خب نخر مگه مجبورت کردن! من دلم میخواد پول بیشتر بدم بشینم بازی محبوبم رو 4k بازی کنم.اگه قراره کنسول جدید بدن همینجا میگم مرده شور جفتشون رو ببرن از دم. دوم اینکه من که مسخرشون نیستم هر سه سال برم یه کنسول بخرم. ماشاالله اونا شدن اسکورپیو ما هم شدیم دانکی.![]()

یعنی رسما افتضاح به تمام معنا
1 - بازی انحصاری مطلق دیگه نداره Xbox one و اون وین 10 کوفتی چسبیده کنارش
2 - ایکس باکس وان S و اسکورپیو ؟!! جدی ؟ جمعش کن بینیم باو
کنسول قشنگیش به اینه بخری بره تا 6 هفت سال . سونی هم همین وضعیت رو در پیش بگیره رسما گند بزن به کنسول گیمینگ
یعنی رسما افتضاح به تمام معنا
کنسول قشنگیش به اینه بخری بره تا 6 هفت سال . سونی هم همین وضعیت رو در پیش بگیره رسما گند بزن به کنسول گیمینگ

Xbox 360 سال 2005 معرفی شد و تا 2013 رسما تنها کنسول مایکروسافت بود و 8 سال نسل طول کشید.حداقل 4 سال دیگه باید کنسول جدید معرفی میکرد مایکروشش هفت سال رو نمیدونم ..ولی عمر x1 چهار سال میشه دیگه ... دیگه نمیشه همچین عمر طولانی برای کنسول ها متصور بود ... سونی هم احتمالا یه کنسول متوسط بین نسلی میده .. برای vr ولی لید پلتفرمش همون ps4 اورجیناله
God of war تا وقتی معلوم نشه داستانش چیه یه بازی معمولی محسوب میشه.

خب این اولین بار نیست که مایکرو اینکار رو میکنه .. بعد از اینکه نسل شش رو باخت هم سریعیه کنسول داد ..سریعتر از الان ... از طرفی نینتندو همین کار رو این نسل کرد و wii u دو سال هم دووم نیورد رسما ... درسته ولی یه کم جو رو همین نینتندو خراب کرد چه با دور انداختن wii u و چه با دادن کنسول قویتر و بین نسلی برای 3dsXbox 360 سال 2005 معرفی شد و تا 2013 رسما تنها کنسول مایکروسافت بود و 8 سال نسل طول کشید.حداقل 4 سال دیگه باید کنسول جدید معرفی میکرد مایکرو
تا کنسول جدید بیاد عمر xone به 4 سال میرسه! بعدشم کنسول جدید بیاد بلافاصله حمایت از one که قطع نمی شه! حد اقل تا دو سه سال حمایت می کنن ازش! اینجوری عمر کنسول به شش هفت سال میرسه! الان این کمه؟ من جای شما بودم نه تنها ناراحت نمی شدم بلکه بسیار خوشحال می شدم! زمان بندی مایکروسافت خیلی هم مناسبه تو این زمینه!یعنی رسما افتضاح به تمام معنا

اولا اگه حمایت هم خساب بشه رو عمر کنسول عمر 360 باید 12 سالی باشه.دوما زمانی که کنسول جدید بیاد خود به خود میره تو حاشیه. دیگه بازیسازا مسخره که نیستن واسه هر دو کنسول بازی بسازن. سوما اینو مطمئن باش آواز دقل از دور خوشه، کنسول که بیاد چند تا بازی انحصاری میاد که میگن فقط واسه اسکورپیو.تا کنسول جدید بیاد عمر xone به 4 سال میرسه! بعدشم کنسول جدید بیاد بلافاصله حمایت از one که قطع نمی شه! حد اقل تا دو سه سال حمایت می کنن ازش! اینجوری عمر کنسول به شش هفت سال میرسه! الان این کمه؟ من جای شما بودم نه تنها ناراحت نمی شدم بلکه بسیار خوشحال می شدم! زمان بندی مایکروسافت خیلی هم مناسبه تو این زمینه!
الان یه پارادوکس ایجاد شده که کسی بهش توجه نکرد، اورکا اورکا
نباید انجمن X1 Games با PC Games الان ترکیب بشن؟
علاوه بر Console Games Community باید یه بخش جدید به اسم Windows Games و یا چیزی مثل این ایجاد بشه.