نمایشگاه/رویداد Microsoft's E3 2016 Press Conference

شما از 10 به کنفرانس چه نمره‌ای می‌دهید؟

• 10

• 9

• 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• 0

Results are only viewable after voting.

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
cmj38nbvguatvhqrbh3s.gif

xfoimedudur6pa6os2jd.png

6srtbe1871x75hr72opc.png

Thank You

آخرین ویرایش:
وقتی شما داری از فروش کنسول و سود صحبت میکنی من بیام نگران جیب خودم باشم؟
من یک کنسول گیمرم و این قضیه هیچ تاثیری تو کنسول گیمر بودنم نمیذاره
تو کیمر بودنت که بدون شک نمیزاره و تازه ممکنه محصولات بیشتری تولید بشه ... ولی مطمینی تو کنسول گیمر بودنت هم تاثیر نداره؟ همین الانم اثراتش کاملا مشهوده

آخرین ویرایش:
کنفرانس عالی بود برعکس سونی که هر چی بازی معرفی میکنه برای آینده نامعلومه مایکرو هر سال توی e3 اکثر بازیای همون سالو معرفی میکنه که این خیلی خوبه.

تو کیمر بودنت که بدون شک نمیزاره و تازه ممکنه محصولات بیشتری تولید بشه ... ولی مطمینی تو کنسول گیمر بودنت هم تاثیر نداره؟ همین الانم اثراتش کاملا مشهوده
چرا البته یه اثراتی هم داشته، مثلا یه بازی بخرم نسخه PC ـش رو هم میگیرم و آنلاین بازی کردن نیازی به گلد نداره...

• Like
Reactions: sadegh93
به عنوان یه کنسول گیمر اصلا نمیتونم برم سمت PC، یعنی یه روزی مایکروسافت کنسول سازی رو بزاره کنار انتخاب اولم میشه کنسول های سونی :دی البته اینکه یه سری از این قضیه ناراحت باشن قابل درکه ولی به نظرم اونایی که با کنسول بازی میکنن خیلی براشون فرقی نداره.

@Donger

خب حق دارید:D در واقع اینطوری حساب کنیم که تنها موردی که میتونه از داستان اومدن بازی ها رو pc شاکی باشه کسانی هستنتد که:
1.بودجه یک کنسول را داشته اند. به جای خرید کنسول های دیگر که ممکنه بهتر هم باشنذ برای انحصاری ها xb1 گرفته اند اگر pc داشته اند که بدتر.
2.با وجود pc قوی و پلتفرم های دیگر برای تجربه انحصاری های معرفی شده و نشده مورد انتظار اقدام به خرید این کنسول کرده اند.

در واقع به این افراد باید حق داد که شما هم جزشان هستید. تنها حرفی که میشه زد. قبول کنید و کنار بیاید که نا موفق بودن مایکروسافت در این نسل(هم سطح یا بهتر نبودن نه بهتر از قبل بودن) باعث شده سیاست هاش بارها تغییرات ببینه و در نهایت شما که مشتری هستید ممکنه احساس کنید بازیچه شدید.
البته. اینم در نظر بگیرید. شاید این تغییرات و اینده ای که پشتشه برای مایکروسافت بهتر از ادامه سیاست های قبلی مانند انحصاری کامل کنسولی باشه. حتی برای من و شما هم بهتر . من فکر میکنم اینطوریه. داستان مایکرو با سونی نینتندو خیلی فرق داره.

بازی انحصاری های ps و ترکیبشون با قیمت و سخت افزار نئو تنها دلیلیه که فکر میکنم نئو جلو اسکورپیو میتونه مقاومت کنه:D

---

به نظر من با کنترل و سهمی که سونی در حال حاضز در بازار داره. و همچنین لابن اپ بسیار قوی که هر ساله ارائه میکنه. یک کنسول با مشخصات نئو سال های بعد میتونه با اسکورپیو رقابت کنه. در نظر بگیرید که کنسول یک محصوله و باید بازی ارائه بده نه یک محصول که خفن ترین گرافیک را ارائه میده. گرافیک بازی ها و استودیو های سونی روی نئو میتونه جلوی مایکروسافت اسکورپیو مقاومت کنه و حفظ بشه قیمتشم مطمئنا از اسکورپیو در هر حال کمتره این که بر اساس کانفیگ مشخصه.
کافیه سونی یک سال بعد از اسکورپیو کنسول بعدیش را منتشر کنه که سخت افزار بهتر و قیمت یکسان یا شاید هم مثل شروع این نسل کمتر بده. منفجر میکنه نه تنها این نسل را نمیبازه نسل بعد هم میگیره یک سلسله را ادامه میده با وجود x86 که باعث میشه بازی ها مشترک باشند.
تفاوتش با َشروع ps3 و 360 میشه وجود نئو که تفاوتش با اسکورپیو فضایی نیست مثل 360 و ps2. همین باعث میشه بازار گیمر ها اخبار کمپانی ها بر خلاف سال 2005 به سمت مایکروسافت هجوم نبرند. ps5 هم سال بعدش میاد و به موفقیت هاش ادامه میده. الته خب همه این ها حدس و نظره منه:D

تاریخ عرضه بازی های امسال :D از نظر تنوع که نسبتا خوبن:
ReCore - 13 September
Forza Horizon 3 - 27 September
Gears of War 4 - 11 October
Dead Rising 4 - 6 December

فقط عجیبه که برای نوامبر چیزی ندارن :D احتمال داره Sea of Thieves اون موقع بیاد چون تاریخ عرضه ای واسش نگفتن ولی خب بهتره نیاد چون ساندویچ میشه وسط بازی های پر فروش :دی
===
وقتی اعلام کردن که Inside قراره آخر همین ماه بیاد من خیلی خوشحال شدم، بعدش ترسیدم که شاید گند زدن که عجله دارن بازی رو عرضه میکنن :D بعدش اینو خوندم و خیالم راحت شد:
http://kotaku.com/inside-the-limbo-crews-new-game-is-utterly-fantastic-1781818278
تو یه کلام باید بگم که منتقد کوتاکو کم مونده غش کنه وسط بازی :D به شکل عجیبی ازش تعریف کرده، نسخه Review هم براشون فرستاده شده و 4 ساعت پشت سر هم بازی کرده تا تموم بشه.

و جالبه که دقیقا نکته همین جاست که این چیزایی که اشاره کردی چه سودی برای کنسول گیمینگ داره
مهمترین سودش اینه که مایکروسافت همچنان به ساخت کنسول ادامه میده. من ترجیح میدم همه بازی ها برای ویندوز 10 بیاد (که خب همشون هم تایید شدن)، تا اینکه مایکروسافت کلا از ساخت کنسول کنار بکشه :دی با این سخت افزار گولاخی که اسکورپیو داره مشخصه که فعلا مایکروسافت تصمیم نداره ساخت کنسول رو بی خیال بشه، برخلاف اون چیزی که چندین بار شایعه شده بود :دی

مهمترین سودش اینه که مایکروسافت همچنان به ساخت کنسول ادامه میده. من ترجیح میدم همه بازی ها برای ویندوز 10 بیاد (که خب همشون هم تایید شدن)، تا اینکه مایکروسافت کلا از ساخت کنسول کنار بکشه :D با این سخت افزار گولاخی که اسکورپیو داره مشخصه که فعلا مایکروسافت تصمیم نداره ساخت کنسول رو بی خیال بشه، برخلاف اون چیزی که چندین بار شایعه شده بود :D
اینم نکته قابل توجه و درستیه که مایکرو با انجام همچین کاری هنوز ایکس باکس رو سر پا نگه داره ...
الان نمیشه در مورد اینده نظر داد و اینکه باز مایکرو چه تغییراتی در سیاست ها و تصمیم هاش میگیره .. ولی چیزی که مسلمه ... کاری که مایکرو کرد ... pc گیمینگ از زمان به وجود اومدن بازی های کامپیوتری .. در بهترین و قدرتمند ترین موقعیت خودش قرار داد ... و باید قبول کنیم که یه صنعت مثل این رو مخاطبینش شکل میده و پیش میبره ... هر چقدر تعداد افرادی که مجاب شن از کنسول به سمت pc برن بیشتر بشه .. جایگاه کنسول ها بیشتر تضعیف میشه ...
من به عنوان یه کنسول گیمر واقعا از این رشد و پیشرفت pc گیمینگ واقعا نگرانم ...

@Donger

خب حق دارید:D در واقع اینطوری حساب کنیم که تنها موردی که میتونه از داستان اومدن بازی ها رو pc شاکی باشه کسانی هستنتد که:
1.بودجه یک کنسول را داشته اند. به جای خرید کنسول های دیگر که ممکنه بهتر هم باشنذ برای انحصاری ها xb1 گرفته اند اگر pc داشته اند که بدتر.
2.با وجود pc قوی و پلتفرم های دیگر برای تجربه انحصاری های معرفی شده و نشده مورد انتظار اقدام به خرید این کنسول کرده اند.

در واقع به این افراد باید حق داد که شما هم جزشان هستید. تنها حرفی که میشه زد. قبول کنید و کنار بیاید که نا موفق بودن مایکروسافت در این نسل(هم سطح یا بهتر نبودن نه بهتر از قبل بودن) باعث شده سیاست هاش بارها تغییرات ببینه و در نهایت شما که مشتری هستید ممکنه احساس کنید بازیچه شدید.
البته. اینم در نظر بگیرید. شاید این تغییرات و اینده ای که پشتشه برای مایکروسافت بهتر از ادامه سیاست های قبلی مانند انحصاری کامل کنسولی باشه. حتی برای من و شما هم بهتر . من فکر میکنم اینطوریه. داستان مایکرو با سونی نینتندو خیلی فرق داره.
تغییر سیاست مایکروسافت به خاطر مدیرعامل شدن نادلا بوده و رییس بخش Xbox شدن اسپنسر. برا اساس شایعاتی که زمان معرفی Quantum Break برای ویندوز 10 اومده بود، عرضه بازیهای انحصاری برروی ویندوز 10 و UWP از اوایل ساخت QB درحال آماده سازی بوده، زمانی که تازه کنسول ها داشتن عرضه میشدن و هیچ ربطی هم به اینکه Xbox One از PS4 کمتر فروخته هم نداره. اینکه قابلیت Play Anywhere تازه معرفی شده به این دلیل که ویندوز 10 تابستان 2015 برای PC عرضه شد و در نوامبر هم برای Xbox One. به همین دلیل تازه بازیهای انحصاری دارن از UWP استفاده میکنن و مایکروسافت شروع به تبلیغ Play Anywhere کرده نه اختلاف فروش کنسول ها. بازیها برای PC هم یه خبر خیلی خوب برای من و خیلی هاست که میتونیم به هرشکلی و هرجایی که میخوایم بازی های انحصاری رو انجام بدیم که من امیدوارم بازیهای مولتی پلتفرم هم از این قابلیت استفاده کنن.

کنسول به انحصاریشه و این شیوه مایکرو به برند ایک باکس ضرر میزنه یعنی تو ذهن گیمرا مدام این واقعیت در جریانه که کنسول Xbox One چیزی بنام انحصاری نداره و با شیوه فعلی جز فاصله بیشتر با سونی در زمینه کنسول چیزی نصیب مایکرو نخواهد کرد

• Like
Reactions: vaan 2
کنفرانس رو دیدم به نظر من خوب بود غیر از اسکورپیو که واقعا نفهمیدم چیه. نفهمیدم چه دلیلی داشته باشه بودنش الان. خب من سوالم اینه اگه قرار اسکورپیو حدود 7 ماه دیگه بیاد چه دلیلی داره من برم one s بخرم؟ واقعا مایکروسافت ساقیش کیه؟ چرا هر دو رو یکجا معرفی کرده؟ خب من یهو صبر می کنم کنسول نسل نو رو میخرم چرا باید واسه 7 ماه برم اسلیم وان رو داشته باشم؟ به نظر من این نمونه کلاه برداریه. انقدر هم نگین حمایت می کنه از هر دو، طبیعی هست که کنسول جدید میاد کنسول قبلی کم کم بره تو حاشیه.
واقعا میگم اگه این اسکورپیو سر و کلش پیدا نمیشد من شاید یه one s میگرفتم. خیلی خوشگله لامصب. بقیه کنفرانس هم عالی بود مخصوصا بخش ایندیش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or