Microsoft به دنبال خرید AMD

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20110329amd-600x170.jpg

گزارش‌های جدیدی منتشر شده‌اند که نشان می‌دهد مایکروسافت به دنبال خرید AMD است.

طبق گزارشی که توسط KitGuru منتشر شده است، مایکروسافت گفتگو‌هایی را با (Advanced Micro Devices (AMD شروع کرده است هر چند که جزئیات آن هنوز مشخص نیست.
ارزش حدودی این شرکت 1.81 میلیارد دلار تخمین زده شده که به نسبت 95 میلیارد اندوخته مایکروسافت کاملا قابل پرداخت به نظر می‌رسد.
AMD پردازنده و GPUهای مختلفی را تولید می‌کند اما مهم‌ترین بخش مسئولیت تولید پردازنده‌های دو کنسول Xbox One و PS4 است که به ازای هر کدام از آن‌ها 100 دلار از هر طرف به AMD پرداخته می‌شود. خرید این شرکت در عین کم کردن هزینه هر کنسول باعث پرداخت سهم سونی به مایکروسافت خواهد شد.

یکی دیگر از شرکت‌های بزرگ علاقه‌مند سامسونگ است.

منبع

Update

سایت خبری Fudzilla به نقل از منابع معتمد خود خبر می‌دهد که مذاکرات به سطح جدیی رسیده و ممکن است این معامله نهایی شود، هر چند که هنوز هیچ چیز مشخص نیست.

منبع

آخرین ویرایش:
واقعا شما مجبور نیستی همچین چیزایی تو پستت بگی !93 میلیارد درآمد و 20 میلیارد دلار سود خالص + 16 division یا قسمت که هرکدوم بالای 1 میلیارد سود دارن و xbox و Surface و Azure هم جزئش هستن. این جمله های ضرر و ورشکستگی رو جایی دیگه خواهشا نگو چون سطح پست خودت میاد پایین

Microsoft on the Forbes World's Most Valuable Brands List

همچین چیزی نه میشه ضعییف نه اینکه به مرحله ورشکستگی حتی نزدیک باشه ! اینو بهش میگن یکی از پردرامد ترین و موفق ترین شرکت های موجود

پ.ن: منبع هم Forbes هست و اصلا جای رد کردنش نیست

بحث سر این نیست که شرکت مایکروسافت شرکت موفقی هست یانه
بله شرکت مایکروسافت موفقترین و سود آورترین شرکت نرم افزاری دنیا ست علی رغم این که بحش ویندوز مانن گذشته سود آور نیست اما همچنان تا کنون هر ساله سود فراوانی برای این شرکت به همراه داشته مگر این که روزی شرکتی مانند گوگل سیستم عاملی جایگزین و رایگان برای دسکتاپ ارائه بده و این منبع درآمد مایکروسافت رو از ش بگیره لذا مایکروسافت برای کاهش وابستگیش به ویندوز در عرصه های مختلف مثل موبایل سرمایه گذاری می کنه
اما همونطور که عرض کردم ناکامی های کوچک و بزرگ مایکروسافت و مباحث تعدیل کارمندان این بخشها یا زیان ده بودن آنها یا حتی بعضا شایعت تعطیلی آنها و اخراج روسای آنها چیزی است که در بخش سخت افزار مایکروسافت کم و بیش مشاهده می کنیم و این بخش هر گز در حد بخش نرم افزار این شرکت نبوده و چه بسا اگه بخش نرم افزار نبود این شرکت خطر ورشکستگی و سایه اون رو رو سرش حس می کرد.
حالا شما حرف من و قبل نداری
پس بگو مایکروسافت تو عرصه موبایل جزو یکی دو برند اول دنیاست
تبلت های ویندوزی خیلی پرفروشتر از تبلتهای اندرویده و فراگیرتره
ایکس باکس وان موفق تر از سونی4 بوده
محصولات صوتی مایکروسافت موفقتر از محصولات صوتی اپل هست
بازیهای کینکت فراوانه وهمه دنبال خرید اون هستن

