Microsoft به دنبال خرید AMD

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20110329amd-600x170.jpg

گزارش‌های جدیدی منتشر شده‌اند که نشان می‌دهد مایکروسافت به دنبال خرید AMD است.

طبق گزارشی که توسط KitGuru منتشر شده است، مایکروسافت گفتگو‌هایی را با (Advanced Micro Devices (AMD شروع کرده است هر چند که جزئیات آن هنوز مشخص نیست.
ارزش حدودی این شرکت 1.81 میلیارد دلار تخمین زده شده که به نسبت 95 میلیارد اندوخته مایکروسافت کاملا قابل پرداخت به نظر می‌رسد.
AMD پردازنده و GPUهای مختلفی را تولید می‌کند اما مهم‌ترین بخش مسئولیت تولید پردازنده‌های دو کنسول Xbox One و PS4 است که به ازای هر کدام از آن‌ها 100 دلار از هر طرف به AMD پرداخته می‌شود. خرید این شرکت در عین کم کردن هزینه هر کنسول باعث پرداخت سهم سونی به مایکروسافت خواهد شد.

یکی دیگر از شرکت‌های بزرگ علاقه‌مند سامسونگ است.

منبع

Update

سایت خبری Fudzilla به نقل از منابع معتمد خود خبر می‌دهد که مذاکرات به سطح جدیی رسیده و ممکن است این معامله نهایی شود، هر چند که هنوز هیچ چیز مشخص نیست.

منبع

آخرین ویرایش:
من نمی دونم وقتی تنها تجربتون با گوشی ماکروسافت/نوکیا توی این مدت دیدنشون از پشت ویترین مغازه ها بوده، واقعا مجبورید حرفی بزنید؟
دوست عزیز من اگه می دونستم شما علم غیب دارید که چه کسی موبایل های نوکیا رو از تو ویترین داره می بینه و چه کسی این گوشی ها رو تو دستش داره ، هیچ وقت این پیام رو نمی دادم تا موجبات عصبانیت و انتحار شما رو فراهم نکنم! جوری حرف می زنید انگار این گوشی ها مال حضرت فیل هستن و فقط شما هستید که توانایی مالی خرید این گوشی ها رو دارید ! (البته با توجه به اعتماد به نفستون احتمالا حضرت فیل رو تو جیب چپتون نگه میدارید!) اتفاقا من کسی هستم که خودم به همکاری نوکیا و مایکروسافت علاقه مند بودم (واسه همین هم بود که همون موقع گوشیم رو عوض کردم و لومیا خریدم در حالی که مغازه به مغازه می گشتم تا بتونم یکی رو پیدا کنم که از این گوشی ها داشته باشه چون اون موقع اصلا به قدری فروش نوکیا کم بود که اصلا پیدا نمی شد و هیچ فروشنده ای براش نمی صرفید که گوشی نوکیا بفروشه چون همش ضرر بود! پس لطفا بساط موعظه هاتون رو جمع کنید چون دلیلی نمی بینم خودم رو برای جنابتون ثابت کنم!) ولی اینکه مایکروسافت بیاد شرکتی رو بخره که چندین ساله با گوشی هاش خاطره دارم و از بین ببرتش رو نمی تونم هضم کنم! اتفاقا من در مورد کیفیت گوشی ها و ... این حرفا کاری ندارم! من با بلایی کار دارم که مایکروسافت سر نوکیا آورد! عملا این شرکت رو از بین برده! همین ماه قبل بود که خودشون رسما اعلام کردن که 7800 نفر از کارکنان نوکیا رو اخراج می کنن چون بر طبق پیش بینی هاشون عمل نشده و برای کاهش ضرر چاره ای جز تعدیل نیرو نداشتن! از قبل تر هم که همه ی مدیران ارشد رو درو کرده بود مایکروسافت! خیلی راحت می تونست مایکروسافت بیاد مثل اپل به کارخونه های چینی بگه که برام گوشی بسازین! هیچ احتیاجی هم به این کارا که عملا نوکیا رو نابود کرده نداشت! حالا شما بازم در مورد ویترین مغازه ها و قدرت لایزالتون درباره ی خرید گوشی های ما فوق بشری و اینکه بقیه در حسرت دیدن این گوشی ها هستن ، توهم بزنید و موجبات خنده و شادی ما رو فراهم کنید!

