Metal Gear Solid 5 تایید شد !

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
PLT65.ag_event.65cover-281x400.jpg

هیدئو کوجیما تایید کرد که در حال کار بر روی نسخه جدیدی از سری بازی Metal Gear Solid یعنی MGS5 است . مجله رسمی پلی استیشن (OPM) در آخرین شماره از نشریه خود مصاحبه ای را در همین مورد با خالق افسانه ای سری متال گیر ترتیب داده است .
در اولین اقدام آقای کوجیما نظر خود را در مورد اینکه نه تنها کارگردان Spin-Off جدید (MGS: Rising) نیست بلکه هیچ تداخلی هم در نویسندگی این عنوان ندارد, بیان میکند و در مورد برنامه هایه آینده خود برای Metal Gear Solid 5 و پروژه Ogre سخن هایی به میان می آورد .

این اولین بار در عمر 16 ساله مجله OPM است که برای طرح کاور خود از عکس بازی ساز استفاده میکند . آخرین شماره از این نشریه در تاریخ 29 نوامبر عرضه خواهد شد .
http://thegamefanatics.com/metal-gear-solid-5-confirmed/

کیوان میدونم قبول نمیکنی اما خدایی مخفی کاریش اصلا در حدی نیست که بشه اسم مخفی کاری روش گذاشت :دی هزار تا اسلحه سنگین برمیداری نمیدونم کجاشم قایم میکنه. بشکه در میاره از تو جیبش میذاره رو سرش مخفی میشه :دی

من فقط 4 رو بازی کردم چون خواستم داستانش رو خودم تجربه کنم، چون به داستانش احترام میذارم. حالا این کالکشن بیاد ببینیم اینام مثل 4 هستن یا نه.
تو هر دفعه که خواستی مثلا argument بیاری که این بازی محفی کاری نیست همین 2 مورد رو مثال زدی که کل المان های مخفی کاری بازی رو انکار کنی. دوتا مورد هست اینجا، اولا MGS4 تنها بازی سری نیست. دوما استفاده از بشکه و اینجور چیزها همیشه تو سری MGS بوده و جزو شوخی های بازی حساب میشه.

حالا منم میام با استفاده از همین استدلال خودت میگم به خاطر Conviction اصلا کل سری SC بزن بهادره.

این کوجیما بدبخت بد کرده تو شماره 4 حق انتخاب گذاشته؟ از زیادی اسلحه خوشتون نمیاد خب برید واسه رنک بیگ باس تلاش کنید. اون موقع معلوم میشه کدوم بازی تو سبک مخفی کاری حرف اولو میزنه.

بعضیا یه جور دارن رو مولتی نبودن بازی پافشاری میکنن و حرص میخورن که باعث تعجبه یعنی اینقدر مهمه آخه مثلا اگه MG5 برای X360 بیاد چه اتفاقی میفته غیر از اینکه یه عده ی زیادیم از بازی لذت میبرن واقعا این اصرار واسه من عجیبه

بخوام رو اعصابت راه برم قشنگ بلدما!شما و بقيه كاربرها؟لول...:))
این میزان ادب فرهنگ و تربیت شما رو میرسونه...

من mgs1 رو گفتم شما ربطش دادی به mgs2 كه توضيح دادم قضيه نسخه PC و XBOX ـش چی بوده.خواهشا جوری حرف نزن كه انگار با بچه طرفی!
عزیزم میخوای بحث رو بپیچونی یه جوری بپیچون که سوتی ندی...
بحث ما سر اینکه ما میگیم mgs1 و 2 انحصاری نبوده شما میگی بوده... شما میگی نسخه pc کشکه... توصیه میکنم قبل پست دادن پست های قبلیم رو یک بار دیگه مطالعه بکن بعد جواب مارو بده...

بعضی از منتقدا نسخه جداگانه می دوننش.Substance شماره سوم هم كه می دونم نمرات جداگانه تو متا داره.
بله حق با شماست... از این به بعد تو هر بازی ای هر Edition که از بازی منتشر بشه... نسخه جداگانه طلقی میشه... حتی dlc ها... اصلا Substance کاملا جدا داره.... خوب راضی شدین؟! شما که تا حالا اسم mgs به گوشتون نخوردچرا الکی فن بازی در میارین!؟

آنونس بازی توسط مجله رسمی PS بوده،شما خدا رو هم برای من بياری 1-0 به نفع منه تا اينجا.

