Mortal Kombat | PS3

این پچ رو بدین بریزیم دیگه! خیلی حالم گرفته شد که تو ps3 فاتالیتی نمیزنه، تازه گاهی اوقات تو لودینگ ها هم گیر میکنه:( ، یعنی اینقدر سخت بود بازی بدون مشکل بیاد برا ps3?
پ.ن: اگر کسی لینک دانلود پچ رو داره بگه
http://b0.ww.np.dl.playstation.net/...S30522_00-MORTALKOMBATPTCH-A0101-V0101-PE.pkg

بازی برای ps3 بدون مشکل اومده چون بازی شما کپی هست این مشکلات هم روشه که طبیعی هست هر کسی خربزه میخوره باید پایه لرزش هم بشینه!
در ضمن موارد مربوط به کپی بازی را در تاپیک مربوطه عنوان کنید نه اینجا که مربوط به بازیهای اصل هست !!!
درسته مشکلات مربوط به کپی باید در تاپیکهای جیل بریک بازیها دنبال بشه اما در مورد خود بازی هیچ ربطی نداره که اصل باشه یا کپی و همینجا در موردش باید بجث بشه

• Like
Reactions: .:Layho:.
بازی برای ps3 بدون مشکل اومده چون بازی شما کپی هست این مشکلات هم روشه که طبیعی هست هر کسی خربزه میخوره باید پایه لرزش هم بشینه!
در ضمن موارد مربوط به کپی بازی را در تاپیک مربوطه عنوان کنید نه اینجا که مربوط به بازیهای اصل هست !!!
برو کنار بزار باد بیاد بابا....
==================================================
چقدر این Ermac قوی شده خدایی، بعد از 6 بار فایت هارد شکست خورد، چه جنگولک بازی هاییم در میاره...
در پی آزاد کردن فایر کیک هستیم.

فک کنم باید صبر عیوب رو داشته باشی . فک کنم یه 1 ماه دیگه ! :d

یه ماه؟ برو بالای 7 8 ماه... خصوصا که MK هست و تو ایران شناخته شده!
یک نصیحت برا اون های که می خواهند صبر کنن که قیمت بازی کم بشه یادم هست تابستون همین امسال رفتم dcرا بخرم زیر 30 تومان کسی نمیداه حتی خیلی ها هم بالای 35 میدادند حالا خودتون حساب کن ببین چند سال گذشته بود از عرضه بازی حالا این یکی که اصلا قابل مقایسه با اون نیست :d

حرف شما عینه این میمونه که به شیشه بگن سنگ سیلیس!
شیشه از سنگ سیلیس به وجود میاد ولی با ذوب کردن آن انجام فرآیند دیگر تبدیل به شیشه میشه دیگه به اون شیشه باید گفت !!!
تاخیر هم که از یه حدی رد بشه تبدیل به لگ میشه و دیگه در هیچ جای دنیا به اون تاخیر نمیگن همه میگن لگ به انگلیسی هم میگن lag
برای تاخیر هم میگن delay
در تمام دنیا این دو مبحث دو چیز جدا تلقی میشن و جداگانه هم ازشون نام میبرند حتی توی نقد بازیها (بخش مولتی آنها)!!!
من هم شرایط آنلاین mortal رو میخوام بفهمم که آیا در حد تاخیر هست یا لگ ؟
من تو بازی هیچوقت Delay نشنیدم و هر وقت جایی خوندم یا شنیدم لگ بوده..
حالا اگه کس دیگه میدونه بگه اینو بلکه روشن شه..
تو Dictionary هم امروز دیدم lag همون تاخیر بود

حالا واسه اینکه زیاد از بازی هم جدا نباشه یکی میگه انلاین چجوریه یا نه؟!:d
در مورد Unlock کردن کاراکتر ها و قسمت های مختلف بازی...

من تو بازی هیچوقت Delay نشنیدم و هر وقت جایی خوندم یا شنیدم لگ بوده..
حالا اگه کس دیگه میدونه بگه اینو بلکه روشن شه..
تو Dictionary هم امروز دیدم lag همون تاخیر بود

حالا واسه اینکه زیاد از بازی هم جدا نباشه یکی میگه انلاین چجوریه یا نه؟!:d
در مورد Unlock کردن کاراکتر ها و قسمت های مختلف بازی...
برای من دیکشنری باز میکنید ؟:d(این عبارت شوخی هست):d
آقا اصلا یه چیز رو من روشن کنم ما باید آن چیزی را که مصطلح شده و معمولا به کار میره بگیم اگر بخواهیم آکادمیک بهش نگاه کنیم خیلی از چیزها زیر سوال میره الان شما برو توی دیکشنری ببینی noob چه معنی میده اصلا ببنین واژه ای به اسم noob وجود داره ؟!!!
ما هوا اگر یکم گرم باشه میگیم هوا گرمه اگر بیشتر گرم باشه میگیم داغه (با میگیم پختیم) که اشاره به گرمی زیاد هوا داره حالا اگر بازی کمی تاخیر داشته باشه میگیم تاخیر داره اگر تاخیرش از یه حدی بیشتر بشه بازی دچار پرش میشه که به اون دیگه میگن لگ ok?:)

آقا اصلا یه چیز رو من روشن کنم ما باید آن چیزی را که مصطلح شده و معمولا به کار میره بگیم اگر بخواهیم آکادمیک بهش نگاه کنیم خیلی از چیزها زیر سوال میره الان شما برو توی دیکشنری ببینی noob چه معنی میده اصلا ببنین واژه ای به اسم noob وجود داره ؟!!!
ما هوا اگر یکم گرم باشه میگیم هوا گرمه اگر بیشتر گرم باشه میگیم داغه (با میگیم پختیم) که اشاره به گرمی زیاد هوا داره حالا اگر بازی کمی تاخیر داشته باشه میگیم تاخیر داره اگر تاخیرش از یه حدی بیشتر بشه بازی دچار پرش میشه که به اون دیگه میگن لگ ok?:)
شما از سنگ و شیشه تا noob و هوای گرم رو به لگ ربط دادی...:d
من بعید میدونم فرقی بینشون باشه. لگ کلمه ای هست که برای تاخیر تو بازی به هر شکلی که باشه..

آنلاین بازی رو تست کردم،یه دست زدم و بردم گفتم الان رتبم تو رنکینگ میاد اول دوم،یه دفعه دیدم رتبم N/A هست ! بعد دیدم نفر اول 50 بازی انجام داده که 35 تاش هم برد بوده ! این تازه مال ساعت 2 ظهر امروزه ! ملت واقعا بازی خور هستن !!!! آنلاینش خوب بود،لگ نداشتم ولی یه جزئی دیلی داشتم که قابل گذشت بود
فقط من موندم چرا تو صفحه ی انتخاب بازیکن،2 تا کریتوی هس !؟ یکی واسه پلیر 1 و یکی برای پلیر 2 ، نمیدونم داستان چیه ! ضمنا فتالیتی ها رو که تست میکردم مال اسکورپیون از همه بهتر بود !

شما از سنگ و شیشه تا noob و هوای گرم رو به لگ ربط دادی...:d
من بعید میدونم فرقی بینشون باشه. لگ کلمه ای هست که برای تاخیر تو بازی به هر شکلی که باشه..

به به...به به.... من واقعا ازین بحثای فرهنگیتون لذت می برم.
آقا راجع به قانون دوم نیوتن نظری ندارید؟؟:d
=))=))=))گیر ندید. محض شوخی یه چیزی گفتم;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or