Microsoft به دنبال خرید AMD

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20110329amd-600x170.jpg

گزارش‌های جدیدی منتشر شده‌اند که نشان می‌دهد مایکروسافت به دنبال خرید AMD است.

طبق گزارشی که توسط KitGuru منتشر شده است، مایکروسافت گفتگو‌هایی را با (Advanced Micro Devices (AMD شروع کرده است هر چند که جزئیات آن هنوز مشخص نیست.
ارزش حدودی این شرکت 1.81 میلیارد دلار تخمین زده شده که به نسبت 95 میلیارد اندوخته مایکروسافت کاملا قابل پرداخت به نظر می‌رسد.
AMD پردازنده و GPUهای مختلفی را تولید می‌کند اما مهم‌ترین بخش مسئولیت تولید پردازنده‌های دو کنسول Xbox One و PS4 است که به ازای هر کدام از آن‌ها 100 دلار از هر طرف به AMD پرداخته می‌شود. خرید این شرکت در عین کم کردن هزینه هر کنسول باعث پرداخت سهم سونی به مایکروسافت خواهد شد.

یکی دیگر از شرکت‌های بزرگ علاقه‌مند سامسونگ است.

منبع

Update

سایت خبری Fudzilla به نقل از منابع معتمد خود خبر می‌دهد که مذاکرات به سطح جدیی رسیده و ممکن است این معامله نهایی شود، هر چند که هنوز هیچ چیز مشخص نیست.

منبع

آخرین ویرایش:
اگه مایکروسافت AMD رو بخره فردا صبحش نادلا به کارمندای AMD میگه جمع کنید برید، همتون اخراجید! :))
،
،
،
،
،
،

ولی اگه سامسونگ AMD رو بخره، از فرداش کارتهای AMD به طرز عجیبی شبیه کارتهای Nvidia میشه!! (کپی کاری)، با این تفاوت که سامی روی کارتهای AMD مینویسه: 1000 تا هسته دارد!!

این خبر که بیشتر یه حدس و گمانه زنیه تا خبر ولی مایکروسافت همین الان هر چیزی رو که میتونسته از AMD بخره خریده، بر اساس قراردادی که AMD با Intel داشته امتیاز تولید چیپهای مبتنی بر معماری X86 با خرید AMD توسط هر کمپانی ای اتوماتیک مختومه میشه پس این مورد به درد هیچ خریداری نمیخوره، تنها چیز ارزشمندی که الان کمپانی AMD داره تکنولوژی GCN هست که اون هم بر اساس قرار دادی که مایکروسافت با AMD برای ایکس باکس داشته MS امتیاز سیلیکن GCN رو از AMD خریده و قرارداد فراتر از یه لایسنس ساده بوده، برای همین فکر نمیکنم AMD هیچ جذابیتی برای MS داشته باشه.
حتی خرید AMD توسط MS توی این نسل هیچ تاثیری روی رقبای کنسول ساز مایکروسافت نداره چون هر کمپانی ای که یک کمپانی دیگه رو میخره به لحاظ حقوقی و قانونا باید به همه قراردادهای قبلی کمپانی خریداری شده تا موقع سر رسید قرارداد پایبند باشه و نحوه فروش و تامین و جدول کاهش قیمت قطعات خریداری شده توسط مشتریهای AMD هم از مدتها قبل مشخص شده و MS یا هر خریدار دیگه ای هیچ راه فراری برای شونه خالی کردن از زیر اونها ندارن.

این خبر که بیشتر یه حدس و گمانه زنیه تا خبر ولی مایکروسافت همین الان هر چیزی رو که میتونسته از AMD بخره خریده، بر اساس قراردادی که AMD با Intel داشته امتیاز تولید چیپهای مبتنی بر معماری X86 با خرید AMD توسط هر کمپانی ای اتوماتیک مختومه میشه پس این مورد به درد هیچ خریداری نمیخوره، تنها چیز ارزشمندی که الان کمپانی AMD داره تکنولوژی GCN هست که اون هم بر اساس قرار دادی که مایکروسافت با AMD برای ایکس باکس داشته MS امتیاز سیلیکن GCN رو از AMD خریده و قرارداد فراتر از یه لایسنس ساده بوده، برای همین فکر نمیکنم AMD هیچ جذابیتی برای MS داشته باشه.
حتی خرید AMD توسط MS توی این نسل هیچ تاثیری روی رقبای کنسول ساز مایکروسافت نداره چون هر کمپانی ای که یک کمپانی دیگه رو میخره به لحاظ حقوقی و قانونا باید به همه قراردادهای قبلی کمپانی خریداری شده تا موقع سر رسید قرارداد پایبند باشه و نحوه فروش و تامین و جدول کاهش قیمت قطعات خریداری شده توسط مشتریهای AMD هم از مدتها قبل مشخص شده و MS یا هر خریدار دیگه ای هیچ راه فراری برای شونه خالی کردن از زیر اونها ندارن.
درود بر شما =d>

