فرخ دیدی تحلیلت در مورد غافلگیری سونی و .... از بیخ غلط بود؟
سونی نتنها هیچ چیزی از Neo و سخت افزار احتمالیش نگفت (طبق گفته تو باید یه چیزی نزدیک به اسکورپیو پرت میکرد تا بعدا بتونه بسازه) بلکه کل قضیه کنسول بین نسلی رو با یه ترول (!) جمع کرد رفت! همونطور که از نظر من کامل مشخص بود اصلا هیچ اشاره ای نمیکنه تا فروش کنسول فعلی افت نکنه. در عوض با بازی هایی که داره هایپ میکنه.
به نظرم برای مایکرو معرفی کنسول جدید نیاز بود اینا نیاز به یک بوست دارند 1.5 سال هم فرصت وجود داره.
---
به معنای واقعی ناراحتی اومدن بازی ها رو pc را درک نمیکنم. خب برای شما چه فرقی داره دیگری بتونه استفاده کنه؟ واقعا این ناراحتی داره؟
البته خب واقع بین باشیم به ضرر کنسول xbox دیگه کسی مجبور نیست برای تجربه بازی ها کنسول مایکروسافت را بخره. خب از اون طرف این نکته بسیار بسیار مثبتی هم میتونه باشه برای ما مصرف کنندگان. مگر اینکه ناراحت باشیم فلان بازی را که ما انجام میدیم بقیه هم انجام میدن![]()
خب دوست من اگر شما یک کنسول گیمر باشید که فکر میکنم هستید براتون چه فرقی داره؟ شما در هر حال با کنسول از بازی لدت می برید. مگر اینکه برتری سخت افزاری pc مد نظرتون باشه در این صورت حق دارید که اعتراض کنید "چرا از اول سیاست پلتفرم یک پارچه اعلام نشد که به سمت pc برید" و کاملا هم حق دارید..برای خود من به شخصه دلیلش اینه که فقط و فقط Xbox رو برای بازی کردن چند انحصاری خریدم که مهم ترینش GeOW هست، اکثر بازی هام رو روی PC می رم
بدیهیه که اگر از روز اول می دونستم قراره بازی ها به این صورت عرضه بشن نمی رفتم همون 2 هفته اول لانچ X1 رو با یک کینکت زوری بخرم
خب دوست من اگر شما یک کنسول گیمر باشید که فکر میکنم هستید براتون چه فرقی داره؟ شما در هر حال با کنسول از بازی لدت می برید. مگر اینکه برتری سخت افزاری pc مد نظرتون باشه در این صورت حق دارید که اعتراض کنید "چرا از اول سیاست پلتفرم یک پارچه اعلام نشد که به سمت pc برید" و کاملا هم حق دارید..
خودم برای مثال در هر صورت بخوام بازی های مایکروسافت را تجربه کنم سمت کنسولش میرم. خب وقتی همه بازی ها رو کنسول موجود باشه دلیلی برای ناراحتی ندارم که رو pc هم موجوده.
@Gartall
دست سونی نه تنها تو حنا نیست بلکه یک قدم جلوتره چون میتونه کاملا بر اساس شرایط تصمیم بگیره. من فکر میکنم neo عرضه میشه برای رقابت با اسکورپیو . و این فرصت را میده که سونی
نسل بعد را دیرتر شروع کنه و نهایت استفاده از ps4 را ببره.
وقتی neo تو بازار باشه بازی های سونی هم روش باشند بازار انحصاری اسکورپیو نمیشه همانطور که فروش ps2 2005 از 360 بیشتر بوده حالا اینجا ما یک neo قویتر هم داریم.
دیرتر شروع کردن نسل جدید هم باعث میشه سونی یک سخت افزار قویتر از اسکورپیو برای نسل بعدش داشته باشه.
