میشه بگید من کجا باید مشکلات این بازی رو بگم؟پست های اضافی پاک شد ، آقای dj_aligator عقاید و نظرات زیباتون رو در مورد MGS 4 اینجا ارائه ندید .
چیزهایی که شما نوشتی به هرچیزی شبیه هست به جز مشکلات. MGS از Splinter Cell تقلید کرده !!! lolمیشه بگید من کجا باید مشکلات این بازی رو بگم؟
شاید ممنوعه از این بازی انتقاد کنیم؟
اگه اجازه انتقاد نداریم بگین که دفعه بعد ازش تعریف کنم که پستهام پاک نشه:biggrin1:
در مورد امتیازها باید بگم اونها هم ادمن و ار ان ادمها یکی از یک بازی خوشش میاد 10 میده یکی بدش میاد 1 میده..وحی منزل که نیست.چیزهایی که شما نوشتی به هرچیزی شبیه هست به جز مشکلات. MGS از Splinter Cell تقلید کرده !!! lol
دقیقآ مثل این هست که بگیم God Of War اومده از Heavenly Sword تقلید کرده !
یا از اون طرف گفتی شماره 3 افتضاح بود !!! شماره 4 برای PS3 ناامید کننده بود ! ( احتمالآ کل مجلات و سایتها از شدت ناامیدی این امتیازها رو دادن )
در آخر هم گفتی این بازی یک بازی معمولی بود ! lol
==========
یه چیزی هست به نام عقیده و نظر , این عقیده و نظر تا جایی میتونه کاربرد داشته باشه که واقعیتها رو خراب نکنه. مثلآ من بگم فلان غذا خوشمزه هست نظر منه و کاریش نمیشه کرد , ولی وقتی بگم ارزش غذایی سوسک پخته بیشتر از میگو هست , این میشه خراب کردن واقعیت و ربطی به عقیده نداره.
میشه بگید من کجا باید مشکلات این بازی رو بگم؟
شاید ممنوعه از این بازی انتقاد کنیم؟
اگه اجازه انتقاد نداریم بگین که دفعه بعد ازش تعریف کنم که پستهام پاک نشه:biggrin1:
گرافیک...gears of war
گیم پلی...halo3
داستان...metal gear solid4
موسیقی..haloooooooooooooooo3
فقط haloooooooooo3
دوستان عکسهای بازی رو از کجا میتونم دانلود کنم؟