Mortal Kombat l PC | [پست اول خوانده شود]

dd8q534a6ajy44t4hf.jpg

درود

بدون شک Mortal Kombat 2011 یکی از بهترین عناوین فایتینگ این نسل بود که توانست از سوی منتقدان و گیمرها موفق ظاهر بشه و فروش خوبش هم این رو به وضوح نشون میده . حدود 3 ماه پیش بود که اولین بار این بازی در دیتابیس استیم با کد 230800 به نمایش در اومد و کسی هم مطلع از نام بازی نبود تا اینکه 1 ماه پیش اطلاعاتی از جزئیات و لیست اچیومنتها + نام مورتال کامبت منتشر شد تا مشخص بشه بصورت 100% قرار هست Mortal Kombat بروی PC و شبکه ی استیم عرضه بشه . درسته بازی هنوز بصورت رسمی از سوی ناشران ( بدون حتی منتشر شدن 1 شات و تصویر) تایید نشده اما اطلاعاتی که تقریبا برای تمام عناوین در حال عرضه استیم منتشر میشه توی MK هم دیده میشه . طبیعتا تاریخ انتشار و تصویری از نسخه ی PC در دسترس نیست . با آمدن اطلاعات بیشتر پست اول بروز خواهد شد .

لیست اچیومنتهای منتشر شده :

k98hjzsl7fakofpt1vp.jpg

اولین تصاویر منتشر شده نسخه PC :

دوستانی که قصد خریدن نسخه اورجینال رو دارن Steam ID شون رو pm کنن که تو پست اول اضافه کنم تا برای پیدا کردن player و بخش Local ( در صورت وجود) مشکلی نداشته باشیم .

کاربران زیر بازی رو تهیه کردن :

1)HamidM3

2)artemishawke

3)sureyourken

4)Rize mize

5)TOG | Vulcan

6)Alireza7

Move List های بازی : (از اونجایی که اکثر دوستان برای انجام بازی از کنترلر X360 استفاده میکنن برای سهولت کار move list های نسخه ی 360 رو براتون آپلود کردم )

اینم اولین ویدیو ساخته شده از کمبو های MK توسط کاربر LeonSM که بهمراه دوستانشون تهیه ش کردن که انصافا هم زیبا کار شده و خلاقیت تمام ایرانی رو به خوبی به تصویر کشیده :

آخرین ویرایش:
جانی کیج بر میداره با یه بار کمبو زدن نصف جون ما میره :دی شما بهش بگو به ما سخت نگیره :دی

ولی خب من معمولا اسکورپین،لیوکانگ،کانگ لائو،نوب،سونیا،جکس،باراکا و کابال بازی می کنم که روی اسکورپین،لیوکانگ،کانگ لائو و کابال و مخصوصا کابال بیشتر تمرین کردم قبلا .. // به صورت کلی با کمبو زن ها چه طور باید بازی کرد ؟

یکی دیگه اینکه گارد گرفتن مهمه .. من به موقع گارد نمی گیرم ! ( البته در برابر ایشون ... شاید کسای دیگه نتونن اینقدر بهم فشار بیارن ) البته تمرین می خواد !

ولی جدای از این حرفها واقعا حال می کنم با این بازی ! // بعد اینکه پروفایل شما not found میده می خواستم ادد کنم.

//

اقا شما پروفایلت not found میده ...
من دوستان بازی کردم شما پروفایلت رو بده من اد کنم

آقایون صفا و نیما، توی این ویدئویی که گذاشتین، اون کمبوی Reptile رو داشتم تمرین میکردم منتها به اون قسمت [عقب، جلو، HP] میرسم، بعدش باید بپریم روی هوا و یه مشت بزینم و باقی کمبو، این قسمت یه خورده مشکل دارم. دقیقا بعد از اون حرکتی که گفتم، کی باید بپریم روی هوا؟
یعنی چه زمانی باید Input رو وارد کنیم؟
بعد از اون Elbow Dash جهت بالا رو نگه دار تا همین که انیمیشن ED تموم شد بپره بالا. اون کومبو کلا از یه Kombo Attack استفاده می کنه. همونو با تمرین و تکرار ملکه ی ذهنت کن