بحث سر این نیست که شرکت مایکروسافت شرکت موفقی هست یانه
بله شرکت مایکروسافت موفقترین و سود آورترین شرکت نرم افزاری دنیا ست علی رغم این که بحش ویندوز مانن گذشته سود آور نیست اما همچنان تا کنون هر ساله سود فراوانی برای این شرکت به همراه داشته مگر این که روزی شرکتی مانند گوگل سیستم عاملی جایگزین و رایگان برای دسکتاپ ارائه بده و این منبع درآمد مایکروسافت رو از ش بگیره لذا مایکروسافت برای کاهش وابستگیش به ویندوز در عرصه های مختلف مثل موبایل سرمایه گذاری می کنه
اما همونطور که عرض کردم ناکامی های کوچک و بزرگ مایکروسافت و مباحث تعدیل کارمندان این بخشها یا زیان ده بودن آنها یا حتی بعضا شایعت تعطیلی آنها و اخراج روسای آنها چیزی است که در بخش سخت افزار مایکروسافت کم و بیش مشاهده می کنیم و این بخش هر گز در حد بخش نرم افزار این شرکت نبوده و چه بسا اگه بخش نرم افزار نبود این شرکت خطر ورشکستگی و سایه اون رو رو سرش حس می کرد.
حالا شما حرف من و قبل نداری
پس بگو مایکروسافت تو عرصه موبایل جزو یکی دو برند اول دنیاست
تبلت های ویندوزی خیلی پرفروشتر از تبلتهای اندرویده و فراگیرتره
ایکس باکس وان موفق تر از سونی4 بوده
محصولات صوتی مایکروسافت موفقتر از محصولات صوتی اپل هست
بازیهای کینکت فراوانه وهمه دنبال خرید اون هستن

شما بهتره یک نگاه به آخرین گزارش مالی مایکروسافت بندازین بااینکه سود کلیش پایین امد (نزدیک 5 میلیارد سود در سه ماه ) ولی باز اینده روشنی داره چون در بخش هایی که سرمایه گزاری کرده داره جواب میگیره.درسته office افت کرد ولی مایکرو داره رو office 365 سرمایه گزاری میکنه که الان کاربراش به مرز 13 میلیون رسیدن.در بخش آژور سرمایه گزاری کرد که الان رشد ان ریسیده به بالای 100 درصد.این که داره کاهش نیرو میده به خاطر یه خرید بزرگ(البته نه زیاد درست) که مجبوره کاهش بده در اون بخش.ولی بخش هایی که مال اینده شرکتن مانند خدمات ابری و دینامیک کاملا رشد کردن و رشد انها هم خوب بود.

دوست عزیز شما چرا مسئله به این ساده رو به خاطر( شاید ) ارادتتون به ایکس باکس وان ، کش می دید و با تعصب باهاش برخورد می کنید و ارقام و آمار جور می کنید

مسأله سادست دوست من. کسی که کوچکترین اطلاعی از مایکروسافت 2015 نداره و با یک ذهنیت نخ نما شده، چند سال گذشته رو در خواب سپری کرده، الان ار غارش اومده بیرون و میخواد راجب به این شرکت و توانایی هاش نظر بده و اصرار هم داره که با مقایسه های موردی و بچگانه (بازار تـحریـم شده ایران یا مقایسه کالاهایی که چیزی بیشتر از سخت افزار هستن) وضعیت اقتصادی و موفقیت/شکست یک شرکت چند ملیتی رو تحلیل کنه.

موفقیت تجاری یک محصول سخت افزاری کاملاً بی ارتباط با خوبی/بدی/پیچیدگی/سادگی/پیشرفته/ابتدایی بودن سخت افزارش هست. شمایی که میخوای در مورد سخت افزار و بخش سخت افزاری نظر بدی حداقل این رو باید بدونی. واقعاً بنظر میرسه که توان بحث در خصوص ادعایی که کردید رو ندارید و نمیتونید بین یک محصول سخت افزاری با کیفیت و موفقیت تجاریش (که میتونه هزاران دلیل غیر از سخت افزار و کیفیتش داشته باشه) تمایزی قائل بشید. شمایی که نمیتونید تشخیص بدید سخت افزار iPhone بدون ios هیچی نیست، یا نمیدونید موفقیت یک کنسول با تکنولوژی پیش پا افتاده و بیش از حد گران (مثل Wii، در زمان عرضش) بخاطر قدرت و توان سخت افزاری شرکت نینتندو در ساخت سخت افزار نبوده و ... قاعدتاً نمیتونید و نباید در چنین بحثی شرکت کنید.

