Mortal Kombat l PC | [پست اول خوانده شود]

dd8q534a6ajy44t4hf.jpg

درود

بدون شک Mortal Kombat 2011 یکی از بهترین عناوین فایتینگ این نسل بود که توانست از سوی منتقدان و گیمرها موفق ظاهر بشه و فروش خوبش هم این رو به وضوح نشون میده . حدود 3 ماه پیش بود که اولین بار این بازی در دیتابیس استیم با کد 230800 به نمایش در اومد و کسی هم مطلع از نام بازی نبود تا اینکه 1 ماه پیش اطلاعاتی از جزئیات و لیست اچیومنتها + نام مورتال کامبت منتشر شد تا مشخص بشه بصورت 100% قرار هست Mortal Kombat بروی PC و شبکه ی استیم عرضه بشه . درسته بازی هنوز بصورت رسمی از سوی ناشران ( بدون حتی منتشر شدن 1 شات و تصویر) تایید نشده اما اطلاعاتی که تقریبا برای تمام عناوین در حال عرضه استیم منتشر میشه توی MK هم دیده میشه . طبیعتا تاریخ انتشار و تصویری از نسخه ی PC در دسترس نیست . با آمدن اطلاعات بیشتر پست اول بروز خواهد شد .

لیست اچیومنتهای منتشر شده :

k98hjzsl7fakofpt1vp.jpg

اولین تصاویر منتشر شده نسخه PC :

دوستانی که قصد خریدن نسخه اورجینال رو دارن Steam ID شون رو pm کنن که تو پست اول اضافه کنم تا برای پیدا کردن player و بخش Local ( در صورت وجود) مشکلی نداشته باشیم .

کاربران زیر بازی رو تهیه کردن :

1)HamidM3

2)artemishawke

3)sureyourken

4)Rize mize

5)TOG | Vulcan

6)Alireza7

Move List های بازی : (از اونجایی که اکثر دوستان برای انجام بازی از کنترلر X360 استفاده میکنن برای سهولت کار move list های نسخه ی 360 رو براتون آپلود کردم )

اینم اولین ویدیو ساخته شده از کمبو های MK توسط کاربر LeonSM که بهمراه دوستانشون تهیه ش کردن که انصافا هم زیبا کار شده و خلاقیت تمام ایرانی رو به خوبی به تصویر کشیده :

آخرین ویرایش:
دوستان میگم توی Move List یک سری چیزا نوشته که اصلا نمیشه اجراش کرد! اینا چجوریه؟؟ مثلا TAB هیچ کاری انجام نمیده ولی توی Move List هست! هرچیم میزنم کار نمیکنه!

یک سوال دیگه اینکه این حرکاتی که پلیرا میرن نصف خون کم میشه اینا با کدوم دکمه ها هست؟:دی

اقا این شائو کان رو با برو بروس لی :دی ( اولین بار ) چه طوری میشه زد ؟ دهن ما رو سرویس کرد این !x_x

فاصله بگیر، وقتی خواست حمله کنه از بالای سرش بپر اون طرف، بعد هم زیرفکی بزن. اگر هم کمبو زن حرفه‌ای هستی، به جای زیر فکی یه کمبوی 7-8 ضرب بهش بزن و آخرین ضربه رو جوری بزن که پرت شه یه طرف دیگه تصویر که نتونه بلافاصله بهت ضربه بزنه.

ای بابا چرا نسخه pc اینجوریه:من تو استوری مُد اونجایی که با night wolf باید quan chi رو بکشی وقتی میکشمش اصن بدون نشون دادن هیچ کات سینی میره سراغ مبارزه بعدی همون جایی ک با سایرکس باید میجنگیدیم :|
مال شمام اینجوریه؟البته موقع نصب برای من تو dvd دوم بازی همون اروری ک 3تا گزینه:retry-ignor-abort رو داره 2 یا 3 بار میداد ک من زدم ignorشاید بخاطر همین اون کات سین رو نشون نمیده نه؟

مشکل از نسخه شماست. امروز استوی مُد رو تا آخرین چپتر بازی کردم. بین هیچ دو مبارزه‌ای بدون کات سین نبود. اون جایی هم که شما می‎گی رو به خوبی یادم میاد و کات سینش وجود داشت.

