از اونجایی که چندبار اینجا پرسیدم کسی جواب نداد سایتای ایرانیو چک کردم نوشتن بتاش الان اغاز میشه و شهریور خود بازی میاد!خودشونم داشتن زمان عرضه رو میگفتن برای من تیک افتاد نفهمیدم وگرنه تاریخ عرضرو داشتن میگفتنتاجاییکه من دیدم گفتن بتاش اواخر امسال میاد و بتاش انحصاری زمانیه حرفی از زمان عرضه خود بازی نزدن:think::think:
لطفا گوشی موبایل ، دوربین عکاسی ، تلوزیون ، تبلت ... حتی کامپیوتر با کنسول مقایسه نکنید. اینا سیستم تقاضا و بازارشون فرق میکنه و به همین جهته که میگم تعدد کنسول یکی بزرگترین ضرری یه که به ما گیمرها وارد میشه چون بر پایه دولوپرهاست و بازیه ، شما با کنسول عکس نمیگیرید. حرف نمیزنید ، جم تی وی نگاه نمیکنید! یا اینکه پروژه ی درسیتون رو انجام بدید. شما بازی میکنید! فقط بازی. ساخت هربازی هم حداقل 2 سال طول میکشه حالا فرض کنید هی پشت سر هم کنسول بدن بیرون، چندتا هم بدن بیرون.
یکی از Staff گیم اینفورمر اشاره میکنه که Crackdown نمایشی طی مراسم امسال نداره، اونم درست چند دقیقه قبل از کنفرانس.!
![]()
اینجا روزشمار روزای مهم امریکارو زده میتونید ببینید زمانووالا Holiday تو امریکا از روز اول سال نو شروع میشه!! من نمیدونم طبق کدوم تقویم شما میگید میشه اواخر 2017 ! شایدم من دارم اشتباه میکنم ولی تا بوده اینجوری بوده
Dead Rising 4 releases this holiday on Xbox One and Windows 10 PC