Microsoft به دنبال خرید AMD

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20110329amd-600x170.jpg

گزارش‌های جدیدی منتشر شده‌اند که نشان می‌دهد مایکروسافت به دنبال خرید AMD است.

طبق گزارشی که توسط KitGuru منتشر شده است، مایکروسافت گفتگو‌هایی را با (Advanced Micro Devices (AMD شروع کرده است هر چند که جزئیات آن هنوز مشخص نیست.
ارزش حدودی این شرکت 1.81 میلیارد دلار تخمین زده شده که به نسبت 95 میلیارد اندوخته مایکروسافت کاملا قابل پرداخت به نظر می‌رسد.
AMD پردازنده و GPUهای مختلفی را تولید می‌کند اما مهم‌ترین بخش مسئولیت تولید پردازنده‌های دو کنسول Xbox One و PS4 است که به ازای هر کدام از آن‌ها 100 دلار از هر طرف به AMD پرداخته می‌شود. خرید این شرکت در عین کم کردن هزینه هر کنسول باعث پرداخت سهم سونی به مایکروسافت خواهد شد.

یکی دیگر از شرکت‌های بزرگ علاقه‌مند سامسونگ است.

منبع

Update

سایت خبری Fudzilla به نقل از منابع معتمد خود خبر می‌دهد که مذاکرات به سطح جدیی رسیده و ممکن است این معامله نهایی شود، هر چند که هنوز هیچ چیز مشخص نیست.

منبع

آخرین ویرایش:
امیدوارم با خریدش حرکتی رو به جلو توسط ماکرو برای این شزکت باشه و نشه مثل بازار اسمارت فونها که ماکرو هنوزم که هنوزه آخره صفه

خب باید دید چه سیاستی هست.بخش کنسول که متعلق به سونی هست و اصلا برنامه بر این منواله که دست سونی باشه.احتمالا باید کمک به اسمارتفون ها و بخش پی سی خودشون باشه که اینا همه همراه با جذب نیروی کار و ایجاد فرصت های شغلی هست.

به نظر من این خرید خیلی از جوانب بد خیلی جوانب خوب یه علتش که ماکروسافت یه شرکت نرم افزاری و از این خرید بطور 90 درصد به ماکرو اضافه میکنه ولی به AMD هیچی
AMD بیشترین مشکلاتی که تو این چند سال داشت ،در بخش پردازنده هاش بود که نمیتونست با اینتل رقابت نزدیک کنه با این خرید هیچ اتقافی فکر نکنم بیفته
ولی اگر سامسونگ این شرکت خریداری کنه باز تجربیات سامسونگ تو این بخش خیلی بهتر از ماکرو و دستش پر تر از نظر مالی و دانشش
بخش خوب بیشتر مختص به گوشی سری لومیا و ویندوز موبایل هست که مطمئن با بهره گیری از سخت افزار AMD میتونه بازار گوشی خودش متحول کنه مخصوصا که AMD امکان استفاده از دستورات X86 رو هم داره
مطمئن اینده ویندوز موبایل و لومیا گجت هاش عجیب پیشرفت میکنه

برای مدیران و سهامدارن AMD بد نمیشه اما برای ملت عادی چرا چون هیچ وقت ماکروسافت راه روش مدیریتی AMD با قیمت کم و کیفت محصول مناسب دنبال نمیکنن .
بخش کنسول ها هم فکر کنم حالا این سونی هست که باید به مایکرو پول بده :d

تا بیاد این موضوع برای ماکروسافت از سونی سود داشته باشه نسل تمام شده .;)

خوب اگه این سیاست درست بود که دیگه به این روز نمیوفتادن!

سیاست AMD در مقابل NVIDA و INTEL کاملا درست بوده از این نظر همین کم مونده بود این یه سیاست خوب AMD توسط شما زیر سوال بره متاسفانه مشکل AMD عرضه محصولاتی بوده چند وقته که با توجه رقیبان خودش کارایی لازم نداشتن و یا عرضه محصولاتش همیشه یه قدم از رقیب عقب بوده .

خدا ر چه دیدی اومدیم و فردا شرکت ر به نام مایکرو زدن:d

بزنن برای من خریدار هیچ فرقی نداره کلا محصولات AMD یا ATI تا الان نخریدم چه CPU چه GPU .:d

سیاست AMD در مقابل NVIDA و INTEL کاملا درست بوده از این نظر همین کم مونده بود این یه سیاست خوب AMD توسط شما زیر سوال بره متاسفانه مشکل AMD عرضه محصولاتی بوده چند وقته که با توجه رقیبان خودش کارایی لازم نداشتن و یا عرضه محصولاتش همیشه یه قدم از رقیب عقب بوده .