مایکروسافت در دنیای کنسول که دوبازیگر عمده داشت از سونی شکست بدی خورد علی رغم دو تجربه قبلی و هی مدیر عوض کرد و نفر دوم شد عملا آخر شد اگه نینتندو رو نخودی فرض کنیم): بله x1 از جهاتی عالی هم هست اما به اعتقالد خیلیها از نگاه منطقی نه از نگاه متعصبان گیمر که رو ایکس باکس تعصب دارن یک شکست برای مایکروسافت بود از جهات متعدد

نینتندو قبل از سونی و مایکروسافت در بازار بوده و نسل هشتم رو هم یک سال قبل از این دو تا شرکت شروع کرده و کنسول نسل بعدیش رو هم سال دیگه معرفی (و احتمالاً عرضه) میکنه و بازیهای با کیفیت انحصاریش هم اگر از هر دو شرکت سونی و مایکروسافت بیشتر نباشن، کمتر هم نیستن. اما حتی با این فرض که Wii U و کلاً نینتندو وجود خارجی نداشته باشن و دونستن این واقعیت که فروش XB1 کمتر از PS4 هست باز هم:

1- نه تنها مایکروسافت روی XB1 ضرر نمیده، بلکه داره سود هم میکنه.
2- کیفیت ساخت و تکنولوژی بکارگرفته شده در XB1 اگر بهتر از PS4 نباشه، بدتر هم نیست.
3- نحوه ساخت و طراحی این کنسول به مراتب آینده نگرانه تر از 360 (و حتی PS4) هست و دست مایکروسافت رو برای تغییرات زیادی باز گذاشته (که این از ابتدا جزو اهدافشون در طراحی این سخت افزار و سیستم عاملش بوده). به همین دلیل هم تونستن و خواهند توانست تغییرات زیادی رو بدون دردسر زیادی در XB1 ایجاد کنن.
4- وضعیت فعلی XB1 (علی رغم شروع بدش و ناهماهنگیها و سؤ مدیریتهای زمان معرفیش) از وضعیت 360 در ابتدای نسل قبل بهتر هست و فروش بیشتری هم داره.
5- تغییر مدیریت بخش Xbox مایکروسافت (که به لطف اتفاقات سال 2013 بود) نه تنها تا الان چیز بدی نبوده، بلکه بجز رفع مشکلات و نارسایی های سیاستهای اولیه مایکروسافت در قبال XB1، باعث شده که اتفاقات بهتری هم برای Xbox (بخش گیمینگ مایکروسافت) بیافته و باعث شده که وضعیت امروز XB1 از وضعیت آخرای نسل قبل 360 به مراتب بهتر باشه که مصداق بارز مثل "عدو شود سبب خیر گر خدا خواهد" هست که به فروش و سیاستهای بهتر در خصوص XB1 ختم شده. حتی احتمال داره اثرات مثبتش رو توی Windows 10 رو هم ببینیم.

در دنیای موبایل آخره بلکه می شه گفت نوکیا رو به باد داد سوای بحث سیستم عامل موبایل اصلا شما امکانات گوشیهای مایکروسافت رو با ساموسونگ یا حتی سونی یا هواوی مقلیسه کنید حد اقل تو ایران به لحاظ قیمت و امکانات هرگز خریدشون منطقی نیست مگه کسی به دلیل خاص بودن تن به خرید اونها بده

در دنیای موبایلی که شما در ذهن خودت داری شاید آخر باشه ولی در واقعیت و در بین خیلی از شرکتهایی که در گذشته مطرح بودن و هنوز هم اسم و رسمی ازشون باقی مونده، سوم هست. نوکیا هم ورشکست شده بود که مایکروسافت خریدش. گوشیهای Low و Mid رنج Lumia پرفورمنس و کارایی خیلی بیشتری نسبت به گوشیهای با سخت افزار مشابه اندرویدی دارن و مدلهای جدیدیشون هم همگی 1GB رم دارن و دوربین جلو و ... در مورد گوشیهای High-End هم که هنوز گوشی جدیدشون بر مبنای W10 عرضه نشده اما مشخصات خوبی دارن طبق شایعات. به منطقی بودن یا نبودن خریدشون در ایران هم در این بحث اهمیتی نمیدم.

اگه تو سرفیس نفر اوله چون کسی نیست که به طور جدی و گسترده رایانه لمسی ( تبلت ) ویندوزی بزنه ، چون به صرفه نیست بنابراین در جایی که خودش رقیبی نداره می تونید اول حسابش بکنید.

تو تبلت اول نیست، در بین تمام وسایل ویندوز 8ـی (لپتاپ، تبلت، 2in1ها و ...) اول هست. جالبه، اول یه چیزی برای خودتون فرض میکنید (!) بعد براش دلیل هم میارید (!!) و در انتها از دلیلی که آوردید قانع هم میشید (!!!).

