شما قیمت جهانیش رو در نظر بگیرید se 400 و s6 600 دلار و قدرتشون هم با هم متفاوته البته من مثال زدم میشه کارت گرافیک رو هم گفت مثل 980 با 950 یا مبایل باز مثل samsung s7 با a3 یا هر کالای مصرفی دیگه ای تو همشون بخشبندی داشتیم جز کنسول .اقا اين كه از سه تا كنسول پشتيباني كنن كه وظيفشونه نه تو رو خدا بيان پشتيباني هم نكنن
اون سه تا مدل كه نام بردي همشون تو يه رنجن نه معرفي يه كنسولي با اون قدرت كه عملا دو تا نسل جلوتر رو نشونه گرفته به فاصله خيلي كمي از معرفي نسل ٨!
يني دو حالت داره يا كنسول نسل جديده خب توهين به شعور ماست كه شما كه به اين زودي!! به اين قدرت دست پيدا كردين از همون اول ارائه ميكردين!
بين نسلي هم كه باشه كه رسما چرت محضه اين سياست.
پ.ن: يكي از سايتاي همسايه زده گيم پلي زيباي FF من موندم چي ديدن تو اين گيم پلي مزخرفي كه اجرا شد زدن زيبا!!D:
اینا دارن میگن 18 ماه دیگه میاد یعنی 2018مرد حسابی انقدر خودت کوچیک نکن، تعطیلات 2017 یعنی آخر سال 2017 میلادی.
بسه دیگه، یه جماعتی رو هم به شک انداختی الکی الکی
من میگم اینجوری بهش توضیح بدید تا اون ۲۰۱۷رو ول کنهاصن مگه میشه مایکروسافت بیاد مدل اسلیم و 4K رو توو یه زمان عرضه کنه؟! طبیعیه که اول اسلیم رو میده که بازار رو از دست نده و بعدشم 4K رو میده.
آقا اصن به ما چه که کی کنسول رو میدن؟! مهم اینه که هر زمانی عرضه بشه ما پول نداریم بخریم.اینا دارن میگن 18 ماه دیگه میاد یعنی 2018
18 ماه دیگه میشه 2018 یا 2017 ؟
عزیز بنده لفظ و کلمه Holiday به تعطیلات اخر اون سال میگن، Holiday 2017 یعنی تعطیلات اخر سال 2017 میلادی.اینا دارن میگن 18 ماه دیگه میاد یعنی 2018
18 ماه دیگه میشه 2018 یا 2017 ؟
تاجاییکه من دیدم گفتن بتاش اواخر امسال میاد و بتاش انحصاری زمانیه حرفی از زمان عرضه خود بازی نزدن:think::think:کارت بازی ویچر تا کی انحصاری زمانیه؟جذابیش از 10 تا بازی AAA بیشتره من اونو میخوام