نمایشگاه/رویداد Microsoft's E3 2016 Press Conference

شما از 10 به کنفرانس چه نمره‌ای می‌دهید؟

• 10

• 9

• 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• 0

Results are only viewable after voting.

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
cmj38nbvguatvhqrbh3s.gif

xfoimedudur6pa6os2jd.png

6srtbe1871x75hr72opc.png

Thank You

آخرین ویرایش:
مطمئن باشین قبل اینکه امثال کوتاکو یوروگیمر در نتیجه ما مطلع شیم سونی از برنامه مایکروسافت خبردار شده. بعید هم نیست که neo ضعیفتر از اسکورپیو(بین نسلی) که 1 سال زودتر از اسکورپیو(نسل بعدی) منتشر میشه در واقع مقابله سونی با مایکروسافت و نینتندو نسل بعدی باشه.
یعنی سونی یک کنسول بین نسلی میده که جلو شروع زودتر از موعد نسل بعدی واقعی کم نیاره.
اینطوری هم جلو نسل بعدی رقبای کنسول سازش یک محصول خفن برای مقابله داره و کم نمیاره و هم با دیرتر شروع کردن نسل بعدی واقعی (2018/19) در نسل بعد واقعی(ps5) هم سخت افزارش از رقیب هاش جلو میزنه. یک چیزی مثل اختلاف ps4 xb1 ولی بیشتر. و سونی به یکه تازی در بازار ادامه میده.
فکر کنم neo امسال حتمیه.

• Like
Reactions: vaan 2
ماکان اگه سونی بخواد پابپای مایکرو بیاد جلو باید همزمان با مایکرو کنسول نسل بعدی عرضه کنه ! Scorpio اخر سال 2017 میاد . به نظرت مسخره نیست سونی سال 2016 کنسول میان نسلی بده و بعد یک سال کنسول نسل بعدی بده ؟! مطمئن باش این شکلی بازار خودش منفجر میکنه .
اگر هم کنسول میان نسلی سونی سال 2016 بیاد باید همین نمایشگاه معرفیش کنه ! اگر معرفی نکنه کی میخواد بکنه اگرم برنامش برای سال 2017 باشه که کنسول میان نسلی عرضه کنه همون سال مایکرو کنسول نسل بعدی داره ! مطمئن هم باش مایکرو سر خریدی که این نسل انجام داده کنسولش را میتونه ارزونتر تموم کنه .

من نمیدونم سونی این وسط چیکار میکنه ولی من شک ندارم و مطمئن هستم سونی با خبردار شدن Scorpio کاملا غافل گیر شده و اصلا انتظار همچین چیزی نداشته .

خوب بحث اینه که الان مایکرو باید سعی کنه پا به پای سونی حرکت کنه! چون رقابت رو باخته و به فکر تغییر نسل هست تا سریعتر افتضاح X1 رو جمع کنه.

در مورد غافلگیری هم نظرم رو گفتم، باید دید سونی Neo رو کی عرضه میکنه. تو داری میگی شایعات درسته و سخت افزار همینه. اگه به قول خودت شایعات درسته در نتیجه طبق شایعات باید اکتبر همین سال بیاد. تاخیری که بازی ها خوردن و ... همه چی همین رو نشون میده. در این صورت هم Neo حکم نسل بعد رو نداره، در نتیجه نیازی نیست اندازه اسکورپیو قوی تر باشه. تو این یک سالی هم که زودتر عرضه میشه خودش رو ازش جدا میکنه. در نتیجه باز برای مایکرو هست که کار سخت میشه.

با این حال هیچ دلیلی وجود نداره که بگیم این مشخصات لیک شده سخت افزار نهایی هستن. از اونجایی که لیک شدن اطلاعات در مورد PS4K از ابتدا زیر سر خود سونی بوده و حتم به یقین میخواسته شرایط رو بسنجه، بعید نیست برای محک زدن رقیب باشه. و در لحظه رونمایی یه چیز قوی تر رو کنن. غین خود PS4 که یهو رو کردن 8 گیگ رم GDDR5 داره! حالا باید دید سونی توی کنفرانس چی نشون میده. بعد کنفرانس سونی راحت تر میشه بحث کرد.

