Metal Gear Solid 5 تایید شد !

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
PLT65.ag_event.65cover-281x400.jpg

هیدئو کوجیما تایید کرد که در حال کار بر روی نسخه جدیدی از سری بازی Metal Gear Solid یعنی MGS5 است . مجله رسمی پلی استیشن (OPM) در آخرین شماره از نشریه خود مصاحبه ای را در همین مورد با خالق افسانه ای سری متال گیر ترتیب داده است .
در اولین اقدام آقای کوجیما نظر خود را در مورد اینکه نه تنها کارگردان Spin-Off جدید (MGS: Rising) نیست بلکه هیچ تداخلی هم در نویسندگی این عنوان ندارد, بیان میکند و در مورد برنامه هایه آینده خود برای Metal Gear Solid 5 و پروژه Ogre سخن هایی به میان می آورد .

این اولین بار در عمر 16 ساله مجله OPM است که برای طرح کاور خود از عکس بازی ساز استفاده میکند . آخرین شماره از این نشریه در تاریخ 29 نوامبر عرضه خواهد شد .
http://thegamefanatics.com/metal-gear-solid-5-confirmed/

بازی بدون شک مولتی میشه، الکی خودتون رو گول نزنید. برای 3 پلتفرم PS3, 360 و PS Vita... البته احتمال عرضه برای Wii U هم هست.
ضمنا برای نسل بعد هم نمیره مگر اینکه قصد استفاده از Fox Engine رو نداشته باشن. این Fox Engine رو محض خنده تولید نکردن که...

• Like
Reactions: Kavigne
بازی بدون شک مولتی میشه، الکی خودتون رو گول نزنید. برای 3 پلتفرم PS3, 360 و PS Vita... البته احتمال عرضه برای Wii U هم هست.
ضمنا برای نسل بعد هم نمیره مگر اینکه قصد استفاده از Fox Engine رو نداشته باشن. این Fox Engine رو محض خنده تولید نکردن که...
از كجا معلوم فاكس انجين برای بازی هایی مثل ZoE: x و ريميك mgs1 يا policenauts يا يه پروژه های آنونس نشده نباشه كه به صورت مولتی هم بيان؟
ضمنا Vita صد در صد mgs انحصاری خودش رو خواهد داشت و اصلا شك ندارم در مورد اين موضوع.
در اين موردم تقريبا مطمئنم كه mgs 5 يه mgs سنتیه كه انحصاری PS3 يا كنسول بعدی سونيه:دی

خیلی خوبه که شماره ی 5 تو همین نسل بیاد ولی کاش کوجیما یه فکری به حال کنترل بازی بکنه ! از شماره ی 1 تا حالا مدام رو اعصابمه , هی میگم این شماره بهتره میشه میبینم نه ...
باید کنترل شخصیت نرم باشه مثل sam fisher تو conviction ! واقعا کنترلش عالی طراحی شده بود ولی خدایی یاد MGS 4 که میافتم و معلول بازیای اسنیک یادم میاد دوست دارم کلمو بکوبم تو دیوار ! :d

خیلی خوبه که شماره ی 5 تو همین نسل بیاد ولی کاش کوجیما یه فکری به حال کنترل بازی بکنه ! از شماره ی 1 تا حالا مدام رو اعصابمه , هی میگم این شماره بهتره میشه میبینم نه ...
باید کنترل شخصیت نرم باشه مثل sam fisher تو conviction ! واقعا کنترلش عالی طراحی شده بود ولی خدایی یاد MGS 4 که میافتم و معلول بازیای اسنیک یادم میاد دوست دارم کلمو بکوبم تو دیوار ! :d

من از خیلیها این طور شنیدم ولی بازی اقتضای محیط و اتمسفرشو میکنه .گرنه واسه سازنده فرقی نمی کنه.دقت هم میکردی کنترل بازی هر چی جلو میرفتی سخت تر میشد و من عاشقش شدم هیچ وقت مبارزه با گرگ گریان تو MGS 4 رو فراموش نمی کنم که یک ذره از جون گرگ گریان مونده بود که درست وقتی سر و کله ش پیدا شد و آرپی جی هم آماده ی شلیک بود(محیطش خیلی بزرگ بود تو مایه های The End تو MGS 3 ) یه هو حال اسنیک بد شد،به زمین افتاد و بالا آورد و طبعا با ضربه ی گرگ گریان بازی رو باختم،نه تنها اصلا ناراحت نشدم بلکه لب به ستایش کوجیما گشودم.:x

از کی تا حالا بازی های ویندوز مال سونی شده ما خبر نداشتیم؟!