بله بله 1-0 به نفع شماست... به جنب یه وقت دیدی تو وقت های تلف شده گل خوری ها...:))

ضمنا نسخه PC خيلی وقته كنسل شده و پيش خريدش جمع شده.
آدم عاقل از کی تا حالا نسخه pc یه بازی کنسل بشه بازی انحصاری تلقی میشه؟!:)) نسخه x360 کشه دیگه!؟:))

شما بشين بازی مورد علاقه ات رو كه خيلی دوستش داری رو بهش با يه دانلود كردن احترام بذار و بعد با كيبرد متال گير بازی كن،Dream on...
خوب حرثتون دراومده چرت و پرت تحویلتحویل میدین... ماشالله فرهنگ درست صحبت کردن هم که بلد نیستید... وقتی میبینید حق با طرف مقابلتون هست تا می تونید منلک میندازین....آفرین ادامه بدید...

بله فشار زياده چون فرق نمراتشون فاحشه و معلوم كدوم مقلده كدوم مادر سبك مخفی كاری.خودتم لو دادی كه فنش هستی و اومدی فن های متال گير رو اذيت كنی.
عزیزه من چه ربطی داره آخه!؟:دی اینقدر حرث نخور پیر میشی ها... ما اومدیم سر مولتی بودن یا نبودن mgs5 صحبت کنیم شما یه دفعه بحث رو به sc ربط دادی...=)) چه ربطی داره؟! اصلا من یه کلمه اسم sc رو آوردم که میگی اومدم فن های متال گیر رو اذیت کنم؟! عزیزم کم آوردی دیدی حق با من و بقیه هست دیگه چرا تو روز روشن دروغ تحویل ملت میدی؟! شما چند ماهه گیمر شدین؟! اسم متال گیر تا حالا به گوشتون خورده؟! میدونین چجوری نوشته میشه؟!

پس اون تريلر گيم پلی چی بود نشون می داد رايدن دشمنا رو می كشه و هندونه قاچ می كنه با شمشير؟
برادر! شما داری رو هوا پست میدی... اصلا خوندی من چی گفتم!؟

خدا بیامورزتش اون تریلر که مال سال... فعلا که کامینگ سون هست هنوز بازی نیومده و مدت هاست هیچ نمایشی ازش بیرون نیومده بازی رو له کردین... حداقل صبر کنید یه نمایش کاملی ازش بیرون بیاد بعد علیهش جبه بگیرین...
من کی گفتم تا کنون هیچ نمایشی نداشته ؟! شما اصلا پست ها رو میخونین!؟ الان دیگه مطمئن شدم طرف مقابلم 10-12سال بیشتر سن نداره!
متا بقال سر كوچه س و شما يه نفر دانای كل؟ای بابا...
lol x2
حرف خودم رو به خودم بر میگردونی!

ياد استدلال های همكلاسی های دبستانيم افتادم...اينجور جواب دادن خيلی به ضررتونه چون می دونم می گم.شما خودت انقدر كوجيما رو آدم حساب می كنی كه بازیش رو ترجيح می دی با موس و كيبرد بازی كنی ماشالا!!!
بعد شما كه ترول نيستيد و پرو تشريف داريد اين جواب 6 تا سوال من رو حتما می ديد(ظرف 24 البته!) :
1-تو MGS1 روسری اسنايپر ولف به چه درد می خورد و قبل از باس فايت منتيس مريل رو كجا می شد پيدا كرد؟
2-تو MGS2 اسباب بازی RAVEN رو كجا می شد پيدا كرد؟
3-تو MGS3 چطور می شد يونيت اسلات رو بدون آلارام زدن تمامشون رو بيهوش كرد؟
4-تو MGS4 چطور می شد از بيوتی ها عكس گرفت؟
5- تو پرتابل اپس چطور می شد ايوا رو ديد؟
6-تو PW چطور می شد تانك يونيت ها رو بدون آلارام زدن و كشتن يه نفر از پا درآورد؟
مسابقه سوال جوابیه!؟:دی 4جوابی نداره؟! :)) شما خوب بلدی بحث رو عوض کنی... فقط خواهشا شما که دارین بحث رو می پیچونین یه جوری بپیچونین که سوتی ندین! جالبه جواب سالای من رو با سوال جواب میدین=))

