Microsoft به دنبال خرید AMD

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20110329amd-600x170.jpg

گزارش‌های جدیدی منتشر شده‌اند که نشان می‌دهد مایکروسافت به دنبال خرید AMD است.

طبق گزارشی که توسط KitGuru منتشر شده است، مایکروسافت گفتگو‌هایی را با (Advanced Micro Devices (AMD شروع کرده است هر چند که جزئیات آن هنوز مشخص نیست.
ارزش حدودی این شرکت 1.81 میلیارد دلار تخمین زده شده که به نسبت 95 میلیارد اندوخته مایکروسافت کاملا قابل پرداخت به نظر می‌رسد.
AMD پردازنده و GPUهای مختلفی را تولید می‌کند اما مهم‌ترین بخش مسئولیت تولید پردازنده‌های دو کنسول Xbox One و PS4 است که به ازای هر کدام از آن‌ها 100 دلار از هر طرف به AMD پرداخته می‌شود. خرید این شرکت در عین کم کردن هزینه هر کنسول باعث پرداخت سهم سونی به مایکروسافت خواهد شد.

یکی دیگر از شرکت‌های بزرگ علاقه‌مند سامسونگ است.

منبع

Update

سایت خبری Fudzilla به نقل از منابع معتمد خود خبر می‌دهد که مذاکرات به سطح جدیی رسیده و ممکن است این معامله نهایی شود، هر چند که هنوز هیچ چیز مشخص نیست.

منبع

آخرین ویرایش:
من اصلا کاری با سخت افزار ندارم عزیز ! چون همون لومیا 920 که اون زمان اومد ، همین طوریش میتونه همه برنامه ها و بازی ها رو بدون مشکل اجرا کنه ! این قضیه سخت افزار گوشی تا الان تو ویندوز فون خیلی تاثیر نداشته ...
بله خبر اومده بود که دو تا گوشی قراره بیاد به اسم های 940 و 940xl و با همین کد ها تا اون جا که یادمه شناخته میشن فعلا .
الان مثلا یه کمپانی مثل سامسونگ یا سونی ، هر 6 ماه تقریبا دارن یه پرچمدار میدن بیرون :دی نوکیا براش خیلی پرچم دار معنا نداشت تو دوره سیمبین از اول تا اخرش و همیشه گوشی هایی که میداد با همه سلیقه ها سازگار بود و در عین حال میتونستی یه گوشی خیلی خوب هم از لحاظ کیفیت و هم از لحاظ سخت افزار داشته باشی .
ولی از وقتی که مایکروسافت خریده چی ؟ :bighug: تا یه زمانی خوب بود ولی الان تبدیل شده به گوشی های تکراری و اکثرا محدود از نظر رده ای که توش قرار دارن . و مخصوصا سیستم عامل ! یه سیستم عامل مثل اندروید که روز به روز پیشرفت داره و لانچر های جدید واسش میاد ، باعث شده طرفداراش زیاد باشن و خسته نشن ازش ! یا مثلا ios این قدر شیک طراحی شده که شما هر چه قدر کار کنی باهاش خسته نمیشی . ولی ویندوزفون :| من یه سال دستم بود اواخرش دیگه دیوانه داشتم میشدم از بس هر روز یه کاشی بالا پایین میکردم ! و یا واسه برنامه هایی مثل وایبر و واتس اپ که اپدیت به زور میومد :) اینستاگرامش هم که همش رو بتا بود :دی

نوکیا با سیمبین بدبخت شده بود ! حالا مایکی پول داره می خره شما چرا حرص می خوری ؟

یه خبر بگم که پستم از حالت اسپم در بیاد :

Minecraft scores a Guiness World Record for Minecon 2015 attendance

minecraft.jpg

خب یکی از خرید های مایکروسافت یعنی کمپانی موجنگ سازنده بازی Minecraft رکوردی دیگر رو در کتاب گینس ثبت کرد . نمایشگاه Minecon 2015 که فقط مختص این بازی در انگلستان برگزار شد توانست 10000 بازدید کننده رو به خودش جذب کنه که با احتساب اینکه این تعداد بازدید کننده فقط برای یک عنوان گرد هم جمع شده بودند رکوردی دیگر را در کتاب گینس به خود اختصاص داد .

