Metal Gear Solid 5 تایید شد !

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
PLT65.ag_event.65cover-281x400.jpg

هیدئو کوجیما تایید کرد که در حال کار بر روی نسخه جدیدی از سری بازی Metal Gear Solid یعنی MGS5 است . مجله رسمی پلی استیشن (OPM) در آخرین شماره از نشریه خود مصاحبه ای را در همین مورد با خالق افسانه ای سری متال گیر ترتیب داده است .
در اولین اقدام آقای کوجیما نظر خود را در مورد اینکه نه تنها کارگردان Spin-Off جدید (MGS: Rising) نیست بلکه هیچ تداخلی هم در نویسندگی این عنوان ندارد, بیان میکند و در مورد برنامه هایه آینده خود برای Metal Gear Solid 5 و پروژه Ogre سخن هایی به میان می آورد .

این اولین بار در عمر 16 ساله مجله OPM است که برای طرح کاور خود از عکس بازی ساز استفاده میکند . آخرین شماره از این نشریه در تاریخ 29 نوامبر عرضه خواهد شد .
http://thegamefanatics.com/metal-gear-solid-5-confirmed/

جالبه این نسخه قرار بود mgs5 لقب بگیره که بعدا به PW تغییر کرد.
خیره انشالله
کوجیما گفت " اگر فقط روی PSP نمیساختیمش اسمشو میزاشتم MGS 5 "
با همون اسم MGS 5 معرفی نشد که بعدا تغییر پیدا کنه اسمش

هرچی تا الان نشون دادن Tech Demo بوده واسه Fox Engine. نمیدونم چه گیریه ربطش بدن به بیگ باس و متا گیر :دی.
یه تک دمو ما هم دیدیم یه جوان رعنای بورکینافاسویی سیه چُرده با یک الاغ در دست ؛ دیگه این عکسه رو ندیده بودیم ... :دی ولی خدایی عکسه رو با دقت نیگا کن ؛ یارو یکی از Big Boss Family ـاست ... :دی
foxenginebigboss.jpg

Lavigne @
این چشم بندش داد میزنه بیگ باس ـه که
biggrin1.gif
!
Indeed :دی ...

آخرین ویرایش:
اگه این دمو Real Time‌ باشه با توجه به اینکه الان اواخر این نسله و کوجیما با ضرافت بالایی کار می کنه بعید نیست MGS5 گرافیکی به اندازه ی این دمو داشته باشه! :d
چه شود...! :d

از کی تا حالا بازی های ویندوز مال سونی شده ما خبر نداشتیم؟!

فکر کنین! تورو خدا 1% فکر کنین آخه!:biggrin1: نمیگم فن بازی در نیارین... مشکلی نیست... ما عادت کردیم به بچه بازی شما... ولی بچه بازی هم حدی داره دیگه! MGS1 و MGS2 همون نسل قبل برای ویندوز منتشر شد چجوری انحصاری سونی میشه؟!

حالا این هیچی! از کی تا حالا هر نسخه از هر بازی ای چند سال بعد برای کنسول دیگه ای منتشر بشه باز انحصاری تلقی میشه؟! اگه قرار بر این باشه پس Mass Effect و Bioshock و... هم انحصاری مایکروسافت بودند و هستند و خواهند بود! آره!؟

هنوز یادم نرفته تا قبل تایید Rising اومدن نسخه ای از سری MGS رو برای X360 غیر ممکن می دونستین هر کی صحبت از این مساله می کرد تا می تونستین مسخرش می کردین. بعد که Rising برای ایکس باکس تایید شد باز چرخش 180 درجه ای داشتین می گفتین این نسخه فقط اسم mgs رو یدک می کشه و عمرا یکی از نسخه های شماره دارش برای پلتفورم دیگه ای منتشر بشه. بعد که صحبت از نسخه کالکشن شد آوردن کلمه ایکس باکس کنار کالکشن فحش تلقی میشد. بعد که کالکشن واسه ایکس باکس تایید شد همه ی بازی های کالکشن شدند آشغال و قدیمی و نسل قبلی و...