این تکنولوژی GCN دقیقاً قابلیتش چی هست؟

Graphic Core Next اسم رمز معماری ای هست که AMD از سال 2011 برای ریزپردازنده های گرافیکی نسل جدیدش استفاده میکنه و کنسولهای نسل جدید همشون مبتنی بر این معماری ساخته شدن، تا قبل از پرده برداری nVidia از معماری Maxwell 2.0 میشد گفت که این معماری بالاترین پتانسیل رو برای گرافیکهای نسل جدید داشته (Feature Levelـهای بیشتری داشته).

Graphic Core Next اسم رمز معماری ای هست که AMD از سال 2011 برای ریزپردازنده های گرافیکی نسل جدیدش استفاده میکنه و کنسولهای نسل جدید همشون مبتنی بر این معماری ساخته شدن، تا قبل از پرده برداری nVidia از معماری Maxwell 2.0 میشد گفت که این معماری بالاترین پتانسیل رو برای گرافیکهای نسل جدید داشته (Feature Levelـهای بیشتری داشته).

ممنون از اطلاعات کامل و جامع شما

مایکروسافت دست رو هرچی بذاره طلا میشه
بله کاملا درسته! :|دیدیم واقعا مایکروسافت چه بلایی سر نوکیا آورد! همه ی کارمنداش رو اخراج کرد (هرچی کارمند فنلاندی بود ریخته شد بیرون هرچی آمریکایی بود ریخته شد اون تو!) هرچی نوکیا تو بخش تحقیق و توسعه داشت روشون کار می کردن رو هم ریختن بیرون !همین چند روز پیش عکس هایی از ساعت هوشمند نوکیا منتشر شده بود که به نظرم از همه ی ساعت های موجود بهتر و زیبا تر بود ولی چون اسم نوکیا روش بود مایکرو با سرعت محوش کرد!) الانم که لومیا اون جوری که بر آورد کرده بودن نفروخته ، می خوان بخش موبایل رو هم بندازن دور! (اگه فروخته بشه این بخش کلا مایکروسافت گند زده رسما چون نوکیا این وسط به خاطر هیچ و پوچ از بین رفته!) با اینکه کلا از مایکروسافت خوشم میاد ولی حاضر بودم مایکرو با خاک یکی بشه ولی نوکیا محو نشه که به حول دست های طلا ساز مایکروسافت این اتفاق افتاد!

:| زمانی که تاپیک زده شد بنده بن بودم نتونستم پست بذارم :|
من فقط دعا میکنم دستش به amd نرسه ! شاهکار مایکروسافت همونی بود که یه کمپانی به نام نوکیا رو نابود کرد ! الانم که گوشی های مایکروسافت سری لومیا خیلی به درد نمیخوره :) یه سری های اخر لومیا مثل 920 و 930 و 1520 گوشی های درست حسابی بودن و گر نه الان دیگه به درد نمیخوره :)
amd همین طور که هست فوق العادس و هیچ مشکلی هم نداره ! انشالله همین طوری هم بمونه :x

- - -ویرایش - - -

مایکروسافت دست رو هرچی بذاره طلا میشه
:دی برترین جوک سال :دی

:| زمانی که تاپیک زده شد بنده بن بودم نتونستم پست بذارم :|
من فقط دعا میکنم دستش به amd نرسه ! شاهکار مایکروسافت همونی بود که یه کمپانی به نام نوکیا رو نابود کرد ! الانم که گوشی های مایکروسافت سری لومیا خیلی به درد نمیخوره :) یه سری های اخر لومیا مثل 920 و 930 و 1520 گوشی های درست حسابی بودن و گر نه الان دیگه به درد نمیخوره :)
amd همین طور که هست فوق العادس و هیچ مشکلی هم نداره ! انشالله همین طوری هم بمونه :x

- - -ویرایش - - -

:دی برترین جوک سال :دی

گوشیهای High-End لومیا بعد از لانچ ویندوز ۱۰ میان. مشخصات احتمالیشون رو هم میتونید اینجا بخونید:

Specs Of Lumia Cityman And Talkman Flagship Handsets Rumored

گوشیهای High-End لومیا بعد از لانچ ویندوز ۱۰ میان. مشخصات احتمالیشون رو هم میتونید اینجا بخونید:

Specs Of Lumia Cityman And Talkman Flagship Handsets Rumored

من اصلا کاری با سخت افزار ندارم عزیز ! چون همون لومیا 920 که اون زمان اومد ، همین طوریش میتونه همه برنامه ها و بازی ها رو بدون مشکل اجرا کنه ! این قضیه سخت افزار گوشی تا الان تو ویندوز فون خیلی تاثیر نداشته ...
بله خبر اومده بود که دو تا گوشی قراره بیاد به اسم های 940 و 940xl و با همین کد ها تا اون جا که یادمه شناخته میشن فعلا .
الان مثلا یه کمپانی مثل سامسونگ یا سونی ، هر 6 ماه تقریبا دارن یه پرچمدار میدن بیرون :دی نوکیا براش خیلی پرچم دار معنا نداشت تو دوره سیمبین از اول تا اخرش و همیشه گوشی هایی که میداد با همه سلیقه ها سازگار بود و در عین حال میتونستی یه گوشی خیلی خوب هم از لحاظ کیفیت و هم از لحاظ سخت افزار داشته باشی .
ولی از وقتی که مایکروسافت خریده چی ؟ :bighug: تا یه زمانی خوب بود ولی الان تبدیل شده به گوشی های تکراری و اکثرا محدود از نظر رده ای که توش قرار دارن . و مخصوصا سیستم عامل ! یه سیستم عامل مثل اندروید که روز به روز پیشرفت داره و لانچر های جدید واسش میاد ، باعث شده طرفداراش زیاد باشن و خسته نشن ازش ! یا مثلا ios این قدر شیک طراحی شده که شما هر چه قدر کار کنی باهاش خسته نمیشی . ولی ویندوزفون :| من یه سال دستم بود اواخرش دیگه دیوانه داشتم میشدم از بس هر روز یه کاشی بالا پایین میکردم ! و یا واسه برنامه هایی مثل وایبر و واتس اپ که اپدیت به زور میومد :) اینستاگرامش هم که همش رو بتا بود :دی

من اصلا کاری با سخت افزار ندارم عزیز ! چون همون لومیا 920 که اون زمان اومد ، همین طوریش میتونه همه برنامه ها و بازی ها رو بدون مشکل اجرا کنه ! این قضیه سخت افزار گوشی تا الان تو ویندوز فون خیلی تاثیر نداشته ...
بله خبر اومده بود که دو تا گوشی قراره بیاد به اسم های 940 و 940xl و با همین کد ها تا اون جا که یادمه شناخته میشن فعلا .
الان مثلا یه کمپانی مثل سامسونگ یا سونی ، هر 6 ماه تقریبا دارن یه پرچمدار میدن بیرون :دی نوکیا براش خیلی پرچم دار معنا نداشت تو دوره سیمبین از اول تا اخرش و همیشه گوشی هایی که میداد با همه سلیقه ها سازگار بود و در عین حال میتونستی یه گوشی خیلی خوب هم از لحاظ کیفیت و هم از لحاظ سخت افزار داشته باشی .
ولی از وقتی که مایکروسافت خریده چی ؟ :bighug: تا یه زمانی خوب بود ولی الان تبدیل شده به گوشی های تکراری و اکثرا محدود از نظر رده ای که توش قرار دارن . و مخصوصا سیستم عامل ! یه سیستم عامل مثل اندروید که روز به روز پیشرفت داره و لانچر های جدید واسش میاد ، باعث شده طرفداراش زیاد باشن و خسته نشن ازش ! یا مثلا ios این قدر شیک طراحی شده که شما هر چه قدر کار کنی باهاش خسته نمیشی . ولی ویندوزفون :| من یه سال دستم بود اواخرش دیگه دیوانه داشتم میشدم از بس هر روز یه کاشی بالا پایین میکردم ! و یا واسه برنامه هایی مثل وایبر و واتس اپ که اپدیت به زور میومد :) اینستاگرامش هم که همش رو بتا بود :دی

اساسا شما کدوم دوران از تاریخ رو در نظر دارید ؟ دورانی که نود در صد گوشیها نوکیا بودن یا نه دورانی که ایفون انقلاب کردش و اندروید دیوانه وار همه گیر شده بودش و نوکیا هنوز پرچمدار سیمبین میدادش ؟

این رنج وسیع با شباهت زیاد گوشی ها در سری لومیا رو خود نوکیا بوجود آورده بود و حتی یسری از محصولاتی رو که در ابتدای خریداری شدنش از طرف مایکروسافت عرضه کردن هم باز برای خود نوکیا بودن و هنوز گوشیهای تماماً مایکروسافتی لومیا عرضه نشدن (البته یسری گوشی ارزون قیمت با یسری بهینه سازیها از طرف مایکروسافت و با برند خودش عرضه شدن که خب های اند نبودن). پس لاین آپ فعلی گوشیهای لومیا کم و بیش همون چیزی هست که نوکیا بوجود آورده بود و نمیتونید اعتراضی بهش داشته باشید.

