Microsoft به دنبال خرید AMD

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20110329amd-600x170.jpg

گزارش‌های جدیدی منتشر شده‌اند که نشان می‌دهد مایکروسافت به دنبال خرید AMD است.

طبق گزارشی که توسط KitGuru منتشر شده است، مایکروسافت گفتگو‌هایی را با (Advanced Micro Devices (AMD شروع کرده است هر چند که جزئیات آن هنوز مشخص نیست.
ارزش حدودی این شرکت 1.81 میلیارد دلار تخمین زده شده که به نسبت 95 میلیارد اندوخته مایکروسافت کاملا قابل پرداخت به نظر می‌رسد.
AMD پردازنده و GPUهای مختلفی را تولید می‌کند اما مهم‌ترین بخش مسئولیت تولید پردازنده‌های دو کنسول Xbox One و PS4 است که به ازای هر کدام از آن‌ها 100 دلار از هر طرف به AMD پرداخته می‌شود. خرید این شرکت در عین کم کردن هزینه هر کنسول باعث پرداخت سهم سونی به مایکروسافت خواهد شد.

یکی دیگر از شرکت‌های بزرگ علاقه‌مند سامسونگ است.

منبع

Update

سایت خبری Fudzilla به نقل از منابع معتمد خود خبر می‌دهد که مذاکرات به سطح جدیی رسیده و ممکن است این معامله نهایی شود، هر چند که هنوز هیچ چیز مشخص نیست.

منبع

آخرین ویرایش:
SAMSUNG در ساخت موتور هواپیما ساخت هلیکوپتر ساخت هویتزر(چیزی شبیه تانک) کمک در ساخت برج مالزی ساخت بزرگ ترین کشتی دنیا کانتینری

اینا دست اوردهای سامسونگ هستن که بسیار شرکت عظیمی هست بعد شما می گید 4 تا کولر ساخته؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

از دید ماکرو سافت این کار خیلی خیلی میتونه براش فوق العاده سودآور باشه...
به نظر من ۲میلیارد دلار هزینه ای که برای این میکنه خیلی بهتر از ۲میلیارد دلار هزینه برای mojong ه...

اون از اشتباه خریدش با نوکیا اینم از AMD !
چه علاقه ای به شرکتهای رو به افول داره ماکرو؟ فکر کنم میخواد ساختار شرکتش رو به کمیته امداد تغییر بده!

ارزش تمام این شرکت ها به پتنت هاشون هست و برای مایکروسافتی که از یک شرکت نرم افزاری داره به سمت سخت افزار هم حرکت میکنه خیلی راحت تره به جای اینکه بخواد از صفر شروع کنه بره دستاورد های این کمپانی های رو به افول بگیره و با سرمایه اش ادامه بده.

یه مقدار فروش AMD عجیب به نظر میرسه چون الان سود خوبی از فروش کنسول ها داره نصیبش میشه!

از طرفی اگه ماکروسافت AMD رو بخره احتمالا دیگه مثل قبل با همه شرکت ها همکاری نخواهد کرد و برای ماکروسافت چیپ میسازه که به نظر منطقی نمیاد!

کلا این فروش AMD نمیدونم چه داستانیه شروع شده و باو بزارید AMD جونم کارشو بکنه دیگه!:p:">

اون از اشتباه خریدش با نوکیا اینم از AMD !
چه علاقه ای به شرکتهای رو به افول داره ماکرو؟ فکر کنم میخواد ساختار شرکتش رو به کمیته امداد تغییر بده!
خرید نوکیا به شدت عاقلانه تر از این بود که بیان خودشون خط تولید و نیروی کار و ... خودشون رو راه بندازن.

خیلی خوبه اگه مایکروسافت بخره.
هم میتونه AMD رو از این وضعیت در بیاره و توی رقابت با اینتل و انویدیا بکشونه بالا هم میتونه ارتباط خوبی بین کارت گرافیکا و ویندوز و ایکس باکس وان برقرار کنه :دی

کلا حمایت میشه از این حرکت :دی

خرید نوکیا به شدت عاقلانه تر از این بود که بیان خودشون خط تولید و نیروی کار و ... خودشون رو راه بندازن.
هیچ شرکتی دیگه این کارو نمیکنه!!!اپل به اون عظمت در تولید و فروش گوشی کار تولید گوشیاشو میده فاکسکان و چند تا کارخونه دیگه انجام میدن براش..الان دیگه کمتر رکتی حاضره این کارو بکنه وقتی میتونه از برون سپاری استفاده کنن.
خرید نوکیا صرفا بخاطر پتنت و برند نوکیا بود و نوکیا اون موقع تنها شرکتی بود که ویندوزفون رو جدی گرفته بود...چند روز پیش نادیلا مصاحبه کرده و احتمال میدن که تولید گوشیاشو متوقف کنه چون برند نوکیا تو گوشی هوشمند تا سال 2016 دست مایکروسافته و بعدش دوباره به نوکیا برمیکرده از اون طرف بیشترین ضرر رو الان بخش موبایل داره به مایکروسافت تحمیل میکنه از نیمه اول 2014 به بعد فروش گوشیاش نمیتونن اندازه خرجی که براشون شده هم جبران کنن!یعنی فاجعه رسما(اینها بدون هزینه توسعه و بازاریابی و... هست!)

