Metal Gear Solid 5 تایید شد !

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
PLT65.ag_event.65cover-281x400.jpg

هیدئو کوجیما تایید کرد که در حال کار بر روی نسخه جدیدی از سری بازی Metal Gear Solid یعنی MGS5 است . مجله رسمی پلی استیشن (OPM) در آخرین شماره از نشریه خود مصاحبه ای را در همین مورد با خالق افسانه ای سری متال گیر ترتیب داده است .
در اولین اقدام آقای کوجیما نظر خود را در مورد اینکه نه تنها کارگردان Spin-Off جدید (MGS: Rising) نیست بلکه هیچ تداخلی هم در نویسندگی این عنوان ندارد, بیان میکند و در مورد برنامه هایه آینده خود برای Metal Gear Solid 5 و پروژه Ogre سخن هایی به میان می آورد .

این اولین بار در عمر 16 ساله مجله OPM است که برای طرح کاور خود از عکس بازی ساز استفاده میکند . آخرین شماره از این نشریه در تاریخ 29 نوامبر عرضه خواهد شد .
http://thegamefanatics.com/metal-gear-solid-5-confirmed/

ويرايش: پس اينهمه نسخه PC نسخه PC كردی منظورت از PC چيز ديگه بود؟:))
همه منتقدا دروغ می گن و شما 360 فن ها راست می گيد...:دی
ماكرو لوگوی 360 رو به افتخار چنين فن هایی بايد با صليب شسكته عوض كنه:lol:
عزیزم چرا بحث رو میپیچونی!؟ شما گفتی MGS 1 و 2 انحصاری بود ما هم با مدرک بهتون ثابت کردیم انحصاری نبود!
بعد شما بحث رو به کریم خان زند کشوندی!
MGS و SC و LBP و بانجو كازویی و اينفيموس و كرك دان سبكاشون كاملا فرق می كنه و نبايد با هم مقايسه شن!
خوب!:دی اینو که من همون اول هم گفتم! شما قبول نکردی! اومدی اسپلینتر سل و متال گیر رو با هم مقایسه کردی! خوب حالا به حرف من رسیدین؟!:lol:

فعلا که ما کاری به کار MGS فنا نداشتیم.یکی از دوستان MGS فن اومد وسط بحث MGS 5 شروع کرد به تیکه انداختن به SC و ... وگرنه ما دیوانه نیستیم تو تاپیک MGS 5 بیایم در مورد SC نظر بدیم.:دی
دمت گرم سینا!:دی دقیقا همینطوری هست که میگی! بحث اصلی ما سر مولتی بودن MGS هست.... یکی از دوستان که از این قضیه حسابی شکه شده بود بدون اینکه کسی حرفی از اسپلینتر سل بزنه پای این بازی رو به تاپیک باز کرد!:دی گفت بزار 4تا تیکه بندازم فن های دو طرف رو به جون هم بندازم:))

من نمیفهمم تاپیک Metal Gear Solid 5 تایید شد ! چه ربطی به SC داره که اینا میاند این دو تا بازی رو با هم مقایسه میکنند؟! جالبه خودشون میاند میگند مقایسه میکنند بعد خودشون هم میگند مقایسش کار اشتباهیه !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Apóllōn
اینا تا بازی رو به گند نکشن ول نمیکنن!!!!
بابا ول کنید دیگه بزارید اسنیک و بچه ها افسانه بمونن...
من موندم دیگه چیو می خوان بزارن.حتما درباره کودکی اسنیک و لیکوییده!!!!:)):))

دوم نمیدونم شما دوربین دید در شب از نزدیک دیدی یا نه( :دی) ولی اونقدرا که فکر میکنین تو تاریکی خودشو نشون نمیده:دی در ضمن،به گفته ی Mathieu Ferland یکی از تهیه کننده های سری این سه چراغ بیشتر برای اینه که شما(گیمر) کاراکترش رو تو تاریکی بهتر ببینه و تشخیص بده.
میدونم ولی Night Vision سم فیشر نمیدونم چرا اون مدلی ضایس :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or