در مورد سیستم عامل هم که باز میشه گفت ویندوز فون سال ۲۰۱۵ به مراتب بهتر از سال ۲۰۱۳ هستش و با اومدن ویندوز ۱۰ وضعیتش به مراتب بهتر هم میشه. پس باز در این مورد هم خرید نوکیا از سمت مایکروسافت ربطی به خود سیستم عامل نداشته.

در خصوص تجربه شخصی شما در خصوص خسته کننده بودن ویندوز فون و طراحیش و با کلاس بودن ios یا کاربردی تر بودن آندروید هم باز نمیدونم چی بگم بجز اینکه ربطی به خریداری شدن نوکیا توسط مایکروسافت نداره و مشکل خود نوکیا بوده که به موقع سیستم عامل آندروید رو استفاده نکرده.

در کل حرف شما این بود که مایکروسافت نوکیا رو نابود کرده که هیچ دلیلی برای این حرف نیاوردید و لازم به ذکر هست که نوکیا مجدداً از سال ۲۰۱۶ یا ۲۰۱۷ شزوع خواهد کرد به ساخت گوشی و تمام متخصص های بقول دوستان اخراج شده خودشون (از سمت مایکروسافت) رو میتونن دوباره بکارگیری کنن.

اساسا شما کدوم دوران از تاریخ رو در نظر دارید ؟ دورانی که نود در صد گوشیها نوکیا بودن یا نه دورانی که ایفون انقلاب کردش و اندروید دیوانه وار همه گیر شده بودش و نوکیا هنوز پرچمدار سیمبین میدادش ؟
نوکیا براش خیلی پرچم دار معنا نداشت تو دوره سیمبین

این از قسمت دوم حرفت . در مورد قسمت اولی که پرسیدی ، زمانی که نوکیا n8 رو داد بیرون اندروید هنوز همه گیر نشده بود ! و ایفون هم که زمان n95 اومد انقلاب کرد ولی چند درصد مردم خریدن ؟ :| چند درصد کل دنیا ایفون داشتن اون زمان ؟!
من بیش تر منظورم نوکیا تا همون زمان n8 و c7 (سیمبین 3 و آنا ) بود و گر نه زمانی که بل رو داد بیرون تقریبا یه کپی ناقص از اندروید بود !

بله کاملا درسته! :|دیدیم واقعا مایکروسافت چه بلایی سر نوکیا آورد! همه ی کارمنداش رو اخراج کرد (هرچی کارمند فنلاندی بود ریخته شد بیرون هرچی آمریکایی بود ریخته شد اون تو!) هرچی نوکیا تو بخش تحقیق و توسعه داشت روشون کار می کردن رو هم ریختن بیرون !همین چند روز پیش عکس هایی از ساعت هوشمند نوکیا منتشر شده بود که به نظرم از همه ی ساعت های موجود بهتر و زیبا تر بود ولی چون اسم نوکیا روش بود مایکرو با سرعت محوش کرد!) الانم که لومیا اون جوری که بر آورد کرده بودن نفروخته ، می خوان بخش موبایل رو هم بندازن دور! (اگه فروخته بشه این بخش کلا مایکروسافت گند زده رسما چون نوکیا این وسط به خاطر هیچ و پوچ از بین رفته!) با اینکه کلا از مایکروسافت خوشم میاد ولی حاضر بودم مایکرو با خاک یکی بشه ولی نوکیا محو نشه که به حول دست های طلا ساز مایکروسافت این اتفاق افتاد!

این اطلاعات رو از کجا میاری؟ "کارمند فنلاندی رو ریخت بیرون آمریکایی اورد"؟ :)). نخیر برادر مایکرسافت کلی اخراجی داشت ولی نیومد بریزه بیرون کس دیگه رو جاش بیاره مگه خود درگیری داره؟ من دوستم تو نوکیای سابق و مایکروسافت هلسینکی کار میکنه اتفاقا اکثر کارمندای فنلاندی دست نخوردن و دارن ادامه می دن.

نوکیا از سال 2010 به همت Stephen Elop با مغز افتاده بود تو سرازیری. یه جوری میگید انگار نوکیا تو اوج بود و فقط به خاطر مایکروسافت افتاد به مشکل. خوب دوست عزیز اگر اوضاعش خراب نبود که اصلا فروش نمی رفت. با این جای پای محکم اندروید هم مقابله با برند های دیگه تقریبا غیر ممکنه چه برای مایکروسافت چه برای دیگران. این وسط اون Elop دهن سرویس حالشو برد که 31 ملیون دلار پاداش گرفت به خاطر کله کردن نوکیا حالا هم که اگر اشتباه نکنم اخراج شده.

- - -ویرایش - - -

amd خودش میگه مشکل دارم شما میگید نه؟ جل الخالق!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or