Metal Gear Solid 5 تایید شد !

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
PLT65.ag_event.65cover-281x400.jpg

هیدئو کوجیما تایید کرد که در حال کار بر روی نسخه جدیدی از سری بازی Metal Gear Solid یعنی MGS5 است . مجله رسمی پلی استیشن (OPM) در آخرین شماره از نشریه خود مصاحبه ای را در همین مورد با خالق افسانه ای سری متال گیر ترتیب داده است .
در اولین اقدام آقای کوجیما نظر خود را در مورد اینکه نه تنها کارگردان Spin-Off جدید (MGS: Rising) نیست بلکه هیچ تداخلی هم در نویسندگی این عنوان ندارد, بیان میکند و در مورد برنامه هایه آینده خود برای Metal Gear Solid 5 و پروژه Ogre سخن هایی به میان می آورد .

این اولین بار در عمر 16 ساله مجله OPM است که برای طرح کاور خود از عکس بازی ساز استفاده میکند . آخرین شماره از این نشریه در تاریخ 29 نوامبر عرضه خواهد شد .
http://thegamefanatics.com/metal-gear-solid-5-confirmed/

واقعا تایید ساخت بازی اینجوری غیر منتظره بود! البته من هنوز شک دارم 100 درصد تایید ساختش باشه، شاید فقط گفته بعدا قرار ساخته بشه بازی... به هرحال این متنیه که OPM نوشته:

In the latest issue of the Official PlayStation Magazine UK, Kojima opens up on his plans for the "past, present, and future of Metal Gear Solid," which includes details on MGS5, as well as Metal Gear Solid: Rising.

Does MGS5 feature Solid Snake​? Old Snake? An entirely new protagonist? You'll be able to find out what exactly Kojima has planned for Metal Gear Solid 5 when the magazine hits at the end of this month.

فقط 2 تا خواهش از کوجیما :1) مجددا انحصاری برای PS3 باشه(که خیلی خیلی بعید میدونم) 2)بازی به اندازه MGS4 حماسی باشه که بتونه اشک من رو دربیاره

انحصاری برای PS3 باشه امیدوارم!!!! امیدوارم اصالت عناوین تاریخی پلی استیشن و سونی، بازیچه پول های ماکروسافت نشه!
DMC و RE رو که فدای جذب یوزر بیشتر کردند، این یکی امیدوارم به ف نره :دی!

انحصاری برای PS3 باشه امیدوارم!!!! امیدوارم اصالت عناوین تاریخی پلی استیشن و سونی، بازیچه پول های ماکروسافت نشه!
DMC و RE رو که فدای جذب یوزر بیشتر کردند، این یکی امیدوارم به ف نره :دی!
به جز 4 هیچ کدوم انحصاری نبودن تقریبا :d ! حالا این اصالت و اینا چیه ما نفهمیدیم :d

===========
علاقه ندارم بزنه به سرش ، یه دفعه داستان و شخصیت ها رو عوض کنه :d !

من که فک نمی کنم برای ps3 باشه اگه تا آخر این نسل بخواد بیاد احتمالا رو psv یا نسل بعد رو PS4 می یاد رو PS3 احتمالش کمه.

امیدوارم هرچی هست درباره دروان اوج Big Boss باشه .
یعنی می شه دوباره یه شاهکاری مثل MGS3 ببینم
بهر حال هر چی باشه جز مراسم خاک سپاری سنیک !

Male.jpg

Exclusive که عمرنات پر منگنات :دی !
پ.ن : داستان متال گیر 3 نه تنها توی متال گرها ، بلکه تو تمام بازی های رایانه ای بی همتاست . This is a fuc*ing fact :دی ... اما من متال گیر 4 رو بیشتر دوس دارم یه نموره :دی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or