شما داری از واقعيت فرار می كنی...OPM بازی رو آنونس كرده نه OXM...اگه قرار بود مولتی باشه OPM براش تره هم خرد نمی كرد،در مورد شماره های قبلی هم توضيح دادم+ويكی پديای بازیا رو حتما بخون و اينم كه مولتی شدن بعد يه نسل به درد می خوره يا نه درموردش منطقی فكر كن...
شما هم كه ماشالا ويكی پديا،متا،GR و هر چی كه بيارم برات رو رد می كنی...
سازنده كريم خان زند هم می گفت بازيم شاهكاره.آخه چه ربطی به گفته كوجيما داره عزيز من؟منتقدا نمره و ارزش بازی رو تعيين می كنن...
lol x4

MGS5 مولتی هم باشه سونی حتما در آينده باز متال گير انحصاری در نظر می گيره،خيالت راحت باشه.
خوب این رو از اول می گفتی! همون اول می گفتی سونی mgs انحصاری نداره و از همین دلم پره خوب دیگه باهات بحث نمیکردم. میدونم الان تو شرایط روحیه خیلی سختی به سر می برین...
ضمنا اينكه من چه طرز تفكری دارم به خودم مربوط می شه...سطح فكریت الان از تعصب و كينه اس، نه از روی عشق بازی كردن مثل من،فن متال گير هم به هيچ وجه نيستی...
lol x8
حرف خودم رو به خودم بر میگردونی...=))

اطلاعاتتم از متال گير پايينه چون فنش نيستی.
با يه دست نمی شه دو تا هندونه برداشت...يا فن متعصب متال يا فن متعصب اسپلينتر سل...يه كدوم اونم از روی علاقه.
من تو این چند صفحه یک کلمه اسم sc رو نیاوردم! وقتی داری با طرف مقابلت بحث می کنی وقتی کم میاری بهتره حرف تو دهن طرف مقابلت نزاری... زشت به خدا.... اگه اینقدر مرد نیستی بگی حق با شماست پس خواهشا دیگه در این زمینه پست نده...

و جوری حافظه ام قويه كه می تونم از پست های يه سری بلاگ بزنم اصلا اينجا رو به كل فراموش كنن.
شما مثل اینکه از داستان بلاگ قبلی هیچ درسی نگرفتین...!:دی منتظر بلاگ شما هستیم!

من كسيم كه چهارساله تو اين فروم هستم و می دونم كی چه زمانی آب خورده.و جوری حافظه ام قويه كه می تونم از پست های يه سری بلاگ بزنم اصلا اينجا رو به كل فراموش كنن.شما مدتها آواتارت سم فيشر بود و كاملا با متال گير لجی.و كارت ترول كردن مخفی متال گيره.

منم باهات يه مدت رفيق بودم فكر كنم يادت بياد ولی سر متال گير ديگه دوست و رفيق نمی شناسم.
البته زياد جدی نگير هر موقع رفيقای فن 360 و ... ـم رو می بينم فقط می خنديم به اين حرفا:دی:دی:دی
كاربرهای ديگه ای هم كه مثل شما باشن برای من نظرشون پشيزی ارزشی نداره،عزيز من مردونه بگو بدم مياد،چرا ارزش بازی رو پايين مياری؟