پلیرهای صوتی مایکروسافت هم محصولا ت گم و گورین بالنسبه به رقبای مطرح و در حد مایکروسافت نیست مگه این که برندهای گم و گوری پیدا کنید و بگید از اونها پر فروشتره

خدا پلیرهای صوتی مایکروسافت (ZUNE) رو بیامرزه. چند سالی هست که خط تولیدش متوقف شده. هر چند طراحی و کیفیت خوبی هم داشت.

کینکت هم تابعی است از خود ایکس باکس وان مگه این که برای ویندوز عرضه بشه که شاید اون موقع همه برن سراغش

کینکت XB1 روی ویندوز هم کار میکنه و افرادی که سرو کارشون با این وسیله بیافته ازش استفاده هم میکنن. همین تکنولوژی رو برای Hololens و احتمالاً خیلی دیگه از وسیله های ویندوز 10ـی استفاده میکنن.

رزومه بد بلکه افتضاح مایکروسافت که ضررهای زیادی برای این شرکت ، به جا گذاشته امر واضحیه که دیگه نیاز به چند و چون نداره
تو ایران )( و کشورهایی مثل ایران ) هم اگه ایکس باکس 360 به راحتی هک نمی شد هر گز فراگیر و عمومیت پیدا نمی کرد و کسی به طرفش نگاه هم نمی کرد مگر یه عده خاص ، الن اگه هر دو کنسول با هم هک بشن و در این مورد تفاوتی نداشته باشن قریب به اتفاق می رن طرف سونی و مایکروسافت میمونه و حوزش
از قدیم گفتن کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، عرصه سخت افزار ملزوماتی داره که روسای نرم افزار ی مایکروسافت باید یه عمر صرف کنن تا به قله اون برسن
فقط مایکروسافت به لحاظ پشتوانه مالی فراوان حاصل از فروش نرم افزارهای مطرحی مثل ویندوز و آفیس و ... این ضررهای رو پوشش می ده و به امید سود ده شدن کارشو ادامه می ده و الا اگه این پشتوانه رو نداشت با این سخت افزارها مدتها قبل ورشکست شده بود.

الان این که گفتید یک پیش بینی از 10 سال پیش بود یا اینکه 10 سال بعد مایکروسافت رو پیش بینی کردید؟

ازقدیم گفتن خفته را می شه از خواب بیدار کرد اماکسی که خودشو به خواب زد ه رو هرگز
بحث با آدم متعصب هیچ فایده ای نداره
اینجا هم داستان من با فن های ایکس باکس همین طوره
تحریم تنها در مورد مایکروسافت که نیست در مورد خیلیای دیگه هم هست.
تولید محصول ، کیفیت ، مشتری پسند کردن و فروشوقیمت مقبول و ... همه اینها با هم هستند.
اونچه که واضحه مایکروسافت ، هرگز در زمینه سخت افزار در حد نام خودش ظاهر نشده .
شکی نیست غولی مثل مایکروسافت ، با سماجتی که داره و به این راحتی از رو نمی ره پشت هر محصول نا موفقی هم باشه در هر حال براش بازار یابی می کنه و چه بسا سرانجام اونو بتونه بعد از مدتی سود ده هم بکنه و درهر حال مایکروسافت شرکت کوچکی نیست و قطعا محصولی که تولید می کنه محصول بی کیفیتی هم نخواهد بود اما همین سخت افزار رو اگه یه شرکت سخت افزاری دیگه ای بدون پشتوانه مالی حاصل از خدمات نرم افزاری اراءه می کرد چه بسا در همون سالهای اول ورشکست می شد.
البته من به بیلان مالی دقیق سالهای اخیر مایکروسافت دسترسی ندارم که بگم چقدر تو بخش سخت افزار سود کرده چقد ضرر
اما مایکروسافت در عرصه سخت افزار ، رزومه اش درحد نرم افزار نبوده و نیست و بسیار پر افت و خیزه ، یه سال صحبت از ضرر وزیان واحتمال تعطیلی اون بخش می شه ، یه سال گفته می شه اون بخش جزو واحد های سود ده اس توسال بعد رو هم خدا عالمه
مایکروسافت در زمینه سیستم عامل دسکتاپ با قاطعیت سیستم های اپن سورس و سیستم عامل اپل رو پشت سر داره ، آفیس همچنان در عرصه دسکتاب بهترینه ،یک زمانی با قاطعیت نت اسکیپ رو تو دهه 90 از میدا ن بدر کرد ( در عرصه مرورگرها)اما ما ندیدیم مایکروسافت تو عرصه ای از سخت ا فزار وارد بشه و با همون قاطعیت عرصه نرم افزار عرصه رو فتح کنه ،
و به نظر من این برای مایکروسافت بده
حداقل من که تعصبی روی مایکروسافت ندارم و فن نیستم ( حالا شاید بعضیا عینکی دارن که جور دیگه ای می بینه) یک محصول می تونه برای یه شرکت درجه دو یک موفقیت باشه اما همون محصول برای شرکت درجه یک می تونه شکست باش
ه
مثلا گوشی p8 شاید برای هواوی یک پرچمدار باشه اما برای سامسونگ به عنوان پرچمدار می تونه یه ضایعه باشه
من می گم اگه مایکروسافت بر فرض بیاد ای ام دی رو بخره با توجه به سابقه مایکروسافت خوشبینانه نیست ،چون الان ای ام دی اگه اول نباشه حد اقل دومه ، مایکروسافت هم که هیچ موقع تو عرصه های سخت افزاری نشون داده عرضه اول شدن رو نداشته ، پس اگه وضعیت ای ام دی بدترنشه قطعا در برابر رقیبی مثل اینتل بهتر نخواهد شد.