نوکیا براش خیلی پرچم دار معنا نداشت تو دوره سیمبین
این از قسمت دوم حرفت . در مورد قسمت اولی که پرسیدی ، زمانی که نوکیا n8 رو داد بیرون اندروید هنوز همه گیر نشده بود ! و ایفون هم که زمان n95 اومد انقلاب کرد ولی چند درصد مردم خریدن ؟ :| چند درصد کل دنیا ایفون داشتن اون زمان ؟!
من بیش تر منظورم نوکیا تا همون زمان n8 و c7 (سیمبین 3 و آنا ) بود و گر نه زمانی که بل رو داد بیرون تقریبا یه کپی ناقص از اندروید بود !

اینکه شما میگی مایکروسافت نوکیا رو نابود کرده اشتباه هست کاملا تا جایی که منهم میدونم مایکروسافت کلی وام بلاعوض به نوکیا میدادش همین الانش هم یکی دو سال دیگه دوباره گوشی های هوشمند خودش رو میزنه . مشکل نوکیا وقتی بودش که اپل سیستم عامل هوشمند اختصاصی خودش رو میزد که و وقتی که اندروید از طرفه تمام سازنده های موبایل مورده استقبال شدش نوکیا هنوز بر سیمبین پا فشاری میکرد حالا من اطلاعات ندارم دقیقا چرا به سمت اندروید نرفت و مقاومت میکرد هر چی که بود اشتباه اصلی رو اون موقع انجام دادن .
به نظرم تا وقتی که پرچمداری های مایکروسافت با ویندوز ده عرضه نشدن نمیشه درباره اخر عاقب ویندوز موبایل نتیجه گیری کرد.چون تا همین الان ویندوزفون نسخه به نسخه اپدیت به اپدیت تغییرات گسترده ای توش ایجاد میشه .

نوکیا تو چاله بود با ویندوزفون‌رفت تو چاه .. همون‌موقع میومد مثل بچه ادم رو به اندروید‌میاورد مطمئن باشید الان با یه نوکیای فعال و پرطرفدار روبه رو بودیم .. بعد بعضیا میان با هزار تا دلیل میگن که چرا نوکیا سمت اندروید نرفت و سمت ویندوزفون رفت و چقدر منطق پشتش داشت انگار که حالا خیلی عاقبت به خیر شده نوکیا!!
امیدوارم amd هم تو این سیاهچال نیفته که فردا با کلی کارت گرافیکو پردازنده گرون اینتل و انویدیا تو بازار سر و کله بزنیم ..

نوکیا تو چاله بود با ویندوزفون‌رفت تو چاه .. همون‌موقع میومد مثل بچه ادم رو به اندروید‌میاورد مطمئن باشید الان با یه نوکیای فعال و پرطرفدار روبه رو بودیم .. بعد بعضیا میان با هزار تا دلیل میگن که چرا نوکیا سمت اندروید نرفت و سمت ویندوزفون رفت و چقدر منطق پشتش داشت انگار که حالا خیلی عاقبت به خیر شده نوکیا!!
امیدوارم amd هم تو این سیاهچال نیفته که فردا با کلی کارت گرافیکو پردازنده گرون اینتل و انویدیا تو بازار سر و کله بزنیم ..

نوکیا زمانی رفت سمت ویندوز فون که آندروید جا افتاده بود و داشت روز به روز به طرفدارهاش اضافه میشد و شرکتهای دیگه هم جا پای خودشون رو محکم کرده بودن. تنها دلیلی که رفت سمت ویندوز فون همین بود که میخواستن متفاوت از رقبایی باشن که روز به روز فروش اسمارت فونهاشون بیشتر از نوکیا میشد. سیمبین پتانسیل ویندوز و حمایت مایکروسافت رو نداشت، اما این سیاست هم در نهایت کمکی به نوکیا نکرد.

الان هم مایکروسافت امیدوار هست که با ویندوز ۱۰ بتونه فروش گوشیهاش رو بیشتر کنه.

بله کاملا درسته! :|دیدیم واقعا مایکروسافت چه بلایی سر نوکیا آورد! همه ی کارمنداش رو اخراج کرد (هرچی کارمند فنلاندی بود ریخته شد بیرون هرچی آمریکایی بود ریخته شد اون تو!) هرچی نوکیا تو بخش تحقیق و توسعه داشت روشون کار می کردن رو هم ریختن بیرون !همین چند روز پیش عکس هایی از ساعت هوشمند نوکیا منتشر شده بود که به نظرم از همه ی ساعت های موجود بهتر و زیبا تر بود ولی چون اسم نوکیا روش بود مایکرو با سرعت محوش کرد!) الانم که لومیا اون جوری که بر آورد کرده بودن نفروخته ، می خوان بخش موبایل رو هم بندازن دور! (اگه فروخته بشه این بخش کلا مایکروسافت گند زده رسما چون نوکیا این وسط به خاطر هیچ و پوچ از بین رفته!) با اینکه کلا از مایکروسافت خوشم میاد ولی حاضر بودم مایکرو با خاک یکی بشه ولی نوکیا محو نشه که به حول دست های طلا ساز مایکروسافت این اتفاق افتاد!