:))
شما از آواتارت معلومه واقعا فنشی و شرمنده!شرمنده كه بحث رو به اينجا كشيدم،اين دوستمون مجبورم كرد و خودشم می دونه.
الان فكر كنم حسابی حال داد رفتم سر اصل مطلب:))
اينم بگم كه من اصلا غير از DA هيچ كدومش رو بازی نكردم چون خوشم نيومد،خواستم تا اين دستمون از روی تعصب بازی های مورد علاقه ديگران رو ترول نكنه.
خدایی خوابم نبرد بخاطر اين پست متعصبانه اش.تا به حال نديده بودم تعصب كسی رو اينهمه كور كنه...
بازم شرمنده شمام...
داری تند میری دیگه! خیلی هم داری تند میری!
دو سال پیش آواتارم رو سم گذاشته بودم... آهان همون ناراحتتون کرده؟! خوب! پس من الان برم آواتاره لویجی رو بزارم یعنی فن لویجی هستم! برم آواتاره اوباما رو بزارم یعنی فن اوباما!!! هستم! از کی تا حالا آواتار گذاشتن دلیل بر فن بودن محسوب میشه!؟
نتیجه گیری که از حرف شما میشه کرد اینکه از این به بعد هر کی آواتاره سم فیشر بزاره یعنی با MGS لجه!:دی این دیگه از اون حرف ها بودا...

و اما در پایان این رو بگم این آخرین پست من با شما در این زمینه بود. چند تا نکته رو بگم:
1:عنوان تاپیک : Metal Gear Solid 5 تایید شد !

توصیه میکنم یک بار پست های بنده رو از اول تا آخر بخونین!

چيزی وجود داره كه در دسترس همگانه به نام ويكی پديا! تشريف ببريد بخونيد و به بقيه انگ نفهمی نزنيد!
ویکیپدیا همین نوشته های منو شماست! شما که اینقدر ادعاتون بالاست از شما بعید بود!

MGS1 كه برای PC اومد تو اون زمان بحث ويندوز (برای ويندوز 95 آخه؟:)) :دی) و اينا مطرح نبود.بازیای كنسولی مطرح ژاپنی كه فروششون بالا بود اتوماتيك يه ناشر ميومد تو غرب هم روی PC منتشرشون می كرد.نظير MGS1,FFVII,FFVIII و چنتا بازی ديگه كه الان يادم نيست.
خوب این الان یعنی چی!؟ خودتون اصلا فهمیدید چی گفتید؟! میگید روی PC منتشر شده بعد تحت انحصار سونیه؟! =))
در مورد MGS2 اولا نسخه اصلی اين بازی انحصاری PS2 بود.كه متاسفانه صدبار گفتم ولی همين رو متوجه نشديد و هی به اطلاعات غلطتون پافشاری می كنيد.
نسخه Substance بود كه برای سبك سنگين كردن فروش بازی تو آمريكای شمالی برای PC و XBOX هم اومد.
ظاهرا شما دارید به اطلاعات غلتتون پا فشاری میکنید. Substance اصلا بازی نیست... پس چیه؟! انیمیشنه؟! خوبه؟! حالا راضی شدید؟! چرا از چیزی که اطلاع کافی ندارید اظهار نظر میکنید؟! الا اگه همین فردا کوجیما بگه من یه نسخه Edition از Rising رو برای ps3 در آینده منتشر خواهم کرد کل rising میشه انحصاری سونی!؟ لطفا اول فکر کنید بعد پست بدید :)

بعد عزيزم چرا می زنی به صحرای كربلا شما؟:دی
ME از اول قرار بود مولتی باشه كه نشد و از شماره دوم شد،Bioshock هم كه از اول مولتی بود:دی
فعلا که شما زدی به صحرای کربلا... شما که اسمتون رو گذاشتید فن و از هیچی خبر ندارید... لابد مایکروسافت میخواست اون رو واسه PS3 منتشر کنه؟! :)) در مورد Bioshock هم ظاهرا اون زمانی که بازی عرضه شد شما هنوز به جمع گیمران ایرانی نپیونده بودید!

شما داری اين دو تا بازی رو با يه فرانچايز ژاپنی مقايسه می كنی كه كارگردانش با سونی در ارتباطه و همين الانم با مجله رسمی سونی مصاحبه كرده و سونی رو بازيش دست گذاشته.واقعا احسنت داری.
عزیزم کی خواست مقایسه کنه!؟ شما از ناراحتی آب قوره گرفتید یه گوشه دارید زمین زمان رو بهم میریزد تا نسخه MGS5 انحصاری سونی در بیاد!!! خواهشا این قدر تو خواب و رویا زندگی نکنید!

