Metal Gear Solid 4: Guns of The Patriots

البته شوخی کردم ولی امکان نداره کار در رابطه با گرافیک یا از این قبیل چیزا باشه

اتفاقا دقیقا دارن رو گیم پلی و گرافیکش کار میکنن ;)

این همه بازی که میاد رو در عرض چن روز دوبله میکنند . اون وقت Mgs 4 سه ماه برای دوبله تاخیر بخوره ؟

پ.ن : این همه رفتیم Ps3 خریدیم به عشق Mgs 4 اونوقت ... :(

پ.ن 2 : خوشه سیاوش شد :دی

اتفاقا دقیقا دارن رو گیم پلی و گرافیکش کار میکنن ;)

این همه بازی که میاد رو در عرض چن روز دوبله میکنند . اون وقت Mgs 4 سه ماه برای دوبله تاخیر بخوره ؟

پ.ن : این همه رفتیم Ps3 خریدیم به عشق Mgs 4 اونوقت ... :(

پ.ن 2 : خوشه سیاوش شد :دی

دوست من نکنه منظورت اینه که برای ژاپن از نظر گرافیک پایینتره؟

اگر کلا بازی به تاخیر بخوره فرمایش شما ممکنه درست باشه ولی اینکه نسخه جی و پال و

یو سی فرق داشته باشن دیگه عقل من نمیرسه چی بگم

شما هم که به این محکمی صحبت میکنی اگر منبعی داری لطف کن بگو

من که اگه این بازیو بگیرم واقعا باور کنید هفته ای یک ساعت بازی کنم میخوام تا یک سال باهاش باشم واقعا فوق العاده س در ضمن قضیه ریلیز خفن مشکوک میزنه به نظر من یهو دیدید واسه کریسمس اومد این کوجیما از اون مارمولک هاس اصلا نمیشه رو حرفش حساب کرد ما که کماکان در کف به سر میبریم

سلام بدوستان عزیز متال باز ..

این بازی یعنی شماری 4 این بازی از دمو ها و نقد های که خوندم میتونم به خیلی راحت بگم یکی از شاهکار های این بازی هست
البته خود متالگیر بازها اینو میدونن و .....
این بازی در اوایله ساله 2008 به بازار میاد . و PS 3 از کامه مرگ بیرون میاد و دوباره دور دوره سیری کنسول Play Staition میشه

سلام به همه دوستان ببینید من یه تاپیک تو سایت دارم اونم رفته ته سایت این رسمشه دلم شکست به خدا :((.
خوب مدتیه می خوام یه نکته رو بگم یادم میره همش الان می گم . حتماَ همه دوستان از نانوماشین ها اطلاع کافی دارن ؟ برای همین من زیاد توضیح نمیدم و میرم سر اصل موضوع . نمیدونم کسی این موضوع رو فهمیده یا نه ولی توی دموی آخری که پخش شد به این موضوع جالب و حیرت آور اشاره شد که من کف کردم اونم اینکه این دفعه نسل جدیدی از این نانوماشین ها استفاده شده در بدن یه سری افراد مثل نینجاها که قابلیت هم حسی دارن یعنی هرکدومشون یه چیزیو ببینن ، بشنون ، یا حس کنن بقیه هم میتونن ببینن و بشنون و حس کنن که این خودش دردسری خواهد بود تو بازی اگه یادتون باشه همیشه البته از متال گیر 2 به بعد وقتی شناسایی می شدید اول یه موقیت زرد یا همون شک دشمن بود بعد بیسیم میزدن میریخت سرتون :-"که خودش باعث میشد بتونیم جلوی این کار رو بگیریم اما ایندفعه انگار یکم فرق می کنه تا ببینن فکر کنم تموم باشه مثل متال گیر 1 روی ps1 :biggrin1: .اینطوری هم سخت تر میشه هم حیجانش بالاتر میره

گفتم بگم بد نیست باتشکر از همه

قابلیت هم حسی دارن یعنی هرکدومشون یه چیزیو ببینن ، بشنون ، یا حس کنن بقیه هم میتونن ببینن و بشنون و حس کنن که این خودش دردسری خواهد بود
عجیب یاد Star Craft افتادم :biggrin1:.

این دفعه نسل جدیدی از این نانوماشین ها استفاده شده در بدن یه سری افراد مثل نینجاها که قابلیت هم حسی دارن یعنی هرکدومشون یه چیزیو ببینن ، بشنون ،

درسته;)توی اون قسمتی که frogs به مریل و گروهش حمله میکنن همین اتفاق میفته که هر 3تاشون توی یه لحظه تیراندازی میکنن واسه همینه که بعدشم مریل هم به اسنیک در مورد این توانایشون میگه:love:

:groupwave:
ايول ايول متالگيرو ايول:groupwave:
:headband::headband::headband:

بقول نیما:
اینجا رو کردی استادیوم :laughing:.
سعی کن همه حرف و حدیث ات رو توی 1پست بزنی ;).

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=

این بازی در اوایله ساله 2008 به بازار میاد . و PS 3 از کامه مرگ بیرون میاد و دوباره دور دوره سیری کنسول Play Staition میشه
کاسه داغتر از آش شدی ها :). بزار بیاد، چهارتا نقد خوب بگیره، بعد بیا شعار بده و افتاب مهتاب بزن :laughing:.

کاسه داغتر از آش شدی ها :). بزار بیاد، چهارتا نقد خوب بگیره، بعد بیا شعار بده و افتاب مهتاب بزن :laughing:.

برای من و خیلی از طرفدارای بازی که من میشناسمشون MGS4 از همین الان نمره ی10(عالی) رو گرفته.:cool:نمیدونم شما چه پدر کشتگی با این بازی داری که همیشه.........:-"

اون آدم از گروهه مريل همونی که ماسک و عينکه دودی و موی سفيد داره کيه مشکوک ميزنه:confused:

فعلا ناشناس!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or