یه ذره جو آروم تر شده. من بیام نظرمو بگم.
من چند ماه پیش که QB واس PC تایید شد خیلی از اینارو پیش بینی کردم که این راهیه که مایکروسافت داره می ره و دیویژن Xbox رو تبدیل به یه سرویس می کنه که فارغ از دیوایس شما می تونید از این سرویس استفاده کنید که شد سرویس Xbox Play. هم چنین پیش بینی یه سخت افزار Elite (مثل سرفیس) که خب درست در اومد و اسکورپیو سخت افزار الیت سرویس Xbox خواهد بود و Xbox one slim می تونه دیوایس Entry Level برای این سرویس باشه. در ضمن من فکر می کنم اسکورپیو با یه قیمت گذاری مناسب می تونه از یه PC هم رده ارزونتر باشه و یه بخشی از PC enthusiasts رو جذب کنه.
اون موقع یه سری از دوستان کم لطفی کردن ، مارو با کلمه اکوسیستم هی مسخره کردن. من نمیگم این کار خوب یا بده ولی بالاخره راهیه که مایکرو توش عزمشو جزم کرده و در صورتی که قدم های بعدی رو بتونه موفق برداره مقابله مستقیم با والو و استیم اجتناب ناپذیر.
-------------------------------------------
در مورد خود کنفرانس که تا جذئیاتشم لو رفته بود و اگه غیر عمدی بوده باشه حتما باید در مورد عامل این قضیه تحقیق بشه. طرف با 2 خط تویتر یه سال هایپ رو منفجر کرد.
GeOW نمایشش خوب بود. گرافیکش به نظر عالی می رسید. یه چیز مثبتش این بود که خیلی شلوغ بود و اتفاقای مختلف توش می افتاد من خیلی خوشم اومد.
فورتزا هورایزن عالی بود. به نظرم این نسخه به شدت موفق عمل می کنه و مایکرو به ذره از این پولای بی زبونی که می ده Linkedin می خره رو بده Playground رو بخره. به نظرم امتحانشونو پس دادن دیگه.
Recore بد نبود. اما آنچنان حس یه بازی خیلی خفن رو نمی داد. امیدوارم اشتباه کرده باشم.
Scalebound در کمال تعجب گیم پلی هایی که سال پیش تو Gamescom نشون دادن خیلی بهتر بودن. اصلا یه مبارزه با یه موجود بزرگ رو نتونسته بودن در بیارن. ولی در کل من خوشم میاد از بازی. به نظرم تا زمان عرضه فاصله داریم باز و خیلی چیزا درست میشه. کاراکتر Douchebag بازی رو هم دوس دارم.
فاینال فانتزی بدترین نمایش بود. تو دموی که دادن چند وقت پیش منی که اولین بار بود بازی می کردم از مبارزش خوشم اومد به نظرم جالب بود ولی اینجا اصلا مشخص نبود طرف داره چی کار می کنه. البته به چیزی هم بگم به نظرم شاید Behavior او جاینت دچار مشکل شده بود تو دمو و تند تند داشت یه حرکت رو انچام می داد و کسی که بازی می کرد شاید دستپاچه شد. نمی دونم.
sea of thieves از اون بازیاس که اگر چندتا رفیق پایه داشته باشید به نظر خیلی باید جذاب باشه. سفر کردن با کشتی به جزایر مختلف با رفقا کشف چیزای جدید می تونه تجربه ای نویی باشه.
We happy few هم جوش خیلی مریض بود. دوست دارم زودتر تجربش کنم.
بقیه نمایش ها هم اکثرا خوب بودن و در کل Pace خیلی خوبی داشت. شاید یه معرفی خیلی بزرگ کم داشت کنفرانس. حتی اگه این لو رفتن های 2 روز احیر نبودن اون wow moment نبود تو کنفرانس. (البته بدون در نظر گرفتن اسکورپیو که مدتی هست که در موردش اطلاعاتی درز کرده بود)