موقعی که MGS:PW برای PSP اومد همتون این نسخه رو یکی از بهترین های MGS میدونستین حتی خود کوجیما هم میخواست این نسخه رو در ابتدا MGS5 نام گذاری کنه! چون واقعا یه بازی کامل بود! ولی وقتی این PW برای ایکس باکس تایید شد, شده یه نسخه فرعی و معمولی !!!

ادامه بدید ما هم ترجیح میدیم تا اونجایی که راه داره سکوت کنیم و نوشته ها شما رو بخونیم و بخندیم... آخر هفته شادمون کردین...:)
چيزی وجود داره كه در دسترس همگانه به نام ويكی پديا! تشريف ببريد بخونيد و به بقيه انگ نفهمی نزنيد!
MGS1 كه برای PC اومد تو اون زمان بحث ويندوز (برای ويندوز 95 آخه؟:)) :دی) و اينا مطرح نبود.بازیای كنسولی مطرح ژاپنی كه فروششون بالا بود اتوماتيك يه ناشر ميومد تو غرب هم روی PC منتشرشون می كرد.نظير MGS1,FFVII,FFVIII و چنتا بازی ديگه كه الان يادم نيست.
در مورد MGS2 اولا نسخه اصلی اين بازی انحصاری PS2 بود.كه متاسفانه صدبار گفتم ولی همين رو متوجه نشديد و هی به اطلاعات غلطتون پافشاری می كنيد.
نسخه Substance بود كه برای سبك سنگين كردن فروش بازی تو آمريكای شمالی برای PC و XBOX هم اومد.
بعد عزيزم چرا می زنی به صحرای كربلا شما؟:دی
شما داری اين دو تا بازی رو با يه فرانچايز ژاپنی مقايسه می كنی كه كارگردانش با سونی در ارتباطه و همين الانم با مجله رسمی سونی مصاحبه كرده و سونی رو بازيش دست گذاشته.واقعا احسنت داری.
تازه سبك اين دو تا بازی كه گفتی هم فرق می كنه! من نسخه PC متال گير2 رو بازی كردم خندم گرفته بود با موس و كيبرد!تو بازی متال گير بايد گيم پد بازی كنی چون يه حركت كوچيك كنی باعث ديده شدنت می شه!با اسپلينتر سل هم مقايسه اش نكن كه كلا گيم پلیشون فرق داره از لحاظ كنترل!همينطور دوربينشون!
Rising گيم پلیش متفاوته وگرنه مطمئن باش ما ازش استقبال می كرديم.شما اگه اسپلينترسلی بياد كه توش سم فيشر اره برقی دستش بگيره آدم بكشه خوشت مياد؟
موقعی كه MGS: PW آنونس شد مگه ما علم غيب داشتيم؟بازی رو گرفتيم ديديم يه مشت كاميك ريختن با چهارتا مرحله نوب تو جنگل و كارخونه و يه بخش لول آپ سربازا تو بيز مثل پرتابل اپس،كف دستمون رو كه بو نكرده بوديم.خود كوجيما هم چون ديد PW كشش رو نداره شماره اصلیش رو نكرد پس در اين مورد هم حرف شما كاملا رد می شه.
اينكه PW بهترين متال گير بوده نظر شخصی شماست چون با متای 89 اگه ضعيف ترين نباشه اون ته مه هاست.
Peace Walker فرعیه؟ اسم خودت ام گذاشتی فن بوی متال گیر :laughing:.
سرتون رو نکنید زیر برف. باباشون در امده یه انجین مالتی پلت ساختن اون وقت MGS 5 رو انحصاری کنن؟ بعد کالکشن میدن واسه خنده؟ یا اینکه جذب مخاطب جدید کن و Fan Base رو گسترش بدن؟
احتمالان این اولین MGSـی خواهد بود که همزمان برای 5 پلتفروم ـه PC / PS3 / X360 / Wii U/ PS Vita عرضه میشه.
من اسمم رو گذاشتم فن بوی متال گير چون حتی MGS AC!D ها رو هم بازی كردم چه برسه به شماره های ديگه رو.
مگه بقالیه برای اين همه پلتفرم؟:دی ضمنا برای PSV مسلما نمياد و اين پلتفرم mgs انحصاری خودش رو داره.
حالا برای ما كه فرقی نمی كنه حقيقت محض اينه كه فرانچايز mgs بيشتر به ماها حال می ده و خواهد داد،اينهمه بازی انحصاری هم كه ريخته:دی
حالا شما منتظر باشيد رو 360 و PC :دی بياد:دی ما كه راحتيم و می دونيم حتما برای PS3 مياد:دی

