Mortal Kombat l PC | [پست اول خوانده شود]

dd8q534a6ajy44t4hf.jpg

درود

بدون شک Mortal Kombat 2011 یکی از بهترین عناوین فایتینگ این نسل بود که توانست از سوی منتقدان و گیمرها موفق ظاهر بشه و فروش خوبش هم این رو به وضوح نشون میده . حدود 3 ماه پیش بود که اولین بار این بازی در دیتابیس استیم با کد 230800 به نمایش در اومد و کسی هم مطلع از نام بازی نبود تا اینکه 1 ماه پیش اطلاعاتی از جزئیات و لیست اچیومنتها + نام مورتال کامبت منتشر شد تا مشخص بشه بصورت 100% قرار هست Mortal Kombat بروی PC و شبکه ی استیم عرضه بشه . درسته بازی هنوز بصورت رسمی از سوی ناشران ( بدون حتی منتشر شدن 1 شات و تصویر) تایید نشده اما اطلاعاتی که تقریبا برای تمام عناوین در حال عرضه استیم منتشر میشه توی MK هم دیده میشه . طبیعتا تاریخ انتشار و تصویری از نسخه ی PC در دسترس نیست . با آمدن اطلاعات بیشتر پست اول بروز خواهد شد .

لیست اچیومنتهای منتشر شده :

k98hjzsl7fakofpt1vp.jpg

اولین تصاویر منتشر شده نسخه PC :

دوستانی که قصد خریدن نسخه اورجینال رو دارن Steam ID شون رو pm کنن که تو پست اول اضافه کنم تا برای پیدا کردن player و بخش Local ( در صورت وجود) مشکلی نداشته باشیم .

کاربران زیر بازی رو تهیه کردن :

1)HamidM3

2)artemishawke

3)sureyourken

4)Rize mize

5)TOG | Vulcan

6)Alireza7

Move List های بازی : (از اونجایی که اکثر دوستان برای انجام بازی از کنترلر X360 استفاده میکنن برای سهولت کار move list های نسخه ی 360 رو براتون آپلود کردم )

اینم اولین ویدیو ساخته شده از کمبو های MK توسط کاربر LeonSM که بهمراه دوستانشون تهیه ش کردن که انصافا هم زیبا کار شده و خلاقیت تمام ایرانی رو به خوبی به تصویر کشیده :

آخرین ویرایش:
واسه هر کاراکتر فقط یه فاتالیتی وجود داره؟
توی بخش آموزش که فقط یکی رو آموزش میده
اگه بیش از یکی هست کسی لیست فاتالیتی ها رو داشت لطف کنه بزاره

واسه هر کاراکتر فقط یه فاتالیتی وجود داره؟
توی بخش آموزش که فقط یکی رو آموزش میده
اگه بیش از یکی هست کسی لیست فاتالیتی ها رو داشت لطف کنه بزاره
هر کاراکتر در کل 5 تا فاتالیتی داره که یکیشون مخفیه و باید از توی Krypt آزادشون کرد. لیست تمامشون هم توی خود بازی هست. توی مبارزه استارت بزنین و برید توی قسمت Move List.

سلام دوستان یک سوال داشتم
من میخوام این بازیرو بخرم میخواستم بدونم الان بنظرتون مغازه ها اینو دارن ؟
با تشکر

آره داش همه جا هستش
من یه هفته میشه خریدم

- - -ویرایش - - -

تو نسخه های قبلی (سگا) یه سsub zero بود بدون نقاب و روی صورتش یه بریدگی داشت
الان اونو نمیبینم.توی این نسخه ها نیستش؟

تو نسخه های قبلی (سگا) یه سsub zero بود بدون نقاب و روی صورتش یه بریدگی داشت
الان اونو نمیبینم.توی این نسخه ها نیستش؟
هست.
موقع انتخاب ساب زیرو استارت بزن و لباس MK3 رو انتخاب کن

یه سوال دارم
تو قسمت Fatality Training اون بالای صفحه فقط کد اولین فیتالیتی رو نشون میده
نمیشه عوضش کرد؟
مثلا اگه بخوام فیتالیتی دوم رو بزنم مجبور نشم برم تو Move List
یه سوال دیگه این که Stage Fatality ها و Babality ها رو رو هم همونجا میشه تمرین کرد؟

