نمایشگاه/رویداد Microsoft's E3 2016 Press Conference

شما از 10 به کنفرانس چه نمره‌ای می‌دهید؟

• 10

• 9

• 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• 0

Results are only viewable after voting.

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
cmj38nbvguatvhqrbh3s.gif

xfoimedudur6pa6os2jd.png

6srtbe1871x75hr72opc.png

Thank You

آخرین ویرایش:
یکی نیست جواب بده؟!
پرسیدم این xbox play روی win10 قابلیت اجرای بازی های 360 رو داره یا نه؟

نه برادر ، شما بازی رو برای X1 میخری هر وقت دلت خواست تو کنسول بازی میکنی هر وقت دوست داشتی هم تو PCـت و تمام. حرفی از 360 زده نشد

PS4K را سونی شاید به همین خاطر معرفی رسمی نکنه اگر هم بکنه امار ارقام مشابه Scorpio را میدن که بتونن برای سالهای دیگه بسازنش . وگرنه PS4K با این مشخصاتی که داره خیلی ضعیفتر از Scorpio هست امکان نداره سونی بخواد همچین حماقتی بکنه و با اون مشخصات کنسول عرضه کنه .
ولی جالب اینجاست که فکر کنم سونی واقعا نمدونسته مایکرو با چه مشخصاتی میخواد کنسول عرضه کنه مایکروسافت هم گفته ما میان نسلی عرضه نمیکنم بلکه نسل بعدی واقعی این Scorpio واقعا قدرت فوق العاده ای داره ارزوی هر گیمری را براورده میکنه :D
سونی این نسل یخورده مغرور شد.این حرکت مایکرو یه شوک بهش بود و امیدوارم به تکونی به خودش بده و یه سخت افزار یا یکی یا تقریبا یکس با scorpio بزنه.اگر غیر از این کارو انجام بده مثل اوایل نسل ۷ سرش میاد

سونی این نسل یخورده مغرور شد.این حرکت مایکرو یه شوک بهش بود و امیدوارم به تکونی به خودش بده و یه سخت افزار یا یکی یا تقریبا یکس با scorpio بزنه.اگر غیر از این کارو انجام بده مثل اوایل نسل ۷ سرش میاد

سونی هنوز هیچی نشون نداده تو میگی مغرور شد؟! عجیبه واقعا!

زمانی که سونی PS4 رو بدون نمایش خود کنسول معرفی کرد، Major Nelson تیکه انداخت و گفت تا حالا این مدلش رو ندیده بودیم که کنسول معرفی بشه ولی خبری از خودش نباشه! :D
حالا ملت رفتن بهش گیر دادن که چرا Scorpio رو معرفی کردین ولی خود کنسول رو نشون ندادین، اون هم کم نیاورده و گفته این قضیه برای سونی که خیلی خوب جواب داد (و ایشالا برای ما همین طور باشه! داخل پرانتز رو نگفته البته، ولی منظورش همینه. :D)

ws250c0wcykmjn7x0xjv.png

roiimcmy431e5ofwuef2.png

آخرین ویرایش:
ماکان مطمئن باش مشخصات PS4K همون مشخصاتی هست که لیک شده . سونی چند روز پیش گفت نمایشی ندارند از این کنسول فکر میکنی دلیلش چیه ؟
اگر PS4K معرفی بشه مطمئن باش یه امار من دراوردی براش میگن :D تا بتونن تا اخر سال 2017 عملیش کنن اصلا شک نداشته باش که سونی عافلگیر شده سر معرفی Scorpio با این مشخصاتش .

• Like
Reactions: Sobhan_23
ماکان مطمئن باش مشخصات PS4K همون مشخصاتی هست که لیک شده . سونی چند روز پیش گفت نمایشی ندارند از این کنسول فکر میکنی دلیلش چیه ؟
اگر PS4K معرفی بشه مطمئن باش یه امار من دراوردی براش میگن :D تا بتونن تا اخر سال 2017 عملیش کنن اصلا شک نداشته باش که سونی عافلگیر شده سر معرفی Scorpio با این مشخصاتش .

دلیلش اینه که نمیخوان به فروش خوب PS4 لطمه وارد بشه. من از خیلی وقت پیش گفتم Neo تو کنفرانس حضور نخواهد داشت چون سونی انقدر احمق نیست به این زودی کنسول جدید نشون بده.

اما در مورد مقایسه سخت افزار بحث یکم فرق میکنه. موضوعی که ما باید درنظر بگیریم قیمت و زمان عرضه هست. کنسول مایکرو عملا نسل بعدیه و آخر 2017 هم میاد. در نتیجه بی شباهت به نسل جدید نیست. اما Neo مشخصا بین نسلیه و اگه قبول کنیم شایعات در مورد سخت افزار درست بودن این رو هم باید بپذیریم که طبق گفته همین شایعات اکتبر یا نهایت آخر همین سال جاری عرضه میشه. یعنی در بدترین حال یک سال زودتر از اسکورپیو. و اینکه سونی یه چیزی بپرونه تا بعدا عملی کنه اصلا ممکن نیست.

