احتمالاَ اگه برای ژاپن زودتر بیاد حس میهن پرستی کوجیما هستش مثل عنوان خود متال گیر 4 . همه معنیشو بلدن دیگه؟:biggrin1:
البته شوخی کردم ولی امکان نداره کار در رابطه با گرافیک یا از این قبیل چیزا باشه

اتفاقا دقیقا دارن رو گیم پلی و گرافیکش کار میکنن
این همه بازی که میاد رو در عرض چن روز دوبله میکنند . اون وقت Mgs 4 سه ماه برای دوبله تاخیر بخوره ؟
پ.ن : این همه رفتیم Ps3 خریدیم به عشق Mgs 4 اونوقت ...
پ.ن 2 : خوشه سیاوش شد![]()
دوستان مثله اینکه بازی دوباره تاخیر خورده؟
یه سوال دارم :
نسخه انلاین با همین نسخه 4 عرضه می شه یا جداست ؟
.
که خودش باعث میشد بتونیم جلوی این کار رو بگیریم اما ایندفعه انگار یکم فرق می کنه تا ببینن فکر کنم تموم باشه مثل متال گیر 1 روی ps1 :biggrin1: .اینطوری هم سخت تر میشه هم حیجانش بالاتر میره این دفعه نسل جدیدی از این نانوماشین ها استفاده شده در بدن یه سری افراد مثل نینجاها که قابلیت هم حسی دارن یعنی هرکدومشون یه چیزیو ببینن ، بشنون ،
توی اون قسمتی که frogs به مریل و گروهش حمله میکنن همین اتفاق میفته که هر 3تاشون توی یه لحظه تیراندازی میکنن واسه همینه که بعدشم مریل هم به اسنیک در مورد این توانایشون میگه
:groupwave:
ايول ايول متالگيرو ايول:groupwave:
:headband::headband::headband:
.کاسه داغتر از آش شدی هااین بازی در اوایله ساله 2008 به بازار میاد . و PS 3 از کامه مرگ بیرون میاد و دوباره دور دوره سیری کنسول Play Staition میشه
کاسه داغتر از آش شدی ها. بزار بیاد، چهارتا نقد خوب بگیره، بعد بیا شعار بده و افتاب مهتاب بزن :laughing:.
نمیدونم شما چه پدر کشتگی با این بازی داری که همیشه.........
اون آدم از گروهه مريل همونی که ماسک و عينکه دودی و موی سفيد داره کيه مشکوک ميزنه:confused: