قرار نیست بازیی برای کنسولای جدید انحصاری بشه!هرچی بیاد برای کنسولای الانم میاد فقط کیفیت تفاوت داره!اسپنسر گفت که سه تا کنسول کنار هم به فعالیتشون ادامه خواهند دادحداقل 7-8 تا ترد پارتی فقط انحصاری کنه واسه اسکورپیو
من نگفتم بازی های اسکورپیو روی one اجرا نمیشه! ولی خب منعی هم نداره که صد در صد سازنده مکلفه بازیش رو روی one هم عرضه کنه دوم اینکه تفاوت قراره از لحاظ سخت افزاری خیلی باشه رفته رفته کنسول قدیمی فراموش میشه ولی خب من گفتم چون دو شرکت 2017 کنسول جدید میدن به هر حال یه شور و اشتیاق جدیدی هست باید یه چیزایی معرفی بشه که اینام فروش برن دیگه؟ منظورم این بود که اونجا سنگ تموم میذارنقرار نیست بازیی برای کنسولای جدید انحصاری بشه!هرچی بیاد برای کنسولای الانم میاد فقط کیفیت تفاوت داره!اسپنسر گفت که سه تا کنسول کنار هم به فعالیتشون ادامه خواهند داد
متوجه نیستی ؟ میگم میان نسلی ! اسمش روش هست یعنی کنسول نسلی را باید تو بازه 2 و 3 ساله بدی . بعد اونوقت کنسول نسل بعدی سونی با میان نسلی یک سال فاصله داره ؟! بعد اوقت کدوم خری میره یک سال که مونده نسل جدید شروع بشه کنسول میان نسلی ps را بخره ؟خوب بحث اینه که الان مایکرو باید سعی کنه پا به پای سونی حرکت کنه! چون رقابت رو باخته و به فکر تغییر نسل هست تا سریعتر افتضاح X1 رو جمع کنه.
در مورد غافلگیری هم نظرم رو گفتم، باید دید سونی Neo رو کی عرضه میکنه. تو داری میگی شایعات درسته و سخت افزار همینه. اگه به قول خودت شایعات درسته در نتیجه طبق شایعات باید اکتبر همین سال بیاد. تاخیری که بازی ها خوردن و ... همه چی همین رو نشون میده. در این صورت هم Neo حکم نسل بعد رو نداره، در نتیجه نیازی نیست اندازه اسکورپیو قوی تر باشه. تو این یک سالی هم که زودتر عرضه میشه خودش رو ازش جدا میکنه. در نتیجه باز برای مایکرو هست که کار سخت میشه.
با این حال هیچ دلیلی وجود نداره که بگیم این مشخصات لیک شده سخت افزار نهایی هستن. از اونجایی که لیک شدن اطلاعات در مورد PS4K از ابتدا زیر سر خود سونی بوده و حتم به یقین میخواسته شرایط رو بسنجه، بعید نیست برای محک زدن رقیب باشه. و در لحظه رونمایی یه چیز قوی تر رو کنن. غین خود PS4 که یهو رو کردن 8 گیگ رم GDDR5 داره! حالا باید دید سونی توی کنفرانس چی نشون میده. بعد کنفرانس سونی راحت تر میشه بحث کرد.
بله خب مشکلی هست ؟ مایکرو هم کم و بیش غافل گیر شده . ولی اینجا شایعه فقط سر رم بیشتر بوده ولی دیگه انتظار نداشته باش قدرت 2 ترا مثلا بشه 6 ترافلاپ !من نمیدونم حالا سیستم سونی چیه اما این که اینقدر غافل گیر غافل گیر میگی ارجاعت میدم به سخت افزار PS4 که خطی کشید روی تمامی شایعاتش و با یه رم 8 گیگ GDDR5 اومد وسط میدون. پس اینقدر مطمئن نمیتونی پیش بینی کنی و نظر بدی