Mortal Kombat | PS3

آقا من از اولی که این بازی و میکردم حسرت فینیشینهای تو مواد مذاب و و افتادن اون پایین و ....... میخوردم
میشه بگین چطور میتونم این FINISH را بزنم :دی ( منظورم این شماره بود نگین نمیفهمم و .... ) :دی

چی چی و اومده؟ مگه 19 may نبود تاریخ انتشارش؟
خوب بازی ها همیشه 1-2 روز زودتر میاد دیگه. البته من فکر می کردم چون نسخه اروپا تاریخ انتشارش 21ـم هست باید بازی فردا پس فردا بیاد اما خوب چه بهتر امروز اومدش!

دوستان آخرین بار هست که دیگه بدون هیچ تذکری پست های مربوط به بازی های کپی و هک رو پاک میکنم و از دفعه بعدی برخورد میشه. دقت کنید که بخشی برای این کار توی سایت قرار گرفته که می تونید برید اونجا و سوالات خودتون رو بپرسید.

ممنون

کجا آورده من همین الان برم بخرم دیگه نمیتونم صبر کنم
اره اومده اکثر جا ها هم الان دارن .
ریحین بازی هم که اومده 2 هستش همین اول هم که گذاشتم تو دستگاه گفت 40 مگ اپدیت داره که فکر کنم کریتوس رو به بازی اضافه کرد و online pass هم داخل بازی هست که بهصورتredeem code که میتونید تو srore بزنید البته انلاینش trial هم داره

منتظر دوستان در انلاینش هستم اونم با :d>:)scorpion

Last edited by a moderator:
خواهشن هرکی آنلاین رو امتحان کرد فورا بیاد بگه با پینگ فضایی ایران قابل بازیست یا خیر:-s
نگران پینک نباشید من که به شخصه خیلی از بازیارو انلاین بازی کردم و به جز PSE و TEKKEN 6 که سروراشون داغونه با هیچ بازیه دیگه ای مشکل نداشتم(این دوتا رو هم بازی کردم ولی با لگ)
(کجای پینک فضاییه ؟!)

در مورد online pass ، باید توی store بزنیمش؟ بعد اگر ریجن بازی 1 باشه و ریجن اکانتمون 2 باشه یعنی نمیشه استفاده کرد ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or