تو کیمر بودنت که بدون شک نمیزاره و تازه ممکنه محصولات بیشتری تولید بشه ... ولی مطمینی تو کنسول گیمر بودنت هم تاثیر نداره؟ همین الانم اثراتش کاملا مشهودهوقتی شما داری از فروش کنسول و سود صحبت میکنی من بیام نگران جیب خودم باشم؟
من یک کنسول گیمرم و این قضیه هیچ تاثیری تو کنسول گیمر بودنم نمیذاره
چرا البته یه اثراتی هم داشته، مثلا یه بازی بخرم نسخه PC ـش رو هم میگیرم و آنلاین بازی کردن نیازی به گلد نداره...تو کیمر بودنت که بدون شک نمیزاره و تازه ممکنه محصولات بیشتری تولید بشه ... ولی مطمینی تو کنسول گیمر بودنت هم تاثیر نداره؟ همین الانم اثراتش کاملا مشهوده
و جالبه که دقیقا نکته همین جاست که این چیزایی که اشاره کردی چه سودی برای کنسول گیمینگ دارهچرا البته یه اثراتی هم داشته، مثلا یه بازی بخرم نسخه PC ـش رو هم میگیرم و آنلاین بازی کردن نیازی به گلد نداره...
مهمترین سودش اینه که مایکروسافت همچنان به ساخت کنسول ادامه میده. من ترجیح میدم همه بازی ها برای ویندوز 10 بیاد (که خب همشون هم تایید شدن)، تا اینکه مایکروسافت کلا از ساخت کنسول کنار بکشهو جالبه که دقیقا نکته همین جاست که این چیزایی که اشاره کردی چه سودی برای کنسول گیمینگ داره
اینم نکته قابل توجه و درستیه که مایکرو با انجام همچین کاری هنوز ایکس باکس رو سر پا نگه داره ...مهمترین سودش اینه که مایکروسافت همچنان به ساخت کنسول ادامه میده. من ترجیح میدم همه بازی ها برای ویندوز 10 بیاد (که خب همشون هم تایید شدن)، تا اینکه مایکروسافت کلا از ساخت کنسول کنار بکشهبا این سخت افزار گولاخی که اسکورپیو داره مشخصه که فعلا مایکروسافت تصمیم نداره ساخت کنسول رو بی خیال بشه، برخلاف اون چیزی که چندین بار شایعه شده بود
![]()
آنلاین بدون گلد شامل کنسول هم میشهو جالبه که دقیقا نکته همین جاست که این چیزایی که اشاره کردی چه سودی برای کنسول گیمینگ داره
تغییر سیاست مایکروسافت به خاطر مدیرعامل شدن نادلا بوده و رییس بخش Xbox شدن اسپنسر. برا اساس شایعاتی که زمان معرفی Quantum Break برای ویندوز 10 اومده بود، عرضه بازیهای انحصاری برروی ویندوز 10 و UWP از اوایل ساخت QB درحال آماده سازی بوده، زمانی که تازه کنسول ها داشتن عرضه میشدن و هیچ ربطی هم به اینکه Xbox One از PS4 کمتر فروخته هم نداره. اینکه قابلیت Play Anywhere تازه معرفی شده به این دلیل که ویندوز 10 تابستان 2015 برای PC عرضه شد و در نوامبر هم برای Xbox One. به همین دلیل تازه بازیهای انحصاری دارن از UWP استفاده میکنن و مایکروسافت شروع به تبلیغ Play Anywhere کرده نه اختلاف فروش کنسول ها. بازیها برای PC هم یه خبر خیلی خوب برای من و خیلی هاست که میتونیم به هرشکلی و هرجایی که میخوایم بازی های انحصاری رو انجام بدیم که من امیدوارم بازیهای مولتی پلتفرم هم از این قابلیت استفاده کنن.@Donger
خب حق داریددر واقع اینطوری حساب کنیم که تنها موردی که میتونه از داستان اومدن بازی ها رو pc شاکی باشه کسانی هستنتد که:
1.بودجه یک کنسول را داشته اند. به جای خرید کنسول های دیگر که ممکنه بهتر هم باشنذ برای انحصاری ها xb1 گرفته اند اگر pc داشته اند که بدتر.
2.با وجود pc قوی و پلتفرم های دیگر برای تجربه انحصاری های معرفی شده و نشده مورد انتظار اقدام به خرید این کنسول کرده اند.
در واقع به این افراد باید حق داد که شما هم جزشان هستید. تنها حرفی که میشه زد. قبول کنید و کنار بیاید که نا موفق بودن مایکروسافت در این نسل(هم سطح یا بهتر نبودن نه بهتر از قبل بودن) باعث شده سیاست هاش بارها تغییرات ببینه و در نهایت شما که مشتری هستید ممکنه احساس کنید بازیچه شدید.
البته. اینم در نظر بگیرید. شاید این تغییرات و اینده ای که پشتشه برای مایکروسافت بهتر از ادامه سیاست های قبلی مانند انحصاری کامل کنسولی باشه. حتی برای من و شما هم بهتر . من فکر میکنم اینطوریه. داستان مایکرو با سونی نینتندو خیلی فرق داره.
اینو ندیدم من ، کجا خوندید یا شنیدید؟ تشکرآنلاین بدون گلد شامل کنسول هم میشه
Xbox Live Gold isn't required for playing games that are Xbox Play Anywhere other than enjoying online multiplayer with those games on Xbox Oneاینو ندیدم من ، کجا خوندید یا شنیدید؟ تشکر