خب فكر نكنم بدونيد متال گير اصلا چيه با وجود اين حرفایی كه زدين...اما جواب می دم:
بله من و بقیه کاربرها نمیدونیم متال گیر چیه و فقط شما میدونین. خدای متال گیر تو دنیا فقط شما هستید.
تو اون زمان،عرضه بازيهای كنسولی روی PC ضربه ای به انحصاری بودن روی كنسول نمی زد.چون اول فروششون كاملا از لحاظ بازار سوا بود ثانيا ساختار كنسول و PC با هم فرق می كرد و به همين دليل گرافيكشون با هم زمين تا آسمون تفاوت داشت.
برادر من عزیزه من الان این دلایلی که ذکر کردی چه ربطی به انحصاری بودن mgs داره؟! چون ساختار كنسول و PC با هم فرق می كرد و به همين دليل گرافيكشون با هم زمين تا آسمون تفاوت داشت میخوای بگی mgs2 تماما انحصاری سونی بوده؟! آخه چه ربطی داره ؟!
Substance اضافات تمرينات VR داشت (مشابه تمريناتی كه تو نسخه سه ديسكه متال گير1 تو ديسك سوم بودن) و يه سری محتويات جديد،از اين لحاظ با نسخه اصلی تفاوت داشت و نسخه جداگانه محسوب می شه.اين رو همه می گن
.
خودت جواب خودت رو دادی. زمانی میتونی بگی فلان نسخه انحصاری سونی بوده که یه نسخه کاملا جدید ازش ساخته بشه نه اضافاهات.
از کی تا حالا محتویات جدید میشه یه بازی کاملا جدید؟!
من تو دومين دهه زندگیم هستم،از 6 سالگی هم گيمر بودم.بی تعقل اين تيكه ها رو انداختن كار درستی نيست...
از سياست 2k و EA كه دولوپرهای اين فرانچايزها بودن شما چيزی نمی دونيد و هی می گيد ماكروسافت،بنابراين بحث بیفايده س.
من بر عکس شما همیشه سعی میکنم با واقعیت کنار بیام. چه خوب باشه چه بد... کاری ندارم مایکروسافت فلان اشتباه رو کرده یا سونی... همیشه سعی کردم با واقعیت کنار بیام.
اینکه MGS از اول یه عنوان مولتی بوده تقصیر من چیه؟! اصلا فرض بر این میگیریم MGS1 و 2 اصلا برای PC منتشر نشده. خوب حالا که کالکشن داره واسه ایکس باکس میاد تقصیره من چیه؟! اینکه Rising مولتی هست گناه من چیه!؟
شما که استاد متلک انداختن هستید تا جایی که تونستید بهم تیکه انداختید... بعد حالا به جای اینکه من شاکی باشم شما شاکی هستید؟! من چیزی که دارم میبینم رو میگم. واقعیت رو میگم. اما شما متاسفانه از رو احساس دارید پست میدید. چرا!؟ چون بازی مورد علاقتون انحصاری نیست... خواهشا یه خورده منطقی فکر کنید! اینقدر از رو احساس پست نزنید!
چون به دلايلی كه گفتم حرف شما خنده داره كه می فرماييد نسخه PC متال گير.
فعلا هم شماها تو خواب و رويا زندگی می كنيد...يك درصد هم امكان نداره MGS5 انحصاری نباشه.opm يعنی چی؟
بله نسخه PC ای وجود نداره. کالکشن هم انحصاری سونی هست. RISING هم همینطور. MGS5 هم 100% ماال سونیه. چون ارث پدریشه. اصلا شما بگو ماست سیاهه ما میگیم چشم!

فایده نداره بحث کردن با شما...
چون شما زياد اسم PC رو بردی به همون دليل بالا.از لحاظ نمره و كيفيت اصلا در حدی نيست كه با متال گير مقايسه شه.
خوب اینو الان قاطی کردی کلا... اصلا یه کلمه از SC نیاورده بودم. قبول دارم از رو فشار زیاد این خبره... درکتون میکنم.
نه ولی از اون بدتر.با شمشير می شه بدون مخفی كاری دشمنا رو نصف كرد.
خدا بیامورزتش اون تریلر که مال سال... فعلا که کامینگ سون هست هنوز بازی نیومده و مدت هاست هیچ نمایشی ازش بیرون نیومده بازی رو له کردین... حداقل صبر کنید یه نمایش کاملی ازش بیرون بیاد بعد علیهش جبه بگیرین...
خير،تاپيك بازی گويای همه چيزه.همينطور متاش و حرفای شما بدون كوچكترين منطق و مدركيه.تازه نظر خيلی از بچه ها هم با من فرق می كنه و از PW خوششون مياد.ضمنا mgs3 كه تو اين كالكشنه بهترين بازی عمرم محسوب می شه و نشون می ده شما و اون دوست حاضر در صحنه داريد ترول می كنيد.تاپيك نمرات متال گير كالكشن هم گواهی بر اين مدعاست كه گل و بلبل شده و مثل تاپيك mgs4 فحش با يوزرهای جديد و...توش نيست
بله حرف ما بدون سند و مدرکه و حرف شما دارای منطق و مدرکه... میگم تو این سایت فقط شما راست میگید بقیه دروغ میگند. بقیه حرف تون هم همه تکراری و بی پایه و اساس هست...
بعيد می دونم كه ميانگين نمرات شمارهای سری دستتون باشه پس بحث رو بيفايده می دونم.
ضمنا من هميشه MGS3 رو بهترين بازی تاريخ می دونم و اين باز سند ديگه ایه كه نشون می ده حرفای شما بی پايه و اساسه.
شما باز رفتید خونه اول که... همین که کویجما رو آدم حساب نمیکنید برام کافیه... بعید میدونم تا حالا نسخه از MGS رو برای 10دقیقه بازی کرده باشین.
بزودی پس از اعلام انحصاری بودن MGS5
آقای فن! این همه بحث کردین آخرش اومدین این پست رو دادین؟! اگه تا دو دقیقه پیش شک داشتم الان دیگه مطمئن شدم که قصدتون فقط ترول کردن و اسپم دادنه... راه های دیگه ای هم برای افزایش تعداد پست ها وجود داره...
ببین دوست عزیز شما یکی از فن های دو آتیشه سونی هستید قبول.تو خواب و رویا و تبهم به سر می برید قبول! ملت رو گیر میارید و حرف های بی پایه و اساس میزنید قبول! ولی شما حق توهین کردن به من یا دیگران رو ندارید! چرا دارید از واقعیت فرار میکنید!؟ واقعا کل حرف شما یه مثقال هم ارزش نداره چون فقط فن بازی الکیه... نتیجه کلی که میشد از حرف های شما گرفت همینه... شما جوابی برای گفتن نداشتید چون تمامی جملاتی که با دلیل و مدرک نوشتم رو تفره رفتید به گونه دیگه ای جواب دادید.
کلا حوصله بحث کردن با شما رو ندارم چون به من یکی و خیلی از کاربر های دیگه هم ثابت شده که میزان سطح فکریتون چه قدره... توصیه میکنم یک قبل پست دادن یه تحقیقی بکنید تا اینجوری پشت سر هم سوتی ندید.
اینم آخرین پست من در این زمینه است.
شب خوش...