Mortal Kombat l PC | [پست اول خوانده شود]

dd8q534a6ajy44t4hf.jpg

درود

بدون شک Mortal Kombat 2011 یکی از بهترین عناوین فایتینگ این نسل بود که توانست از سوی منتقدان و گیمرها موفق ظاهر بشه و فروش خوبش هم این رو به وضوح نشون میده . حدود 3 ماه پیش بود که اولین بار این بازی در دیتابیس استیم با کد 230800 به نمایش در اومد و کسی هم مطلع از نام بازی نبود تا اینکه 1 ماه پیش اطلاعاتی از جزئیات و لیست اچیومنتها + نام مورتال کامبت منتشر شد تا مشخص بشه بصورت 100% قرار هست Mortal Kombat بروی PC و شبکه ی استیم عرضه بشه . درسته بازی هنوز بصورت رسمی از سوی ناشران ( بدون حتی منتشر شدن 1 شات و تصویر) تایید نشده اما اطلاعاتی که تقریبا برای تمام عناوین در حال عرضه استیم منتشر میشه توی MK هم دیده میشه . طبیعتا تاریخ انتشار و تصویری از نسخه ی PC در دسترس نیست . با آمدن اطلاعات بیشتر پست اول بروز خواهد شد .

لیست اچیومنتهای منتشر شده :

k98hjzsl7fakofpt1vp.jpg

اولین تصاویر منتشر شده نسخه PC :

دوستانی که قصد خریدن نسخه اورجینال رو دارن Steam ID شون رو pm کنن که تو پست اول اضافه کنم تا برای پیدا کردن player و بخش Local ( در صورت وجود) مشکلی نداشته باشیم .

کاربران زیر بازی رو تهیه کردن :

1)HamidM3

2)artemishawke

3)sureyourken

4)Rize mize

5)TOG | Vulcan

6)Alireza7

Move List های بازی : (از اونجایی که اکثر دوستان برای انجام بازی از کنترلر X360 استفاده میکنن برای سهولت کار move list های نسخه ی 360 رو براتون آپلود کردم )

اینم اولین ویدیو ساخته شده از کمبو های MK توسط کاربر LeonSM که بهمراه دوستانشون تهیه ش کردن که انصافا هم زیبا کار شده و خلاقیت تمام ایرانی رو به خوبی به تصویر کشیده :

آخرین ویرایش:
دوستان این فیتالیتی هایی که نوشته jump رو چه جوری باید زد؟

راستی شما بیشتر با کدوم بازیکن بازی می کنید؟( به نظرم بازی با اسکورپین خیلی راحته)

دوستان این فیتالیتی هایی که نوشته jump رو چه جوری باید زد؟

راستی شما بیشتر با کدوم بازیکن بازی می کنید؟( به نظرم بازی با اسکورپین خیلی راحته)

یعنی باید با طرف مقابلت اندازه ی 2 تا آدم یا بیشتر فاصله داشته باشی
من با همشون راحت بازی میکنم ولی subzero برای من یه چیز دیگس :)

1)برای عوض کردن stage تو practice,اون پایین صفحه نوشته change arena دکمه ای که واسش تعریف شده رو بزن که با pad ps2 میشه دکمه 4 یا همون مربع
2)نه دیگه,باید با پولی که بدست میاری از krypt بخریشون
اخه مشکلم اینجاست که Fatality Training اصلا نداره این گزینه رو!
فقط Practice و Tag Team Practice دارنش!
که تو اون قسمتا هم جون هردو طرف پر میشه و نمیشه روی طرف مقابل Fatality زد!

اقا LeonSM بهترین کمبو زنی هست که من تا حالا باهاش بازی کردم ... اصلا نمیشه نزدیکش شد ! ادم نمی دونه دقیقا باید چه کاری انجام بده :دی خداییش ادم خوشحال میشه پلیر های ایرانی به این خوبی میبینه;)

artemishawke هم اینکه زیاد با هم بازی نکردیم و الان سبک بازیش خاطرم نیست ولی همین قدر یادمه که زورش از من بیشتر بود :دی

با MaTrix Pouya هم کمی بازی کردم که متاسفانه بازی لگ دار شد و اون جور که باید و شاید بازی گرم نشد ..

از تو فرند ها فقط با ریزه میزه و حمید رضا بازی نکردم ... // دوستان کسی دیگه اوریج داره حتما ای دی بذاره اد کنیم ..

آخرین ویرایش:
کاوه 2تا Fatality داره. یه Stage Fatality و یه دونه Babality:biggrin1: ولی امروز رفتم از اسکورپین رو نگاه کردم و دیدم یه فاتالیتی دیگه به اسم Toasty هم به لیستش اضافه شده:biggrin1: گویا همون فینیشر مخفی هست که پیدا و اجرا کردنش اچیومنت هم داره:biggrin1:
Toasty اولین Fatality کرکتر Scorpion بوده و اکثر MK ها این Fatality رو داشته (شایدم همه MKها) :d مثل Sub-Zero که سومین Fatality سر مبارک طرف رو تا مهره ها جدا میکنه :d و Reptile که از فاصله تقریبا دور با زبونش سر طرف رو جدا میکنه و نوش جون می کنه :d (اولین بار تو MK2 این Fatality رو داشته)

.......................................................................................

