Metal Gear Solid 4: Guns of The Patriots

قبلا قرار نبود که هیچ گونه Demo برای این بازی بیاد . اما انگار یه خبرایی شده . البته مطمئن بشم خبر قطعی رو میزارم . به احتمال زیاد Demo این بازی تو ماه آینده در PSN قرار خواهد گرفت .

من بعنوان یک فن متال گیر. وقتی متال گر های 1و2و3 رو بازی میکردم گاهی وقتا میون بازی یا آخرش گریم میگرفت.
اصلا وقتی پاش مینسشتم دنیایه من میشد صفحه ی تلویزیون.
من فکر کنم این بازی خاطره انگیز ترین بازی در امر هر گیمر باشه.
احتمال زیاد شماره 4 تا زمانی که احیانا شماره 5ش بیاد بهترین بازی دنیا بشه.

شما درست میگی .
بهترین بازی رو هم که خود من تا به حال تو عمرم بازی کردم Metal Gear بوده به خصوص Metal Gear 3

Metal gear از همه نظر کامله . هیچ نقصی نداره .
توی نسخه PSP این بازی وقتی دوربین رو 3D کرده بودن ، یعنی اینکه کنترلش دست خودت بود و به همه جهت میچرخید ، اعصابم خرد میشد . آخه Metal Gear فقط با دوربین خاص خودش حال میده . اون دوربین یکی از علل سختی بازی . آخه بازی آسون به درد نمیخوره . :laughing:

خدا کنه MGS4 رو سخت تر از شماره های قبلی کرده باشن . چون وقتی یه مرحله رو میری خیلی لذت بخشه .

واقعا كه اين بازي خداست از هر نظر كه بگي بازم يه چيزي رو توش جا ميذاري
من با اون آهنگ اول بازي متال گير 2 خيلي حال ميكنم تا جايي كه اونو تو گوشي موبايلم دارم

منبع معتبر داری ؟

تا حدودی ... اگر همه به وعده ها عمل کنند
Link

Despite Ryan Payton already stating that Kojima Productions have no plans to release a demo of Metal Gear Solid 4 onto the Playstation network, Playstation World Magazine are reporting that a demo will indeed be available in Febuary. This is a UK magazine so the Feb date is most likely for the European Playstation Store.
:weightlift:

لطفا یکی این دمو رو 3gp کنه تا مام استفاده کنیم
با این سرعت کممون:(

3GP کردن دموها جزء برنامه های آتی سونیه ! :cheesygriچ

دوست عزیز دمو یعنی نسخه معرفی بازی که قابل بازی کردن هست . اونی که میشه 3GP کرد Trailer هاست که فیلم بازی هاست .

واقعا كه اين بازي خداست از هر نظر كه بگي بازم يه چيزي رو توش جا ميذاري
من با اون آهنگ اول بازي متال گير 2 خيلي حال ميكنم تا جايي كه اونو تو گوشي موبايلم دارم
منظورت آهنگ اول متال 3 هست دیگه(همونی که طرفو ضربه فنی میکنه) چون آهنگ اول 2 زیاد تعریف نداشت.

بنده از مدیران خواهشمندم این تاپیکو به قسمت تاپیک های مهم انتقال بدن ، چون واقعا این بازی حقشه که جاش تو مهما باشه . کاربرای دیگه هم درخواست کنن تا مدیران یه توجهی داشته باشن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or