مساله بعدی قیمته. مشخصاتی که مایکرو داده حتی برای یه کنسول نسل بعدی هم ارزون قیمت نیست. سونی هم اشاره کرده Neo ارزون نیست و از 350 تا گرون تره اما سوال اینه که چقدر گرون تر؟ شاید سخت افزار ضعیف تر به بهانه قیمت پایین تر باشه. در نتیجه مهم اینه که Neo کی منتشر میشه. اگه آخر امسال بیاد به نظرم اختلاف کیفی که با اسکورپیو خواهد داشت دیگه مهم نیست. ولی اگه نه، قرار باشه اونم آخر 2017 بیاد قطعا سخت افزار ضعیفه و سونی باید یه فکری برای این مشکل بکنه.

حالا باید ببینیم سونی هم Slim معرفی میکنه یا نه. اگه خبری از Slim نشه، به نظر من به این معنی هست که Neo قطعا طبق شایعات قبلی اکتبر همین سال میاد تو بازار.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: xbla69
ماکان اگه سونی بخواد پابپای مایکرو بیاد جلو باید همزمان با مایکرو کنسول نسل بعدی عرضه کنه ! Scorpio اخر سال 2017 میاد . به نظرت مسخره نیست سونی سال 2016 کنسول میان نسلی بده و بعد یک سال کنسول نسل بعدی بده ؟! مطمئن باش این شکلی بازار خودش منفجر میکنه .
اگر هم کنسول میان نسلی سونی سال 2016 بیاد باید همین نمایشگاه معرفیش کنه ! اگر معرفی نکنه کی میخواد بکنه اگرم برنامش برای سال 2017 باشه که کنسول میان نسلی عرضه کنه همون سال مایکرو کنسول نسل بعدی داره ! مطمئن هم باش مایکرو سر خریدی که این نسل انجام داده کنسولش را میتونه ارزونتر تموم کنه .

من نمیدونم سونی این وسط چیکار میکنه ولی من شک ندارم و مطمئن هستم سونی با خبردار شدن Scorpio کاملا غافل گیر شده و اصلا انتظار همچین چیزی نداشته .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Sobhan_23
نه برادر ، شما بازی رو برای X1 میخری هر وقت دلت خواست تو کنسول بازی میکنی هر وقت دوست داشتی هم تو PCـت و تمام. حرفی از 360 زده نشد
پس این قابلیت به درد نمی خوره. وقتی ادعا می کنن x1 رو با win10 می خوان یکپارچه کنن باید تمام قابلیت های x1 که یکیش اجرای بازی 360 هست رو برای هم win10 بیارن، نه که یک چیز بیارن یک چیز رو نیارن.این نشد یکپارچه سازی که. و یقین هم دارم همین کراس پلتفورم که برای مولتی پلیر بین x1 و win10 در نظر گرفتن با خرید گلد برای win10 امکان پذیر خواهد بود. و این یعنی سود بیشتر برای مایکروسافت از فروش بیشتر گلد. چون مجانی اگر باشه برای win10 کمی عجیب میشه

Neo هر موقع بیاد این اختلاف با Scorpio به هیچ وجه توجیه پذیر نیست.
اگه همین آخر سال بیاد و اسکورپیو هم سال بعد نتیجه چی میشه؟
سونی که نمیتونه همزمان با اسکورپیو باز هم کنسول جدید بده که!
در هر صورت مایکرو سونی رو تو منگنه گزاشته.دلیل معرفی از الانش هم همینه.
مطمئنا مثل دفعه قبل که تو لحظات نهائی رم DDR5 شد و... حالا هم یه تغییراتی صورت میگیره.
همه اینها بر این اساس هست که مشخصات نئو همینی بوده که لیک شده.

من کاری به کنسول معرفی نشدش ندارم.مغرور شد بخاطر اینکه نسل قبل که از مایکرو عقب بود با جون و دل انحصاری ساخت و یکی از یکی بهتر و مثل این نسل انگشت شمار نبودن انحصاریای خوباش.ناتی داگ نسل ۷ ۴ تا انحصاری توپ داد که همه رو میخکوب کرد سر جاشون.ولی این نسل فقط یدونه....
سانتا مونیکا هم که ماشالله اصلا بازی منتشر نکرد.سونی این نسل بخاطر فروش بالایی که داشت دیگه اون انگیزه واسه ساخت انحصاری های منحصر به فرد رو از دست داد.طبیعیم هست.وقتی در هر صورت سودشو میکنه چرا این همه هزینه بزاره روی بازی ها
دوستمون داره رل پدیده جدید سایت رو بازی میکنه
دوست عزیز من به شما کاری ندارم لطفا به من تیکه ننداز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or