Mortal Kombat l PC | [پست اول خوانده شود]

dd8q534a6ajy44t4hf.jpg

درود

بدون شک Mortal Kombat 2011 یکی از بهترین عناوین فایتینگ این نسل بود که توانست از سوی منتقدان و گیمرها موفق ظاهر بشه و فروش خوبش هم این رو به وضوح نشون میده . حدود 3 ماه پیش بود که اولین بار این بازی در دیتابیس استیم با کد 230800 به نمایش در اومد و کسی هم مطلع از نام بازی نبود تا اینکه 1 ماه پیش اطلاعاتی از جزئیات و لیست اچیومنتها + نام مورتال کامبت منتشر شد تا مشخص بشه بصورت 100% قرار هست Mortal Kombat بروی PC و شبکه ی استیم عرضه بشه . درسته بازی هنوز بصورت رسمی از سوی ناشران ( بدون حتی منتشر شدن 1 شات و تصویر) تایید نشده اما اطلاعاتی که تقریبا برای تمام عناوین در حال عرضه استیم منتشر میشه توی MK هم دیده میشه . طبیعتا تاریخ انتشار و تصویری از نسخه ی PC در دسترس نیست . با آمدن اطلاعات بیشتر پست اول بروز خواهد شد .

لیست اچیومنتهای منتشر شده :

k98hjzsl7fakofpt1vp.jpg

اولین تصاویر منتشر شده نسخه PC :

دوستانی که قصد خریدن نسخه اورجینال رو دارن Steam ID شون رو pm کنن که تو پست اول اضافه کنم تا برای پیدا کردن player و بخش Local ( در صورت وجود) مشکلی نداشته باشیم .

کاربران زیر بازی رو تهیه کردن :

1)HamidM3

2)artemishawke

3)sureyourken

4)Rize mize

5)TOG | Vulcan

6)Alireza7

Move List های بازی : (از اونجایی که اکثر دوستان برای انجام بازی از کنترلر X360 استفاده میکنن برای سهولت کار move list های نسخه ی 360 رو براتون آپلود کردم )

اینم اولین ویدیو ساخته شده از کمبو های MK توسط کاربر LeonSM که بهمراه دوستانشون تهیه ش کردن که انصافا هم زیبا کار شده و خلاقیت تمام ایرانی رو به خوبی به تصویر کشیده :

آخرین ویرایش:
دوستان تو مبارزات بخش story چرا نمیشه finish move زد ؟
تو ladder که میری هست اخر راند دوم اما تو story نداره
توی استوری حتی آسیب‌هایی که توی بخش‌های دیگه وارد می‌شه - مثل تکه پاره شدن لباس و گوشت بدن و پر خون شدن صورت - اعمال نمی‌شه.
چون یه داستان داره و توی این مبارزات مرگ کسی رو نمی‌بینیم.

دوستان تو مبارزات بخش story چرا نمیشه finish move زد ؟
تو ladder که میری هست اخر راند دوم اما تو story نداره

د خب آخه شما Finisher بزنی بهشون ( مثلا یارورو بکنی 4 تیکه !!! :d ) , بعدا تو داستان دوباره بهش بربخوری نمیگی چطور شد ؟؟؟ مگه من اینو نابودش نکردم ؟ ;)

PS:
عشق من به ترتیب اسکورپیون , رایدن و نوب سایباته !!! نمیدونم چطور تو این مسابقات به کابال و کانگ لاوو گیر دادن ؟؟؟ :d؟:d

آخرین ویرایش:
تموم شد :((معرکه بود اصلا دوست نداشتم تموم شه :-s، فکر کنم بهتر باشه آن شم بر و بچ رو بترکونم:>
پ ن: نمیدونم چرا انقدر از سیندل خوشم میاد :x

رونمایی می کنم از...Mortal Kombat Kombo Video! به جرئت می تونم بگم اولین نمونه ی کاملا ایرانی محسوب میشه :دی
تشکر می کنم از q23p و Pipboy3000_v2، بدون کمکشون ساخت این اثر ممکن نبود.
از ویدئو لذت ببرید.
مرسی صفا جان و PipBoy بابت زحمات زیادی که کشیدین .
دوستان فقط بگم سعی شده کمبوهایی زده بشه که در بازی های معمولی بشه راحت زد . و با کمترین استفاده از بارهای EX بشه بیشترین دمج رو زد جز کمبوهایی که Xray دارن.
در کل این فقط یه کانسپت واسه درست کردن کمبوهای بهتر هست . امیدوارم بکارتون بیاد.
اگه بشه باز سعی میکنیم کارکترهای دیگه رو هم کمبوهاشونو قرار بدیم.