آخرین ویرایش:
یوهو ؟ :d
من راجع به MGS 1 خبر ندارم
چون میدونید از اول مولتی بوده خبر ندارید؟!:-/
http://www.gamespot.com/pc/action/metal-gear-solid/index.html?tag=result;title;8

ولی MGS 2 مدت مدیدی بعد از روی PS2 اومدنش با یه سری چیزای اضافی اومد رو PC
هر دو بازی ماه مارچ 2002 منتشر شدند. با این تفاوت که نسخه ویندوز چند روز با تاخیر منتشر شد.
http://www.gamespot.com/search.html?qs=Metal+Gear+Solid+2:+Substance&tag=topsearchbox
MGS 3 ... MGS 4 ... MGS : PW ...
ای خدا... =((
MGS1... MGS2...
ای خدا...=((
خب حالا که نکرد:d
کاتسیناشم با وجود اینکه کامیک بود و کم حجم ، زیاد نبودن و داستانش یه جورایی Expansion ـه MGS 3 ـه اگر همراه با Portable Ops فرضش کنیم .
یعنی چی حالا که نکرد؟! کوجیما چون داشت بازی رو روی کنسول دستی منتشر می کرد نمیخواست یه عنوان شماره دار باشه ولی این نسخه هیچی از نسخه شماره ار کم نمیکنه و به گفته خود کوجیما کاملا یه بازی کامل محسوب میشه.
این از اولشم انحصار زمانی نبود تا جایی که میدونم
جان؟! جهت اطلاع Mass Effect از اول تحت انحصار کامل مایکروسافت بود هیچ... حتی خود مایکروسافت هم ناشر این عنوان بود. بعد شما میگی انحصار زمانی؟!:laughing:.

اگه اظهار نظر دیگران از نظر شما خنده داره ، بخند ، کسی باهاتون مشکل نداره
چشم دارم می خندم:laughing:.
در ضمن خودتون رو با دیگران جمع نبندید.

وقتی بصورت رسمی اعلام شد تیم اصلی ساخت MGS4 مسئول پروژه ست همه میگفتن این اصیله و Rising نیست. یه مدت بعد لوگوی اصلیش که یه پنجه خیلی گنده داشت لیک شد. اون موقت کسی از این چیزا نمیگفت :biggrin1:. درکل بنظر میرسه دوستان در امره Create New Bambool به شدت Level Up شدن.

عه؟ اون زمانی که من تو فروم می گفتم PW یه بازی کامل تو سری MGS ـه و تاکید داشتم همون MGS5 ـه ملت به تمسخر میگرفتن، حالا که کالکشن شد و روی 360 هم اومد به حرف من رسیدید؟ دورویی تو این فروم حد و اندازه نداره.

• Like
Reactions: Dinosaur
کاش من دیروز یه آرزو دیگه میکردم . بابا دمش گرم .
یه حسی (نچندان قابل اعتماد:d ) بهم میگه اسنیک هم قراره کلون بشه .
درهرحال هرچی بشه یه امید دوباره به زندگی گیمری من وارد شد (چی گفتم :d)

برا 3 ماه با اون بیماری ـه غیر قابل درمان چطور میخواد کلون شه ؟
بیگ باس که مثلا مرده بود که کلونش کردن اسنیک که فعلا جان در بدن داره .

