نمایشگاه/رویداد Microsoft's E3 2016 Press Conference

شما از 10 به کنفرانس چه نمره‌ای می‌دهید؟

• 10

• 9

• 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• 0

Results are only viewable after voting.

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
cmj38nbvguatvhqrbh3s.gif

xfoimedudur6pa6os2jd.png

6srtbe1871x75hr72opc.png

Thank You

آخرین ویرایش:
اگه قراره کنسول جدید بدن همینجا میگم مرده شور جفتشون رو ببرن از دم. دوم اینکه من که مسخرشون نیستم هر سه سال برم یه کنسول بخرم. ماشاالله اونا شدن اسکورپیو ما هم شدیم دانکی. :|
خب نخر مگه مجبورت کردن! من دلم میخواد پول بیشتر بدم بشینم بازی محبوبم رو 4k بازی کنم.
شما هم میتونی همون بازی محبوب رو ۷۲۰ بازی کنی. یعنی الان مشکل اینجاست که به جاییت بر میخوره ببینی یکی داره از همون بازی بیشتر از تو لذت میبره.:))

تو کنفرانس سونی هم تنها چیزش که بهتر از این کنفرانس بود، گیم پلی شاهکار بازی هورایزن بود که البته هورایزن ماهم نمایشش چیزی کم نداشت.:D

God of war تا وقتی معلوم نشه داستانش چیه یه بازی معمولی محسوب میشه.

• Like
Reactions: FaRd!N
یعنی رسما افتضاح به تمام معنا

1 - بازی انحصاری مطلق دیگه نداره Xbox one و اون وین 10 کوفتی چسبیده کنارش
2 - ایکس باکس وان S و اسکورپیو ؟!! جدی ؟ جمعش کن بینیم باو:-&

کنسول قشنگیش به اینه بخری بره تا 6 هفت سال . سونی هم همین وضعیت رو در پیش بگیره رسما گند بزن به کنسول گیمینگ

کنسول قشنگیش به اینه بخری بره تا 6 هفت سال . سونی هم همین وضعیت رو در پیش بگیره رسما گند بزن به کنسول گیمینگ

همینه دیگه ماشاالله ماکروسافت بی اخلاقی رو به اوجش رسونده. اون از نسل پیش که زود کنسول خراب رو داد بیرون که بازار رو داشته باشه اینم از این. دیگه هر چیزی باید حسابی داشته باشه. نسل پیش بیشتر از 10 سال طول کشید. اون وقت این دوست عزیزمون میگن تو نگیر. عزیز من این کار توهین به همس از جمله خودت. نمیشه که دو سال دو سال کنسول بدن که همه مردم که رو طلا نخوابیدن.

شش هفت سال رو نمیدونم ..ولی عمر x1 چهار سال میشه دیگه ... دیگه نمیشه همچین عمر طولانی برای کنسول ها متصور بود ... سونی هم احتمالا یه کنسول متوسط بین نسلی میده .. برای vr ولی لید پلتفرمش همون ps4 اورجیناله

پورت کینکت از روی Xbox One S کلا حذف شده، کینکت با آداپتور به Xbox One S وصل می شه که باید جداگانه خریداری بشه
مایکروسافت کسایی که از Xbox One بخوان به Xbox One S مهاجرت کنن یک آفر داره که آداپتور کینکت رو رایگان می ده :|

شش هفت سال رو نمیدونم ..ولی عمر x1 چهار سال میشه دیگه ... دیگه نمیشه همچین عمر طولانی برای کنسول ها متصور بود ... سونی هم احتمالا یه کنسول متوسط بین نسلی میده .. برای vr ولی لید پلتفرمش همون ps4 اورجیناله
Xbox 360 سال 2005 معرفی شد و تا 2013 رسما تنها کنسول مایکروسافت بود و 8 سال نسل طول کشید.حداقل 4 سال دیگه باید کنسول جدید معرفی میکرد مایکرو

دوستان عزیز الان این ترکیب نسل هفتو هشتو اینا بهم خورد نه؟ چون اینطور که مشخصه با معرفی این کنسولای جدید نسل جدید شروع به کار کرد !! :D

God of war تا وقتی معلوم نشه داستانش چیه یه بازی معمولی محسوب میشه.