آخرین ویرایش:
به نظر من مایکروسافت اصلا نیازی نداره که AMD رو بخره و بدتر با اینکار برای خودش دشمن (intel , Nvidia ) درست می کنه.

LiviNG D3AD@
من از نسل جدید فنهای جهش یافته و بی درو پیکر هستم و اگر خود نادلا رو هم بیاری که بگه اوضامون خوبه، بازم حالیم نمیشه. از من زبون نفهم تر پیدا نمی کنی پس خودتو خسته نکن!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:d

میان بحث. در یک بحث کلی موفقیت یک محصول یعنی فروش.
که تو این زمینه شکی نیست مایکروسافت با اختلاف در زمینه نرم افزار های desktop حرف اول میزنه. از ویندوز بگیر تا افیس و درامدی که از طرف شرکت های جانبی ساخت نرم افزار بر روی dektop داره. رقیبش اپل که فکر کنم مایکروسافت بسیار ازش جلو تر باشه.
واقعیتی که وجود داره همین مایکروسافت در زمینه نرم افزار های همراه از سیستم عامل تا بازی و اپ های موبایل بسیار از رقباش عقب تره(گوگل اپل). که البته تو این زمینه هم skype نباید فراموش کرد که تو سبک خودش حرف اول میزنه.
---
در مورد سخت افزار بله اگر صرفا بحث پلتفرم ویندوز باشه مایکرو از نظر سخت افزار هم حرف اول میزنه. واقعیت اینه که در حالت کلی در بحث سخت افزار های همراه مایکرو قسمت عمده ای از بازار در اختیار نداره و فکر میکنم بین کمپانی های مطرح سهم کمی داشته باشه
به نظر من این عیب مایکروسافت نیست. مایکرو به معنای واقعی یک کمپانی پردرامده . پس نیاز به فروش در زمینه سخت افزار همراه نداره. همین که محصولات قدرتمند یا به عبارتی خاص تولید میکنه به نظر من خوبه.
تا جایی که من برداشت کردم نادلا هم رویه مدیر های قبلی مایکرو را ادامه میده(اولین هدف بودن در بازار). فرقش با بالمر اینه که به جای ساخت یک محصول مشابه با لیبل مایکروسافت داره بازار مایکرو را انحصاری میکنه. کاری که استیو جابز با بخش سخت افزار های همراه اپل کرد. من فکر میکنم موفق بشه. کلا به نظرم استایل مایکروسافت باید همین خاص بودنه محصولات باشه. تا موفق شه. شاید تا اینجا هم که از نظر فروش سخت افزار همراه موفق نبوده اشتباهش پیروی از استایل کاربری برند های دیگه بوده.

این واقعیت داره؟ اینا چکار می کنند که همچنین بلایی سرشون اومده؟
سر ساخت سخت افزار دوتا کنسول چقدر سود می کنند؟ والا من فکر می کردم انقدری باشه که چنین بلایی سرشون نیاد ولی ظاهرا نیست...
به نظر میاد تو رقابت با انویدیا و اینتل سر بدست آوردن بازار PC بدجور عقب افتادند و سر این موضوع ضرر کردن .... فقط امیدوارم اتفاقی براشون نیوفته که اگر بیوفته حداقل انویدیا بیچاره میکنه PC بازها رو ....