بزنن برای من خریدار هیچ فرقی نداره کلا محصولات AMD یا ATI تا الان نخریدم چه CPU چه GPU .:d

AMD خیلی وقته اصلا در حد رقابت با Intel و Nvidia نیست. بودجه تحقیق هم نداره که توانایی رقابت داشته باشه. یعنی اگر میشد همون خود اینتل و Nvidia تا حال خورده بودنش :d منتها بهش برای بازار احتیاج دارن

===================
این شایعش که منبعش اصلا اعتبار نداره. سه تا جایی که همیشه خبرهای مایکروسافت رو میدن بیرون (Neowin و Verge و Zdnet) هیچکدوم همچین چیزی رو نگفتن ! یعنی امکان نداره مایکروسافت کاری کنه خبرش به منابع اینا نرسه.
اما به طور کل هم بعیده کامل ! این قسمت Xbox تو همچین خریدی اصلا مهم نیست که بخواد با PS مقایسه بشه.
اینا روابطشون با اینتل جوریه که اصلا احتیاجی ندارن. Azure و Surface و ... و حتی چیپست هولولنز که کلا اختراع شده! همه با قرارداد دراز مدت و به قول خودشون Alliance هست. یعنی اینا تا بیان AMD رو بگیرن و بخوان بیارنش در سطحی که تازه به اینتل برسه و بعد هم بخوان بهترش کنن هیچی ! همین الآن بیشتر به نفعشونه ! نه احتیاجی دارن نه اینکه میتونن تو همچین چیزی مستقیم با اینتل در بیفتن که هم روابطشون رو بهم بریزه هم پروژه هاشون به مشکل بخوره. Nvidia هم که اصلا بحث نکنیم که راحت جلوتره ! :d
AMD الآن فقط باید باشه که بازار تک قطبی نشه وگرنه مایکروسافت هیچ نیازی بهش نداره. شایعش هم اصلا معتبر نیست

بخش کنسول ها هم فکر کنم حالا این سونی هست که باید به مایکرو پول بده :d

اصلا مایکرو بیاد سونی روهم بخره راحت شیم دعوای بین کنسول فن هاهم ازبین بره!!
اسم کنسولشون روهم بزارند ایکس استیشن5
(شوخی بود جدی نگیرید)
ولی شخصا دوست دارم هرکی میخادبخره غیر ازسامسونگ
همینجوریشم الان همه وسایل خونه مون سامسونگه دیگه تحمل اینوندارم کارت گرافیکم هم سامسونگ باشه!!

من که نمی فهمم این چه نوع سیاست درستی !!! هست که محصولت کارایی نداشته باشه یا همیشه یه قدم از رقیبت عقب تر باشی!:d

AMD خیلی وقته اصلا در حد رقابت با Intel و Nvidia نیست. بودجه تحقیق هم نداره که توانایی رقابت داشته باشه. یعنی اگر میشد همون خود اینتل و Nvidia تا حال خورده بودنش :d منتها بهش برای بازار احتیاج دارن

دقیقا آخه بازار هم بهش نیاز داره بازار افراد کم درامد و کسایی که نمیخوان زیاد پول خرج کنن اما محصول متوسط رو به بالا میخوان دقیقا نیازمند AMD هستن .

چرا خریدی یادت نمیاد یکم بیشتر فکر کنی میفهمی که کنسولت داره با چی کار میکنه:d;)
نه من کنسول سونی خریدم من به عنوان مصرف کننده هیچ ارتباط مستقیمی با CPU و GPU کنسول ندارم پس هنوز هم میتونم اعلام کنم تا الان CPU و GPU کنسول نخریدم .;)

من که نمی فهمم این چه نوع سیاست درستی !!! هست که محصولت کارایی نداشته باشه یا همیشه یه قدم از رقیبت عقب تر باشی!:d
بهش میگن سیاست کنترل بازار مصرف همه از خرید محصولات NVIDIA و INTEL با قیمت های نجومی بر نمیان محصولات AMD برعکس دو رقیب قیمت پایینتری داره و درسته کارایی کمتری هم داره اما از نظر کیفیت همیشه در سطح قابل قبولی قرار داره چیزی که شما درکش نمیکنی اینکه همیشه پا به پای رقیبی که بیشترین سهم از بازار داره نمیشه امد اما میشه سهمی از بازار که رقیب نمیتونه جذب کنه جذب کنی و با درامد معقول رو به جلو بری با توجه به بزرگی و سهم همیشگی از بازار های دنیا اگه فکر کردی AMD سیاست هاش عوض میکرد میتونست با INTEL و NVIDIA رقابت کنه خیلی خواب شیرینیه .

نه من کنسول سونی خریدم من به عنوان مصرف کننده هیچ ارتباط مستقیمی با CPU و GPU کنسول ندارم پس هنوز هم میتونم اعلام کنم تا الان CPU و GPU کنسول نخریدم .;)

.

کاملا دراشتباهی عزیزمن
شما باخریدن ps4ازاون 400وخورده یی دلار که دادی 100 دلارش روبه جیب amdعزیز واریز کردی پس شماهم از amdخرید کردی نگو نخریدم
وگرنه اینطوری که شما میگی من کنسول سونی خریدم نه cpu-gpu
پس منم مثلا گرافیک سیستمم xfx r9 290بیام بگم من کارت گرافیکxfx خریدم نه amd
اخه عزیزمن amdکه نمیاد gpuرومستقیما بفروشه به جنابعالی قضیهcpuفرق میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or