تازه سبك اين دو تا بازی كه گفتی هم فرق می كنه! من نسخه PC متال گير2 رو بازی كردم خندم گرفته بود با موس و كيبرد!تو بازی متال گير بايد گيم پد بازی كنی چون يه حركت كوچيك كنی باعث ديده شدنت می شه!با اسپلينتر سل هم مقايسه اش نكن كه كلا گيم پلیشون فرق داره از لحاظ كنترل!همينطور دوربينشون!
جان!؟ عزیزم کی خواست Splinter Cell رو با MGS مقایسه کنه!؟ مثه اینکه شما هنوز تو خواب و رویا به سر میبرید!
Rising گيم پلیش متفاوته وگرنه مطمئن باش ما ازش استقبال می كرديم.شما اگه اسپلينترسلی بياد كه توش سم فيشر اره برقی دستش بگيره آدم بكشه خوشت مياد؟
لابد تو Rising قراره اره برقی دست بگیریم؟!
مگه موقعی كه MGS: PW آنونس شد مگه ما علم غيب داشتيم؟بازی رو گرفتيم ديديم يه مشت كاميك ريختن با چهارتا مرحله نوب تو جنگل و كارخونه و يه بخش لول آپ سربازا تو بيز مثل پرتابل اپس،كف دستمون رو كه بو نكرده بوديم.خود كوجيما هم چون ديد PW كشش رو نداره شماره اصلیش رو نكرد پس در اين مورد هم حرف شما كاملا رد می شه
این نظر شخصی شماست...به هر حال چون قراره این نسخه واسه ایکس باکس باید شده آشغال و معمولی و قدیمی.... تا دیروز بهترین بود حالا که واسه ایکس باکس داره میاد شده بدترین... واقع اجای تاسف داره...
اينكه PW بهترين متال گير بوده نظر شخصی شماست چون با متای 89 اگه ضعيف ترين نباشه اون ته مه هاست.
همه دروغ میگند شما راست میگی.... اصلا کوجیما کیه؟! فقط اون چیزی که شما میگید درسته... بقیه هر چی می گند همه اشتباست... همه اشتباه می کنند شما درست میگی.
همین که خود کوجیما میاد و میگه MGS:PW یکی از کاملترین نسخه های MGS هست و چیزی از نسخه های شماره دار کم نداره خودش واسه من و فن های واقعی MGS کافیه. نیازی به اظهار نظر شما نیست. مطمئن باش هیچکی نمیاد رو اظهار نظر شما حساب باز کنه.

میدونید مشکل شما MGS:PW نیست! مشکل شما اینکه سری MGS مولتیه و با این واقعیت که سری MGS انحصاری نیست نمیتونید کنار بیاید. یه خورده عاقلانه تر فکر کنید! الکی حرص نخورید! سونی که ارث پدری منو شما نیست که میاید اینجا با همه جنگ و دعوا راه میندازید! زشت به خدا...

من کی ادعای فن بودن کردم؟! من کی مثه شما فن بازی درآوردم؟! صحبت بنده سر انحصاری بودن MGS بود. اما متاسفانه به جای اینکه جواب بنده رو بدید بحث رو به اسپلینتر سل و آشغال بودن MGS:PW و منکر شدن نسخه ویندوز MGS1 و 2 و فن بودن یا نبودن MGS و تو MGS4 چطور می شد از بيوتی ها عكس گرفت و... کشوندید!

جواب 6 تا سوال منو ندادی پس اطلاعاتت در اون حد نيست كه باهام به عنوان فن MGS بحث كنی...پستاتم تو تاپيك های مشابه هست...
بهتره چيزی نگم مردم خودشون عقل دارن قضاوت كنن...
متاسفانه هم به اين نتيجه رسيدم كه واقعا ترول هستی...
i pitty you...

شما که ادعای فن بودن میکنید هنوز نمیدونید MGS 1 و 2 مولتی بوده! هر موقع بزرگ شدید و فرهنگ درست صحبت کردن رو یاد گرفتید تشییف بیارید شاید جوابتون رو دادم.

