Mortal Kombat | PS3

لطفا آنلاین بازی رو چک کنید و بگید چطوریاست اصلا میشه آنلاین زد ؟ لگ داره ؟ تاخیر چی؟
لگ همون تاخیر ه
از همون اول گفتن ما به همون حالت قدیم برمیگردیم که طرفدار های اصیل و قدیمی رو راضی کنیم..
اتفاقا شرف به mk برگشت! بی شرف شده بود چند شماره:d
شما همچین با تعجب گفتی نمیشه بالا پاین رفت انگار تا روزی که بازی رو گرفتی نه ازش چیزی خوندی نه دیدی نه دمو رو بازی کردی!
من هنوز بازی رو نگرفتم ولی دمو ش کافی بود واسه اینکه نشون بده MK به همون حالت سنتی برگشته

لگ همون تاخیر ه
سلام لگ تاخیر نیست لگ یعنی جا به جایی بازیکنها با پرش همراه باشه یعنی میبینی طرف جلوت هست بعد یه دفعه 1 متر اونطرف ظاهر میشه !
لگ = lag
تاخیر = delay
:)
ما معمولا روی psn بازیها رو بدون لگ ولی حداقل با 2 ثانیه تاخیر بازی میکنیم البته بازیهایی هم هستند که اصلا تاخیر و لگ ندارند مثل bad company 2 !!!
MotorStorm Apocalypse هم از نظر لگ و تاخیر خیلی خوبه !

آخرین ویرایش:
سلام لگ تاخیر نیست لگ یعنی جا به جایی بازیکنها با پرش همراه باشه یعنی میبینی طرف جلوت هست بعد یه دفعه 1 متر اونطرف ظاهر میشه !
لگ = lag
تاخیر = delay
:)
چه اتفاقی میوفته که یهو میبینی چند متر اون طرف تره؟! تاخیر ...
با تاخیر data رو Receive میکنی..

دوستان من هر کاری میکنم توی اون قسمت اموزش فتالاتی ها نمیتونم کاری انجام بدم
چرا اینجوریه؟
اون بالاش مثلا نوشته جلو - پایین - عقب - مثل من همینا رو توی همون مکان معین میزنم اما اتفاقی نمیفته

یکی کمک کنه لطفا

چرا اینجوریه؟
اون بالاش مثلا نوشته جلو - پایین - عقب - مثل من همینا رو توی همون مکان معین میزنم اما اتفاقی نمیفته

یکی کمک کنه لطفا
از کپی استفاده میکنی اگه آره پچ باید نصب کنی تا درست بشه
اگه اورجینال استفاده میکنی به نت وصل شو و آپدیت کن درست میشه

منم بازی رو با قیمت بالا خریدم! اگه اوریج باز هستید صبر کنید چند روز دیگه بازی ارزون تر می شه ، اگر هم طاقت نمبارید باید بگم که بازی مورتال بازها رو تا حد زیادی ارضا می کنه و اون خون و خون ریزی های و اکشن های مورد انتظار رو داره خیالتون تخت خواب!

کریتوس هم از اول هست و خوبه فقط 2 تا ایراد داره یکی boots of hermes روی ساق کریتوس نیست ولی این حرکت رو می کنه! دوم اینکه از زنجیرهای تیغ های بی نظمی کم استفاده می شه و بیشتر خود شمشیر ها رو تکون می ده

من 9 میدم به بازی:)
اگه کریتوس از اون زنجیر ها زیادتر استفاده می کرد دیگه خیلی قوی می شد ! زیادم جالب نیست یکی بیاد خدای جنگ رو برداره و یه تنه همه کاراکتر های سری بازی مارتال رو به راحتی شکست بده :d

p.s : یه احساسی بهم می گه این noob خیلی قوی تر از قبل شده :d

چه اتفاقی میوفته که یهو میبینی چند متر اون طرف تره؟! تاخیر ...
با تاخیر data رو Receive میکنی..

حرف شما عینه این میمونه که به شیشه بگن سنگ سیلیس!
شیشه از سنگ سیلیس به وجود میاد ولی با ذوب کردن آن انجام فرآیند دیگر تبدیل به شیشه میشه دیگه به اون شیشه باید گفت !!!
تاخیر هم که از یه حدی رد بشه تبدیل به لگ میشه و دیگه در هیچ جای دنیا به اون تاخیر نمیگن همه میگن لگ به انگلیسی هم میگن lag
برای تاخیر هم میگن delay
در تمام دنیا این دو مبحث دو چیز جدا تلقی میشن و جداگانه هم ازشون نام میبرند حتی توی نقد بازیها (بخش مولتی آنها)!!!
من هم شرایط آنلاین mortal رو میخوام بفهمم که آیا در حد تاخیر هست یا لگ ؟

چرا اینجوریه؟

یکی کمک کنه لطفا

از کپی استفاده میکنی اگه آره پچ باید نصب کنی تا درست بشه
اگه اورجینال استفاده میکنی به نت وصل شو و آپدیت کن درست میشه

اين مشكل رو من هم دارم از بازي كپي استفاده ميكنم يكي از دوستان لطف كنه و لينك دانلود پچش رو بزاره ممنون ميشم

اونایی که 3.55 دارن که پچ نصب کنن درست میشه

چرا فتالاتی های بازی اینقدر بی روح و سرده؟:d
اتفاقا خیلی هم باحال و تکان دهنده هستند من با نشان دادن هر کدومشون به پدر و مادرم عکس العمل اونها رو دیدم خیلی جالب بود :d

این پچ رو بدین بریزیم دیگه! خیلی حالم گرفته شد که تو ps3 فاتالیتی نمیزنه، تازه گاهی اوقات تو لودینگ ها هم گیر میکنه:( ، یعنی اینقدر سخت بود بازی بدون مشکل بیاد برا ps3?
پ.ن: اگر کسی لینک دانلود پچ رو داره بگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or