Microsoft به دنبال خرید AMD

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20110329amd-600x170.jpg

گزارش‌های جدیدی منتشر شده‌اند که نشان می‌دهد مایکروسافت به دنبال خرید AMD است.

طبق گزارشی که توسط KitGuru منتشر شده است، مایکروسافت گفتگو‌هایی را با (Advanced Micro Devices (AMD شروع کرده است هر چند که جزئیات آن هنوز مشخص نیست.
ارزش حدودی این شرکت 1.81 میلیارد دلار تخمین زده شده که به نسبت 95 میلیارد اندوخته مایکروسافت کاملا قابل پرداخت به نظر می‌رسد.
AMD پردازنده و GPUهای مختلفی را تولید می‌کند اما مهم‌ترین بخش مسئولیت تولید پردازنده‌های دو کنسول Xbox One و PS4 است که به ازای هر کدام از آن‌ها 100 دلار از هر طرف به AMD پرداخته می‌شود. خرید این شرکت در عین کم کردن هزینه هر کنسول باعث پرداخت سهم سونی به مایکروسافت خواهد شد.

یکی دیگر از شرکت‌های بزرگ علاقه‌مند سامسونگ است.

منبع

Update

سایت خبری Fudzilla به نقل از منابع معتمد خود خبر می‌دهد که مذاکرات به سطح جدیی رسیده و ممکن است این معامله نهایی شود، هر چند که هنوز هیچ چیز مشخص نیست.

منبع

آخرین ویرایش:
Fallout shelter? آندروید نداره!:d (فعلا البته)
هر سیستم عاملی یک ضعفی داره و ویندوز فون هم از آسمون نیومده که بگیم بی ایراده.. بله برنامه‌هاش کمن (که بعد از اومدن Windows 10 و Universal store این مشکل برطرف میشه) اما این که بگیم کلا به درد نمیخوره کم لطفیه... من الان رو گوشیم ویندوز 10 رو دارم که تازه هنوز توی مراحل ساخته و واقعا راضیم. به غیر از تنظیماتی که اضافه شد و تغییرات که دادن، Microsoft Edge خیلی بهتر شده (و خواهد شد).
پیش بینی هم بگیم ولش کن، الان آمار داره میاد که جمعیت بیشتری دارن به سمت ویندوز فون میان. امیدوارم حال رو قبول داشته باشیم!:d

حالا یدونه گیر آوردیا :d

البته بگما من زمان لومیا 920 داشتم اون اوایل که اومده بود و اونموقع وین فون خیلی ضعیف بود و الان رو نمیدونم ولی شنیدم خیلی بهتر شده ولی بازم فکر نکنم اونطور که باید میبود و نبود شده :d

و اینکه من خودم فن Windows Phoneم و اگه لومیا گارانتی درست و حسابی داشت مطمعنا بازم میرفت طرفش اما چون نمیخوام مثل دفعه پیش گوشیم مرحوم بشه نمیرم طرفش :|

اصلا بهتر نشده!
حداقل تا الان
من خودم شهریور پارسال یه لومیا 930 خریدم
انصافا خوشگله ، دوربینش هم که محشره
اما کلا استور و سیستم عامل و اینا کلا تعطیلهD :
امیدوارم این ویندوز 10 که اومد یه حالی بده به گوشیا: |

اصلا بهتر نشده!
حداقل تا الان
من خودم شهریور پارسال یه لومیا 930 خریدم
انصافا خوشگله ، دوربینش هم که محشره
اما کلا استور و سیستم عامل و اینا کلا تعطیلهD :
امیدوارم این ویندوز 10 که اومد یه حالی بده به گوشیا: |
930 از همون اول 8.1 رو داشت آخه، آپدیت مهمی به غیر از Denim که فقط فولدر اضافه کرد نیومده که بخواد بهتر بشه:دی ولی خوب مثلا اگه از فیرمور Lumia Amber بودی، خیلی بهتر شده، اصلا زندگیم رو بدون Notification Bar نمی تونم تصور کنم. توی ویندوز 10 هم که دیگه تک تک مشکلات حل میشه، مخصوصا اینکه واسه خاموش کردن وایفای از همون Notification Bar می تونی اقدام کنی لازم نیست بری تو ستینگ:دی
خب اینا چیزی نیستن که:d
ماکروسافت تو طراحی سیستم عاملش واقعا بد عمل کرده
توی ویندوز 10 هم با توجه به تصاویری که دیدم آش دهن سوزی نبود
یعنی توی اون صدو اندی هزار خدمه اش چارتا طراح درست حسابی مث جانی آیو ندارن؟!D :
خوب این سلیقه ای ـه، میدونی:دی

