Microsoft به دنبال خرید AMD

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20110329amd-600x170.jpg

گزارش‌های جدیدی منتشر شده‌اند که نشان می‌دهد مایکروسافت به دنبال خرید AMD است.

طبق گزارشی که توسط KitGuru منتشر شده است، مایکروسافت گفتگو‌هایی را با (Advanced Micro Devices (AMD شروع کرده است هر چند که جزئیات آن هنوز مشخص نیست.
ارزش حدودی این شرکت 1.81 میلیارد دلار تخمین زده شده که به نسبت 95 میلیارد اندوخته مایکروسافت کاملا قابل پرداخت به نظر می‌رسد.
AMD پردازنده و GPUهای مختلفی را تولید می‌کند اما مهم‌ترین بخش مسئولیت تولید پردازنده‌های دو کنسول Xbox One و PS4 است که به ازای هر کدام از آن‌ها 100 دلار از هر طرف به AMD پرداخته می‌شود. خرید این شرکت در عین کم کردن هزینه هر کنسول باعث پرداخت سهم سونی به مایکروسافت خواهد شد.

یکی دیگر از شرکت‌های بزرگ علاقه‌مند سامسونگ است.

منبع

Update

سایت خبری Fudzilla به نقل از منابع معتمد خود خبر می‌دهد که مذاکرات به سطح جدیی رسیده و ممکن است این معامله نهایی شود، هر چند که هنوز هیچ چیز مشخص نیست.

منبع

آخرین ویرایش:
اگه این اتفاق بیفته، سونی و نینتندو از این به بعد باید دور AMD (اگه اسمش همین بمونه) رو خط بکشن؟! :دی میدونم دنیای تجارت با بحث های فرومی و جنگ های کنسولی متفاوت هست، ولی به هر حال این 3 کمپانی رقیب همدیگه هستن (مخصوصاً سونی و مایکروسافت که از نظر سخت افزاری خیلی نزدیک هستن و رقیب مستقیم محسوب میشن) و یه کم عجیب میشه که یکی از مهم ترین بخش های کنسول یه کمپانی رو جایی طراحی کنه که زیرمجموعه کمپانی رقیب هست! :دی
والا من یادمه نمایشگرای سونی هم یک سری سامسونگ میزد! خیلی فرقی نداره:d

اگه این اتفاق بیفته، سونی و نینتندو از این به بعد باید دور AMD (اگه اسمش همین بمونه) رو خط بکشن؟! :دی میدونم دنیای تجارت با بحث های فرومی و جنگ های کنسولی متفاوت هست، ولی به هر حال این 3 کمپانی رقیب همدیگه هستن (مخصوصاً سونی و مایکروسافت که از نظر سخت افزاری خیلی نزدیک هستن و رقیب مستقیم محسوب میشن) و یه کم عجیب میشه که یکی از مهم ترین بخش های کنسول یه کمپانی رو جایی طراحی کنه که زیرمجموعه کمپانی رقیب هست! :دی
فکر نکنم بعد از معامله، AMD تو ماکروسافت حل شه و از طرفی ماکروسافت هم جایی نیست که سرانش از درآمد نجومی طراحی/ساخت/تولید چیپ برای مابقی کنسولها بگذرن :دی

سامسونگ یه شرکت سخت افزاری که بیشترین هزینه رو برا بخش تحقیقات میکنه
و amdبه همیچین پشتیبانی نیاز داره
خیلی وقته هم شایع خریدش توسط سامسونگ پخش شده و احتمال زیاد سامسونگ بخره

- - -ویرایش - - -

در این موردم که دوستان گفتن اگه سامسونگ بخره amdرو میاره به پردازنده و..موبایل
اینجوری نیست چون فک نکنم سامسونگ احتیاجی به amdداشته باشه
همین الان پردازنده خودش بی رقیبه تو بازار
یعنی تنها رقیبش بعد 7ماه الان اومده اونم پردازندهa9اپل
که اونم باز سامسونگ با فناوری خودش میسازه ولی طراحیش مال اپل
بنجمارک پردازنده بعدی سامسونگ هم که هسته هاشم طراحی خود سامسونگ نهarmاومده
وحشتناک قویه و انگار باز قویترین پردازنده موبایل می
پس فک کنم سامسونگ تو طراحی ساخت پردازنده نیازی بهamdنداره

