نمایشگاه/رویداد Microsoft's E3 2016 Press Conference

شما از 10 به کنفرانس چه نمره‌ای می‌دهید؟

• 10

• 9

• 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• 0

Results are only viewable after voting.

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
cmj38nbvguatvhqrbh3s.gif

xfoimedudur6pa6os2jd.png

6srtbe1871x75hr72opc.png

Thank You

آخرین ویرایش:
وان انحصاری نداره ؟ الان وان دارها سرگیجه گرفتن بودجه رو چطوری تنظیم کنن تا انحصاری های پیش رو تا یک سال اینده رو بخرن ... گررز و فورزا انحصاریه سونی شدن لابد !!! سونی فن میشناسم به خاطر تجربه ی ریسینگ داره وان میخره همین لحظه از سال ...

تا باشه از این فراموشی ها ...

یکیش خوده من که برا Forza کنسول خریدم

انحصاری خود کنسول نه مشترک با pc

تا انقلاب میخوای بری؟؟؟؟؟:o
یاو دانلود کن بره دیگه!:-bd
البته منظورم این بود تو استور مایکروسافت هست و اگه کرک نشه مجبوری بخری و در نهایت مایکروسافت سود خودشو میبره:D

اوری رو که دوستان کرکر زحمت کشیدن کرک کردن. ایشاالله بقیه رو هم دستشون رو میبوسه. والا جدا از شوخی من فکر نمی کنم فروش ویندوز ربطی به بازی داشته باشه. کلا مگه انتخاب دیگه هم دارن ملت؟ لینوکس که کار هر کسی نیست باهاش کار کردن.

اوری رو که دوستان کرکر زحمت کشیدن کرک کردن. ایشاالله بقیه رو هم دستشون رو میبوسه. والا جدا از شوخی من فکر نمی کنم فروش ویندوز ربطی به بازی داشته باشه. کلا مگه انتخاب دیگه هم دارن ملت؟ لینوکس که کار هر کسی نیست باهاش کار کردن.

ربطش اینجاست که شما مثلا داری از ویندوز 7 یا 8 یا حتی نسخه های قدیمی تر استفاده میکنی و قصد نداری ویندوز 10 رو هم 120 دلار بخری ولی تصمیم میگیری مثلا Forza جدید بازی کنی و خب حالا مجبوری بری سراغ ویندوز 10 و جالب تر اینه که حتی بازی روی استیم هم نیست که بخوای اونجا بازی رو تجربه کنی و فقط و فقط باید از استور ویندوز بخری!
این در مورد مکینتاش هم هست و اونا دیگه مجبورن سخت افزار هم به غیر از ویندوز 10 بخرن:D:-SS:D

اینجوری میشه که یه سری ناغافل ویندوز 10 میخرن(البته ایران منظورم نیست):D

حالا اگه کرک بشه(:|

واس من سکوت والو خیلی جالبه ، در مورد استور مایکرو و این سیاست هاش چیزی نمی گن. با توجه به این که 50% والو متعلق به گیب نیول نمی شه انتظار یه Hostile Takeover از طرف مایکروسافت رو داشت. (یعنی اگه سهم گیب کمتر بود چند سال پیش مایکرو والو رو خریده بود.) تا الان هر کاری کرده مایکرو یه سری مقدمه چینی بوده، به نظرتون استراتژی های Offensive مایکرو در قبال استیم چیا می تونه باشه؟

واقعا منم نمی دونم مشکلش چیه
چرا مایکروسافت نمیاد بازی هاش رو برای PS4 و NX/Wii U و Linux و macOS و ... هم عرضه کنه که افراد بیشتری بتونن بازی هاش رو تجربه کنن، سودشم توی جیب مایکروسافت می ره دیگه :-??
دقیقا! مشکل این کار چیه؟

واس من سکوت والو خیلی جالبه ، در مورد استور مایکرو و این سیاست هاش چیزی نمی گن. با توجه به این که 50% والو متعلق به گیب نیول نمی شه انتظار یه Hostile Takeover از طرف مایکروسافت رو داشت. (یعنی اگه سهم گیب کمتر بود چند سال پیش مایکرو والو رو خریده بود.) تا الان هر کاری کرده مایکرو یه سری مقدمه چینی بوده، به نظرتون استراتژی های Offensive مایکرو در قبال استیم چیا می تونه باشه؟
قانونی نیست واسه این کار؟ بعضی شرکتا راه میرن همه رو میخرن. دیگه گندشو درآوردن. نمیشه که باید یه قانونی باشه. فکر کن مایکرو ولوو رد بخره رسما کار همه تمومه.

بازیها دارن رو ویندوز ۱۰ عرضه میشن نه PC !!! که مطمعنم 90 درصد معترضها دستشون به هیچکدوم نمیرسه خواهشن دست از سر این تاپیک بردارین که بار خبریش از بین نره

• Like
Reactions: Lord Odin
دلواپسان عزیز. سونی هم تو GC نشد تو یه نمایشگاه کوفتی دیگه کنسولشو معرفی میکنه. بیخود دلواپس بازی در نیارید:D
پ ن : البته منم با اصل کار معرفی کنسول اونم 3 4 سال بعد تغییر یه نسل مخالفم. اما دلواپسی دوستان جالبه واسم در قبال مایکروسافت خونخوار:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or