فکر کنین! تورو خدا 1% فکر کنین آخه!:دی نمیگم فن بازی در نیارین... مشکلی نیست... ما عادت کردیم به بچه بازی شما... ولی بچه بازی هم حدی داره دیگه! MGS1 و MGS2 همون نسل قبل برای ویندوز منتشر شد چجوری انحصاری سونی میشه؟!

حالا این هیچی! از کی تا حالا هر نسخه از هر بازی ای چند سال بعد برای کنسول دیگه ای منتشر بشه باز انحصاری تلقی میشه؟! اگه قرار بر این باشه پس Mass Effect و Bioshock و... هم انحصاری مایکروسافت بودند و هستند و خواهند بود! آره!؟

هنوز یادم نرفته تا قبل تایید Rising اومدن نسخه ای از سری MGS رو برای X360 غیر ممکن می دونستین هر کی صحبت از این مساله می کرد تا می تونستین مسخرش می کردین. بعد که Rising برای ایکس باکس تایید شد باز چرخش 180 درجه ای داشتین می گفتین این نسخه فقط اسم mgs رو یدک می کشه و عمرا یکی از نسخه های شماره دارش برای پلتفورم دیگه ای منتشر بشه. بعد که صحبت از نسخه کالکشن شد آوردن کلمه ایکس باکس کنار کالکشن فحش تلقی میشد. بعد که کالکشن واسه ایکس باکس تایید شد همه ی بازی های کالکشن شدند آشغال و قدیمی و نسل قبلی و...

موقعی که MGS:PW برای PSP اومد همتون این نسخه رو یکی از بهترین های MGS میدونستین حتی خود کوجیما هم میخواست این نسخه رو در ابتدا MGS5 نام گذاری کنه! چون واقعا یه بازی کامل بود! ولی وقتی این PW برای ایکس باکس تایید شد, شده یه نسخه فرعی و معمولی !!!

ادامه بدید ما هم ترجیح میدیم تا اونجایی که راه داره سکوت کنیم و نوشته ها شما رو بخونیم و بخندیم... آخر هفته شادمون کردین...:)

چی شده باز شور حسینی psفنا رو ورداشته ؟ واقعا اگه این بازی از انحصار در بیاد که به شدت محتمل هم هست اونوقت کتاب مقدستون به اتش کشیده میشه ؟ فکر نمیکنم کونامی اونقدر احمق باشه که به خاطر افکار وطن پرستانه(!) از یه سود دو برابر بگذره نه کوجیما اینقدر احمقه که یه موتور بسازه تا صرفا کالکشن متال گیر رو باهاش رو 360 پورت کنه.
یه لیوان اب سرد به دوستان شدیدا توصیه میشه.

درسته به احتمال زیاد (زیاد از حد :d) را xbox , ps3 می یاد
این Fox Engine رو محض خنده تولید نکردن که..
کاملا درسته :-b

ديدن PSP بيات شده و نسخه فرعی هم هست بعد دو سال پورتش كردن
Peace Walker فرعیه؟ اسم خودت ام گذاشتی فن بوی متال گیر :laughing:.
سرتون رو نکنید زیر برف. باباشون در امده یه انجین مالتی پلت ساختن اون وقت MGS 5 رو انحصاری کنن؟ بعد کالکشن میدن واسه خنده؟ یا اینکه جذب مخاطب جدید کن و Fan Base رو گسترش بدن؟
احتمالان این اولین MGSـی خواهد بود که همزمان برای 5 پلتفروم ـه PC / PS3 / X360 / Wii U/ PS Vita عرضه میشه.
جالبه این نسخه قرار بود mgs5 لقب بگیره که بعدا به PW تغییر کرد. رو این نسخه خیلی کار شد و انصافا هم بازی خیلی خوبی از آب در اومد. واقعا تو سری MGS یکی از بهترین ها بود! حالا چون PW واسه ایکس باکس هم داره میاد شده یه بازی آشغال و به درد نخور و قدیمی که فقط اسم MGS رو یدک میکشه...
yahoo_21.gif
وقتی بصورت رسمی اعلام شد تیم اصلی ساخت MGS4 مسئول پروژه ست همه میگفتن این اصیله و Rising نیست. یه مدت بعد لوگوی اصلیش که یه پنجه خیلی گنده داشت لیک شد. اون موقت کسی از این چیزا نمیگفت
biggrin1.gif
. درکل بنظر میرسه دوستان در امره Create New Bambool به شدت Level Up شدن.

