کلی داره ولی فکر نکنم بتونی با یه بار همشونو ببینی یا پیدا کنیممنون از جوابتون! میگم من میخوام دوباره بازیو برم جای خاصی تو مپ ها یا >.. نیست که برم حال بده؟! secret و ...؟
اینطوری میگه اصلا به من چه!ـه ؟! مگه میشه ؟ :biggrin1: خب احتمالاً بازی رو که میخواسته دوباره از اول بره New Game رو زده ! نباید میزده ! باید Load میکرده آخرین سیو رو :biggrin1: ! من خودم امتحان کردم ! اونجا که MK.2 رو میبینی میده ...
اول اون عروسک نارنجی رو انقدر می زنی تا بی افته بعد برش می داری.همین کار رو هم با اون یکی عروسکش می کنی.اونboos
که رو کره زمینه رو چجوری باید کشت؟
آقا سروش درست گفتن ولی اولش باید از سرنگی کهNaomi بهت داده استفاده کنی تا مانتیس نتونه کنترلت کنه.....اونboos
که رو کره زمینه رو چجوری باید کشت؟
دوستان برای اولین بازی که میخایی انلاین بازی کنی اپدیت میخاد !
کسی میدونه چند مگ هست !!
دیگه خالی نبند!بازی 60 فریم داره فقط بعضی جاها اونم از قصد فریم به 30 میرسه.فریم اون قسمت هم خداییش خوب کار شده.اصلا متال گیر 4 از نظر گرافیک بازی نیست که بشه بهش گیر داد(مثل overlord)آخره act 1 یه cut scene نشون میده(همونی که snake , ocelot رو میبینه), وسط این cut scene یهو frame rate افت پیدا میکنه. میخواستم بدونم این مشکل واسه چیه؟ اصلا شما به این موضوع برخوردید؟
خط پایینی با سرنگ پر میشهشرمنده من تازه کارم یه سوال ساده دارم.اون قسمت که جون اسنک(بالا سمت چپ) رو نشون میده یکیش بزرگ و یک تکه هست که وقتی غذا میخورم پر میشه ولی اونی که زیرش هست و چند تکه هست رو نمیدونم چی بخورم که پر بشه البته یه جعبه هست ولی بیشتر قسمت بالا رو پر میکنه و اینکه این دو تا فرقشون چیه؟
اگه بالا رفت یه جا بخواب خوب میشهخوب ما هم بالاخره PS3 خریدیم
داخل بازی اون stress level من هی میره بالا هیچ پایین نمیاد کم کم داره رو اعصابم را میره چجوری میشه اوردش پایین
دیگه خالی نبند!بازی 60 فریم داره فقط بعضی جاها اونم از قصد فریم به 30 میرسه.فریم اون قسمت هم خداییش خوب کار شده.اصلا متال گیر 4 از نظر گرافیک بازی نیست که بشه بهش گیر داد(مثل overlord)
به! تازه فهميدي؟یه نکته جالب تو اینترنت پیدا کردم یادم نمیاد تو تاپیک دیده باشمش. تو act 4 اونجا که از دفتر اتاکان میایم بیرون یه گیکو تو راه رو داره قدم میزنه اگه با MK.II بری همونجایی که تو متال گیر 1 منفجر کردی تا برق قطع بشه و اونو فعال کنی، گیکو رو برق میگیره.