مایکروسافت زمانی که رفت سراغ بخش موبایل نوکیا عملا شکست خورده بود. نوکیا درصد زیادی از سهم بازار از دست داده بود و سیستم عاملش حرفی برای گفتن نداشت
ولی بعد از خریدش متحول شد و الان امار فروش گوشی های لومیا مشخصه ،همچنین رشد سیستم عامل ویندوز فون
اطلاع نداری نظر نده

این اطلاعات رو از کجا میاری؟ "کارمند فنلاندی رو ریخت بیرون آمریکایی اورد"؟ :)). نخیر برادر مایکرسافت کلی اخراجی داشت ولی نیومد بریزه بیرون کس دیگه رو جاش بیاره مگه خود درگیری داره؟ من دوستم تو نوکیای سابق و مایکروسافت هلسینکی کار میکنه اتفاقا اکثر کارمندای فنلاندی دست نخوردن و دارن ادامه می دن.
منظور من کارمندای ارشد و مدیرای بالا دست نوکیا بودن که (اکثرا فنلاندی بودن و جای خودشون رو مدیرای آمریکایی دادن!) نه کارمندای معمولی !مدیرای جدید هم که از وقتی اومدن سر کار کلا سیاست های بخش تحقیق و توسعه ی نوکیا رو تغییر دادن! (البته شاید هم من اشتباه کنم ولی این چیزیه که از اخبار اون موقع یادمه!)
نوکیا از سال 2010 به همت Stephen Elop با مغز افتاده بود تو سرازیری. یه جوری میگید انگار نوکیا تو اوج بود و فقط به خاطر مایکروسافت افتاد به مشکل. خوب دوست عزیز اگر اوضاعش خراب نبود که اصلا فروش نمی رفت. با این جای پای محکم اندروید هم مقابله با برند های دیگه تقریبا غیر ممکنه چه برای مایکروسافت چه برای دیگران. این وسط اون Elop دهن سرویس حالشو برد که 31 ملیون دلار پاداش گرفت به خاطر کله کردن نوکیا حالا هم که اگر اشتباه نکنم اخراج شده.
اتفاقا ما هیچ وقت نگفتیم نوکیا تو اوج بوذ ولی دو سال آخر برای نوکیا زمانی بود که این شرکت کم کم داشت جون می گرفت و حرکتش رو به جلو بود! (مطمئنا مایکروسافت نوکیا رو با خریدنش نجات نداد! چون اگه نمی خریدش احتمالا نوکیا تو سال 2015 وضعیتش از الان مایکروسافت (تو زمینه ی موبایل!) بهتر می بود با توجه به برند بودنش تو صنعت موبایل !) الانم دقیقا AMD وضعیت مشابه نوکیا اون موقع رو داره! ضعیف شده و بازم اینا دندون تیز کردن واسه خریدش! که امیدوارم این اتفاق نیوفته!

منظور من کارمندای ارشد و مدیرای بالا دست نوکیا بودن که (اکثرا فنلاندی بودن و جای خودشون رو مدیرای آمریکایی دادن!) نه کارمندای معمولی !مدیرای جدید هم که از وقتی اومدن سر کار کلا سیاست های بخش تحقیق و توسعه ی نوکیا رو تغییر دادن! (البته شاید هم من اشتباه کنم ولی این چیزیه که از اخبار اون موقع یادمه!)