مطمئن باشین قبل اینکه امثال کوتاکو یوروگیمر در نتیجه ما مطلع شیم سونی از برنامه مایکروسافت خبردار شده. بعید هم نیست که neo ضعیفتر از اسکورپیو(بین نسلی) که 1 سال زودتر از اسکورپیو(نسل بعدی) منتشر میشه در واقع مقابله سونی با مایکروسافت و نینتندو نسل بعدی باشه.
یعنی سونی یک کنسول بین نسلی میده که جلو شروع زودتر از موعد نسل بعدی واقعی کم نیاره.
اینطوری هم جلو نسل بعدی رقبای کنسول سازش یک محصول خفن برای مقابله داره و کم نمیاره و هم با دیرتر شروع کردن نسل بعدی واقعی (2018/19) در نسل بعد واقعی(ps5) هم سخت افزارش از رقیب هاش جلو میزنه. یک چیزی مثل اختلاف ps4 xb1 ولی بیشتر. و سونی به یکه تازی در بازار ادامه میده.
فکر کنم neo امسال حتمیه.
تنها چیزی که میمونه فقط قیمته ...

• Like
Reactions: MrElectricWizard
ماکان اگه سونی بخواد پابپای مایکرو بیاد جلو باید همزمان با مایکرو کنسول نسل بعدی عرضه کنه ! Scorpio اخر سال 2017 میاد . به نظرت مسخره نیست سونی سال 2016 کنسول میان نسلی بده و بعد یک سال کنسول نسل بعدی بده ؟! مطمئن باش این شکلی بازار خودش منفجر میکنه .
اگر هم کنسول میان نسلی سونی سال 2016 بیاد باید همین نمایشگاه معرفیش کنه ! اگر معرفی نکنه کی میخواد بکنه اگرم برنامش برای سال 2017 باشه که کنسول میان نسلی عرضه کنه همون سال مایکرو کنسول نسل بعدی داره ! مطمئن هم باش مایکرو سر خریدی که این نسل انجام داده کنسولش را میتونه ارزونتر تموم کنه .

من نمیدونم سونی این وسط چیکار میکنه ولی من شک ندارم و مطمئن هستم سونی با خبردار شدن Scorpio کاملا غافل گیر شده و اصلا انتظار همچین چیزی نداشته .
قبول دارم که سونی کاملا غافلگیر شد مث جریان پشتیبانی از عناوین گذشته.اصلا فکرشو نمیکرد مایکرو یه کنسول ۶ ترافلاپسی معرفی کنه.فک میکرد مث ۲۰۱۳ مایکروسافت یه چیز مسخره میده بیرون.نمیدونست اون موقع که ایکس باکس وان رو معرفی کردن دان متریک در راس بود الان فیل اسپنسر
این بشر هم ثابت کرده که پر از سوپرایزه
:D

من نمیدونم حالا سیستم سونی چیه اما این که اینقدر غافل گیر غافل گیر میگی ارجاعت میدم به سخت افزار PS4 که خطی کشید روی تمامی شایعاتش و با یه رم 8 گیگ GDDR5 اومد وسط میدون. پس اینقدر مطمئن نمیتونی پیش بینی کنی و نظر بدی :دی

• Like
Reactions: ehsan_srk
فکر کنم neo امسال حتمیه.
این کار یه ریسکه و همیشه موفق آمیز نیست.ممکنه کنسول نسل نهمی سونی که میخواد منتشر کنه بلایی مث ایکس باکس اوریج سرش بیاد که با وجود اینکه از پی اس ۲ خیلی قویتر بود ،زیر دست و پای پی اس ۲ له شد.اینجور که معلومه اصلا معنی نسل از بین رفته و سونی و مایکرو میخوان هر ۴ سالی یبار کنسول خودشون رو آپدیت کنن و همچنین پلتفرشون رو یکپارچه.