والا گیم پد من از این خرکی هاست :دی // اقا این شائو کان رو با برو بروس لی :دی ( اولین بار ) چه طوری میشه زد ؟ دهن ما رو سرویس کرد این !x_x

از روشی که دوست عزیز گفت خیلی خوبه.اونم میتونی استفاده کنی. برای گشتن شائو کان.

فیلم های آموزشی زیادی هست اگه برای گشتن شائو کان یه سرچ کنی کارت رو راحت تر میکنه.

من چندین بار راحت کشتمش::d یه چند تا روش میگم شاید کمکی بهتون کرد.(مبارزه چپتر 11 )

اول راند که شروع شد. میتونی بهش
32076682289674708256.jpg
یا
57381917873919311682.jpg
بزنی .:d

ازش فاصله بگیر بهش تند سریع پشت سر هم
06792969646298583431.jpg
بزن.اونم نیزه پرت میکنه از بالای سرت رد میشه و تو هم که با low fireball نشته تیر میزنی:d .(مقداری جون الکی ازش میگیری) بعضی وقت ها بعد از چند بار low fireball .خر میشه نیزه به پایین پرت میکنه یا چکش که تو باید ازشون بپری مخصوصا چکش! دیگه اینجا ولش کن:d

از
57381917873919311682.jpg
میتونی وقتی که میخنده بهش بزنی که جونش کم بشه. یا اگر فاصله زیاده
32076682289674708256.jpg
بزن. و زمانی که نزدیک بودی زیر فک.

وقتی سبز شد میاد که بهت تنه بزنه اونجا یه زیرفک میزنی بهش تا آدم بشه.:d

خوب اینجوری انداختیش روی زمین:d
29289478907621787800.jpg
الان گولشو نخور داره فکر میکنه چطوری لهت کنه.:-t میتونی از فاصله بگیری بهش low fireball یا تا بلند شد بهش
57381917873919311682.jpg
بزنی یا بری نزدیکش زیر پا بهش بدی.!!!!!! فقط یادش باشه الکی جولش نری چون چکش مالت میکنه.=))

با زدن فن ها میتونی x.ray رو پر کنی تو هالت عادی اگه زرنگ باشی و یا وقتی میخنده بهش بزنی.

اگه آخر جونش بود و x.ray هم نداشتی میاد که بهت ضربه بزنه یه
85972990218944065218.jpg
بهش بزن(اگه قدرت داشتی) یا تیر بهش بزن یا
57381917873919311682.jpg
!خطر نکن که جلو بری چون آخر جونش یهو وحشی میشه :d

نشته دفاع گرفت و فاصله هم متوسط بود
32076682289674708256.jpg
بزن میری بهشت سرش بلند میشه بهش زیر فک بزن.

جولوت بود با دفاع ایستاده زیر فک.

اینهایی که بهت گفتم بیشتر با فن ها بود . اگه سریع دفاع و جاخالی بدی خیلی خوب میتونی با ضربه ها جون ازش کم کنی .

مبارزه هوایی: من که خوب نمیتونم باهاش شائو کان رو بزنم.:d

یه روش آسون هم هست اونم ترینر که لذت بازی رو از بین میبره.:wink:

آخرین ویرایش:
نتایج EVO 2013 (بزرگترین تورنمنت بازی های فایتینگ که سالیانه در لاس وگاس برگزار میشه)

[h=1]Mortal Kombat — Results[/h]
1. Crazy DJT 88 (Cyrax)
2. EMP|REO (Kabal)
3. My God 88 (Sonya Blade, Liu Kang)
4. Forever King 88 (Kung Lao)
5. GGA|16-Bit (Kitana)
5. FNATIC|Perfect Legend (Kabal, Kung Lao)
7. Wound Cowboy 88 (Shang Tsung)
7. DetroidBallin (Kabal)

9. Crazy Mit 88 (Kung Lao)
9. EMP|CD Jr. (Kung Lao)
9. EGP|PBoardPlayer (Ermac)
9. TFA|Pig of the Hut (Kenshi)
13. GGA|Dizzy (Johnny Cage)
13. KH|Scar (Scarlet)
13. GGA|Wafflez (Smoke)
13. GGA|Soonk (Kabal)

MK کمترین میزان شرکت کننده رو داشت. رقمی حول و حوش 230 نفر. دلیلش هم کاملا مشخصه.
بازی به هیچ وجه بالانس نیست! 600 تا کابال و 800 تا کونگ لائو برداشته بودن

والا گیم پد من از این خرکی هاست :دی

//

اقا این شائو کان رو با برو بروس لی :دی ( اولین بار ) چه طوری میشه زد ؟ دهن ما رو سرویس کرد این !x_x
دو روش داره! خیلی هم آسونه!