در ضمن شما هنوز جواب خیلی از سوالای بنده رو ندادید! پس ادعای الکی نکنید!
خوبم می دونم خودم بهت ديشب گفتم و توضيح هم دادم در موردشون...
نسخه PC جفتشون رو هم خيلی وقت پيش تموم كردم و گفتم با موس و كيبرد حكم جك رو دارن...
همه سوالات رو هم جواب دادم و اصلا هم نبايد می دادم چون فن بازی نبودی.
چی شد تا دیشب منکر نسخه ویندوز میشدی حالا میگی نسخه PC رو چند وقت پیش تموم کرد!؟
آره معلومه جواب دادی! تو خواب :))
اشتباه من این بود که با شما همون اول وارد بحث شدم! هر کس یه ظریفتی داره ظرفیت شما هم خیلی پایینه! الان تنها مشکل شما اینکه MGS5 انحصاری نیست! همین واسه همینه زمین و زمان رو دارید بهم میریزید!
مطمئن باشید اگه نقل و قولی از من نمیکردید هیچ موقع جواب شما رو نمیدادم. الان هم اگه برگردم به 24ساعت قبل مطمئن باشید هرگز جوابتون رو نمیدادم. چون جنبه و ظرفیت شما خیلی پایینه و تمامی پست ها رو بدون خوندن از رو احساس جواب میدید!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Zack_Fair
تو هر دفعه که خواستی مثلا argument بیاری که این بازی محفی کاری نیست همین 2 مورد رو مثال زدی که کل المان های مخفی کاری بازی رو انکار کنی. دوتا مورد هست اینجا، اولا MGS4 تنها بازی سری نیست. دوما استفاده از بشکه و اینجور چیزها همیشه تو سری MGS بوده و جزو شوخی های بازی حساب میشه.

حالا منم میام با استفاده از همین استدلال خودت میگم به خاطر Conviction اصلا کل سری SC بزن بهادره.

این کوجیما بدبخت بد کرده تو شماره 4 حق انتخاب گذاشته؟ از زیادی اسلحه خوشتون نمیاد خب برید واسه رنک بیگ باس تلاش کنید. اون موقع معلوم میشه کدوم بازی تو سبک مخفی کاری حرف اولو میزنه.

پس mgs 1 رو هم مثال بزنیم ؟ :-/ که میشد با یه mp5 همه رو لتُ پار کرد رفت جلو. خیلی از تیکه های mgs1 مثل اون پله ها که اکشن خالص بود یادتون نرفته که ؟

خوبه این کانوکشن هم یه بهونه دست اسپلینتر سل هیتر ها داد، برید میانگین اسپلینترسل 3 رو با mgs 3 مقایسه کنید میبینید که هردوشون برابرن... (فکر کنم فن های هر 2 طرف هم قبول دارن که نسخه سوم بازیشون بهترین نسخه بود)

پس mgs 1 رو هم مثال بزنیم ؟ :-/ که میشد با یه mp5 همه رو لتُ پار کرد رفت جلو. خیلی از تیکه های mgs1 مثل اون پله ها که اکشن خالص بود یادتون نرفته که ؟

خوبه این کانوکشن هم یه بهونه دست اسپلینتر سل هیتر ها داد، برید میانگین اسپلینترسل 3 رو با mgs 3 مقایسه کنید میبینید که
هردوشون برابرن... (فکر کنم فن های هر 2 طرف هم قبول دارن که نسخه سوم بازیشون بهترین نسخه بود)

جیگر تو تمام MGS1 ها میشد همینکارو کرد نه با mp5 که اصلا تو بازی وجود نداشته . که البته نتیجش هم دیدن صفحه ی Game Overـه .
اینم انعطاف پذیری بازی رو نشون میده .

لطفا انقدر از بازی ای که هیچ ربطی به تاپیک نداره حرف نزنین و یه بحث بیخودتر راه نندازین .

جالبه شما 3تا چراغ سبز 200 وات هالوژنی بالای کله ی سم فیشر رو میبیبن براتون عجیب نیست که AI خفن بازی چرا با این وجود سم رو نمیبینه .حالا یهو اینجا میپرین وسط به بشکه گیر میدین .