دوستان با Ermac میشه کمبو با دیمیج خیلی بالا زد ؟ ویدئوی از کمبوهاش هست ؟

آخرین ویرایش:
Toasty اولین Fatality کرکتر Scorpion بوده و تو کلاسیک ها و اکثر MK ها همیشه این رو داشته (شایدم همه MKها) :d مثل Sub-Zero که سومیش سر مبارک طرف رو تا مهره ها جدا میکنه :d

.......................................................................................

دوستان با Ermac میشه کمبو با دیمیج خیلی بالا زد ؟ ویدئوی از کمبوهاش هست ؟
دمج بالا تا چقدر ؟ یدونه 58 درصد با ایکس ری هستش که توی کمبو ویدئو که با کمک بچه ها ساختیم و از پست اول میتونی دانلود کنی هستش . یدونه دیگه هم بود 50% با استفاده از 1بار Ex که توی ویدئو نیست خواستی بگو جدا واست بزارم .

اقا
LeonSM
بهترین کمبو زنی هست که من تا حالا باهاش بازی کردم ... اصلا نمیشه نزدیکش شد ! ادم نمی دونه دقیقا باید چه کاری انجام بده
:biggrin1:
من میدونم چیکار کنی... چطوره بری اون ته وایسی و فقط تیغ و لیزر شلیک کنی و آپرکات ول بدی؟ :دی

با چه کارکتری بازی میکنی مگه ؟ شاید بشه راهنماییت کرد .

جانی کیج بر میداره با یه بار کمبو زدن نصف جون ما میره :دی شما بهش بگو به ما سخت نگیره :دی

ولی خب من معمولا اسکورپین،لیوکانگ،کانگ لائو،نوب،سونیا،جکس،باراکا و کابال بازی می کنم که روی اسکورپین،لیوکانگ،کانگ لائو و کابال و مخصوصا کابال بیشتر تمرین کردم قبلا .. // به صورت کلی با کمبو زن ها چه طور باید بازی کرد ؟

یکی دیگه اینکه گارد گرفتن مهمه .. من به موقع گارد نمی گیرم ! ( البته در برابر ایشون ... شاید کسای دیگه نتونن اینقدر بهم فشار بیارن ) البته تمرین می خواد !

ولی جدای از این حرفها واقعا حال می کنم با این بازی ! // بعد اینکه پروفایل شما not found میده می خواستم ادد کنم.

//

steam iD :m_nazary2001
تا عصر دانلوش تمامه درخدمتیم

اقا شما پروفایلت not found میده ...

آخرین ویرایش:
جانی کیج بر میداره با یه بار کمبو زدن نصف جون ما میره :دی شما بهش بگو به ما سخت نگیره :دی

ولی خب من معمولا اسکورپین،لیوکانگ،کانگ لائو،نوب،سونیا،جکس،باراکا و کابال بازی می کنم که روی اسکورپین،لیوکانگ،کانگ لائو و کابال و مخصوصا کابال بیشتر تمرین کردم قبلا .. // به صورت کلی با کمبو زن ها چه طور باید بازی کرد ؟

یکی دیگه اینکه گارد گرفتن مهمه .. من به موقع گارد نمی گیرم ! ( البته در برابر ایشون ... شاید کسای دیگه نتونن اینقدر بهم فشار بیارن ) البته تمرین می خواد !
واسه گارد گرفتن جلوی جانی کیج همیشه وایسا گارد بگیر . یه نکته ای که هست هروقت میپره مشت میزنه باید وایساده گارد بگیری باز .
جلو جانی کیج میتونی Noob ورداری و با فاصله گرفتن فقط کلون اسپم کنی راحت میبری. خواست نزدیک بشه و پرید از کلون شولدر که به سمت هوا هست بزن و از دور هم بین Running Man و عقب جلو دایره میتونی استفاده کنی.
لیو کنگ هم اگه ورداری خوبه . میتونی از کمبو عقب A و X و Y استفاده کنی و یا از دور فایربال بزنی.
سعی کن زیاد نپری . فاصله رو خوب حفظ کنی که با استفاده از پایین B میتونی حریف رو از خودت دور کنی و به عقب خودت Dash کنی و بتونی کمبوهات رو خوب بزنی . یکم تمرین میخواد . اما اگه واقعا علاقه و پشت کار داشته باشی راحت یاد میگیری.

- - -ویرایش - - -

از من می‌شنوی، برو جلو و grab اش کن! اینطوری (...) به اعصابش! :دی
واسه گرب کردن بهترین روش اینه وقتی حریف گارد گرفته اگه کمبو شما 3ضربه هست اولین ضربه یا دومین ضربه رو که زدین بعد گرب کنین . تا حریف نتونه دست شما رو بخونه و نزاره گرب کنید .

میشه یکی لطف کنه بگه بازی اورجینال رو چطور باید تهیه کنم؟
آخه میخوام آنلاین بازی کنم باهاتون.....
و ضمنا برای اینکه بدون لگ بشه آنلاین زد باید پینگ چند باشه؟

آقایون صفا و نیما، توی این ویدئویی که گذاشتین، اون کمبوی Reptile رو داشتم تمرین میکردم منتها به اون قسمت [عقب، جلو، HP] میرسم، بعدش باید بپریم روی هوا و یه مشت بزینم و باقی کمبو، این قسمت یه خورده مشکل دارم. دقیقا بعد از اون حرکتی که گفتم، کی باید بپریم روی هوا؟
یعنی چه زمانی باید Input رو وارد کنیم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or