آخرین ویرایش:
یه حسی (نچندان قابل اعتماد:d ) بهم میگه اسنیک هم قراره کلون بشه .
برا 3 ماه با اون بیماری ـه غیر قابل درمان چطور میخواد کلون شه ؟ :d
در ضمن خودتون رو با دیگران جمع نبندید.
من حرفی از خودم نزدم;)

8 صفحه راجع به انحصاری بودن یا نبودن بحث کردید که چی بشه !؟ هر تصمیمی داشته باشن انجام می دن و با بحث های اساتیدی که در اینجا کامنت می ذارن تغییری نمی کنه !! ولی مولتی شد خوشحال نباشید که مطمئنا به لحاظ کیفی به بازی ضربه می خوره . انحصاری هر پلتفرمی باشه بهتر از مولتی شدنش هست !

عه؟ اون زمانی که من تو فروم می گفتم PW یه بازی کامل تو سری MGS ـه و تاکید داشتم همون MGS5 ـه ملت به تمسخر میگرفتن، حالا که کالکشن شد و روی 360 هم اومد به حرف من رسیدید؟ دورویی تو این فروم حد و اندازه نداره.
موضوع اینکه دوستان میگفتن PW اصیله و Rising نیست . اقا مگه اسبه، اصیل و دورگه داشته باشه؟ MGS نیست که هیچ. Kojima Production نمیسازه که میسازه. دیگه بهونه گیری نداشت خب. چه میدونم; اسنیک نیست و اینا. فردا که MGS5 آنونس شد و خبری از اسنیک نبود، ببینم به متال گیر شماره داره فاقد اسنیک چی میگید (اصالت و این مزخرفات).

چيزی وجود داره كه در دسترس همگانه به نام ويكی پديا! تشريف ببريد بخونيد و به بقيه انگ نفهمی نزنيد!
ویکیپدیا همین نوشته های منو شماست! شما که اینقدر ادعاتون بالاست از شما بعید بود!

MGS1 كه برای PC اومد تو اون زمان بحث ويندوز (برای ويندوز 95 آخه؟:)) :دی) و اينا مطرح نبود.بازیای كنسولی مطرح ژاپنی كه فروششون بالا بود اتوماتيك يه ناشر ميومد تو غرب هم روی PC منتشرشون می كرد.نظير MGS1,FFVII,FFVIII و چنتا بازی ديگه كه الان يادم نيست.
خوب این الان یعنی چی!؟ خودتون اصلا فهمیدید چی گفتید؟! میگید روی PC منتشر شده بعد تحت انحصار سونیه؟! =))
در مورد MGS2 اولا نسخه اصلی اين بازی انحصاری PS2 بود.كه متاسفانه صدبار گفتم ولی همين رو متوجه نشديد و هی به اطلاعات غلطتون پافشاری می كنيد.
نسخه Substance بود كه برای سبك سنگين كردن فروش بازی تو آمريكای شمالی برای PC و XBOX هم اومد.
ظاهرا شما دارید به اطلاعات غلتتون پا فشاری میکنید. Substance اصلا بازی نیست... پس چیه؟! انیمیشنه؟! خوبه؟! حالا راضی شدید؟! چرا از چیزی که اطلاع کافی ندارید اظهار نظر میکنید؟! الا اگه همین فردا کوجیما بگه من یه نسخه Edition از Rising رو برای ps3 در آینده منتشر خواهم کرد کل rising میشه انحصاری سونی!؟ لطفا اول فکر کنید بعد پست بدید :)

بعد عزيزم چرا می زنی به صحرای كربلا شما؟:دی
ME از اول قرار بود مولتی باشه كه نشد و از شماره دوم شد،Bioshock هم كه از اول مولتی بود:دی
فعلا که شما زدی به صحرای کربلا... شما که اسمتون رو گذاشتید فن و از هیچی خبر ندارید... لابد مایکروسافت میخواست اون رو واسه PS3 منتشر کنه؟! :)) در مورد Bioshock هم ظاهرا اون زمانی که بازی عرضه شد شما هنوز به جمع گیمران ایرانی نپیونده بودید!