آخرین ویرایش:
اون که من دارم میبینم Old Big Boss ـه :biggrin1: !
بیگ باس مگه جزو لات های سن اندریاس ـه که دستمال سر ببنده ؟ :d
در اين موردم تقريبا مطمئنم كه mgs 5 يه mgs سنتیه كه انحصاری PS3 يا كنسول بعدی سونيه:biggrin1:
منظورت از سنتی اینه که راجع به سالید اسنیک نی؟
از شماره ی 1 تا حالا مدام رو اعصابمه , هی میگم این شماره بهتره میشه میبینم نه ...
باید کنترل شخصیت نرم باشه مثل sam fisher تو conviction !
فنای قدیمی ـه خود سلول شکن هم نظرشون مخالف شماست
در مورد MGS هم ، MGS بیشتر کاتسینه تا گیم پلی :d تغییر المان هاشم فقط باعث عصبانیت فنای واقعیش میشه . مثل اون رایزینگ که کلا MGS به حساب نمیاد .
معلول بازیای اسنیک
بیشتر بر پایه ی مخفی کاریه ، نه Rush و ازین چیزا .
ولی بچه بازی هم حدی داره دیگه! MGS1 و MGS2 همون نسل قبل برای ویندوز منتشر شد چجوری انحصاری سونی میشه؟!
یوهو ؟ :d
من راجع به MGS 1 خبر ندارم ، ولی MGS 2 مدت مدیدی بعد از روی PS2 اومدنش با یه سری چیزای اضافی اومد رو PC
از کی تا حالا بازی های ویندوز مال سونی شده ما خبر نداشتیم؟!
MGS 3 ... MGS 4 ... MGS : PW ...
ای خدا... =((
حتی خود کوجیما هم میخواست این نسخه رو در ابتدا MGS5 نام گذاری کنه!
خب حالا که نکرد:d
کاتسیناشم با وجود اینکه کامیک بود و کم حجم ، زیاد نبودن و داستانش یه جورایی Expansion ـه MGS 3 ـه اگر همراه با Portable Ops فرضش کنیم .
Mass Effect
این از اولشم انحصار زمانی نبود تا جایی که میدونم

ادامه بدید ما هم ترجیح میدیم تا اونجایی که راه داره سکوت کنیم و نوشته ها شما رو بخونیم و بخندیم... آخر هفته شادمون کردین...:)
اگه اظهار نظر دیگران از نظر شما خنده داره ، بخند ، کسی باهاتون مشکل نداره
یه لیوان اب سرد به دوستان شدیدا توصیه میشه.
الآن از زیر بارون برگشتم ، تشکر .
فرعی نبود شماره داشت ، میخواست رو PSP انحصاری نده:d نسبتا هم کم بود ساعات گیم پلی ـه Main ـش نسبت به Portable Ops ، شایدم من خیلی Pro شده بودم سرش سریع تموم کردم :>

یه زمانی MGS معرفی میشد زمین و زمان بهم می خورد. حالا نمیدونم الان من بی خبرم از اوضاع یا اینکه واقعا خیلی غیرمنتظره معرفی شد؟!

من فن نیستم خداییش ولی دوست دارم انحصاری سونی باشه :دی بخصوص برا کنسول نسل بعدش باشه که حداقل یه چیزی باشه به خاطرش کنسوله رو بخریم :دی

سرتون رو نکنید زیر برف. باباشون در امده یه انجین مالتی پلت ساختن اون وقت MGS 5 رو انحصاری کنن؟ بعد کالکشن میدن واسه خنده؟ یا اینکه جذب مخاطب جدید کن و Fan Base رو گسترش بدن؟
احتمالان این اولین MGSـی خواهد بود که همزمان برای 5 پلتفروم ـه PC / PS3 / X360 / Wii U/ PS Vita عرضه میشه.
جالبه این نسخه قرار بود mgs5 لقب بگیره که بعدا به PW تغییر کرد. رو این نسخه خیلی کار شد و انصافا هم بازی خیلی خوبی از آب در اومد. واقعا تو سری MGS یکی از بهترین ها بود! حالا چون PW واسه ایکس باکس هم داره میاد شده یه بازی آشغال و به درد نخور و قدیمی که فقط اسم MGS رو یدک میکشه...:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or