اتفاقا ما هیچ وقت نگفتیم نوکیا تو اوج بوذ ولی دو سال آخر برای نوکیا زمانی بود که این شرکت کم کم داشت جون می گرفت و حرکتش رو به جلو بود! (مطمئنا مایکروسافت نوکیا رو با خریدنش نجات نداد! چون اگه نمی خریدش احتمالا نوکیا تو سال 2015 وضعیتش از الان مایکروسافت (تو زمینه ی موبایل!) بهتر می بود با توجه به برند بودنش تو صنعت موبایل !) الانم دقیقا AMD وضعیت مشابه نوکیا اون موقع رو داره! ضعیف شده و بازم اینا دندون تیز کردن واسه خریدش! که امیدوارم این اتفاق نیوفته!
معلومه برادر، هر جا خریدی انجام میده خب معلومه مدیر های ارشد عوض میشن. تغییر عادیه، خریدار جدید میاد و سیستم رو عوض میکنه چون با اون سیستم قبلی جواب نداده بود.
نوکیا هم از وقتی تونست به جلو بره که شروع کرد Windows phone تولید کردن، مدیر و سهام دارهای نوکیا از من و شما بیشتر سرشون میشه حتما به جایی رسیده بودن که امکان ادامه نداشتن، این چه حرفیه تو سال 2015 وضعیتش بهتر میشد؟ از کجا میدونی شما؟ این نکته رو همه فراموش کردن یا نمی دونن که نوکیا تو زمینه آنتن و مخابرات هم از قدرت ها بود و هست. دیدن به جایی رسیدن که دارن فقط تو قسمت موبایل ضرر میدن و این ضرر ازسودشون توی بقیه بازار کم میکنه فروختن رفت.
بابا این جور شرکتها به جایی می رسن که دیگه نمی تونن ادامه بدن بعد کلی آدم میان از فروش انتقاد می کنن! الان AMD اگر تا مرز ورشکستگی بره خوب معلومه فروش میره، نکنه انتظار دارید کلا جمع کنه بره؟ مثلا "بمیره بهتره که MS بخره"؟ به نظر من بهتره یه شرکت بزرگ مثل MS بخره که پشتوانه مالی قوی داره و شاید بتونه یه تکونی بده، بهترین گزینه همین هست.

نوکیا با سیمبین بدبخت شده بود ! حالا مایکی پول داره می خره شما چرا حرص می خوری ؟
نوکیا با سیمبین بدبخت نشد ! زمانی که اندروید و ios اومدن بدبخت شد . از یه طرف میدونی تقصیر خود نوکیا بود :دی از اولین سیمبین s60 تا این اخری یعنی سیمبین بل از ریشه هیچ تغییری نکرده بود !
نوکیا میتونست سیمبین رو بهتر کنه و یه سیستم عامل قوی باهاش بسازه که نشد ! در ضمن همین طرز فکر غلطه که جهان سومی موندیم هنوز :x زمانی که نوکیا بود من از اولین تا اخرین گوشیم نوکیا بود ولی رفت به سمت ویندوز فون دیگه تبدیل شد به یه گوشی های خیلی معمولی ! نوکیا همون نوکیایی بود که گوشی هاش عمری بودن ! نه این گوشی های الان که ...

- - -ویرایش - - -

amd خودش میگه مشکل دارم شما میگید نه؟ جل الخالق!

منظورمو نفهمیدی درست ! من گفتم مشکلی نداره یعنی این که همین طوریش خیلی خوبه . و گر نه منظورم در مورد بحث مالی و ... نبود :) شرمنده اگه درست منظورم رو نرسوندم .

- - -ویرایش - - -

اینکه شما میگی مایکروسافت نوکیا رو نابود کرده اشتباه هست کاملا تا جایی که منهم میدونم مایکروسافت کلی وام بلاعوض به نوکیا میدادش همین الانش هم یکی دو سال دیگه دوباره گوشی های هوشمند خودش رو میزنه . مشکل نوکیا وقتی بودش که اپل سیستم عامل هوشمند اختصاصی خودش رو میزد که و وقتی که اندروید از طرفه تمام سازنده های موبایل مورده استقبال شدش نوکیا هنوز بر سیمبین پا فشاری میکرد حالا من اطلاعات ندارم دقیقا چرا به سمت اندروید نرفت و مقاومت میکرد هر چی که بود اشتباه اصلی رو اون موقع انجام دادن .
به نظرم تا وقتی که پرچمداری های مایکروسافت با ویندوز ده عرضه نشدن نمیشه درباره اخر عاقب ویندوز موبایل نتیجه گیری کرد.چون تا همین الان ویندوزفون نسخه به نسخه اپدیت به اپدیت تغییرات گسترده ای توش ایجاد میشه .
نوکیا که خبر داده 2016 به بازار میاد با گوشی های جدیدش . یعنی در واقع برند و طراحی گوشی ها با نوکیا میمونه و فقط سازندش نوکیا نیست . احتمالا هم fox میشه سازندش .
اره دیگه :دی نوکیا با سیاست غلطش زمانی که اندروید و ios اومدن داشت خودشو نابود میکرد که یه دفعه مایکروسافت اومد . بعد وضع نوکیا یه کوچولو بهتر شد که اخر سر مایکروسافت زد اسمشو رسما پاک کرد . من کل حرفم سر این ویندوز فون مایکروسافته که باز فعلا بدک پشتیبانی نمیشه ولی اگه نوکیا میومد سیمبین رو یکم گسترش میداد این اتفاق نمی افتاد . حرفات کاملا قبول دارم :x
ولی در مورد گسترده الان معنیش اینه که ویندوز فون یه سیستم عامل ضعیف بود دارن هی قویش میکنن :دی در صورتی که اندروید قوی هست و دارن هی قوی ترش میکنن ! من خودم الان لومیا 920 دارم و نسخه بتای ویندوز 10 هم روش هست ولی واقعا بعد یه مدت حوصله سر بر میشه ...