من دوستان بازی کردم شما پروفایلت رو بده من اد کنم

بازی کردیم دیگه... Mic ت باز بود :دی با کابال دل و رودت رو در اوردم :دی

//

دوستان نظرتون در مورد اسکارلت چیه ؟ تنها شخصیتی که جدید اضافه شده توی MK9..کمبو خوب میزنه ؟!کلا راحت هستین باهاش ؟

آقایون صفا و نیما، توی این ویدئویی که گذاشتین، اون کمبوی Reptile رو داشتم تمرین میکردم منتها به اون قسمت [عقب، جلو، HP] میرسم، بعدش باید بپریم روی هوا و یه مشت بزینم و باقی کمبو، این قسمت یه خورده مشکل دارم. دقیقا بعد از اون حرکتی که گفتم، کی باید بپریم روی هوا؟
یعنی چه زمانی باید Input رو وارد کنیم؟
همونطور که صفا جان گفتن اون کمبو تمرین زیاد میخواد. خودم خیلی زدم تا یبار گرفت رکورد کردم.اما کمبوی اسون تری داره که بدون Xray میشه 33% و با ایکس ری میشه 42% .
J.LP,LP,HP,HP,←←LK ~ LK,HP,←←LP~LK,HP,LP,←→HK 33% ( بجای Slide اگه Xray 42%
پ.ن :
J.LP به معنای Jump In Punch هستش .

چرا Kombat با حرف K ؟

Mortal Kombat

The series name itself is also known for
using the letter "K" in place of "C" for the hard Csound, thus intentionally misspelling the word "combat", as well as other words with the hard C sound within later games in the series.

این متن از ویکی پدیا از صدا و فونوتیک این کلمه می‌گه.
C در کلمه combat با قدرت ادا می‌شه و در فونوتیک، حرف قوی C، با K نمایش داده می‌شه و نشونه‌ی محکم ادا شدنه اونه.

در جای دیگه خوندم که حتی در مراحل پایانی کار هنوز نامی براش انتخاب نشده بود. بین چندین نام که یکی از اون‌ها Fatality بوده گیر کرده بودن. تا این‌که یکی از اعضا می‌ره پای یه تخته و مورتال کمبات رو با K می‌نویسه تا هم به اصل قضیه لطمه نخوره، و هم شدت تحکم بازی از عنوانش پیدا باشه. سایر اعضا میان و بررسی می‌کنن و خیلی زود این اسم که خیلی هم خاص شده رو برای این بازی انتخاب می‌کنن.

در جای دیگه‌ای گفته بودن مخفف عنوان هم می‌شد MC که باز صداش هیج تحکمی نداشت.

بازی کردیم دیگه... Mic ت باز بود :دی با کابال دل و رودت رو در اوردم :دی

//

دوستان نظرتون در مورد اسکارلت چیه ؟ تنها شخصیتی که جدید اضافه شده توی MK9..کمبو خوب میزنه ؟!کلا راحت هستین باهاش ؟

اسکارلت بدی نیست ولی من توی بانوان کیتانا رو به همه ترجیح میدم! اما تو جدید اضافه شده ها هم فردی رو ترجیح میدم

اسکارلت یکم سخته . اما خیلی خوبه Armor زیاد داره و همچنین Block String به این معنا که یسری از کمبوهای تو رو حریف مجبور فقط دفاع کنه و هیچ راهی جز دفاع کردن نداره .

- - -ویرایش - - -

این کد هایی که آزادشون میکنیمو باید کجا بزنیم؟مثلا 911911
قبل از شروع راند در آنلاین یا آفلاین دو نفره موقع لودینگ بازی . 911 بدین معنیه که 9 تا X یا LP بزن و 1یدونه Y یا HP و 1دونه B یا HK

آقایون صفا و نیما [2]
Input کمبو هایی که زدین، برای Ermac و Kabal و Kitana و Quan Chi میذارین؟
همه اون کمبوها که اینپوت داره موقع زدن . من عادت کردم به سیستم شماره گذاری واسه همین اینجوری بگم راحتتره .
X , مربع , LP بهش میگیم 1
Y , مثلث , HP بهش میگیم 2
A , ضربه در , LK بهش میگیم 3
B , دایره , HK بهش میگیم 4
کلا این جوری دیگه قاطی نمیشه همه میدونن منظورمون چیه .
~ یعنی با یه مکث کوچیک و تایمینگ میزنی حرکن رو
, یعنی پشت سرهم میزنی
x قبل از تموم شدن انیمشین کنسل میکنی میزنی . واسه Dash ها هستش
Ji یعنی میپری سمت حریف
NJ فقط میپری بدون اینکه جهتی رو بگیری
Ermac :
Ji1,←1,1,4,↓←1~Dash~J4,↓←4~Dash~2,Xray 58%