AMD نیاز به سرمایه داره و هر کدوم از سه شرگت مایکرو . کوالکام یا سامسونگ بخرنش مطمئنا کمک بزرگی بهش میشه و میتونه رشد کنه باز همه این شرکتام پول نقد زیادی دارن(بخصوص مایکرو و سامسونگ)

AMD برعکس کوالکام ، ARM و انویدیا ؛ روی پی سی و کنسول تمرکز بیشتری داره ، البته نه اینکه خودش نخواد ؛ ولی فعلا بازار دست کوالکام هست. درسته که ساخت پردازنده برای موبایل و تبلت به شدت سوداور تر هست ؛ اما در صورتی که سامسونگ بخرتش ، به احتمال زیاد ماموریت اصلیش میشه درست کردن چیپ های گلکسی. باز اگه مایکروسافت بخره فکر کنم از منظر گیمینگ بهتر باشه. مایکروسافت نادلا خیلی با مایکروسافت قبلی فرق داره. این مایکروسافت ، آفیس رو به راحتی در اختیار سیستم عاملای دیگه قرار میده و از اون طرف ماینکرافت رو روی همه پلتفرم ها ساپورت می کنه.

دمت گرم که همچی رو رقابت کنسول ها میبینی !
دوست عزیز مسلما این قضییه همه چیزش مربوط به رقابت کنسول ها و اون چیزیکه من گفتم نمی شه! ولی من سعی کردم به اون قسمت از ماجرا هم نگاه کنم! کلیت موضوع این هست که اگه مایکرو بیاد AMD رو بخره همزمان که درحال رقابت با اپل و سامسونگ و سونی تو زمینه ی موبایل و تبلت و همینطور با سونی در زمینه ی کنسول ها هست ، وارد یه رقابت جدید با اینتل و انویدیا تو زمینه ی سخت افزار میشه! (در واقع قلمروی خودش رو گسترش میده!) حالا این خرید باعث میشه که بتونه سخت افزار های موبایل و تبلت و کنسول آینده اش رو به صورت اقتصادی تر تهیه کنه! و تو زمینه ی فروش جدا گانه ی سخت افزار هم وارد بشه ! ولی من خودم بیشتر به اون ضرب المثل اعتقاد دارم که هرچقدر قلمروت بزرگتر بشه کنترل کردنش سخت تر میشه!

هیچ شرکتی دیگه این کارو نمیکنه!!!اپل به اون عظمت در تولید و فروش گوشی کار تولید گوشیاشو میده فاکسکان و چند تا کارخونه دیگه انجام میدن براش..الان دیگه کمتر رکتی حاضره این کارو بکنه وقتی میتونه از برون سپاری استفاده کنن.
خرید نوکیا صرفا بخاطر پتنت و برند نوکیا بود و نوکیا اون موقع تنها شرکتی بود که ویندوزفون رو جدی گرفته بود...چند روز پیش نادیلا مصاحبه کرده و احتمال میدن که تولید گوشیاشو متوقف کنه چون برند نوکیا تو گوشی هوشمند تا سال 2016 دست مایکروسافته و بعدش دوباره به نوکیا برمیکرده از اون طرف بیشترین ضرر رو الان بخش موبایل داره به مایکروسافت تحمیل میکنه از نیمه اول 2014 به بعد فروش گوشیاش نمیتونن اندازه خرجی که براشون شده هم جبران کنن!یعنی فاجعه رسما(اینها بدون هزینه توسعه و بازاریابی و... هست!)

AMD نیاز به سرمایه داره و هر کدوم از سه شرگت مایکرو . کوالکام یا سامسونگ بخرنش مطمئنا کمک بزرگی بهش میشه و میتونه رشد کنه باز همه این شرکتام پول نقد زیادی دارن(بخصوص مایکرو و سامسونگ)
منظورم قسمت RnD بود بیشتر، طراحی گوشی رو که نمی دن دست فاکسکان!
برند هم مهم نیست دیگه، همین الان هم ماکروسافت گوشی هاش رو با اسم ماکروسافت میده، خودم گوشی ماکروسافت دستمه الان:دی دیگه رسما هیچ اثری از نوکیا نیست تو گوشی های جدیدشون.

خدایا این سامسونگ که تا چندسال پیش یخچال و کولر میساخت به جایی رسیده که میخواد AMD رو بخره :|:|
چه ربطی داره؟
این شرکت تا همین 10-15 سال پیش اکثریت درآمدش از راه فروش همین یخچال و کولر و ماشین لباس شویی بود. شما سنت به اون زمان ها قد نمیده مشکل من نیست
yahoo_11.gif
سامسونگ خیلی بیشتر از یخجال ساز بوده و درآمد‌های مختلفی داشته نه فقط از یخچال و کولر، از قطعات کوچک تا صنایع سنگین مثل صنایع هسته‌ای و نیروگاه میسازه
سامسونگ یک شرکت بزرگ خوشه‌ای هست و به طور کلی از چندین زیر مجموعه تشکیل میشه با نام‌های متفاوت البته این حرفی که میزنید تا حدودی درست هست چون بخش «سامسونگ الکترونیک» هست
اما سامسونگ چندین و چند شرکت و زیر مجموعه دیگه داره از جمله شرکت «صنایع سنگین سامسونگ»، «ساخت و ساز و تجارت سامسونگ»، «بیمه سامسونگ»، «پارک تفریحی سامسونگ» و ......
شما که اطلاع ندارید یا احتمالا تنها با بخشی از سامسونگ به نام «سامسونگ الکترونیک» آشنایی دارید فکر میکنید فقط کار و درآمدش از یخچال و کولر بوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or