:)):));))

• Like
Reactions: S0lid Snake
Xbox 360 سال 2005 معرفی شد و تا 2013 رسما تنها کنسول مایکروسافت بود و 8 سال نسل طول کشید.حداقل 4 سال دیگه باید کنسول جدید معرفی میکرد مایکرو
خب این اولین بار نیست که مایکرو اینکار رو میکنه .. بعد از اینکه نسل شش رو باخت هم سریعیه کنسول داد ..سریعتر از الان ... از طرفی نینتندو همین کار رو این نسل کرد و wii u دو سال هم دووم نیورد رسما ... درسته ولی یه کم جو رو همین نینتندو خراب کرد چه با دور انداختن wii u و چه با دادن کنسول قویتر و بین نسلی برای 3ds

از طرفی دیگه کنسول گیمینگ داره قافیه رو میبازه به pc و مابقی دستگاه ها ... و همین طور که خودتم شاکی هستی ... حضور مایکرو در کنسول گیمینگ هم فقط به یه کنسول منوط شده وگرنه رسما به pc گیمینگ پیوسته و توجهش رو روی اون گزاشته .. یه شایعاتی هم من خوندم که این اسکورپیو شباهتی به استیم باکس داره ...
تو این اشفته بازار کنسول ها باید چی کار کنن جز اینکه سوار بر این موج بشن و خودشون رو وقف بدن وگرنه قطعا از بین میرن ...
اگه این اپدیت کنسول ها چیزی باشه که شایعات میگن در اینده اثرات مثبت خوبی داره .. یکیش اینه که بساط ریمستر برچیده میشه

تا کنسول جدید بیاد عمر xone به 4 سال میرسه! بعدشم کنسول جدید بیاد بلافاصله حمایت از one که قطع نمی شه! حد اقل تا دو سه سال حمایت می کنن ازش! اینجوری عمر کنسول به شش هفت سال میرسه! الان این کمه؟ من جای شما بودم نه تنها ناراحت نمی شدم بلکه بسیار خوشحال می شدم! زمان بندی مایکروسافت خیلی هم مناسبه تو این زمینه!

تا کنسول جدید بیاد عمر xone به 4 سال میرسه! بعدشم کنسول جدید بیاد بلافاصله حمایت از one که قطع نمی شه! حد اقل تا دو سه سال حمایت می کنن ازش! اینجوری عمر کنسول به شش هفت سال میرسه! الان این کمه؟ من جای شما بودم نه تنها ناراحت نمی شدم بلکه بسیار خوشحال می شدم! زمان بندی مایکروسافت خیلی هم مناسبه تو این زمینه!
اولا اگه حمایت هم خساب بشه رو عمر کنسول عمر 360 باید 12 سالی باشه.دوما زمانی که کنسول جدید بیاد خود به خود میره تو حاشیه. دیگه بازیسازا مسخره که نیستن واسه هر دو کنسول بازی بسازن. سوما اینو مطمئن باش آواز دقل از دور خوشه، کنسول که بیاد چند تا بازی انحصاری میاد که میگن فقط واسه اسکورپیو.
ولی از همه مهتر اینه که من شما فن های مایکرو رو درک نمی کنم. خدایی متوجه نیستین این توهین اول به خود شماست که دارین جبهه میگیرین از این کار؟ من که نه ایکس وان دارم نه برنامه داشتنش رو ولی شما که دارین از سال دیگه متوجه نیستین کنسولتون که انقدر خرج براش کردین قراره بره زیر سایه کنسول جدید و بازم باید پول بدین؟

• Like
Reactions: 19Rodar
الان یه پارادوکس ایجاد شده که کسی بهش توجه نکرد، اورکا اورکا>:)
نباید انجمن X1 Games با PC Games الان ترکیب بشن؟
علاوه بر Console Games Community باید یه بخش جدید به اسم Windows Games و یا چیزی مثل این ایجاد بشه.

کلا کنفرانس های PC امسال دوتا بودن، یکی مایکروسافت یکی هم PC Gaming Show
اصل کاری همین مایکروسافت بود :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or