MELIKA ZARGARA
کاربر سایت
عجب بازی توپیه.... من که کلا فایتینگ بازی نمیکردم 3 ساعت نشستم پاش.. خیلی حال میده... دمشون گرم.
فکر کنم برای اینه که با یک ps3 میشه دو نفر آنلاین بازی کنن!!!آنلاین بازی رو تست کردم،یه دست زدم و بردم گفتم الان رتبم تو رنکینگ میاد اول دوم،یه دفعه دیدم رتبم N/A هست ! بعد دیدم نفر اول 50 بازی انجام داده که 35 تاش هم برد بوده ! این تازه مال ساعت 2 ظهر امروزه ! ملت واقعا بازی خور هستن !!!! آنلاینش خوب بود،لگ نداشتم ولی یه جزئی دیلی داشتم که قابل گذشت بود
فقط من موندم چرا تو صفحه ی انتخاب بازیکن،2 تا کریتوی هس !؟ یکی واسه پلیر 1 و یکی برای پلیر 2 ، نمیدونم داستان چیه ! ضمنا فتالیتی ها رو که تست میکردم مال اسکورپیون از همه بهتر بود !
عجب بازی توپیه.... من که کلا فایتینگ بازی نمیکردم 3 ساعت نشستم پاش.. خیلی حال میده... دمشون گرم.
فکر کنم برای اینه که با یک ps3 میشه دو نفر آنلاین بازی کنن!!!
در ضمن دیلی بازی در حد چند ثانیه بود ؟
بچه ها که میگن کانکت نمیشه برای آنلاین و کسی رو هم پیدا نمیکنه برای شما راحت افراد و بازیکنها رو پیدا میکرد ؟
در ضمن leather board (جدول امتیازات) بازی هنوز رسما راه نیوفتاده به زودی راه میفته !!!
جانم؟؟؟ احتمالا بر عکس شنیدی با دسته Xbox360 بازی یه جورایی غیر قابل بازیه نه PS3.دوستان من شنیدم کنترل نسخه ps3 با نسخه 360 فرق میکنه یعنی گفتن بهم که مال ps3 مشکل داره آیا این درسته؟ من خودم دمو رو دانلود کردم ولی همچین مشکلی که گفته شده ندیدم از دوستان و اساتید خواهش میکنم منو از گمراهی و گیجی در بیارن چون میخوام نسخه kollector رو بخرم اگه مشکلی داره نخرم
پیشاپیش ممنون
همین منو به شک انداخت آخه با 360 تقریبا هیچ جوره کنار نمیتونم بیام دستش خیلی یه جوریه بعد که شنیدم 2 تا شاخ رو کلم در اومد گفتم بپرسم ببینم چی به چیه ممنون که توضیح دادینجانم؟؟؟ احتمالا بر عکس شنیدی با دسته Xbox360 بازی یه جورایی غیر قابل بازیه نه PS3.
راستی Gamespot به بازی 8.5 داد!![]()
نه عزیز هیچ مشکلی نداره . یک نسخه از بازی رو چندجا دانلود کردن که به هیچ وجه نمیشد کومبو زد !!دوستان من شنیدم کنترل نسخه ps3 با نسخه 360 فرق میکنه یعنی گفتن بهم که مال ps3 مشکل داره آیا این درسته؟ من خودم دمو رو دانلود کردم ولی همچین مشکلی که گفته شده ندیدم از دوستان و اساتید خواهش میکنم منو از گمراهی و گیجی در بیارن چون میخوام نسخه kollector رو بخرم اگه مشکلی داره نخرم
پیشاپیش ممنون
بالانسه تا حدود زیادی آریاآقا بالاخره این کریتوس ذلیل شده چطوری بود ؟! از نظر قدرت و برتری نسبت به بقیه کاراکترها میگم !
سلام این هم لینکی که خواستید گیم پلی بازی با کریتوس:
http://www.gamespot.com/dl_movie/16...al_kombat_kratos_gp_trailer_ps3_032211_lr.mpg
به احتمال زیاد باس تو krypt بازشون کرد چون تو دمو مثل اولین fatality هر نفر تو لیست حرکات بود ولی این جا قفله.سلام دوستان کسی میدونه stage fatality ارو چطوری میزنن ؟ ؟ ؟