من PC Gamer ام و کنسول مایکروسافت رو فقط و فقط برای انحصاری گرفتم
کنسول های دیگه هم همینطور
منتها از اونجایی که بنده کم عنوانی بهم می سازه و اکثر عناوین رو اصلا 5 دقیقه هم نمی تونم بازی کنم (کلا اهل JRPG ام)، بدیهیه که کنسول مایکروسافت رو فقط برای یکی دو عنوان خاص گرفتم و دلیل اصلی ام کلا GeOW بود چون فن شدید این عنوان ام
منتها وقتی الان همون عناوین دارن روی PC میان، عقل یکی مثل من باید کم باشه که با وجود ریلیز این عناوین روی PC باز هم بره Xbox بخره
مایکروسافت روز اول میومد می گفت آقا بازی های ما روی X1 میان روی PC هم میان هیچ بحثی نبود (بماند که فروش X1 از الانشم کمتر می شد)
منتها این یک شبه سیاست تغییر دادن مایکروسافت هست که من رو ناراحت می کنه
از طرقی هرچه قدر هم منطق بیارید که آقا 4 نفر دیگه هم بازی می کنن و ...، باز هم بازی های انحصاری یکی از فاکتور های اصلی یک کنسول هستند، سونی هم خوب به این نکته پی بره و بی شک یکی از عوامل اصلی موفقیتش توی این سال ها بوده، وگرنه هیچ کمپانی ای بدش نمیاد عناوینش رو بیاره روی چند تا پلتفرم عرضه کنه تا تعداد بیشتری بیان بازیش رو انجام بدن و سود آوری بیشتری داشته باشه، منتها حتما یک منطقی هم پشت عرضه نشدن بازی ها بزای پلتفرم های مختلف هست
به نظر خود بنده اگر همین عناوین انحصاری نبودند PS3 رو هر چه قدر هم که Price Cut می زدن باز هم نجات پیدا نمی کرد
الان دیگه فروش 5 میلیون کنسول کمتر یا بیشتر برا مایکروسافت مهم نیست، مهم اینـه که جامعه کاربری ـش رو گسترش بدهمن PC Gamer ام و کنسول مایکروسافت رو فقط و فقط برای انحصاری گرفتم
کنسول های دیگه هم همینطور
منتها از اونجایی که بنده کم عنوانی بهم می سازه و اکثر عناوین رو اصلا 5 دقیقه هم نمی تونم بازی کنم (کلا اهل JRPG ام)، بدیهیه که کنسول مایکروسافت رو فقط برای یکی دو عنوان خاص گرفتم و دلیل اصلی ام کلا GeOW بود چون فن شدید این عنوان ام
منتها وقتی الان همون عناوین دارن روی PC میان، عقل یکی مثل من باید کم باشه که با وجود ریلیز این عناوین روی PC باز هم بره Xbox بخره
مایکروسافت روز اول میومد می گفت آقا بازی های ما روی X1 میان روی PC هم میان هیچ بحثی نبود (بماند که فروش X1 از الانشم کمتر می شد)
منتها این یک شبه سیاست تغییر دادن مایکروسافت هست که من رو ناراحت می کنه
از طرقی هرچه قدر هم منطق بیارید که آقا 4 نفر دیگه هم بازی می کنن و ...، باز هم بازی های انحصاری یکی از فاکتور های اصلی یک کنسول هستند، سونی هم خوب به این نکته پی بره و بی شک یکی از عوامل اصلی موفقیتش توی این سال ها بوده، وگرنه هیچ کمپانی ای بدش نمیاد عناوینش رو بیاره روی چند تا پلتفرم عرضه کنه تا تعداد بیشتری بیان بازیش رو انجام بدن و سود آوری بیشتری داشته باشه، منتها حتما یک منطقی هم پشت عرضه نشدن بازی ها بزای پلتفرم های مختلف هست
به نظر خود بنده اگر همین عناوین انحصاری نبودند PS3 رو هر چه قدر هم که Price Cut می زدن باز هم نجات پیدا نمی کرد
یه سوالی من از شما میپرسم و شما خودت میای 300 میلیون کاربر ویندوز بی خیال بشی و بچسبی به کنسولی که کلا 20 میلیون فروخته؟
الان مایکروسافت میخواد ویندوز 10 گسترش بده و وقتی استور خودشو قوی کنه اون موقع متوجه میشی که کارش درسته که داره بازی هاش میاره روی ویندوز 10
الان دیگه فروش 5 میلیون کنسول کمتر یا بیشتر برا مایکروسافت مهم نیست، مهم اینـه که جامعه کاربری ـش رو گسترش بده
همین خود شما که همه بازی ای به سلیقت نمیخوره و ایکس باکس وان رو برای دوتا بازی گرفتی، یعنی غیر از همون دو بازی انحصاری سود خاصی برا XBOX نداری دیگه. حالا چه فرقی میکنه که این سود رو از طریق XBOX به مایکروسافت برسونی یا WIN10؟![]()
وقتی شما داری از فروش کنسول و سود صحبت میکنی من بیام نگران جیب خودم باشم؟یک چند لحظه به پاسخ های خودتون فکر کنید
دقیقا همگی دارید جیب مایکروسافت رو می بینید و به فکر جیب مایکروسافت هستید
مساله اصلی اینجاست، یعنی هم مایکروسافت به فکر جیب خودشه (که اینو هر کمپانی ای به فکرش هست) هم شما به فکر جیب مایکروسافت هستید!!!!!
وقتی شما داری از فروش کنسول و سود صحبت میکنی من بیام نگران جیب خودم باشم؟
یک چند لحظه به پاسخ های خودتون فکر کنید
دقیقا همگی دارید جیب مایکروسافت رو می بینید و به فکر جیب مایکروسافت هستید
مساله اصلی اینجاست، یعنی هم مایکروسافت به فکر جیب خودشه (که اینو هر کمپانی ای به فکرش هست) هم شما به فکر جیب مایکروسافت هستید!!!!!