Wroth Master
کاربر سایت
فکر کنم آخر داستان MTG4 مثل heavenly sword باشه
فعلا که دانته اومد با 360 امید واریم snak هم به را راست هدایت شه
هدف کوجیما از تغییر دوربین بازی چیه؟!:confused:با این کار MGS رو داره میبره زیر سوال.
دیگه MGS4 میشه عین 100 تا بازی SHOOTER دیگه که هر سال میان.یادمه MGS1 به غیر از داستان و گیم پلی یکی از مهمترین فاکتورای موفقیتش دوربینش بود نه تنها MGS1 بلکه سری MGS.
امیدوارم MGS4 خاطره خوب ما رو از MGS خراب نکنه
کوجیما به بازی خودش میگه TACTICAL ESPIONAGE ACTION
ولی متاسفانه اونی که من از دمو فهمیدم ESPIONAGE کم رنگ تر شده!این یکی که دیگه خیلی حیفه
دوربینم که تغییر کرده پس دیگه تاکتیکال معنی نمیده مثل GOW بزن بکش برو جلو مثل اب خوردنم همه رو هدشات کن!
نمیدونم کوجیما خیلی باهوشه حتی از ساکاگوچی بیشتر برای همین میدونم بازم MGS یکی از بهترین های این نسل میشه
دیگه زیاد اهل گیم نیستم ولی اون موقع که دبستان بودم و نمیدونستم بازی به معنای واقعی چیه MGS1 کاری کرد که من 3 بار این بازی رو برم و چون زبانم خوب نبود(انتظار ندارید که بچه دبستانی اندازه IELTS بلد باشه؟!)
از بار 1 به بعد از بزرگترا کمک گرفتم تا کمکم کنن چون با اون بچگیم فهمیده بودم که داستان خیلی عمیقی داره(یادمه یکی از اشنامون که کمکم میکرد تو داستان بازی بهم گفت این بازیت کتابشم هست اگه هست هر چه قدر قیمتشه مهم نیست برام بگیر!!!!)(فکر کنم 5 دبستان بودم و CD دوم رو برای این که کار کنه هر بار با خمیر دندون میشستم!)
کاشکی PS1 رو به خاطر PS2 نفروخته بودم و میتونستم دوباره MGS1 رو بازی کنم
شرمنده نمیدونستم کسی تو ایران تابع ESRB هست.واقعا خوشحال کنندست که همچین ادم هایی هم تو مملکت ما هستن که RATING براشون مهمه.اگه شما متال گیر رو PS1 عین خودم بازی کردی فکر کنم الان حداقل سنتون 27 باشه من که 18 سالمهاصولاً Rating این سری بازی M هست و زیر 17 سال قرار نیست بازی کنن.