Kabal :
Ji1,←1,2,1~Dashx1~Dashx2~Dashx4,←→4~BackDash~Ji1,←1,2,1~→3,2,←←3 38%

QuanChi :
Ji1,←2,1~Dashx←2,1~←1,1,←→3~Ji1,→1,2,1+2 41%

Kitana :
Ji1,→2,1~NJ2~Dashx4,↓→1~Dashx2,←←2~Dash~Dash~←2,↓→1~Dash~↓→1~Dash~→2,↓→2 44%

آخرین ویرایش:
همه اون کمبوها که اینپوت داره موقع زدن . من عادت کردم به سیستم شماره گذاری واسه همین اینجوری بگم راحتتره .
X , مربع , LP بهش میگیم 1
Y , مثلث , HP بهش میگیم 2
A , ضربه در , LK بهش میگیم 3
B , دایره , HK بهش میگیم 4
کلا این جوری دیگه قاطی نمیشه همه میدونن منظورمون چیه .
~ یعنی با یه مکث کوچیک و تایمینگ میزنی حرکن رو
, یعنی پشت سرهم میزنی
x قبل از تموم شدن انیمشین کنسل میکنی میزنی . واسه Dash ها هستش
Ji یعنی میپری سمت حریف
NJ فقط میپری بدون اینکه جهتی رو بگیری
Ermac :
Ji1,←1,1,4,↓←1~Dash~J4,↓←4~Dash~2,Xray 58%

Kabal :
Ji1,←1,2,1~Dashx1~Dashx2~Dashx4,←→4~BackDash~Ji1,←1,2,1~→3,2,←←3 38%

QuanChi :
Ji1,←2,1~Dashx←2,1~←1,1,←→3~Ji1,→1,2,1+2 41%

Kitana :
Ji1,→2,1~NJ2~Dashx4,↓→1~Dashx2,←←2~Dash~Dash~←2,↓→1~Dash~↓→1~Dash~→2,↓→2 44%

سلام.
توی اون کمبوی کیتانا، من نمی‌تونم Dashx4,↓→1 رو به هم بچسبونم :d
Dashx4 رو می‌زنم، اما تا میام ↓→1 رو بزنم، طرف میفته رو زمین :d

سلام.
توی اون کمبوی کیتانا، من نمی‌تونم Dashx4,↓→1 رو به هم بچسبونم :d
Dashx4 رو می‌زنم، اما تا میام ↓→1 رو بزنم، طرف میفته رو زمین :d
باید خیلی سریع بزنی . اصلا توجه نکن کیتانا چیکار میکنی سری 3 یا 4 بعدش پایین جلو 1 بزن . اگه سریع بزنی حتما میخوره

------------------------------------------
دارم سعی میکنم یسری کمبوی دیگه رکورد کنم . کارش تا چند روز دیگه تموم میشه .
یسری کمبوهای بهتر اگه بشه نسبت به ویدئو قبلی بزنم تا دمج هارو بیشتر کنم .

آخرین ویرایش:
باید خیلی سریع بزنی . اصلا توجه نکن کیتانا چیکار میکنی سری 3 یا 4 بعدش پایین جلو 1 بزن . اگه سریع بزنی حتما میخوره

------------------------------------------
دارم سعی میکنم یسری کمبوی دیگه رکورد کنم . کارش تا چند روز دیگه تموم میشه .
یسری کمبوهای بهتر اگه بشه نسبت به ویدئو قبلی بزنم تا دمج هارو بیشتر کنم .

آقا با دسته 360 رسماً غیر ممکنه :d
دسته PS3 رو وصل کردم، مثل هلو می‌شد زد:d
اگه کس دیگه‌ای هم داره با گیم‌پد 360 بازی می‌کنه، کلاً دسته رو پرت کنه تو سطل زباله، اصلاً به درد این بازی نمی‌خوره:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or