یکی نیست جواب بده؟!
پرسیدم این xbox play روی win10 قابلیت اجرای بازی های 360 رو داره یا نه؟
یکی نیست جواب بده؟!
پرسیدم این xbox play روی win10 قابلیت اجرای بازی های 360 رو داره یا نه؟
سونی این نسل یخورده مغرور شد.این حرکت مایکرو یه شوک بهش بود و امیدوارم به تکونی به خودش بده و یه سخت افزار یا یکی یا تقریبا یکس با scorpio بزنه.اگر غیر از این کارو انجام بده مثل اوایل نسل ۷ سرش میادPS4K را سونی شاید به همین خاطر معرفی رسمی نکنه اگر هم بکنه امار ارقام مشابه Scorpio را میدن که بتونن برای سالهای دیگه بسازنش . وگرنه PS4K با این مشخصاتی که داره خیلی ضعیفتر از Scorpio هست امکان نداره سونی بخواد همچین حماقتی بکنه و با اون مشخصات کنسول عرضه کنه .
ولی جالب اینجاست که فکر کنم سونی واقعا نمدونسته مایکرو با چه مشخصاتی میخواد کنسول عرضه کنه مایکروسافت هم گفته ما میان نسلی عرضه نمیکنم بلکه نسل بعدی واقعی این Scorpio واقعا قدرت فوق العاده ای داره ارزوی هر گیمری را براورده میکنه![]()
سونی این نسل یخورده مغرور شد.این حرکت مایکرو یه شوک بهش بود و امیدوارم به تکونی به خودش بده و یه سخت افزار یا یکی یا تقریبا یکس با scorpio بزنه.اگر غیر از این کارو انجام بده مثل اوایل نسل ۷ سرش میاد
اسم اهنگ تریلر فورزا لطفا![]()
ماکان مطمئن باش مشخصات PS4K همون مشخصاتی هست که لیک شده . سونی چند روز پیش گفت نمایشی ندارند از این کنسول فکر میکنی دلیلش چیه ؟سونی هنوز هیچی نشون نداده تو میگی مغرور شد؟! عجیبه واقعا!
دوستمون داره رل پدیده جدید سایت رو بازی میکنهسونی هنوز هیچی نشون نداده تو میگی مغرور شد؟! عجیبه واقعا!
ماکان مطمئن باش مشخصات PS4K همون مشخصاتی هست که لیک شده . سونی چند روز پیش گفت نمایشی ندارند از این کنسول فکر میکنی دلیلش چیه ؟
اگر PS4K معرفی بشه مطمئن باش یه امار من دراوردی براش میگنتا بتونن تا اخر سال 2017 عملیش کنن اصلا شک نداشته باش که سونی عافلگیر شده سر معرفی Scorpio با این مشخصاتش .
پس این قابلیت به درد نمی خوره. وقتی ادعا می کنن x1 رو با win10 می خوان یکپارچه کنن باید تمام قابلیت های x1 که یکیش اجرای بازی 360 هست رو برای هم win10 بیارن، نه که یک چیز بیارن یک چیز رو نیارن.این نشد یکپارچه سازی که. و یقین هم دارم همین کراس پلتفورم که برای مولتی پلیر بین x1 و win10 در نظر گرفتن با خرید گلد برای win10 امکان پذیر خواهد بود. و این یعنی سود بیشتر برای مایکروسافت از فروش بیشتر گلد. چون مجانی اگر باشه برای win10 کمی عجیب میشهنه برادر ، شما بازی رو برای X1 میخری هر وقت دلت خواست تو کنسول بازی میکنی هر وقت دوست داشتی هم تو PCـت و تمام. حرفی از 360 زده نشد
مرسیWicked Game by Ursine Vulpine featuring Annaca
من کاری به کنسول معرفی نشدش ندارم.مغرور شد بخاطر اینکه نسل قبل که از مایکرو عقب بود با جون و دل انحصاری ساخت و یکی از یکی بهتر و مثل این نسل انگشت شمار نبودن انحصاریای خوباش.ناتی داگ نسل ۷ ۴ تا انحصاری توپ داد که همه رو میخکوب کرد سر جاشون.ولی این نسل فقط یدونه....سونی هنوز هیچی نشون نداده تو میگی مغرور شد؟! عجیبه واقعا!
دوست عزیز من به شما کاری ندارم لطفا به من تیکه نندازدوستمون داره رل پدیده جدید سایت رو بازی میکنه