نمایشگاه/رویداد Microsoft's E3 2016 Press Conference

شما از 10 به کنفرانس چه نمره‌ای می‌دهید؟

• 10

• 9

• 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• 0

Results are only viewable after voting.

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
cmj38nbvguatvhqrbh3s.gif

xfoimedudur6pa6os2jd.png

6srtbe1871x75hr72opc.png

Thank You

آخرین ویرایش:
در مورد گیرز4 :

بنظرم بهترین نمایش کنفرانس رو داشت و یکی از بهترین نمایش هارو تو سری؛ اون ایده های coalition در مورد طوفان و محیط دینامیک رو خیلی خوب در آورده بودن، افکت های صوتی عالی بود، گرافیک اگه مدل سازی کارکترها رو بذاریم کنار (که بنظرم بهتر از گیرز زیاد داریم) ولی تو باقی موارد بخصوص کیفیت نورپردازی و افکت ها یکی از بهترین ها بود شایدم بهترین(باید ویدئو با کیفیت ببنیم:d)

• Like
Reactions: Cj_sa and sadegh93
تاجاییکه من دیدم گفتن بتاش اواخر امسال میاد و بتاش انحصاری زمانیه حرفی از زمان عرضه خود بازی نزدن:think::think:
از اونجایی که چندبار اینجا پرسیدم کسی جواب نداد سایتای ایرانیو چک کردم نوشتن بتاش الان اغاز میشه و شهریور خود بازی میاد!خودشونم داشتن زمان عرضه رو میگفتن برای من تیک افتاد نفهمیدم وگرنه تاریخ عرضرو داشتن میگفتن

• Like
Reactions: s.snake2
لطفا گوشی موبایل ، دوربین عکاسی ، تلوزیون ، تبلت ... حتی کامپیوتر با کنسول مقایسه نکنید. اینا سیستم تقاضا و بازارشون فرق میکنه و به همین جهته که میگم تعدد کنسول یکی بزرگترین ضرری یه که به ما گیمرها وارد میشه چون بر پایه دولوپرهاست و بازیه ، شما با کنسول عکس نمیگیرید. حرف نمیزنید ، جم تی وی نگاه نمیکنید! یا اینکه پروژه ی درسیتون رو انجام بدید. شما بازی میکنید! فقط بازی. ساخت هربازی هم حداقل 2 سال طول میکشه حالا فرض کنید هی پشت سر هم کنسول بدن بیرون، چندتا هم بدن بیرون.

کنسول هم یه کالای مصرفی هست مثل بقیه شون . در حال حاظر میشه مثل pc همونطور که شما با pc هم بازی میکنید و هر سال یا هر دو سال قطعات جدید معرفی میشن کنسول هم به همون رویه . مشکلی هم پیش نمیاد . و مشکل فاصله بیش از حدی که طی چند نسل گذشته با pc وجود داشته دیگه وجود نخواهد داشت با یک نکته قابل توجه اون هم قیمتش هست که فکر کنم از یه pc های اند کمی کمتر باشه.

• Like
Reactions: sadegh93
یکی از Staff گیم اینفورمر اشاره میکنه که Crackdown نمایشی طی مراسم امسال نداره، اونم درست چند دقیقه قبل از کنفرانس.!/:)

65a8wx3p8vsbpza9l7oi.png

پهَ طرف درست شنیده بوده. Crackdown رفت واسه GC.!:D
این لیک های قبل از کنفرانس بشدت مشکوک بودن واقعا، حتی از Theme Songهای نمایش ها هم خبر داشتن.! این گروهه NerdLeaks تقریبا 90% چیزایی که اشاره کرده بودن به حقیقت پیوست. {حتی از آهنگ پس زمینه DR4 هم نگذشته بودن:D}! خلاصه خیلی مشکوک بود.
با اینکه مراسم معرفی های جدید و سورپرایز کم داشت. {بخشیش به لطف دوستان اینسایدری:D} اما به واسطه همون مبحثی که قبلا از مراسم بحثش بود، نحوه به نمایش در آوردن برنامه ها و کارگردانی نمایش ها و درکل Presentationــشون خیلی خوب بود و باعث شد سطح کنفرانس بالا بره. از این خیلی خوشم که بی وقفه اوایل و اواخر کنفرانس نمایش نشون دادن و فرمالیته ها رو اسکیپ کردن.!
نمایش FH3 خیلی رویایی بود. راحت منی که زیاد ریسینگ باز نیستم و فقط نسخه اول تجربه کردم رو برای تجربه بازی قلقلک داد.! چقدر محیط های متنوع و دیزاین های متفاوتی داشت. {فقط سین ساحل، اصن یه وضی بود.:D}

مهم ترین لحظه کنفرانس هم نمایش Inside و رونمایی از تاریخ انتشارش بود. {حداقل برای بنده، دو هفته دیگه وای8->}. دمشون گرم مثل اینکه قبلش آه و ناله های مارو رویت کردن و دست به کار شدن.!

jwuz80bplkmoec6g55br.gif

کنفرانس یکی از بهترین هایی بود که تا الان دیدم یکمی فقط وسطاش خنک شد نمایش xbox جدید که عالی بود اگر قیمت مناسبی هم داشته می تونه به دوران اوجش برگرده

والا Holiday تو امریکا از روز اول سال نو شروع میشه!! من نمیدونم طبق کدوم تقویم شما میگید میشه اواخر 2017 ! شایدم من دارم اشتباه میکنم ولی تا بوده اینجوری بوده
اینجا روزشمار روزای مهم امریکارو زده میتونید ببینید زمانو
2017 Holidays Countdown

کل این جریانات معرفی کنسول جدید این حرفا لااقل واسه کسانی که هنوز کنسول دوم رو نخریدن خوب شده و مثلا من که ps4 دارم و بخوام وان بخرم صبر میکنم همون مدل جدید بیاد و بعد بخرمش و بالعکس. (اما در کل مزخرفترین سیاستی که میشد رو دارن پیاده میکنن. دنیایی گیم هم مثل دنیای موسیقی و فیلم از کیفیت داره میفته و همه چیز تجاری شده)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or