دوست عزیز من اگه می دونستم شما علم غیب دارید که چه کسی موبایل های نوکیا رو از تو ویترین داره می بینه و چه کسی این گوشی ها رو تو دستش داره ، هیچ وقت این پیام رو نمی دادم تا موجبات عصبانیت و انتحار شما رو فراهم نکنم! جوری حرف می زنید انگار این گوشی ها مال حضرت فیل هستن و فقط شما هستید که توانایی مالی خرید این گوشی ها رو دارید ! (البته با توجه به اعتماد به نفستون احتمالا حضرت فیل رو تو جیب چپتون نگه میدارید!) اتفاقا من کسی هستم که خودم به همکاری نوکیا و مایکروسافت علاقه مند بودم (واسه همین هم بود که همون موقع گوشیم رو عوض کردم و لومیا خریدم در حالی که مغازه به مغازه می گشتم تا بتونم یکی رو پیدا کنم که از این گوشی ها داشته باشه چون اون موقع اصلا به قدری فروش نوکیا کم بود که اصلا پیدا نمی شد و هیچ فروشنده ای براش نمی صرفید که گوشی نوکیا بفروشه چون همش ضرر بود! پس لطفا بساط موعظه هاتون رو جمع کنید چون دلیلی نمی بینم خودم رو برای جنابتون ثابت کنم!) ولی اینکه مایکروسافت بیاد شرکتی رو بخره که چندین ساله با گوشی هاش خاطره دارم و از بین ببرتش رو نمی تونم هضم کنم! اتفاقا من در مورد کیفیت گوشی ها و ... این حرفا کاری ندارم! من با بلایی کار دارم که مایکروسافت سر نوکیا آورد! عملا این شرکت رو از بین برده! همین ماه قبل بود که خودشون رسما اعلام کردن که 7800 نفر از کارکنان نوکیا رو اخراج می کنن چون بر طبق پیش بینی هاشون عمل نشده و برای کاهش ضرر چاره ای جز تعدیل نیرو نداشتن! از قبل تر هم که همه ی مدیران ارشد رو درو کرده بود مایکروسافت! خیلی راحت می تونست مایکروسافت بیاد مثل اپل به کارخونه های چینی بگه که برام گوشی بسازین! هیچ احتیاجی هم به این کارا که عملا نوکیا رو نابود کرده نداشت! حالا شما بازم در مورد ویترین مغازه ها و قدرت لایزالتون درباره ی خرید گوشی های ما فوق بشری و اینکه بقیه در حسرت دیدن این گوشی ها هستن ، توهم بزنید و موجبات خنده و شادی ما رو فراهم کنید!

مایکروسافت بخش سخت افزار نوکیا رو خرید، نوکیا رو از بین نبرد. خود بخش سخت افزار نوکیا هم به طور کلی از بین نرفته و هنوز هم خیلی‌هاشون در مایکروسافت مشغول به کار هستن. ولی مایکروسافت به عنوان صاحب سیستم عامل ویندوز 10 نمیتونست و نمیتونه انتظار داشته باشه با رنج محصولات متنوع نوکیا بتونه حمایت سایر گوشی سازها رو هم جلب کنه. الان سیاست مایکروسافت در مورد گوشی ها شده مثل سیاستش در خصوص Surface. یعنی میخوان محصولات کمتر ولی با مشخصات عالی رو جهت نمایش قابلیتهای ویندوز 10 موبایل تولید کنن برای این کار هم نمیتونستن اون همه کارمند رو نگه دارن.

در ضمن نوکیا بزرگترین و تنها تولید کننده ویندوز فون بود و اگر این شرکت هم میرفت سمت آندروید عملاً ویندوز فون نابود میشد. این هم یک دلیل دیگه برای خرید بخش سخت افزار نوکیا بود.

آخه موضوع اونجاست که اگه AMD در اختیار مایکروسافت قرار بگیره اون وقت NVidia باید بره لنگ بفروشه دیگه:d عزیزم مایکروسافت رو شوخی نگیر;)

اون‌وقت سر چه معیاری؟من فکر نکنم ماکروسافت علاقه‌ای به تولید سخت‌افزار و رقابت با nvidia داشته باشه. سود اصلی توی فروش نرم‌افزارشه.

اون‌وقت سر چه معیاری؟من فکر نکنم ماکروسافت علاقه‌ای به تولید سخت‌افزار و رقابت با nvidia داشته باشه. سود اصلی توی فروش نرم‌افزارشه.

مایکرسافت دنبال سود و فروش بیشتره و هدف برای فروش بیشتر ناخوداگاه تو رو وارد رقابت میکنه و همه میدونیم مایکروسافت تو این زمینه ها حرفهای زیادی برای گفتن داره

اگر مایکروسافت بخواد AMD رو بخره (که الان در حد شایعه هست) باید گفت که دلایل خوبی برای این کارش داشته و خواهد داشت. الان مایکروسافت Xbox، Surface، Hololens، Surface Hub، Lumia، Microsoft Band و سرورهای Azure رو داره که همگی نیاز به سخت افزار دارن و جدیداً هم که شایعه شده میخوان Surface Phone با پردازنده‌های x86 هم عرضه کنن. مایکروسافت برای تمام محصولاتش به CPU و GPU نیاز داره و اگر بتونه پردازنده‌های محصولاتی که با مصرف کنندگان خرد سر و کار دارن رو هم خودش بسازه میتونه دقیقاً چیزی رو که میخواد بسازه اون هم با قیمت کمتر (برای استفاده در اون محصولات). همین الان قیمت‌های تمام شده محصولات Intel رو ببینید متوجه میشید که همین یک مورد به خودی خود میتونه قابل توجه باشه.

