم شه ... حتما این 299 / 300 سخت هست که ملت میگن :d تا اونجا برسیم ببینیم چه خبره ... بابت راهنمایی Sheeva ممنون ... به کارم میاد :d

امروز یک تریلر از اسکارلت اومد! ( با تشکر از IGN :d )
کلا خیلی خونین بود این شخصیت! فن های پرتابیشم خون بود :d یا یک چی تو این مایه ها :d (مثلا ساب زیرو یخ میزنه،این به جاش خون میزنه :d )
یک Arena جدید هم مثل اینکه توی این DLC هست!البته من هنوز MK رو بازی نکردم شایدم قدیمی باشه ولی توی عکس ها و ... ندیدمش! از در و دیوارش همینطور خون میریخت! :d 2 تا فیتالایتی هاش هم تا حدودی نشون داد :d خطری به نظر میرسید! :d

آخرشم گفت تا E3 برید تو کف :d

آقا کنشی رو کی میدن ؟ من منتظر اونم :d
عکسی چیزی پیدا شد از تریلر میزارم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or