مطمئنی الان تو انویدیا عروسی هست ؟! اتفاقا باید یاس بگیرن ! وقتی یه شرکتی مثل مایکرو پشتش باشه یعنی بودجه کلان هم پشتش هست مطمئن باش با بودجه زیاد خیلی راحت تر میشه نواوری به وجود اورد . اگه سازمانی حاضر به خرید amd نمیشد مطمئن باش دیر یا زود کاملا با وضعیت فعلی ورشکست و درش تخته میشد ولی با خریده شدنش جایی مثل مایکرو یعنی سالیان طولانی برای ادامه رقابت که واسه انویدیا هم خیلی بدتر هست .
خدایا این حرف چقدر برام آشناست!من مطمئنم قبلا هم اینو یه جا شنیده بودم! آهههههههههههههههههههههههان یادم اومد کجا شنیده بودم!!!! قبل از اینکه خرید نوکیا به وسیله ی مایکروسافت قطعی بشه و اینکه قرار بود مایکروسافت ناجی نوکیا بشه و بعد نوآوری فوران بزنه!!!!!!!:|:|

والا با این سیاست های جهان پهلوان تختی که ماکروسافت از خودش جدیدا نشون داده مثل حضور تو کنفرانس اپل و عرضه کورتانا واسه اندورید و آیفون و... فکر کنم بعد از خریداری AMD سخت افزار بهتر و به صرفه تری واسه سونی و نینتیدو نسبت به XBOX بزنه :|

اميىوارم همين باعث بشه طراحي gpu نسل بعدي ps راnvidia انجام بده. جفت كنسول ها amd وضعيت اينه حالا تصور كنين سوني دوباره بره سمت nvidia:d البته الان هم amd رو كنسول ها مشكلي نداره عالي هم هست. ولي خب داستان انويديا متفاوته:d

دنیای بیزنس کامپیوتری هم داره مثل دنیای Entertainment Business عجیب غریب میشه دیگه :d پسفردا کلا 4-5 تا شرکت دیگه باقی میمونن که صاحب همه شرکت ها هستن........

دنیای بیزنس کامپیوتری هم داره مثل دنیای Entertainment Business عجیب غریب میشه دیگه :d پسفردا کلا 4-5 تا شرکت دیگه باقی میمونن که صاحب همه شرکت ها هستن........

منم دقیقا همین حس رو پیدا کردم :d

ماشالله این مایکرو هم پول خرید نصف کره زمین رو داره هرکاری میتونه بکنه :d منتظر میمونه یه شرکت یه وضعیت چراغ زردی نشون بده که شروع کنه به معامله :d

جالبه دوماه از شایعه پرسروصدا قبلی گذشته...هیچکدوم حداقل واکنش منفی رو ندادند...یعنی واقعا درحال گفتگو هستند...
...
من درک می کنم کارشون رو... سخت افزار های آیندشون مثل هولو لنز،سرفیس،لومیا یا سرفیس فون ها،سرفیس هاب و در آخر سرور هاشون با توجه به اینکه خرج زیادو سود کمتری از شرکای شخص ثالث نصیبشون میشه بندنبال خرید یک شرکت مطمعن و ارزون ۱/۴۸ بیلیون دلاری باشن...

خدایا این حرف چقدر برام آشناست!من مطمئنم قبلا هم اینو یه جا شنیده بودم! آهههههههههههههههههههههههان یادم اومد کجا شنیده بودم!!!! قبل از اینکه خرید نوکیا به وسیله ی مایکروسافت قطعی بشه و اینکه قرار بود مایکروسافت ناجی نوکیا بشه و بعد نوآوری فوران بزنه!!!!!!!:|:|
من نمی دونم وقتی تنها تجربتون با گوشی ماکروسافت/نوکیا توی این مدت دیدنشون از پشت ویترین مغازه ها بوده، واقعا مجبورید حرفی بزنید؟

ثمره یه همکاری مایکروسافت و نوکیا دهها گوشی ارزشمند و فوقالعاده شده که من توصیه میکنم از دوستان حتمن باهاشون کار کنند و نظر بدن
من خودم لومیا ۹۳۰ گرفتم که لحاظ سخت افزاری و نرمافزاری عالی هست و به نظر من تمام گوشیهایه بازار به غیر از برند ایفون در مقابلش شوخی هم نیستن
توصیه میکنم امتحان کنید و تفاوت را احساس کنید و حقیقت را قبول کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or