این کار یه ریسکه و همیشه موفق آمیز نیست.ممکنه کنسول نسل نهمی سونی که میخواد منتشر کنه بلایی مث ایکس باکس اوریج سرش بیاد که با وجود اینکه از پی اس ۲ خیلی قویتر بود ،زیر دست و پای پی اس ۲ له شد.اینجور که معلومه اصلا معنی نسل از بین رفته و سونی و مایکرو میخوان هر ۴ سالی یبار کنسول خودشون رو آپدیت کنن و همچنین پلتفرشون رو یکپارچه.
نه ریسک نیست. سونی بازار و محصولات خودشو داره. اینجا جاش نیست. فقط در این حد که سونی با کنسول بین نسلی 3 /2 سال زمان میخره و فرصت پیدا میکنه که نسل بعدی خودش را قویتر شروع کنه یک چرخه 5/6 ساله با 2 کنسول قوی و ضعیف. با قیمت کمتر. گیمر و عامه پسندتر. این خیلی مهمه.
البته احتمال اینکه سونی هم چرخه را 4 ساله کنه و با یک مشخصات جدید بیاد جلو رسما نسل بعدی هم به نظرم هست. امیدوارم این موضوع تو کنفرانس سونی مشخص شه. باید بشه.

• Like
Reactions: Sobhan_23
بصورت کلی کنفرانس امسال واقعا خوب بود مخصوصا از نظر کارگردانی و این مسائل و تقریبا مشکلاتی که سال پیش داشت رفع کردن نیم ساعت اول که همه گفتن واقعا عالی بود نیم ساعت دوم یه افتی داشت ولی نیم ساعت سوم خیلی بهتر شد هرچند به پای نیم ساعت اول نمی رسید باز
نمایش بازی های انحصاری واقعا بهتر از سال پیش بود مخصوصا گیرز 4 و FH3 عالی بودن (که FH3 بهترین نمایش کنفرانس بنظرم بود :دی ) بعدش هم که هیلو وارز 2 - SOT - ریکور و اسکیل باند خیلی دوست داشتم :دی هرچند جای خالی کرکداون 3 احساس می شد
مولتی پلتفورما میتونستند بهتر باشند فاینال فانتزی که قشنگ بدترین قسمت کنفرانس امروز بود تو بخش ایندی نمایش We Happy Few خیلی خوب بود قبلا گیم پلیش دیده بودم ولی نمایش امروز بنظرم خیلی مریض و خوب بود :دی در کنار مشخص شدن تاریخ انتشار Inside کاش تکلیف Cuphead و Below هم روشن می شد :دی
دد رایزینگ 4 و SOD 2 هم با وجود لیک شدنشون تریلرای خیلی خوبی داشتن :دی هرچند کاش بازیای بیشتری معرفی می شد مثل سانست و اوری 2 :(
معرفی Xbox One S - کنترلر کاستوم و پروجکت اسکورپیو هم که عالی بودن :دی

درکل به کنفرانس 9 میدم البته باید چند نمره بخاطر معرفی نشدن بتل تودز هم کم میکردم :)) حالا گیمزکام فرصت دارند هنوز :think:

یه ذره جو آروم تر شده. من بیام نظرمو بگم.

من چند ماه پیش که QB واس PC تایید شد خیلی از اینارو پیش بینی کردم که این راهیه که مایکروسافت داره می ره و دیویژن Xbox رو تبدیل به یه سرویس می کنه که فارغ از دیوایس شما می تونید از این سرویس استفاده کنید که شد سرویس Xbox Play. هم چنین پیش بینی یه سخت افزار Elite (مثل سرفیس) که خب درست در اومد و اسکورپیو سخت افزار الیت سرویس Xbox خواهد بود و Xbox one slim می تونه دیوایس Entry Level برای این سرویس باشه. در ضمن من فکر می کنم اسکورپیو با یه قیمت گذاری مناسب می تونه از یه PC هم رده ارزونتر باشه و یه بخشی از PC enthusiasts رو جذب کنه.