روش اول:

اینقدر ازش دور میشه تا فقط نیزه و چکش پرت کنه و تو فقط جاخال میدی بعد هی آتیش میزنی! اگه موقعیت جور شد سریع حمله میکنی و یک ضربه میزنی و بر میگردی!
بعد خودش نزدیکت میشه و با سرعت بهت حمله میکنه تو از بالا سرش بپر و بزن زیرش تا بره هوا:دی

روش دوم(پیشنهاد شده):

میری میچسبی بهش! دفاع میگیری! هی بهت ضربه میزنی نمیتونه بکشت! بعدش هنوز ضربه زدنش تموم شد بزن زیرش!
همین حرکاتو ادامه بده راحت میمیره:دی

نتایج EVO 2013 (بزرگترین تورنمنت بازی های فایتینگ که سالیانه در لاس وگاس برگزار میشه)

Mortal Kombat — Results

1. Crazy DJT 88 (Cyrax)
2. EMP|REO (Kabal)
5. GGA|16-Bit (Kitana)
7. DetroidBallin (Kabal)

9. EMP|CD Jr. (Kung Lao)
13. KH|Scar (Scarlet)
13. GGA|Wafflez (Smoke)
13. GGA|Soonk (Kabal)

MK کمترین میزان شرکت کننده رو داشت. رقمی حول و حوش 230 نفر. دلیلش هم کاملا مشخصه.

خیلی جالبه اگه همین تورنومنت تو ایران انجام میشد مطمانا نصف شرکت کننده ها اسکورپیون رو بر میداشتند نصفشون هم ساب زیرو رو ولی مثل اینکه محبوبیت کاراکتر ها تو نقاط مختلف دنیا با هم متفاوته من که خودم شخصا با نوب سایبوت بیشتر بازی میکنم!

^^
منم همینجور من با کامبت3 سگا از همه بیشتر حال کردم حتی حاضرم الانم دوباره برم بازیش کنم ولی کلا از بعد از کامبتایی ک بعد از نسخه سگا اومدن این از همه باحالتره.

خودت فهمیدی چی نوشتی
yahoo_17.gif
بن شی یعنی چه
yahoo_24.gif

برادر از اسپویلر استفاده کن :|
کلا اخر بازی رو اسپویل کردی رفت...

آخرین ویرایش:
دوستان میگم توی Move List یک سری چیزا نوشته که اصلا نمیشه اجراش کرد! اینا چجوریه؟؟ مثلا TAB هیچ کاری انجام نمیده ولی توی Move List هست! هرچیم میزنم کار نمیکنه!

یک سوال دیگه اینکه این حرکاتی که پلیرا میرن نصف خون کم میشه اینا با کدوم دکمه ها هست؟:دی

ایکس ری؟؟؟؟ r2 va l2

بعضی‌ها بازی رو گرفتن، گویا Portـه خیلی خوبی هست. حداقل از نظر وضعیت فریم. آپشن گرافیکی بازی هم نوید چیزای خوبی رو می‌ده :d

طرف می‌گه هم تکسچرها بهتر شدن، هم AA و رزولوشن بالاتر بازی رو خیلی بهتر از نسخه کنسولی کرده.

[h=1]Mortal Kombat — Results[/h]
1. Crazy DJT 88 (Cyrax)
2. EMP|REO (Kabal)
5. GGA|16-Bit (Kitana)
7. DetroidBallin (Kabal)

9. EMP|CD Jr. (Kung Lao)
13. KH|Scar (Scarlet)
13. GGA|Wafflez (Smoke)
13. GGA|Soonk (Kabal)

همین که دنزل تری برد با سایرکس نشونه خوبیه.2تا evo قبل کونگ لاءو برد.هاها جالب بود یبار دیگه ریو دوم شد.جای tyrant جکس باز واقعا خالی بود.کلا خیلی ه شرکت نکردن.بهترین evo همون 2012 بود که همه پلیرهای خفن شرکت کردن.
نسخه پیسی رو فکر کنم یه کارایی کنن با پتچ بالانس کنن.البته خخداکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or