Metal Gear Solid 5 تایید شد !

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
PLT65.ag_event.65cover-281x400.jpg

هیدئو کوجیما تایید کرد که در حال کار بر روی نسخه جدیدی از سری بازی Metal Gear Solid یعنی MGS5 است . مجله رسمی پلی استیشن (OPM) در آخرین شماره از نشریه خود مصاحبه ای را در همین مورد با خالق افسانه ای سری متال گیر ترتیب داده است .
در اولین اقدام آقای کوجیما نظر خود را در مورد اینکه نه تنها کارگردان Spin-Off جدید (MGS: Rising) نیست بلکه هیچ تداخلی هم در نویسندگی این عنوان ندارد, بیان میکند و در مورد برنامه هایه آینده خود برای Metal Gear Solid 5 و پروژه Ogre سخن هایی به میان می آورد .

این اولین بار در عمر 16 ساله مجله OPM است که برای طرح کاور خود از عکس بازی ساز استفاده میکند . آخرین شماره از این نشریه در تاریخ 29 نوامبر عرضه خواهد شد .
http://thegamefanatics.com/metal-gear-solid-5-confirmed/

یعنی من برام جالبه چرا بعضیا میگن انحصاری نمیشه؟؟ 100% انحصاریه ps3 هست!
تا حالا کدوم متال گیر مولتی پلتفورم بوده که این باشه!
اگرم که اومدن متالهای قدیمی بعد 6-7 سال بعد نسخه اصلیشون (روی ps2) روی 360 باعث شده فکر کنید انحصاری نبودن این عناوین که واقعا متاسفم براتون

اگرم که اومدن متالهای قدیمی بعد 6-7 سال بعد نسخه اصلیشون (روی ps2) روی 360 باعث شده فکر کنید انحصاری نبودن این عناوین که واقعا متاسفم براتون
وقتی شما با دیدن شماره جلو اسم بازی میگی اصلی با غیر اصلیه همین میشه دیگه !
تو سری MGS فقط 4 واسه 360 نیومد !
وقتی کوجیما پاش به کنفرانس microsoft باز شد معلومه دیگه با سونی فقط کار نمیکنه !

MGS 1 برای Game Cube.
MGS 2 برای XBOX (در دو دیسک) + کالکشن HD که برای 360 میاد.
MGS 3 برای Nintendo 3DS + کالکشن HD که برای 360 میاد.
MGS PW برای psp + کالکشن HD که برای 360 میاد.
MGS Rising ام برای X360 و ps3 و PC میاد.

اون وقت میان با این همه مخاطبی که توسط Rising و کالکشن روی PC و 360 بدست اوردن MGS 5 رو انحصاری کنن؟ چطور به این نتیجه رسیدی ممد؟
:دی

شما بهتره برای عقل خودتون متاسف باشید.اولا مگه mgs rising این وسط هویجه!!!دوما الان دقیقا به چه دلیلی باید انحصاری باشه .امتیاز بازی دست سونیه؟!!! استودیوی سازنده برا سونیه؟!!!konami با سونی روابط دوستانه ای داره که بخواد مفتی مفتی بازی رو انحصاری کنه و از خیر سود کلان رو 360 بگذزه؟!!!ایا سونی با پول این بازی رو انحصاری نگر میداره.البته در صورتی که ماکرو این وسط بی پول شده باشه که اجازه همچین کاری رو بده؟!!!
در ضمن فکر کردی معنی این کالکشن چیه؟ معنیش اینه که میخوان خیل عظیم طرفداران 360 که با این سری اشنایی ندارن رو اشنا کنن و به موقعش شماره ی 4 هم رو 360 خواهد امد.

آخه فری...داداش من آخه بعد 7 سال بازی رو 360 اومده شما میگی مولتی؟ خوب این به دید من انحصار زمانی هم محسوب نمیشه!
اینو که خود کوجیما هم روش حسابی باز نمیکنه و انتظاری ازش نداره:دی کلا این نسخه رو با خود سریه MGS مقایسه نکن!

MGS 1 برایGame Cube.
كوجيما كارگردانش نبود و به پای نسخه اصلی هم نرسيد.
نسخه Substance ـش اونم فقط تو امريكای شمالی عرضه شد تا فروشش تو اين ناحيه رو سبك و سنگين كنن و ببينن آيا بايد حتما برای فروش تو امريكای شمالی رو ايكس باكس هم بازی رو بزنن يا نه؟كه خوشبختانه ديدن نه:)) /بعد صد سال؟
اين دو تا هم بعد صد سال؟
ديدن PSP بيات شده و نسخه فرعی هم هست بعد دو سال پورتش كردن
اينكه سبكش مخفی كاری نيست.بگذريم كه شماره اصليم نيست.برای pc هم كنسل شد.
اون وقت میان با این همه مخاطبی که توسط Rising و کالکشن روی PC و 360 بدست اوردن MGS 5 رو انحصاری کنن؟ چطور به این نتیجه رسیدی ممد؟
:دی
بله انحصاریش می كنن ولی شايد بعد چند سال برای پلتفرم های ديگه هم پورتش كنن تا يه فروشی هم روی اون پلتفرم ها داشته باشه.ضمنا Rising برای PC نمياد.
===
هر آدم عاقلی عكس پست اول و مجله opm رو ببينه خودش می فهمه.كسایی كه نمی خوان قبول كنن می تونن روياپردازی كنن...

من امیدوارم mgs 5 تو زمان حال رخ بده.اگه کوجیما یه بار دیگه مثل شماره 4 یه مخفی کاری مدرن بده بیرون من تا اخر عمرم استاد صداش میکنم :d . چون واقعا مخفی کاری مدرن ساختن به صورت اصولی کار سختیه.

خیلی از زمان گذشته خوشم نمیاد اگه زمانش گذشته باشه اشکالی نداره مولتی بشه.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or