آخرین ویرایش:
930 از همون اول 8.1 رو داشت آخه، آپدیت مهمی به غیر از Denim که فقط فولدر اضافه کرد نیومده که بخواد بهتر بشه:دی ولی خوب مثلا اگه از فیرمور Lumia Amber بودی، خیلی بهتر شده، اصلا زندگیم رو بدون Notification Bar نمی تونم تصور کنم. توی ویندوز 10 هم که دیگه تک تک مشکلات حل میشه، مخصوصا اینکه واسه خاموش کردن وایفای از همون Notification Bar می تونی اقدام کنی لازم نیست بری تو ستینگ:دی

خب اینا چیزی نیستن که:d
ماکروسافت تو طراحی سیستم عاملش واقعا بد عمل کرده
توی ویندوز 10 هم با توجه به تصاویری که دیدم آش دهن سوزی نبود
یعنی توی اون صدو اندی هزار خدمه اش چارتا طراح درست حسابی مث جانی آیو ندارن؟!D :

هر سیستم عاملی یک ضعفی داره و ویندوز فون هم از آسمون نیومده که بگیم بی ایراده.. بله برنامه‌هاش کمن (که بعد از اومدن Windows 10 و Universal store این مشکل برطرف میشه) اما این که بگیم کلا به درد نمیخوره کم لطفیه... من الان رو گوشیم ویندوز 10 رو دارم که تازه هنوز توی مراحل ساخته و واقعا راضیم. به غیر از تنظیماتی که اضافه شد و تغییرات که دادن، Microsoft Edge خیلی بهتر شده (و خواهد شد).
پیش بینی هم بگیم ولش کن، الان آمار داره میاد که جمعیت بیشتری دارن به سمت ویندوز فون میان. امیدوارم حال رو قبول داشته باشیم!:d
کامیار چقد خوبه این وین ۱۰! جز اینکه دیزاین خیلی خوبشونو از قبلم بهتر کردن (یعنی فک کنم اینو همه قبول داشته باشن که کاربردی ترین و فکر شده ترین UI رو ویندوزفون داره) از هر لحاظ پیشرفت کرده. اصن وقتی میبینی برنامه ی Photos یا Xbox یا Tv و ... هموناییه که رو PC هم هستن و دقیقا با همون کد, تازه به قدرت مایکرو پی میبری. :d تازه الان از لحاظ اپ هم پیشرفت کرده و مثل قبل نیست, اپایی که مهمن اکثرا یا خودشون هستن یا یه جایگزین دارن که از نسخه ی اصلی اپم بهتره مثل Metrotube و ... ضمن اینکه دسترسی به استور مایکروسافت خیلی بهتر و راحتتره. الان مثلا رو اندروید با ۱۰۰۰ بدبختی اسپاتیفای کرک میکنن میریزن رو گوشی آخرم آفلاین نداره ولی تو میری تو استور ویندوز Audiotica دانلود میکنی جز اینکه اسپاتیفای پریمیوم داره و میتونی دانلودم بکنی, لست اف ام و لیریکس هم تو خودش داره! :d تنها کاری که میکنی استور رو باز میکنی و دانلود میکنی نه هیتلرشکن میخواد نه ایرپلین مود نه سلام و صلوات ضمن اینکه مطمئنی برنامه تست کیفی شده و ویروس و باگ و ... توش نیست.
با این ویژگیای جدیدیم که اضافه کردن دولوپرا اگه بخوان میتونن راحت برنامه هاشونو تو چند روز پورت کنن واسه ویندوز. الان تنها مشکلی که هست اینه که مردم رغبت نمیکنن به ویندوزفون فرصت بدن. یعنی تو همین ایران طرف حاضره بره ۵۰۰ تومن بده فلان گوشی اندرویدی رو بخره که بعد ۱ ماه دیگه آپدیت نمیشه و شروع میکنه به لگ زدن ولی حاضر نیست به سیستم عامل دیگه فرصت بده اون وقتی گوشی ۳۰۰ هزارتومنیش بهت ۳ سال آپدیت بی قید و شرط وعده میده. حالا با اومدن وین ۱۰ امیدوارم قضیه عوض شه چون به نظرم از نظر برنامه نویسی, امکاناتی که به دولوپر میدن, راحتی کار و استفاده ی بهینه از سخت افزار ویندوزفون بی رقیبه.
ولی کسایی که میخوان ویندوزفون بخرن یکم دیگه صبر کنن تا گوشیای رده بالای خود مایکروسافت بیاد.