- - -ویرایش - - -

نمیدونم چرا انقدر با Jax حال می کنم!:d خیلی باحاله:d
منم بشدت از JAX خوشم میاد . کمبوهای آخر تصویر خیلی خفنی داره . البته در کنارش Johnny Cage رو هم دوس میدارم :d

- - -ویرایش - - -

عشق من به ترتیب اسکورپیون , رایدن و نوب سایباته !!! نمیدونم چطور تو این مسابقات به کابال و کانگ لاوو گیر دادن ؟؟؟ :d؟:d
بعضی کارکتر ها هستن نسبت به بقیه برتری خاصی دارن . کابال و کونگ لائو از بهترینها هستن . ریدن هم کارکتر خوبیه . اما اسکورپین نه زیاد خوب نیست . نوب سایبت هم جلوی بعضی کارکترها واقعا عالی میتونه باشه مثل جانی کیج و لیو کنگ

بسیار عالی :دی فقط اون بنده خدا یه RT می زد :دی
اون RT فقط واسه این بود که بعد از اون کمبوی جانی کیج دوباره حتما باید دفاع کنید و این چنتا ضربه توی دفاع گارانتی شده است.که حدود 7% میشه .

- - -ویرایش - - -

کومباد هم مگه کومبو داره!!!!:))
عالی بود تشکراز بچه ها به خاطر ویدئو,با pad بازی میکنید یا کیبورد؟
با استیک بازی میکنیم . اما بهترین پد واسه مورتال تا اونجایی که خبر دارم پد PS2 هستش.

سلام به هگی من یه سیستم نفتی دارم میتونه این بازیو اجراکنه:گرافیک انویدیا220جی تی-رم دو گیگ-سی پی یو5700

- - -ویرایش - - -

سلام به هگی من یه سیستم نفتی دارم میتونه این بازیو اجراکنه:گرافیک انویدیا220جی تی-رم دو گیگ-سی پی یو5700

ببخشید فکر کنم باید سوالمو جای دیگه میپرسیدم

arashstar جان

تو پست اول مينيمم و ماگزيمم سيستم مورد نياز بازي رو نوشته. بنظر من نصبش كن و تنظيماتو رو كم و زياد كن انشالا‏ شائوكان كمك كنه جواب ميده.

Minimum Requirements

-CPU: Intel Core Duo, 2.4 GHz / AMD Athlon X2, 2.8 GHz
-Memory: 2 GB
-Video Card: NVIDIA GeForce 8800 GTS / AMD Radeon 3850
-DirectX: DX 10
-Windows XP and DirectX 9.0c and below not supported

Recommended Requirements

-CPU: Intel Core i5 750, 2.67 GHz / AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz
-Memory: 4 GB
-Video Card: NVIDIA GeForce GTX 560 / AMD Radeon HD 6950
-DirectX: DX 11

اقا 3 تا سوال :

یکی اینکه وقتی آپرکات میزنی گاهی وقت ها یه یارویی از اون بغل سرک میکشه یه چیزی تو مایه های هاب هبی میگه :دی این جریانش چیه ؟ :دی قدیم هم بود فک کنم
دوم اینکه این کمبات کد ها که از توی ان قبرستونه انلاک می کنی چیه جریانش ؟ مثلا مینویسه x-tay disabled ... دیروز با پویا انلاین بازی می کردیم اول راند دیدیم اون نصف جون هست ! می خوام ببینم این باگ بود یا به همین کد ها ربط داره ... همین تصویر هایی که توی لودینگ دائما تغییر می کنه و ثابت میشه ...
سوم اینکه فک کنم انلاین نیاز به پچ داره مخصوصا برای نت هایی مثل ما ... انلاین گاها مشکل داره وصل نمیشه یا لگ دار وصل میشه حتی زمانی که پینگمون هم خوبه ... البته این سوال نبود ! :دی

یکی اینکه وقتی آپرکات میزنی گاهی وقت ها یه یارویی از اون بغل سرک میکشه یه چیزی تو مایه های هاب هبی میگه
:biggrin1:
این جریانش چیه ؟
:biggrin1:
قدیم هم بود فک کنم
به این آقا می گن Toasty! معمولا بعد از آپرکات زدن میاد.

دوم اینکه این کمبات کد ها که از توی ان قبرستونه انلاک می کنی چیه جریانش ؟ مثلا مینویسه x-tay disabled ... دیروز با پویا انلاین بازی می کردیم اول راند دیدیم اون نصف جون هست ! می خوام ببینم این باگ بود یا به همین کد ها ربط داره ... همین تصویر هایی که توی لودینگ دائما تغییر می کنه و ثابت میشه ...
باگ نیست! موقع لودینگ می تونین کد وارد کنین و یه سری چیزا رو تغییر بدین. مثلا یه کد وارد می کنین و هر دو طرف میشن زامبی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or