Mortal Kombat l PC | [پست اول خوانده شود]

dd8q534a6ajy44t4hf.jpg

درود

بدون شک Mortal Kombat 2011 یکی از بهترین عناوین فایتینگ این نسل بود که توانست از سوی منتقدان و گیمرها موفق ظاهر بشه و فروش خوبش هم این رو به وضوح نشون میده . حدود 3 ماه پیش بود که اولین بار این بازی در دیتابیس استیم با کد 230800 به نمایش در اومد و کسی هم مطلع از نام بازی نبود تا اینکه 1 ماه پیش اطلاعاتی از جزئیات و لیست اچیومنتها + نام مورتال کامبت منتشر شد تا مشخص بشه بصورت 100% قرار هست Mortal Kombat بروی PC و شبکه ی استیم عرضه بشه . درسته بازی هنوز بصورت رسمی از سوی ناشران ( بدون حتی منتشر شدن 1 شات و تصویر) تایید نشده اما اطلاعاتی که تقریبا برای تمام عناوین در حال عرضه استیم منتشر میشه توی MK هم دیده میشه . طبیعتا تاریخ انتشار و تصویری از نسخه ی PC در دسترس نیست . با آمدن اطلاعات بیشتر پست اول بروز خواهد شد .

لیست اچیومنتهای منتشر شده :

k98hjzsl7fakofpt1vp.jpg

اولین تصاویر منتشر شده نسخه PC :

دوستانی که قصد خریدن نسخه اورجینال رو دارن Steam ID شون رو pm کنن که تو پست اول اضافه کنم تا برای پیدا کردن player و بخش Local ( در صورت وجود) مشکلی نداشته باشیم .

کاربران زیر بازی رو تهیه کردن :

1)HamidM3

2)artemishawke

3)sureyourken

4)Rize mize

5)TOG | Vulcan

6)Alireza7

Move List های بازی : (از اونجایی که اکثر دوستان برای انجام بازی از کنترلر X360 استفاده میکنن برای سهولت کار move list های نسخه ی 360 رو براتون آپلود کردم )

اینم اولین ویدیو ساخته شده از کمبو های MK توسط کاربر LeonSM که بهمراه دوستانشون تهیه ش کردن که انصافا هم زیبا کار شده و خلاقیت تمام ایرانی رو به خوبی به تصویر کشیده :

آخرین ویرایش:
کلا خیلی دوست دارم یه Combo Video بسازم و بذارم تو اینترنت. بدبختانه کار خیلی وقت گیریه و خیلی حوصله می خواد. برای SF4 یه دونه ساخته بودم که متاسفانه پاک شد :( برای MK ان شاالله یه Combo Video ـی کوچیک و آبرومند درست می کنم که راه های کومبو کردن X-Ray کاراکتر هارو نشون بده. منتظر باشید ;)

دوستان کسی میدونه استقبال و فروش این بازی چطور بوده ، خیلی دوست دارم فروش بازی بالا بره تا نسخه بعدی رو هم روی پی سی داشته باشیم
پ ن : سکه هایی رو که بعد از هر برد بهمون میده به چه درد میخوره؟

دوستان کسی میدونه استقبال و فروش این بازی چطور بوده ، خیلی دوست دارم فروش بازی بالا بره تا نسخه بعدی رو هم روی پی سی داشته باشیم
پ ن : سکه هایی رو که بعد از هر برد بهمون میده به چه درد میخوره؟
سکه ها رو باید برین توی قسمت Extras و قسمت Krypt و اونجا مصرفشون کنین.

LeonSM
منتظریم. دمت گرم

یه سوال: غیر از فیتالیتی هایی که توی training خودش یاد میده هر شخصیت فیتالیتی دیگه ای هم داره؟
هر شخصیت 4تا فاتالیتی داره
2 تا که مخصوص هر فرد هستن. یکی Babylity و یکی هم Stage Fatality.
برید توی قسمت Move List و انجا همشون رو گذاشته

LeonSM
منتظریم. دمت گرم

یه سوال: غیر از فیتالیتی هایی که توی training خودش یاد میده هر شخصیت فیتالیتی دیگه ای هم داره؟

اره هر کاراکتری حداقل دو تا فیتالیتی داره که یکیش بسته هست و باید از قسمت krypt با صرف کردن پول بازشون کنی البته هر کاراکتری جز فیتالیتی بیبیلیتی و استیج فیتالیتی هم داره که اینا رو فقط میشه در حین بازی انجام داد.

امروز چند دست زدم چند تا اچیو هم گرفتم :دی ... بابا این خیلی فرق کرده ! من اخرین باری که مورتال بازی کردم 7 سالم بود :دی کلی شخصیت جدید اضافه شده :دی من تا جاییکه یادم میاد جکس، جانی کیج،ریدن،کیتانا،میلنا،باراکا،نینجای ابی زرد سبز و یه یارو جادوگر بود با این یارو قدیم بهش میگفتیم بروس لی :دی

دوستان من اوریج دارم اد کنید ببینم چی میشه ... البته فعلا تمرین می کنم :دی

امروز چند دست زدم چند تا اچیو هم گرفتم :دی ... بابا این خیلی فرق کرده ! من اخرین باری که مورتال بازی کردم 7 سالم بود :دی کلی شخصیت جدید اضافه شده :دی من تا جاییکه یادم میاد جکس، جانی کیج،ریدن،کیتانا،میلنا،باراکا،نینجای ابی زرد سبز و یه یارو جادوگر بود با این یارو قدیم بهش میگفتیم بروس لی :دی

دوستان من اوریج دارم اد کنید ببینم چی میشه ... البته فعلا تمرین می کنم :دی
منم تا چند روز دیگه میخرم انلاین میترکونمت :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or