درسته اوضاع کنونی وین فون نسبت به رقیباش زیاد خوب نیست ولی هرکسی که از قبل از به قدرت رسیدن اندروید این جریاناتو دنبال کرده میدونه که با این سیاست های ماکروسافت ویندوزفون آینده درخشانی پیش رو داره فقط اگر اشتباهی مرتکب نشن.

اگوست با کلی امکانات بیشتر واسه اندروید میاد.
*میدونم گفتی فعلا ولی مطمعنم نمیدونستی به این زودی میاد*

در رابطه با رشد ویندوزفون من چند وقت پیش یه تحیلی خوندم که توش نوشته شده بود تا سال 2019 مایکرو حدود 25% نسبت به فروش خودش تو 2015 پیشرفت میکنه که از مجموع درصد پیشرفت اندورید و ios روی هم بیشتره اما وقتی میرفتی سراغ اعداد دیگه تازه میفهمیدی که همچین هم این پیشرفت چیز مالی نیست
مایکرو تا اون سال حدود 100 میلیون گوشی در سال میفروشه که حدود 55 میلیون بیشتر از سال 2015 هست و سهمش از بازار رو از حدود 3% میرسونه به 5.5% ، از اونطرف سهم ios تا حدود 14% کاهش پیدا میکنه و افزایش فروش نسبت به امسال در مقایسه با خودش حدود 7.5% میشه و فروش گوشیاش حدود 40 میلیون افزایش پیدا میکنه ، سهم اندروید هم حدود 0.5% کاهش پیدا میکنه و حدود 7.5% درصد نسبت به خودش رشد فروش داره و فروش گوشیاش حدود 400 میلیون افزایش پیدا میکنه و به حدود 1.5 میلیارد در سال میرسه

البته خب مسلما نمیشه گفت 100% قراره همینطور بشه ، هنوز ویندوز 10 نیومده و نمیدونیم قراره چه بازخوردی داشته باشه و چقدر فروش رو افزایش بده ، از اونطرف حرکات بعدی اندروید و ios رو نمیدونیم ممکنه هر اتفاقی تو بازار بیوفته اما با توجه به تحلیلایی که دیدم حالا حالاها شاهد دوم شدن ویندوز فون نخواهیم بود

---

در رابطه با حرف عارف که میگه کسی به وینفون فرصت نمیده ،باید بگم دیگه زمان اوایل اندروید نیست که یا شما آیفون میخرید یا میری سمت اندروید و با مشکلاتش میسازی ، الان واقعا یه سیستم عامل باید کامل باشه تا تو این بازار رقابتی یه شخص رقبت کنه بره سمتش ، همه چیز فقط آپدیت نیست الان اکثریت نرم افزارا روی اندورید 4 به بالا اجرا میشن ، اما من خیلی برنامه و بازی دیدم که فقط برای اندروید و آیفون میاد و مدتها طول میکشه تا نسخه وینفونش بیاد (تازه اگه بیاد) ،نبود یه سری امکانات و شخصی سازی هم میتونه موثر بشه تو انتخاب کردن، الان خیلی راحت میشه لانچر ، آیکون و ... رو تو اندروید عوض کرد و یه تنوعی داد ممکنه خیلیا اینارو دوست داشته باشن و به آپدیت ترجیهش بدن