معلومه برادر، هر جا خریدی انجام میده خب معلومه مدیر های ارشد عوض میشن. تغییر عادیه، خریدار جدید میاد و سیستم رو عوض میکنه چون با اون سیستم قبلی جواب نداده بود.
نوکیا هم از وقتی تونست به جلو بره که شروع کرد Windows phone تولید کردن، مدیر و سهام دارهای نوکیا از من و شما بیشتر سرشون میشه حتما به جایی رسیده بودن که امکان ادامه نداشتن، این چه حرفیه تو سال 2015 وضعیتش بهتر میشد؟ از کجا میدونی شما؟ این نکته رو همه فراموش کردن یا نمی دونن که نوکیا تو زمینه آنتن و مخابرات هم از قدرت ها بود و هست. دیدن به جایی رسیدن که دارن فقط تو قسمت موبایل ضرر میدن و این ضرر ازسودشون توی بقیه بازار کم میکنه فروختن رفت.
بابا این جور شرکتها به جایی می رسن که دیگه نمی تونن ادامه بدن بعد کلی آدم میان از فروش انتقاد می کنن! الان AMD اگر تا مرز ورشکستگی بره خوب معلومه فروش میره، نکنه انتظار دارید کلا جمع کنه بره؟ مثلا "بمیره بهتره که MS بخره"؟ به نظر من بهتره یه شرکت بزرگ مثل MS بخره که پشتوانه مالی قوی داره و شاید بتونه یه تکونی بده، بهترین گزینه همین هست.

مدیرهای نوکیا بیشتر از من و شما حالیشون میشه؟! والا نوکیارو نیدادی دست یه بچه بخش تولید موبایلش رو میگم از این بدتر نمیشد .. یه جوری میگی که بهتر میفهمن انگار که بخش تولید موبایل رو واقعا نجات دادن .. نوکیا یه سیستم عامل قوی و فراگیر جایگزین سیکبین عقب افتاده میخواست و مایکروسافت هم دنبال یه شریک سخت افزاری قدرتمند واسه تولید موبایل بود.. متاسفانه نوکیا اینجا قوی ظاهر شد تو این همکاری اما مایکروسافت نه اونطور که باید و شاید یه سیستم عامل محدود و با یه رابط کاربری وحشتناک .. جالبیش اینجاست که سری اول فروشش تو خاک امریکا خ‌ب بود واقعا ولی با کنار گذاشتن خیلی راحت اون سری و عدم پشتیبانی ازشون تو خیلی از خریدارها یه حس بدبینی ایجاد شد وقتی وینفون هشت برای دستگاههای قبلی نمیومد .. خوب بود این چیزهارو مایکروسافت از اپل یاد میگرفت .. خلاصه نوکیا میتونست قوی باشه اما همکارش قوی نبود