اون موقع یه سری از دوستان کم لطفی کردن ، مارو با کلمه اکوسیستم هی مسخره کردن. من نمیگم این کار خوب یا بده ولی بالاخره راهیه که مایکرو توش عزمشو جزم کرده و در صورتی که قدم های بعدی رو بتونه موفق برداره مقابله مستقیم با والو و استیم اجتناب ناپذیر.

-------------------------------------------

در مورد خود کنفرانس که تا جذئیاتشم لو رفته بود و اگه غیر عمدی بوده باشه حتما باید در مورد عامل این قضیه تحقیق بشه. طرف با 2 خط تویتر یه سال هایپ رو منفجر کرد.

GeOW نمایشش خوب بود. گرافیکش به نظر عالی می رسید. یه چیز مثبتش این بود که خیلی شلوغ بود و اتفاقای مختلف توش می افتاد من خیلی خوشم اومد.

فورتزا هورایزن عالی بود. به نظرم این نسخه به شدت موفق عمل می کنه و مایکرو به ذره از این پولای بی زبونی که می ده Linkedin می خره رو بده Playground رو بخره. به نظرم امتحانشونو پس دادن دیگه.

Recore بد نبود. اما آنچنان حس یه بازی خیلی خفن رو نمی داد. امیدوارم اشتباه کرده باشم.

Scalebound در کمال تعجب گیم پلی هایی که سال پیش تو Gamescom نشون دادن خیلی بهتر بودن. اصلا یه مبارزه با یه موجود بزرگ رو نتونسته بودن در بیارن. ولی در کل من خوشم میاد از بازی. به نظرم تا زمان عرضه فاصله داریم باز و خیلی چیزا درست میشه. کاراکتر Douchebag بازی رو هم دوس دارم. :D

فاینال فانتزی بدترین نمایش بود. تو دموی که دادن چند وقت پیش منی که اولین بار بود بازی می کردم از مبارزش خوشم اومد به نظرم جالب بود ولی اینجا اصلا مشخص نبود طرف داره چی کار می کنه. البته به چیزی هم بگم به نظرم شاید Behavior او جاینت دچار مشکل شده بود تو دمو و تند تند داشت یه حرکت رو انچام می داد و کسی که بازی می کرد شاید دستپاچه شد. نمی دونم.

sea of thieves از اون بازیاس که اگر چندتا رفیق پایه داشته باشید به نظر خیلی باید جذاب باشه. سفر کردن با کشتی به جزایر مختلف با رفقا کشف چیزای جدید می تونه تجربه ای نویی باشه.

We happy few هم جوش خیلی مریض بود. دوست دارم زودتر تجربش کنم.

بقیه نمایش ها هم اکثرا خوب بودن و در کل Pace خیلی خوبی داشت. شاید یه معرفی خیلی بزرگ کم داشت کنفرانس. حتی اگه این لو رفتن های 2 روز احیر نبودن اون wow moment نبود تو کنفرانس. (البته بدون در نظر گرفتن اسکورپیو که مدتی هست که در موردش اطلاعاتی درز کرده بود)

آخرین ویرایش:
مایکروسافت خیلی زرنگه...با کراس پلتفورم کردن مولتی پلیر بین x1 و win10, بعید به نظر میرسه برای بخش انلاین win10 اشتراک گلد درنظر گرفته نشه...مثلا gow4 رو روی pc مجانی بازی کنی و روی x1 با اشتراک گلد.....من باورم نمیشه همچین سیاستی در اینده درنظر بگیره و زرنگتر از این حرفاست. :-?:-?:-?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or