اندروید یه سیستم عامل مجانی بود که بر اساس لینوکس و اپن سورس ساخته شده بود، گوگل اومد و کمپانی اندروید رو خرید بعد از اون داد یک شرکت سوئدی که کارش طراحی رابطهای گرافیکی بود براش UI طراحی کرد و اون رو به صورت مجانی در اختیار دیگران قرار داد یعنی هر سازنده ای اراده کنه میره یه نسخش رو کاستوم میکنه و میریزه رو هر دیوایسی که دلش بخواد و در واقع مجانی و قابل قبول بودن دلایل موفقیتش تو این سالها هست.
البته گوگل ایده هوشمندانه ای پشت این قضیه داشت و اون ایده این بود که هر اپلیکیشنی که با هدف کسب درآمد برای این سیستم عامل ساخته بشه باید از طریق استور گوگل (Google play) به فروش برسه و یک درصدی هم به گوگل پرداخت بشه، به این میگن مارکتینگ پلن و 100% اون کسی که این پلن رو طراحی کرده آدم نابغه ای بوده و پول و قدرت گوگل هم تو دنیای اینترنت و سرورهای اینترنتی پشتوانه قوی ای برای پیاده کردن این ایده بوده.
ولی مایکرو با ویندوزفن از اول مثل نسخه Desktop رفتار کرد که دو تا ضعف بزرگ داشت اول از همه تا قبل از ریلیز کردن نسخه ویندوز 7.5 یا 7.8 خیلی پیچیده بود و به درد کاربرهای موبایل نمیخورد دوم اینکه هر سازنده ای که میخواست از این سیستم عامل استفاده کنه باید از مایکروسافت لایسنس میخرید، البته الان سیاست مایکرو تعدیل شده و مدت زمان کوتاهی هست که مایکرو ویندز فن رو Free کرده و تو همین مدت کوتاه رشد قابل قبولی داشته.
WP روی یک بستر سخت افزاری برابر با اندروید سریعتر عمل میکنه و این فاصله با اومدن Win 10 خیلی بیشتر میشه و با توجه به همکاری مایکروسافت و کوالکام میتونه یک فرصت یکی دو ساله از این نظر برای مایکرو ایجاد کنه چون کوالکام تقریبا همه چیپستهای گوشی های موبایل رو میسازه و ظاهرا آزاد کردن همه قدرت این چیپستها تا مدتی در انحصار Win 10 خواهد بود.
این خبر رو سایت رسمی Qualcomm موقع معرفی Win 10 نوشته:

Next-Gen Mobile Gaming with Microsoft DirectX 12 and Qualcomm Snapdragon
https://www.qualcomm.com/news/onq/2...-microsoft-directx-12-and-qualcomm-snapdragon

به جز این مایکروسافت با یک حرکت قابل قبول نسخه های جدید ویژوال استودیو رو که محیط خیلی محبوبی برای کد نویسها حتی برنامه نویسهای اندروید و آی او اس هست طوری طراحی کرده که پروگرامر تا پابلیش کردن کدهای اپلیکیشنی که برای آی او اس و یا اندروید نوشته روی ویندوز 10 فقط چندتا کلیک فاصله داشته باشه و ابزارهای مانیتورینگ سخت افزار هم از ابزارهای ساخت مایکروسافت برای بهینه کردن کدها حمایت خیلی خوبی میکنن ... این در آینده نه چندان دور تعداد اپلیکیشنهای Win 10 موبایل رو به شکل قابل قبولی بالا میبره ... خلاصه از همین الان مشخص هست که رشد مایکروسافت تو مارکت سیستم عاملهای کوچیک و موبایلی در آینده نه چندان دور خیلی سریعه.

اگه بدبینانه نگاه کنیم ، مایکروسافت یک غول نرم افزاریه و رزومه خوبی در تولیدات سخت افزاری نداشته چه در تولید موبایل و چه در تولید تبلت و لب تاپ و چه در تولید پلیرهای صوتی که هیچ کدوم اونجور که باید وشاید یخش نگرفت. حتی در تولید بهترین سخت افزارش یعنی ایکس باکس هم ، مایکروسافت کم اشتباه و بی اشکال نبوده
اما نگاه خوشبینانه اینه که بزرگترین تولید کننده سیستم عامل دنیا برای اولین بار یک غول تولید کننده پردازنده های گرافیکی و غیر گرافیکی رو تصاحب می کنه و می تونه با اشراف کامل به ساختار پردازنده ها ، بیشترین هماهنگی رو بین سیستم عامل و سخت افزار ایجاد کنه و این امر حتی تو کنسول بعدی مایکروسافت هم میتونه خودشو نشون بده چه به لحاظ هزینه و چه سایر جهات
من اون زمانی که بیل گیتس بود و مایکروسافت غول تجاری مطلق دنیبودا با خودم می گفتم مایکروسافت چرا اینتل و نمی خره اون موقعی که اینتل در افت بود و ای ام دی در اوج ولی خوب اون موقع بیل گیتس اعتقاد داشت که مایکروسافت یک شرکت نرم افزاریه و نباید به طور جدی در سخت افزار ورود کنه
متاسفانه وقتی یه شرکتی یه شرکت دیگه رو می خره سمت و سوی اونو وبودجه های تحقیقتیشو بر اساس اهداف خودش جهت می ده
مثلا الان ای ام دی مهمترین هدفش از خرید ای تی آی تولید پردازندهایی با گرافیک قوی داخلی بود که در این کار هم موفق بود اما این که در چیپستهای گرافیکی مستقل چه قدر هزینه شده و چه قدر به اون بها داده شده ،همین قدر هست که فعلا ای ام دی در چیپستهای گرافیکی مستقل از انویدیا روز به روز عقب تر می افته