• Like
Reactions: Tommy Fisher
یه نکته ای که الان یادم اومد این بود که تو MGS 4 وقتی اسنیک به Shadow Moses میرسه به اتاکان میگه دیسک 2 رو بذار بعد اتاکان میگه ما روی PS3 هستیم و این Blu-ray هست نیازی به تعویض دیسک نداره :دی با این تیکه ای که به 360 انداخته واقعا بعیده بیاد نسخه ی بعد رو مولتی کنه.
پ.ن: من نمیدونم پس فردا اگر یه خبری شایه ای چیزی بیاد که به طور مثال گیرز 4 یا آلن ویک 2 مولتی خواهد شد باز هم یه عده میان بگن دوره ی انحصاری ساختن توسط شرکت های Third Party سر اومده یا نه؟ :-/ یا نکنه این دوره فقط در مورد سونی سر اومده؟
کیوان میدونم قبول نمیکنی اما خدایی مخفی کاریش اصلا در حدی نیست که بشه اسم مخفی کاری روش گذاشت :دی هزار تا اسلحه سنگین برمیداری نمیدونم کجاشم قایم میکنه. بشکه در میاره از تو جیبش میذاره رو سرش مخفی میشه :دی

من فقط 4 رو بازی کردم چون خواستم داستانش رو خودم تجربه کنم، چون به داستانش احترام میذارم. حالا این کالکشن بیاد ببینیم اینام مثل 4 هستن یا نه.
اونکه به قول کیوان از شوخی های بازیه ولی درکل تو یه بازی نمیشه به این چیزا زیاد ایراد گرفت.
مثلا تو GTA IV هم نیکو از تو جیب کتش RPG و 10 تا سلاح سنگین دیگه درمیاره :دی یا مثلا تو بازی BULLY اسکیت بورد و کلی چیز دیگه رو از ........ درمیاره دوباره هم میذاره سر جاش :دی (کسانی که بازی کردن میدونن منظورم از نقطه چین چی بوده :دی)

خوبه این کانوکشن هم یه بهونه دست اسپلینتر سل هیتر ها داد، برید میانگین اسپلینترسل 3 رو با mgs 3 مقایسه کنید میبینید که هردوشون برابرن... (فکر کنم فن های هر 2 طرف هم قبول دارن که نسخه سوم بازیشون بهترین نسخه بود)

هیتر؟ :)) من اصلا با SC کاری ندارم که بخوام هیترش باشم. در ضمن در سطح جهانی محبوبیت این دوتا بازی اصلا قابل مقایسه نیست.

تو رو خدا ببین چه جوری به جون هم افتادید ... بابا شماها همه ته خفانت و MGS بازا هستید ... واقعا خوشا به شعور اون هایی که احترام همدیگرو لااقل حفظ میکنند ...

من فقط نظر خودم رو میگم ، به عنوان کسی که به جرات میتونم بگم احتمالا جز 5 تای اول ایرانم تو دفعات و مدل های تموم کردن همه MGS ها از اولین سری هاش قبل از PS1 و Game Cube ... اینقدر به جون هم نیفتید، این کجیما تاحالا کی قابل پیش بینی بوده که این دفعه دومش باشه؟؟؟ یادتون رفته سر RISING و اون عکس که تو اون سایت میومد و وقت رعد و برق عوض میشد چقدر همینجا تو همین فروم بازی سنتر کل کل الکی کردین ، آخرم اومد یه چیزی گفت که هیچی توقعش رو نداشت .

SC که هیچی ، من هیچ بازی رو با MGS حتی مقایسه هم نمیکنم، اما اگر کسی SC رو بهتر میدونه خوب بره بازی کنه، اصلا کی گفته بیاد نظر بده؟؟؟ ما هم درباره SC نظر نمیدیم ... با اون دوستمون هم موافقم ، بشکه و مجله ... و Carboard box هم جزئی از فانتزی بازی هست و همیشه چنین عناصر فانتزی توی این بازی بوده ... این شوخی ها هیچ وقت ضربه ای به داستان جدی و جریان ورود و خروج شخصیت ها نزده و نمیزنه و بر عکس، ردپای اصالت بازی رو به رخ میکشه ...

راستش برای من مهم نیست که مولتی یا سینگل پلتفرم باشه، چون رو آتاری هم که بیاد بازی می کنم ، اما از صمیم قلب امیدوارم انحصاری PS باشه ( هر چند بسیار بسیار بعیده ) ...

