Metal Gear Solid 4: Guns of The Patriots

سلام بچه ها من بازی رو دارم با بیگ باس هارد میرم اونجایی که رزیسننس ها میان دیگه از اون راه قبلی نمیرن و از کنار رو دخونه مبرن.میخواسم ببینم قضیه چه بیده؟

چرا این بازی انقدر کوتاه بود یجا خوندم یکی از بچه ها 25 ساعته تمومش کرده بود بعد من حتی رو big boss hard هشت ساعت بیشتر طول نکشید
احیانا اون دفعه ای که هشت ساعته تمومش کردید بار شونصدمی نبوده که داشتید بازی رو می رفتید ؟! خوب یکم فکر کنید بعد پست بزنید دیگه !

کسی هست که بدونه داستان کامل metal gear از کجا میشه گیر آورد؟؟؟
اگه فارسی باشه بهتره.

مرسی....
می تونم به جرات بگم این بار هشتصدمی هست که یه نفر همچین چیزی می خواد... : -"

EDIT :
طبق اطلاعاتی که هم اکنون به دست من رسید باید تصحیح کنم که این هفتصد و هفتاد و چهارمین باری بود که درخواست داستان کامل MG به فارسی سلیس شده است :d

آخرین ویرایش:
کسی هست که بدونه داستان کامل metal gear از کجا میشه گیر آورد؟؟؟
اگه فارسی باشه بهتره.

مرسی....
آخرين شماره مجله "بازي‌رايانه" كه اومده داستان بازي را به طور كامل دربردارد.

:laughing::cheesygri:laughing::cheesygriاقا خیلی ممنون
slash جان خواهشا این امضات رو کوچیک تر کن.البته شاید مدیر محترم سایت ببینه تخلف واست رد کنه .اما تا قبل از اینا یه کوچولو کوچیکش کن.

یعنی اگه mgs 5 بیاد که من یکی غش میکنم.کوجیما دوست داریم.راستی این سری 3 و 4 خیلی معرکه بود.:love:

سلام بچه ها من بازی رو دارم با بیگ باس هارد میرم اونجایی که رزیسننس ها میان دیگه از اون راه قبلی نمیرن و از کنار رو دخونه مبرن.میخواسم ببینم قضیه چه بیده؟
جواب منو کسی نمیده؟ای داد .ای هوار:((.
آیا میدانید در سیگار بیش از 4000 نوع سم وجود دارد؟

منو مسخره نکنید:biggrin1:
میدونم گیمرهای خیلیییییییی بهتر از من تو این سایت هست ولی اولهای بازی قسمتی که برای اولین بار قابلیت لباس اسنیک نمایش داده میشه و گکوها دنبال اسنیک همه جارو میگردن اسنیک سیگار از دستش میافته
یکی از گکوها اون سیگار میگیره و همراه خودش میبره.............
نظر شما در مورد اون قسمت چیه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

منو مسخره نکنید:biggrin1:
میدونم گیمرهای خیلیییییییی بهتر از من تو این سایت هست ولی اولهای بازی قسمتی که برای اولین بار قابلیت لباس اسنیک نمایش داده میشه و گکوها دنبال اسنیک همه جارو میگردن اسنیک سیگار از دستش میافته
یکی از گکوها اون سیگار میگیره و همراه خودش میبره.............
نظر شما در مورد اون قسمت چیه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
کلا هر جایی که در بازی مخصوصا وسط Cut Scence ها که اسنیک شروع به سیگار کشیدن میکنه کنارش روی دیوار زده شده No Smoking ! و در این بازی هم خواستن بگن که سیگار جیزه ! :biggrin1:

کلا هر جایی که در بازی مخصوصا وسط Cut Scence ها که اسنیک شروع به سیگار کشیدن میکنه کنارش روی دیوار زده شده No Smoking ! و در این بازی هم خواستن بگن که سیگار جیزه ! :biggrin1:

اگه سیگار بده ، پس جرا ملت تو این بازی همه مشغول سیگار کشیدنن ؟ ( حتی میمونه هم سیگار میکشه ؟ )
جریان بازی شده مثل پاکت سیگار که روش نوشته " سیگار عامل اصلی سرطان و بیماری های تنفسی است "

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or