آخرین ویرایش:
وینفون عمرا تا 2019 بشه پلتفرم دوم موبایل....اصلا قابلیتشو نداره البته نه اینکه سیستم بدیه بلکه رقبا خیلی خیلی کاملن
الان حدود 3 درصد هست فوقش تا 2019 ویندوز 10 موفق بشه و سیاستای انقلابی نادلا خوب جواب بده میشه 6....7 درصد

مگر اینکه وینفون 10 بیاد یه ویژگیهای خیلی خاصی رو کنه که فک نکنم با این شدت تکامل یافتگی رقبا(مخصوصا اندروید)امکانش باشه

.

اگه بدبینانه نگاه کنیم ، مایکروسافت یک غول نرم افزاریه و رزومه خوبی در تولیدات سخت افزاری نداشته چه در تولید موبایل و چه در تولید تبلت و لب تاپ و چه در تولید پلیرهای صوتی که هیچ کدوم اونجور که باید وشاید یخش نگرفت. حتی در تولید بهترین سخت افزارش یعنی ایکس باکس هم ، مایکروسافت کم اشتباه و بی اشکال نبوده
اما نگاه خوشبینانه اینه که بزرگترین تولید کننده سیستم عامل دنیا برای اولین بار یک غول تولید کننده پردازنده های گرافیکی و غیر گرافیکی رو تصاحب می کنه و می تونه با اشراف کامل به ساختار پردازنده ها ، بیشترین هماهنگی رو بین سیستم عامل و سخت افزار ایجاد کنه و این امر حتی تو کنسول بعدی مایکروسافت هم میتونه خودشو نشون بده چه به لحاظ هزینه و چه سایر جهات
من اون زمانی که بیل گیتس بود و مایکروسافت غول تجاری مطلق دنیبودا با خودم می گفتم مایکروسافت چرا اینتل و نمی خره اون موقعی که اینتل در افت بود و ای ام دی در اوج ولی خوب اون موقع بیل گیتس اعتقاد داشت که مایکروسافت یک شرکت نرم افزاریه و نباید به طور جدی در سخت افزار ورود کنه
متاسفانه وقتی یه شرکتی یه شرکت دیگه رو می خره سمت و سوی اونو وبودجه های تحقیقتیشو بر اساس اهداف خودش جهت می ده
مثلا الان ای ام دی مهمترین هدفش از خرید ای تی آی تولید پردازندهایی با گرافیک قوی داخلی بود که در این کار هم موفق بود اما این که در چیپستهای گرافیکی مستقل چه قدر هزینه شده و چه قدر به اون بها داده شده ،همین قدر هست که فعلا ای ام دی در چیپستهای گرافیکی مستقل از انویدیا روز به روز عقب تر می افته

خرید AMD توسط مایکروسافت (موضوع اصلی این تاپیک) یک شایعه هست که منبعش هم خیلی قوی نیست. اما در مورد توان سخت افزاری مایکروسافت خود 360 صرف نظر از مشکلات سه چراغ طراحی خیلی خوبی داشت، کینکت در زمان خودش یک دست آورد تکنیکی بزرگ بود و خود XB1 هم علی رغم ضعیف تر بودن GPUـش از طراحی و انعطاف پذیری خوبی برخوردار هست و کینکت جدید هم باز پا رو فراتر از محصولات مشابه فعلی گذاشته و HoloLens هم با استقبال خوبی مواجه شده و تنها محدودیتش همین محدود بودن محدوده قابل مشاهده باهاش هست و در سایر زمینه ها بازخورد خوبی داشته. Surface هم در نسل اول و دومش کم و کاستیهایی داشت اما با اومدن نسل سومش تونست نظر خیلی ها رو به خودش جلب کنه و الان بهترین محصول در کلاس خودش به حساب میاد و فروش خوبی هم داره. از طرف دیگه محصولات بخش سخت افزار نوکیا که به مایکروسافت اضافه شده هم کیفیت خوب و قابل قبولی داشته و داره.

فکر میکنم که بهتر باشه کم کم دیدتون نسبت به مایکروسافت رو عوض کنید.