شما داری اين دو تا بازی رو با يه فرانچايز ژاپنی مقايسه می كنی كه كارگردانش با سونی در ارتباطه و همين الانم با مجله رسمی سونی مصاحبه كرده و سونی رو بازيش دست گذاشته.واقعا احسنت داری.
عزیزم کی خواست مقایسه کنه!؟ شما از ناراحتی آب قوره گرفتید یه گوشه دارید زمین زمان رو بهم میریزد تا نسخه MGS5 انحصاری سونی در بیاد!!! خواهشا این قدر تو خواب و رویا زندگی نکنید!

تازه سبك اين دو تا بازی كه گفتی هم فرق می كنه! من نسخه PC متال گير2 رو بازی كردم خندم گرفته بود با موس و كيبرد!تو بازی متال گير بايد گيم پد بازی كنی چون يه حركت كوچيك كنی باعث ديده شدنت می شه!با اسپلينتر سل هم مقايسه اش نكن كه كلا گيم پلیشون فرق داره از لحاظ كنترل!همينطور دوربينشون!
جان!؟ عزیزم کی خواست Splinter Cell رو با MGS مقایسه کنه!؟ مثه اینکه شما هنوز تو خواب و رویا به سر میبرید!
Rising گيم پلیش متفاوته وگرنه مطمئن باش ما ازش استقبال می كرديم.شما اگه اسپلينترسلی بياد كه توش سم فيشر اره برقی دستش بگيره آدم بكشه خوشت مياد؟
لابد تو Rising قراره اره برقی دست بگیریم؟!
مگه موقعی كه MGS: PW آنونس شد مگه ما علم غيب داشتيم؟بازی رو گرفتيم ديديم يه مشت كاميك ريختن با چهارتا مرحله نوب تو جنگل و كارخونه و يه بخش لول آپ سربازا تو بيز مثل پرتابل اپس،كف دستمون رو كه بو نكرده بوديم.خود كوجيما هم چون ديد PW كشش رو نداره شماره اصلیش رو نكرد پس در اين مورد هم حرف شما كاملا رد می شه
این نظر شخصی شماست...به هر حال چون قراره این نسخه واسه ایکس باکس باید شده آشغال و معمولی و قدیمی.... تا دیروز بهترین بود حالا که واسه ایکس باکس داره میاد شده بدترین... واقع اجای تاسف داره...
اينكه PW بهترين متال گير بوده نظر شخصی شماست چون با متای 89 اگه ضعيف ترين نباشه اون ته مه هاست.
همه دروغ میگند شما راست میگی.... اصلا کوجیما کیه؟! فقط اون چیزی که شما میگید درسته... بقیه هر چی می گند همه اشتباست... همه اشتباه می کنند شما درست میگی.
همین که خود کوجیما میاد و میگه MGS:PW یکی از کاملترین نسخه های MGS هست و چیزی از نسخه های شماره دار کم نداره خودش واسه من و فن های واقعی MGS کافیه. نیازی به اظهار نظر شما نیست. مطمئن باش هیچکی نمیاد رو اظهار نظر شما حساب باز کنه.
میدونید مشکل شما MGS:PW نیست! مشکل شما اینکه سری MGS مولتیه و با این واقعیت که سری MGS انحصاری نیست نمیتونید کنار بیاید. یه خورده عاقلانه تر فکر کنید! الکی حرص نخورید! سونی که ارث پدری منو شما نیست که میاید اینجا با همه جنگ و دعوا راه میندازید! زشت به خدا...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or