اونم تو انقلاب میدن 10 هزار تومن.البته روی ویندوز 10 مایکروسافت برادر
اونم تو انقلاب میدن 10 هزار تومن.
وان انحصاری نداره ؟ الان وان دارها سرگیجه گرفتن بودجه رو چطوری تنظیم کنن تا انحصاری های پیش رو تا یک سال اینده رو بخرن ... گررز و فورزا انحصاریه سونی شدن لابد !!! سونی فن میشناسم به خاطر تجربه ی ریسینگ داره وان میخره همین لحظه از سال ...
تا باشه از این فراموشی ها ...
تا انقلاب میخوای بری؟؟؟؟؟
یاو دانلود کن بره دیگه!
البته منظورم این بود تو استور مایکروسافت هست و اگه کرک نشه مجبوری بخری و در نهایت مایکروسافت سود خودشو میبره
اوری رو که دوستان کرکر زحمت کشیدن کرک کردن. ایشاالله بقیه رو هم دستشون رو میبوسه. والا جدا از شوخی من فکر نمی کنم فروش ویندوز ربطی به بازی داشته باشه. کلا مگه انتخاب دیگه هم دارن ملت؟ لینوکس که کار هر کسی نیست باهاش کار کردن.
دقیقا! مشکل این کار چیه؟واقعا منم نمی دونم مشکلش چیه
چرا مایکروسافت نمیاد بازی هاش رو برای PS4 و NX/Wii U و Linux و macOS و ... هم عرضه کنه که افراد بیشتری بتونن بازی هاش رو تجربه کنن، سودشم توی جیب مایکروسافت می ره دیگه
اخی. شما بزرگ سایتی دیگه؟ باز خوب شد امضاتو برداشتی از این حرفها میزنی بزرگباز امتحانا تموم شد کوچولوهای سایت برگشتن!
قانونی نیست واسه این کار؟ بعضی شرکتا راه میرن همه رو میخرن. دیگه گندشو درآوردن. نمیشه که باید یه قانونی باشه. فکر کن مایکرو ولوو رد بخره رسما کار همه تمومه.واس من سکوت والو خیلی جالبه ، در مورد استور مایکرو و این سیاست هاش چیزی نمی گن. با توجه به این که 50% والو متعلق به گیب نیول نمی شه انتظار یه Hostile Takeover از طرف مایکروسافت رو داشت. (یعنی اگه سهم گیب کمتر بود چند سال پیش مایکرو والو رو خریده بود.) تا الان هر کاری کرده مایکرو یه سری مقدمه چینی بوده، به نظرتون استراتژی های Offensive مایکرو در قبال استیم چیا می تونه باشه؟