وینفون عمرا تا 2019 بشه پلتفرم دوم موبایل....اصلا قابلیتشو نداره البته نه اینکه سیستم بدیه بلکه رقبا خیلی خیلی کاملن
الان حدود 3 درصد هست فوقش تا 2019 ویندوز 10 موفق بشه و سیاستای انقلابی نادلا خوب جواب بده میشه 6....7 درصد

مگر اینکه وینفون 10 بیاد یه ویژگیهای خیلی خاصی رو کنه که فک نکنم با این شدت تکامل یافتگی رقبا(مخصوصا اندروید)امکانش باشه

.

اصلاً بعید نیست که ویندوز 10 موبایل جایگاه فعلی خودش رو حفظ کنه و فراتر از این چیزی که هست نره، ولی سرمایه گذاری زیاد مایکروسافت روی ویندوز 10 و مجانی کردنش برای +80% از مصرف کنندگان ویندوز و آوردن استور یکپارچه برای تمام پلتفرمها، Universal appها، قابلیت پورت آسان و بی دردسر appهای اندرویدی و ios روی ویندوز (با هزینه کم)، اضافه کردن قابلیتهای جدید به ویندوز موبایل مثل continuum (که میتونه نظر خیلی ها رو به خودش جلب کنه) و بهبود کلی ویندوز 10 موبایل نسبت به ورژنهای قبلی و ساپورت دائمی مایکروسافت از این سیستم عامل بعید نیست که دولوپرهای بیشتری سمت ویندوز موبایل بیان و از نظر نرم افزاری ساپورت بهتری رو ارائه بدن چون یک بازار بالقوه 800-900 میلیونی رو برای appها و سرویسهای خودشون در پیش رو دارن که ویندوز 10 موبایل هم جزئی از اون هست.

از اونطرف مایکروسافت طی سیاست جدیدش (که امروز اعلام شد و طی اون 7800 کارمند که بیشتر از بخش موبایل هستن رو اخراج میکنن) قصد داره تولید گوشیهای خودش رو کمتر کنه و جای نفس کشیدن به سایر رقبا رو هم بده (نوکیا 95% بازار ویندوز فون رو در دست داشت و عملاً سایرین رو از رقابت و عرضه محصولات جدید نا امید کرده بود و این شرایط برای مایکروسافت مناسب نیست) که میتونه خبر خوبی برای شرکای سخت افزاری مایکروسافت باشه. احتمال میره که مایکروسافت هر سال بین 3 تا 6 گوشی جدید عرضه کنه که در سه دسته اقتصادی، گوشی های ارزان قیمت و گوشیهای High-End گران قیمت جا میگیرن. این شبیه به سیاست مایکروسافت در قبال Surface هست که به جای تولید محصولات زیاد و با تنوع بالا فقط یک/دو نمونه در سال از این محصولات رو روانه بازار کرد تا به سایرین نشون بده چه نوع سخت افزاری برای سیستم عاملشون بسازن بهتر هست.

با اجرای همزمان این دو سیاست در کنار عرضه نرم افزارهای پرطرفدار مایکروسافت روی سایر سیستم عاملهای آندروید و ios (مثل آفیس، کورتانا، OneDrive و ...) و امکان استفاده این گوشیها در کنار ویندوز 10 مایکروسافت هم کاربران بیشتری رو با سرویسهای خودش آشنا میکنه و هم به اونها نشون میده که سازگاری بیشتری بین گوشیهای ویندوزی و PC وجود داره و هم نشون میده که موندن روی این پلتفرمهای غیر ویندوزی چه محدودیتهایی رو براشون ایجاد میکنه (که در نسخه ویندوزی وجود ندارن). اگر لانچ ویندوز 10 موفقیت آمیز باشه و تعداد افرادی که به ویندوز 10 کوچ میکنن زیاد باشن و این اتفاق با سرعت بالا رخ بده میشه انتظار داشت که این موضوع به فراگیرتر شدن خرید گوشیهای ویندوزی و حمایت بیشتر دولوپرها هم ختم بشه.

یعنی مایکروسافت تمام کارهایی که میتونست و باید انجام میداد رو کم و بیش انجام داده و میده اما اینکه بازار هم رغبت نشون بده و از ویندوز 10 موبایل استقبال بکنه یا نه رو نمیشه با قطعیت گفت و باید منتظر موند و دید که چه اتفاقی میافته.

