نمایشگاه/رویداد Microsoft's E3 2016 Press Conference

شما از 10 به کنفرانس چه نمره‌ای می‌دهید؟

• 10

• 9

• 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• 0

Results are only viewable after voting.

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
cmj38nbvguatvhqrbh3s.gif

xfoimedudur6pa6os2jd.png

6srtbe1871x75hr72opc.png

Thank You

آخرین ویرایش:
اقا اين كه از سه تا كنسول پشتيباني كنن كه وظيفشونه نه تو رو خدا بيان پشتيباني هم نكنن :|
اون سه تا مدل كه نام بردي همشون تو يه رنجن نه معرفي يه كنسولي با اون قدرت كه عملا دو تا نسل جلوتر رو نشونه گرفته به فاصله خيلي كمي از معرفي نسل ٨!
يني دو حالت داره يا كنسول نسل جديده خب توهين به شعور ماست كه شما كه به اين زودي!! به اين قدرت دست پيدا كردين از همون اول ارائه ميكردين!
بين نسلي هم كه باشه كه رسما چرت محضه اين سياست.

پ.ن: يكي از سايتاي همسايه زده گيم پلي زيباي FF من موندم چي ديدن تو اين گيم پلي مزخرفي كه اجرا شد زدن زيبا!!D:
شما قیمت جهانیش رو در نظر بگیرید se 400 و s6 600 دلار و قدرتشون هم با هم متفاوته البته من مثال زدم میشه کارت گرافیک رو هم گفت مثل 980 با 950 یا مبایل باز مثل samsung s7 با a3 یا هر کالای مصرفی دیگه ای تو همشون بخشبندی داشتیم جز کنسول .
اینکه چرا الان معرفی شدن چون رسیدن به تکنولوزی که بشود یه کالایی با این قدرت و تولید در تعداد بالا الان محقق شده از طرفی tv های 4k الان درصد بیشتری از tv های مصرف کننده ها رو تشکیل میده

مرد حسابی انقدر خودت کوچیک نکن، تعطیلات 2017 یعنی آخر سال 2017 میلادی.

بسه دیگه، یه جماعتی رو هم به شک انداختی الکی الکی
اینا دارن میگن 18 ماه دیگه میاد یعنی 2018
18 ماه دیگه میشه 2018 یا 2017 ؟:|

• Like
Reactions: gamer1998y
اصن مگه میشه مایکروسافت بیاد مدل اسلیم و 4K رو توو یه زمان عرضه کنه؟! طبیعیه که اول اسلیم رو میده که بازار رو از دست نده و بعدشم 4K رو میده.
من میگم اینجوری بهش توضیح بدید تا اون ۲۰۱۷رو ول کنه

یه نکته در مورد معرفی بازی ها :دی مایکروسافت تا حالا هر چی معرفی کرده نهایتا تا قبل از E3 سال دیگه عرضه میشه، برای همین امشب بازی جدیدی که بخواد اواخر 2017 یا بعد از اون بیاد معرفی نکرد و مشخصا دلیلش هم اسکورپیو هست. به هر حال من که دوست داشتم حداقل یکی دو تا بازی جدید معرفی کنن ولی مثل اینکه سیاستشون این بوده که کل معرفی های جدید رو بزارن واسه E3 سال دیگه.

Gears 4
Forza Horizon 3
ReCore
Sea of Thieves
State of Decay 2
Crackdown 3
Halo Wars 2
Scalebound

اینا همشون حداکثر تا 1 سال دیگه عرضه میشن. به هر حال به نظرم میشه به این کنفرانس نمره 8 از 10 داد، اگه یه بازی جدید دیگه معرفی میکردن تا 9 هم جا داشت :دی

کنفرانس خیلی خوبی بود Forza Horizon 3 رسما ترکوند منو واقعا وسش کنسول Xone S رو میخرم.همه چی داشت شماره دومشو نتونستم بزنم بدجور منتظر شماره جدیدش بودم که ترکونده.
GeOW4 هم خیلی نمایش خوبی داشت فیزیک بازی عالیه واقعا با وجود این دو تا xone جدید میخرم.
این Scorpion هم برای یه طیف خاص ساخته شده خوبه که اینجوری معرفیش کردن حرکت ماکرو خیلی خوبه همه نوع گیمرارو داره راضی میکنه.این حرفاییم که میگن xone رو دیگه ساپورت نمیکنه اصلا درست نیست این x360 هنوز داره ساپورت میکنه بازی فری و آف میده واسش بعد کنسول به این قوی 30-40 m کنسول و گیمر رو ول کنه؟!! اصلا منطقی نیست این چیزا بنظرم.این هماهنگیه سه کنسول هم خیلی کار رو واسه سونی سخت کرده باید با PS4 Neo همین کارو بکنه و گرنه بدجور ضربه میبینه.
این سیستم جدید کنسول ها واقعا دو به شک میکنه گیمرارو ولی بنظرم حرکت خوبیه تا اینکه 4-5 سال دیگه که گرافیک pc فوق خفن شده تازه کنسول Next gen ببینیم.ولی باید جا بیوفته زمان میبره تا holiday 2017 تازه معرفی کامل میشه تا انحصاریای غول و خفن واسه اسکورپیون بیاد طول میکشه خود گیمرا متقاعد میشن که بهتره بریم سمتش ولی به این زودی نیست که من نوعی مثلا xone s میخوام بخرم حس کنم تو پاچم رفته باشه نه اینطور نیست همه گیم های خفن واسه کنسول منم میان ولی مثلا چند تاشون فریمش کمتره یا 4k ساپورت نمیکنه یا نمیشه گیم های خفن و هاردکور VR رو زد که تا اونموقع دیگه کنسول این نسل واقعا میفهمیم که کشش نداره وقتشه که بریم سمت نسل بعد.

یه سوال : الان بازی هایی که برای Win10 و X1 میان، Cross-play هم هستن دیگه ؟ اگه باشه که واقعا عالیه ! با اینکه به نظر به فروش کنسول ضربه میزنه، ولی یکپارچه کردن بازیکنا خیلی حرکت خوبیه !

• Like
Reactions: sadegh93

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or