Mortal Kombat | PS3

نمی خوام توی حال کسی بزنم ولی بازی در زمینه گیم پلی فوق العاده ضعیفه تمامی فنون به طرز مسخره ایی باید زده بشه طوری که تمام حواستون باید به اجرای درست فنون باشه نه به حریفتون منهای سیستم خطی مبارزات بازی که فقط میتونید برید عقب و جلو و نمیتونید حتی یکم بالا یا پایین برید برای ضربه زدن ... در کل مورتال کامبت های قدیم شرف داشت به این یکی .

نمی خوام توی حال کسی بزنم ولی بازی در زمینه گیم پلی فوق العاده ضعیفه تمامی فنون به طرز مسخره ایی باید زده بشه طوری که تمام حواستون باید به اجرای درست فنون باشه نه به حریفتون منهای سیستم خطی مبارزات بازی که فقط میتونید برید عقب و جلو و نمیتونید حتی یکم بالا یا پایین برید برای ضربه زدن ... در کل مورتال کامبت های قدیم شرف داشت به این یکی .
والا ما هم از فنهای نسخه-ی سگا بودیم . بعد از نسخه-ی 4 هم دیگه بازی نکردم mk رو . این نسخه بیش از حد به من حال داد . که 4 ساعت پشت هم بازی کردمش !
تنها اشکال بازی طراحیه بعضی از شخصیتهاست همینطور اینکه یکم ( فقط یکم ) سرعت بازی پایینه .
دوستان بد به دلتون راه ندید حتما بگیرید :دی

اتفاقا هیچ مارتال بازی حرف شمارو تایید نمی کنه و بازی در زمینه گیم پلی و کمبو فوق العاده هم عالی عمل کرده .

من بازی رو تهیه کردم . از گرافیک in game بازی با توجه به اجرا شدنش روی 60 فریم خیلی راضیم . افکت خون توی این سری بازی رو همیشه دوست داشتم ! تنها ایراد بازی به نظرم میان پرده هاست که توی قسمت داستانی کیفیت متوسط داره و زیاد روش کار نشده .

p.s : کریتوس قدرت خوبی داره و از کمبوهاش خوشم اومد !

بازی خیلی هم خوب کار شده اگر از مورتال کمبات بازهای قدیمی باشید خیلی هم لذت میبرید چون حتی فنها همونهایی هست که توی مورتال 3 بود یعنی اگر شما فنهای نسخه 3 رو یادتون باشه همونها رو اینجا امتحان کنید انجام میشوند دکمه ها هموناست مثلا من توی مرتال کمبت 3 با شیوا وقتی سریع پایین و بالا را میزدم یک حرکت باحال انجام میداد اینحا هم همون دکمه ها بود ;;) به نظر من این نسخه خیلی به سری مرتال کمبت وفادار بوده !

اقا کسی پیدا نشد که انلاینو تست کرده باشه
می خوام ببینم کسی هست مثل من نتونه وصل شه به سرور :((
من هنوز به سرور mk قبلی راحت وصل میشم چون این یکی هم مثل قبلیه اول connection رو چک میکنه بعد جوینت میکنه

منم بازی رو با قیمت بالا خریدم! اگه اوریج باز هستید صبر کنید چند روز دیگه بازی ارزون تر می شه ، اگر هم طاقت نمبارید باید بگم که بازی مورتال بازها رو تا حد زیادی ارضا می کنه و اون خون و خون ریزی های و اکشن های مورد انتظار رو داره خیالتون تخت خواب!

کریتوس هم از اول هست و خوبه فقط 2 تا ایراد داره یکی boots of hermes روی ساق کریتوس نیست ولی این حرکت رو می کنه! دوم اینکه از زنجیرهای تیغ های بی نظمی کم استفاده می شه و بیشتر خود شمشیر ها رو تکون می ده

من 9 میدم به بازی:)

بازی عالی هست فقط بنظر من قیافه ی بعضی از شخصیتها رو بهتر از اینی که هست میتونستن در بیارن
در کل اگر سریهای سگا رو بازی کرده باشید خیلی بهتون فاز میده:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or