اصلاً بعید نیست که ویندوز 10 موبایل جایگاه فعلی خودش رو حفظ کنه و فراتر از این چیزی که هست نره، ولی سرمایه گذاری زیاد مایکروسافت روی ویندوز 10 و مجانی کردنش برای +80% از مصرف کنندگان ویندوز و آوردن استور یکپارچه برای تمام پلتفرمها، Universal appها، قابلیت پورت آسان و بی دردسر appهای اندرویدی و ios روی ویندوز (با هزینه کم)، اضافه کردن قابلیتهای جدید به ویندوز موبایل مثل continuum (که میتونه نظر خیلی ها رو به خودش جلب کنه) و بهبود کلی ویندوز 10 موبایل نسبت به ورژنهای قبلی و ساپورت دائمی مایکروسافت از این سیستم عامل بعید نیست که دولوپرهای بیشتری سمت ویندوز موبایل بیان و از نظر نرم افزاری ساپورت بهتری رو ارائه بدن چون یک بازار بالقوه 800-900 میلیونی رو برای appها و سرویسهای خودشون در پیش رو دارن که ویندوز 10 موبایل هم جزئی از اون هست.

از اونطرف مایکروسافت طی سیاست جدیدش (که امروز اعلام شد و طی اون 7800 کارمند که بیشتر از بخش موبایل هستن رو اخراج میکنن) قصد داره تولید گوشیهای خودش رو کمتر کنه و جای نفس کشیدن به سایر رقبا رو هم بده (نوکیا 95% بازار ویندوز فون رو در دست داشت و عملاً سایرین رو از رقابت و عرضه محصولات جدید نا امید کرده بود و این شرایط برای مایکروسافت مناسب نیست) که میتونه خبر خوبی برای شرکای سخت افزاری مایکروسافت باشه. احتمال میره که مایکروسافت هر سال بین 3 تا 6 گوشی جدید عرضه کنه که در سه دسته اقتصادی، گوشی های ارزان قیمت و گوشیهای High-End گران قیمت جا میگیرن. این شبیه به سیاست مایکروسافت در قبال Surface هست که به جای تولید محصولات زیاد و با تنوع بالا فقط یک/دو نمونه در سال از این محصولات رو روانه بازار کرد تا به سایرین نشون بده چه نوع سخت افزاری برای سیستم عاملشون بسازن بهتر هست.

با اجرای همزمان این دو سیاست در کنار عرضه نرم افزارهای پرطرفدار مایکروسافت روی سایر سیستم عاملهای آندروید و ios (مثل آفیس، کورتانا، OneDrive و ...) و امکان استفاده این گوشیها در کنار ویندوز 10 مایکروسافت هم کاربران بیشتری رو با سرویسهای خودش آشنا میکنه و هم به اونها نشون میده که سازگاری بیشتری بین گوشیهای ویندوزی و PC وجود داره و هم نشون میده که موندن روی این پلتفرمهای غیر ویندوزی چه محدودیتهایی رو براشون ایجاد میکنه (که در نسخه ویندوزی وجود ندارن). اگر لانچ ویندوز 10 موفقیت آمیز باشه و تعداد افرادی که به ویندوز 10 کوچ میکنن زیاد باشن و این اتفاق با سرعت بالا رخ بده میشه انتظار داشت که این موضوع به فراگیرتر شدن خرید گوشیهای ویندوزی و حمایت بیشتر دولوپرها هم ختم بشه.

یعنی مایکروسافت تمام کارهایی که میتونست و باید انجام میداد رو کم و بیش انجام داده و میده اما اینکه بازار هم رغبت نشون بده و از ویندوز 10 موبایل استقبال بکنه یا نه رو نمیشه با قطعیت گفت و باید منتظر موند و دید که چه اتفاقی میافته.

همه اینارو میدونم دوست عزیز ولی همونطور که خودتم بارها تو متن گفتی اگر.....اگر....اگر یعنی اگر هزار تا اگر کنار هم اتفاق بیفته بله میشه پلتفرم دوم

تازه به نظر من اگر هم همه این اتفاقای مثبت برای مایکرو بیفته بازش پلتفرم دوم شدن خیلی سخت امکانش....درصد بیشتری از بازار رو می گیره ولی دوم شدن ادعای بزرگیه

بهرحال خیلی نمونده دو سه سال دیگه همه چی مشخص میشه:d

.