من گفته بودم كسی كه با موس و كيبرد متال گير بازی كنه بهش فحش داده!:دی
ببين چطور يه درصد هم برای خودت كه دروغ نگی ارزش قائل نيستی:lol:
خواستی بيا پست های منم ويرايش كن خيالت راحت شه:lol:
من کی حرف موس و کیبورد رو زدم؟! حرف خودتم قبول نداری! lol
حداقل حرفی رو که میزنی پاش واستا...
در ضمن شما خسته نشدی از بس متلک پروندی؟!
SC که هیچی ، من هیچ بازی رو با MGS حتی مقایسه هم نمیکنم، اما اگر کسی SC رو بهتر میدونه خوب بره بازی کنه، اصلا کی گفته بیاد نظر بده؟؟؟ ما هم درباره SC نظر نمیدیم ...
دقیقا منم باهات موافقم!
مقایسه این دوتا بازی از همون اول هم اشتباه بود! اصلا نباید این دوتا رو باهم مقایسه کرد! اما متاسفانه عده ای برای تفریح هم شده mgs رو با خیلی بازیها مقایسه می کنند! همین کم مونده Mario Party 8 رو هم با MGS مقایسه کنند...!=))
طرف اسم خودش رو میزاره فن متال گیر بعد میاد اسپلینتر سل رو با MGS مقایسه میکنه...

بابا تورو خدا یه خورده عاقلانه فکر کنید! اینقدر احساسی نظر ندید!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SHePArd
لطفا انقدر از بازی ای که هیچ ربطی به تاپیک نداره حرف نزنین و یه بحث بیخودتر راه نندازین .

جالبه شما 3تا چراغ سبز 200 وات هالوژنی بالای کله ی سم فیشر رو میبیبن براتون عجیب نیست که AI خفن بازی چرا با این وجود سم رو نمیبینه .حالا یهو اینجا میپرین وسط به بشکه گیر میدین .
اول اینکه شما یه نگاه به صفحه ی قبل بندازی میبینی که کی بحث بیخود(به قو شما) رو شروع کرد و حرف از پدر و مادر سبک و تقلید و مقلد زد!انتظار هم نداشته باشین که با این حرف ها کسی عکس العمل نشون نده.
اول بگم اگه SC از بازی هم الگو برداری کرده باشه اون Thief: The Dark Project (که تو یه سال با MGS 1 عرضه شد)هست نه MGS که دوستان بحث تقلید و اینا رو وسط میکشن که هر آدم منصفی هر سه عنوان رو بازی کردهباشه میبینه که SC کوچکترین شباهتی با MGS به جز اسم سبکشون نداره.
دوم نمیدونم شما دوربین دید در شب از نزدیک دیدی یا نه( :دی) ولی اونقدرا که فکر میکنین تو تاریکی خودشو نشون نمیده:دی در ضمن،به گفته ی Mathieu Ferland یکی از تهیه کننده های سری این سه چراغ بیشتر برای اینه که شما(گیمر) کاراکترش رو تو تاریکی بهتر ببینه و تشخیص بده.
SC که هیچی ، من هیچ بازی رو با MGS حتی مقایسه هم نمیکنم، اما اگر کسی SC رو بهتر میدونه خوب بره بازی کنه، اصلا کی گفته بیاد نظر بده؟؟؟ ما هم درباره SC نظر نمیدیم
فعلا که ما کاری به کار MGS فنا نداشتیم.یکی از دوستان MGS فن اومد وسط بحث MGS 5 شروع کرد به تیکه انداختن به SC و ... وگرنه ما دیوانه نیستیم تو تاپیک MGS 5 بیایم در مورد SC نظر بدیم.:دی
هیتر؟ :)) من اصلا با SC کاری ندارم که بخوام هیترش باشم. در ضمن در سطح جهانی محبوبیت این دوتا بازی اصلا قابل مقایسه نیست.
100% اصلا شکی درش نیست یه سری با همچین داستان درگیر کننده ای و بیشتر از دو برابر قدمت نسبت به دیگری فن بیس بزرگتری هم داره.ولی بحث سره فن بیس نبود!سره پدر مادر و تقلید و مقلد بود که دوستان MGS فن تو یه جای بیربط به راه انداختن!:دی

• Like
Reactions: pandora tomorrow

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or