همه اینها در حالی هست که خود مایکروسافت یک بخش سیلیکون که سال 2013 حدود 200 نفر بود برای طراحی و تست و ... چیپهاش داشت که اولین محصولاتشون برای XB1 و Kinect و بعد هم برای Hololens (همون HPU) در حال استفاده هستن. تحقیقات گسترده‌ای هم روی سایر احتمالات مثل FPGAها و تبدیل کردنشون به یک Co-Processor (مثل GPU) در دست اقدام دارن و سال 2013 هم اولین پروتوتایپ از این محصول رو به کمک یک شرکت که در زمینه ساخت FPGA فعالیت داره ساختن و تست کردن. در زمینه Quantum Cmputer/Compute هم دارن فعالیت میکنن (در بخش Microsoft Research).

از طرف دیگه اگر شرکتی مثل AMD رو بخوان بخرن قطعاً میتونن با متخصصان سخت افزار و نرم افزار خودشون (بیشتر متخصصین نرم‌افزار که دقیقاً نقطه ضعف AMD بوده و هست در کنار Microsoft Research که میتونه برای بخش R&Dـه AMD پشتوانه بزرگی باشه) و حمایت مالی که میتونن بکنن یک تجارت سالم رو هم برای AMD و بازار PC ایجاد کنن و محصولاتشون رو بفروش برسونن. یعنی هم مصرف داخلی داره براشون و هم میتونن همین روند فعلی رو (البته با ضرر کمتر) برای بازار PC و سرور و ... ادامه بدن. حالا کار با شرکتهای دیگه کنسول سازی و ... رو هم که در نظر بگیرید و سودی که از اونها هم میتونن بدست بیارن حساب کنید میبینید که در کل تصمیم بدی برای مایکروسافت نخواهد بود.

اقای محمد اینکه فروشنده هایه ایرانی براشون نمیصرفه نوکیا با سیستم عامل ویندوز بفروشن بر میگرده به اینکه نمیشه به این نوع گوشیها برنامه ریخت و خریدار باید خودش با مراجعه به فروشگاه مابکروسافت اقدام به دانلود برنامه یا بازی بکنه
اونطرف گوشیهایه هنگ دروید با کلی برنامه و لیبل و کوفت و زهر مار کلی سود برا فروشنده داره مریض نیست بره مثلا لومیا ۹۲۰یا ۳۰ بفروشه که صفحش ضد خشه و لیبل نمیخواد و برنامه هم که بر عهده ی خود خریدار هست اینجا سود فروشنده محدود به خود گوشی میشه که اون هم ناچیزه
پس اینجا مقصر مایکروسافت نیست که داره جلوگیری میکنه از سودجویی بعضی ها

^^
بازم به نظر من ماکروسافت از AMD برای مصارف داخلی استفاده می کنه و وارد رقابت با nvidia نمیشه. چون نیازی نداره. دستگاه‌های تحت اسم خودش رو بتونه تولید کنه فکر نکنم علاقه‌ای برای توزیع سخت‌افزار خام( نمی دونم به چی‌میگن میخواستم جدا بشه از دیوایس و اینا) بین سازنده‌های دیگه داشته باشه.

مایکروسافت نیازی به رقابت با Nvidia و Intel نداره اما شرکای سخت افزاریش نیاز دارن که قیمت تمام شده این محصولات معقول باشه و بازار تک قطبی نشه. غیر از این اگر بخواد کارش رو هم گسترش بده میتونه سایر پلتفرمها (موبایل، تبلت و ...) یا حتی OSها رو هم ساپورت کنه که اون هم باز چیز بدی نیست. اگر خریدی صورت بگیره برند AMD، Radeon و ... رو نابود نمیکنه، بلکه سعی میکنه ازشون استفاده کنه. مایکروسافت هنوز هم داره مدلهای جدیدتر از Feature Phoneهای Nokia رو میفروشه در حالی که هیچ سنخیتی با سایر قسمتهاش نداره. پس بعیده در مورد AMD هم کار متفاوتی بکنه.

مایکروسافت نیازی به رقابت با Nvidia و Intel نداره اما شرکای سخت افزاریش نیاز دارن که قیمت تمام شده این محصولات معقول باشه و بازار تک قطبی نشه. غیر از این اگر بخواد کارش رو هم گسترش بده میتونه سایر پلتفرمها (موبایل، تبلت و ...) یا حتی OSها رو هم ساپورت کنه که اون هم باز چیز بدی نیست. اگر خریدی صورت بگیره برند AMD، Radeon و ... رو نابود نمیکنه، بلکه سعی میکنه ازشون استفاده کنه. مایکروسافت هنوز هم داره مدلهای جدیدتر از Feature Phoneهای Nokia رو میفروشه در حالی که هیچ سنخیتی با سایر قسمتهاش نداره. پس بعیده در مورد AMD هم کار متفاوتی بکنه.

به نظر من برای مصارف و تحقیقات خود شرکت باید باشه...سرور ها،پردازنده هولو لنز،و...جالبه که مایکروسافت تا چندوقت پیش به فکر خرید IBM بود...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or