همه اینارو میدونم دوست عزیز ولی همونطور که خودتم بارها تو متن گفتی اگر.....اگر....اگر یعنی اگر هزار تا اگر کنار هم اتفاق بیفته بله میشه پلتفرم دوم

تازه به نظر من اگر هم همه این اتفاقای مثبت برای مایکرو بیفته بازش پلتفرم دوم شدن خیلی سخت امکانش....درصد بیشتری از بازار رو می گیره ولی دوم شدن ادعای بزرگیه

بهرحال خیلی نمونده دو سه سال دیگه همه چی مشخص میشه:d

.

فقط یه اگر توی پست من هست. :|

اتفاقایی که من نوشتم رخ دادن و میدن، تنها اگری که وجود داره همون فراگیر شدن ویندوز 10 در یک بازه زمانی کوتاه هست (که اهمیتش در بوجود آوردن جو مثبت خبری بزرگ هست که در رسانه ها تولید میکنه و میتونه باعث افزایش فروش سخت افزارهای ویندوز 10ـی از جمله موبایلها بشه و توجه دولوپرهای بیشتری رو به سمت خودش جلب کنه) که اون هم با توجه به پیشرفتهاش (از طراحی گرفته تا افزایش پرفورمنس و راحتی کار با ویندوز و بهینه سازی رابط کاربری مدرن و اومدن کورتانا و اضافه شدن Edge و DX12 و ...و در نهایت Free بودنش برای خیلی از مصرف کنندگان) دور از ذهن نیست. من به لانچ ویندوز 10 به عنوان یک سکوی پرتاب نگاه میکنم که اگر درست کار کنه میتونه در خیلی از قسمتها (از جمله بخش گوشیها) به مایکروسافت کمک کنه.

این خبر مال امروز هست! :|

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان شرکت آمریکایی مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد هفت هزار و هشتصد تن از کارکنان خود را بویژه در بخش تولید نرم افزارهای تلفن همراه اخراج خواهد کرد.

مایکروسافت در کل کشورهای جهان در مجموع یکصد و هجده هزار نفر کارمند دارد که قرار است شش و نیم درصد از آنها، اخراج شوند و این شرکت هنوز در این مورد که کارمندان اخراجی از کدام منطقه در جهان هستند، اظهارنظری نکرده است.

این شرکت تولید نرم افزار اعلام کرد کارکنانی که اخراج می شوند اکثرا در بخش‌هایی فعالیت داشته اند که به فرآیند خرید مجدد شرکت فنلاندی نوکیا توسط مایکروسافت مرتبط بوده اند.

این خبر مال امروز هست! :|

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان شرکت آمریکایی مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد هفت هزار و هشتصد تن از کارکنان خود را بویژه در بخش تولید نرم افزارهای تلفن همراه اخراج خواهد کرد.

مایکروسافت در کل کشورهای جهان در مجموع یکصد و هجده هزار نفر کارمند دارد که قرار است شش و نیم درصد از آنها، اخراج شوند و این شرکت هنوز در این مورد که کارمندان اخراجی از کدام منطقه در جهان هستند، اظهارنظری نکرده است.

این شرکت تولید نرم افزار اعلام کرد کارکنانی که اخراج می شوند اکثرا در بخش‌هایی فعالیت داشته اند که به فرآیند خرید مجدد شرکت فنلاندی نوکیا توسط مایکروسافت مرتبط بوده اند.
این خبر هایی که داخلی ها منتشر میکنن کوچکترین اطلاعات کامل و ... نداره. همینجوری اخراج نکردن. جای اینکه بیان توی 8 ماه 7 تا لومیا معرفی کنن که هیچکس نفهمه چیه هدفشون. بهترین کار ممکن رو دارن میکنن.

که حالا میشه این:

Microsoft: We will focus on value phones, business devices and flagship Windows phones

Microsoft now plans to launch just one or two models per year in each of these three market segments, indicating that the company intends to dramatically reduce the number of devices in its range.
Those three areas on which Microsoft will now focus its range are:

• Value phones
    "We'll bring value phone buyers the communications services they want"
  • Business phones
    "We'll bring business customers the best management, security and productivity experiences they need"
  • Flagships
    "We'll bring Windows fans the flagship devices they'll love"

Win Phone من به شخصه با این UI هیچ وقت سمتش نمیرم ! مشکل نه خودشه نه Performance نه کارایی ! این UI رو به شخصه اصلا دوست ندارم. هیچ تغییری نمیشه بهش داد. حالا خوب یا بد این باعث میشه کسل کننده شه. از نظر اپلیکیشن هم تقصیر خودشونه الآن که دیر آپدیت میشن یا اصلا نمیان. که این حالا احتمالا قسمت بزرگیش با W10 حلش میکنن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or