مدیرهای نوکیا بیشتر از من و شما حالیشون میشه؟! والا نوکیارو نیدادی دست یه بچه بخش تولید موبایلش رو میگم از این بدتر نمیشد .. یه جوری میگی که بهتر میفهمن انگار که بخش تولید موبایل رو واقعا نجات دادن .. نوکیا یه سیستم عامل قوی و فراگیر جایگزین سیکبین عقب افتاده میخواست و مایکروسافت هم دنبال یه شریک سخت افزاری قدرتمند واسه تولید موبایل بود.. متاسفانه نوکیا اینجا قوی ظاهر شد تو این همکاری اما مایکروسافت نه اونطور که باید و شاید یه سیستم عامل محدود و با یه رابط کاربری وحشتناک .. جالبیش اینجاست که سری اول فروشش تو خاک امریکا خ‌ب بود واقعا ولی با کنار گذاشتن خیلی راحت اون سری و عدم پشتیبانی ازشون تو خیلی از خریدارها یه حس بدبینی ایجاد شد وقتی وینفون هشت برای دستگاههای قبلی نمیومد .. خوب بود این چیزهارو مایکروسافت از اپل یاد میگرفت .. خلاصه نوکیا میتونست قوی باشه اما همکارش قوی نبود
رابط کاربری وحشتناک؟:| واقعا؟ یا اون بنده خدا اومده میگه صبح تا شب کاشی بالا پایین می کردم:| جدا تو گوشی های دیگه با رابط کاربری چیکار می کنید؟ چپ و راست کردن صفحه فاز معنوی آدم رو زیاد می کنه ولی بالا پایین کردن کاشی ها بده؟:)) این محدود بودن فقط واسه وین فون بده دیگه؟ یعنی IOS که 58 برابر از وین فون محدود تره مشکلی نداره؟ در صمن مایکروسافت الان پشتیبانیش از اپل هم بهتره، لومیا 520ـی که داغون ترین سخت افزار ممکن رو داره و 2-3 سال پیش اومده الان داره همزمان با بقیه گوشی ها آپدیت ویندوز 10 رو میگیره، حتی 1520 که قوی ترین گوشی ویندوز فونیه کمی دیرتر براش میومدن آپدیت ها.

این دوستانی که این همه به ویندوزفون میتوپن (و 100% تا حالا امتحان هم نکردن) میدونن که توی چشم‌انداز صنعت پیش بینی کردن که ویندوز فون سیستم عامل دوم میشه؟

این دوستانی که این همه به ویندوزفون میتوپن (و 100% تا حالا امتحان هم نکردن) میدونن که توی چشم‌انداز صنعت پیش بینی کردن که ویندوز فون سیستم عامل دوم میشه؟

والا من 1 سال داشتم غیر از رابط کاربری باحالش و روون بودنش هیچی دیگه نداشت و در مقابل یه اندروید تحقیر میشدم :d میرفتی تو استور برنامه های هیجان انگیزش کم بود بازیاش دیگه الان همه میدونن هر بازی برا گوشی میاد 95 درصدشون میزنن IOS و Android

پیش بینی چشم انداز صنعت رو هم ول کن تا آینده خیلی چیزا ممکنه اتفاق بیوفته قرار نیست دلمونو برا حدس و گمان خوش کنیم

والا من 1 سال داشتم غیر از رابط کاربری باحالش و روون بودنش هیچی دیگه نداشت و در مقابل یه اندروید تحقیر میشدم :d میرفتی تو استور برنامه های هیجان انگیزش کم بود بازیاش دیگه الان همه میدونن هر بازی برا گوشی میاد 95 درصدشون میزنن IOS و Android

پیش بینی چشم انداز صنعت رو هم ول کن تا آینده خیلی چیزا ممکنه اتفاق بیوفته قرار نیست دلمونو برا حدس و گمان خوش کنیم
خوب ماکروسافت الان Universal Apps رو یه جوری کرده که یه کد رو که بنویسی، با کمترین تغییر واسه 600 تا پلتفرم می تونی پورتش کنی. یه پروژه ای بود اسمش یادم نیست:دی
پ.ن: بازی های Gameloft و کلا بازی های گرافیک بالا اکثرشون هستن ولی!

Fallout shelter? آندروید نداره!:d (فعلا البته)
هر سیستم عاملی یک ضعفی داره و ویندوز فون هم از آسمون نیومده که بگیم بی ایراده.. بله برنامه‌هاش کمن (که بعد از اومدن Windows 10 و Universal store این مشکل برطرف میشه) اما این که بگیم کلا به درد نمیخوره کم لطفیه... من الان رو گوشیم ویندوز 10 رو دارم که تازه هنوز توی مراحل ساخته و واقعا راضیم. به غیر از تنظیماتی که اضافه شد و تغییرات که دادن، Microsoft Edge خیلی بهتر شده (و خواهد شد).
پیش بینی هم بگیم ولش کن، الان آمار داره میاد که جمعیت بیشتری دارن به سمت ویندوز فون میان. امیدوارم حال رو قبول داشته باشیم!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or