یه سوال دارم
تو قسمت Fatality Training اون بالای صفحه فقط کد اولین فیتالیتی رو نشون میده
نمیشه عوضش کرد؟
مثلا اگه بخوام فیتالیتی دوم رو بزنم مجبور نشم برم تو Move List
یه سوال دیگه این که Stage Fatality ها و Babality ها رو رو هم همونجا میشه تمرین کرد؟
سوال اول تا جایی که من می دونم نه
سوال دوم باید محل تمرین رو عوض کنی جایی باشه که بشه استیج زد مثل مرحله مترو و ...
Babality هم تا جای که من می دونم تو تمرین نمیشه زد باید راند آخر مبارزه رو بدونه دفاع بازی کنی

هر کاراکتر در کل 5 تا فاتالیتی داره که یکیشون مخفیه و باید از توی Krypt آزادشون کرد. لیست تمامشون هم توی خود بازی هست. توی مبارزه استارت بزنین و برید توی قسمت Move List.
منظورت Babality و‌ Brutality ها هم هستن دیگه؟:دی دوتا Fatality هست برا هر شخصیت که. جدا از‌ Stage fatalityها البته :دی

منظورت Babality و‌ Brutality ها هم هستن دیگه؟:دی دوتا Fatality هست برا هر شخصیت که. جدا از‌ Stage fatalityها البته :دی
کاوه 2تا Fatality داره. یه Stage Fatality و یه دونه Babality:biggrin1: ولی امروز رفتم از اسکورپین رو نگاه کردم و دیدم یه فاتالیتی دیگه به اسم Toasty هم به لیستش اضافه شده:biggrin1: گویا همون فینیشر مخفی هست که پیدا و اجرا کردنش اچیومنت هم داره:biggrin1:

کاوه 2تا Fatality داره. یه Stage Fatality و یه دونه Babality:biggrin1: ولی امروز رفتم از اسکورپین رو نگاه کردم و دیدم یه فاتالیتی دیگه به اسم Toasty هم به لیستش اضافه شده:biggrin1: گویا همون فینیشر مخفی هست که پیدا و اجرا کردنش اچیومنت هم داره:biggrin1:
مخفی‌ نیست، برا اجرا کردنش باید بازی رو Pre order کرده باشی‌ و Klassik costume رو داشته باشی‌، نمیدونم رو PC بازش کردن یا نه ولی‌ کنسول بدون Pre order نمی‌شد
اگه نمیدونی‌ یادت بدم :دی

نسخه ای که واسه PC اومده، Komplete Edition هست، یعنی شامل تمام DLCـها و زلم زیمبوهای اضافی می‌شه :d
جدای از Customeـهای کلاسیک، برای چند تا کرکتر هم فیتالیتی کلاسیک اضافه شده، مثل اسکورپیون و سابزیرو. روی کنسول هم اگه نسخه Komplete Edition رو بخرید، همه این چیزا رو توی خودش داره.

مخفی‌ نیست، برا اجرا کردنش باید بازی رو Pre order کرده باشی‌ و Klassik costume رو داشته باشی‌، نمیدونم رو PC بازش کردن یا نه ولی‌ کنسول بدون Pre order نمی‌شد
اگه نمیدونی‌ یادت بدم :دی
رو PC هست. خود من چندین دفعه زدمش :دی
ماسکش رو درمیاره، طرف رو جزغاله میکنه :دی

سوال اول تا جایی که من می دونم نه
سوال دوم باید محل تمرین رو عوض کنی جایی باشه که بشه استیج زد مثل مرحله مترو و ...
Babality هم تا جای که من می دونم تو تمرین نمیشه زد باید راند آخر مبارزه رو بدونه دفاع بازی کنی
چجوری میشه محل تمرین رو عوض کرد؟
یه سوال دیگه هم دارم
الان همه فیتالیتی ها برا استفاده بازن؟
نیاز نیست تو Krypt بخریمشون؟

چجوری میشه محل تمرین رو عوض کرد؟
یه سوال دیگه هم دارم
الان همه فیتالیتی ها برا استفاده بازن؟
نیاز نیست تو Krypt بخریمشون؟
1)برای عوض کردن stage تو practice,اون پایین صفحه نوشته change arena دکمه ای که واسش تعریف شده رو بزن که با pad ps2 میشه دکمه 4 یا همون مربع
2)نه دیگه,باید با پولی که بدست میاری از krypt بخریشون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or