این واقعیت داره؟ اینا چکار می کنند که همچنین بلایی سرشون اومده؟
سر ساخت سخت افزار دوتا کنسول چقدر سود می کنند؟ والا من فکر می کردم انقدری باشه که چنین بلایی سرشون نیاد ولی ظاهرا نیست...
به نظر میاد تو رقابت با انویدیا و اینتل سر بدست آوردن بازار PC بدجور عقب افتادند و سر این موضوع ضرر کردن .... فقط امیدوارم اتفاقی براشون نیوفته که اگر بیوفته حداقل انویدیا بیچاره میکنه PC بازها رو ....

فکر کنم AMD بخش عمده بودجه تحقیقا تیش رو تو این چند سال گذاشته روی پردازنده های گرافیکی یا APU ها و از پژوهش و توسعه و نوآوری در زمینه پردازنده های مستقل و گرافیک های مستقل فاصله گرفته
حتی قبلا زمزمه هایی بود که چون AMD امکان و بودجه کافی برای برابری با پردازنده های اینتل رو نداره ، قصد داره از رقابت بی فایده با پردازنده های اینتل دست برداره و بیاد تو زمینه پردازنده های کم مصرف مثل پردازنده های ARM که آینده و سود تو این دو تاست .

عرضه کنسولها که در اونها از چیپستهای یکپارچه AMD استفاده شده ، نیز مزید بر علت شد که تمرکز AMD از پردازنده ها و گرافیکهای مستقل بیشتر دور بشه

از طرفی گرافیکهای ادغام شده با پردازنده تا اینجای کار هر چند قوی هم که باشن اما باز در حد و قواره گرافیکهای مستقل ظاهر نشده اند که بتونن جای اونها رو پر کنن
و به علاوه اینتل هم سریع دست به کار شد و پردازنده های قدرتمند خود را مجهز به گرافیک داخلی کرد که هر روز هم اونها رو ارتقآء می ده و نگذاشت AMD حتی تو این بخش هم یکه تازی کنه

به علاوه به طور کلی فروش رایانه های شخصی نسبت به گذشته در دنیا افت کرده ، و بخشی ازسهم خودش و به تبلتهایی با سیستم عامل آندروید و غالبا پردازنده های ARM داده و حتی این کار موجب افت نسبی سهام اینتل و کاهش در آمد مایکروسافت از فروش ویندوزهم شده

آخرین ویرایش:
از همین سال های گذشته معلوم بود که این شرکت قراره ترررر بزنه:d
تا حالا فقط یه مدل سی پی یو ازش گرفتم که مدلشم یادم نیست چون عهد بوقی بود:d الانم که در تمام هیکل انویدیا عروسی هست، اما نمی دونن ممکنه حتی به ضررشون تموم بشه|-)

تا حالا فقط یه مدل سی پی یو ازش گرفتم که مدلشم یادم نیست چون عهد بوقی بود:d الانم که در تمام هیکل انویدیا عروسی هست، اما نمی دونن ممکنه حتی به ضررشون تموم بشه|-)
مطمئنی الان تو انویدیا عروسی هست ؟! اتفاقا باید یاس بگیرن ! وقتی یه شرکتی مثل مایکرو پشتش باشه یعنی بودجه کلان هم پشتش هست مطمئن باش با بودجه زیاد خیلی راحت تر میشه نواوری به وجود اورد . اگه سازمانی حاضر به خرید amd نمیشد مطمئن باش دیر یا زود کاملا با وضعیت فعلی ورشکست و درش تخته میشد ولی با خریده شدنش جایی مثل مایکرو یعنی سالیان طولانی برای ادامه رقابت که واسه انویدیا هم خیلی بدتر هست .

اگه این اتفاق بیفته، سونی و نینتندو از این به بعد باید دور AMD (اگه اسمش همین بمونه) رو خط بکشن؟! :دی میدونم دنیای تجارت با بحث های فرومی و جنگ های کنسولی متفاوت هست، ولی به هر حال این 3 کمپانی رقیب همدیگه هستن (مخصوصاً سونی و مایکروسافت که از نظر سخت افزاری خیلی نزدیک هستن و رقیب مستقیم محسوب میشن) و یه کم عجیب میشه که یکی از مهم ترین بخش های کنسول یه کمپانی رو جایی طراحی کنه که زیرمجموعه کمپانی رقیب هست! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or