Metal Gear Solid 4: Guns of The Patriots

به! تازه فهميدي؟
راه اصلي از بين بردن اون gekko همينه!
خود otacon هم بهت ميگه.حالا اگر تو براي كشتن اون gekko از اسلحه استفاده كردي ميشه گفت كه تيراتو هدر دادي!:laughing:
نه دوست عزیز من اون گیکو رو نکشتم بلکه بدون این که منو ببینه ردش کردم. البته اگه منم مثل شما بودم تا یه تقی به توقی میخوره با اتاکان تماس بگیرم و راه حل رو خودم پیدا نکنم منم خیلی وقت پیش میفهمبدم. "حالا اگه برای کشتن اون گیکو با اتاکان تماس گرفتی میشه گفت وقتتو هدر دادی!:laughing:(شوخی) ." حتی اونجایی که با ومپ مبارزه میکردم هم خودم فهمیدم که باید از سرنگ استفاده کرد. بعدشم فهمیدم که اگه با اتاکان تماس بگیریم هم راهنماییمون میکنه.. البته برای کشتن Screaming mantis از اتاکان کمک گرفتم.

آخرین ویرایش:
نه دوست عزیز من اون گیکو رو نکشتم بلکه بدون این که منو ببینه ردش کردم. البته اگه منم مثل شما بودم تا یه تقی به توقی میخوره با اتاکان تماس بگیرم و راه حل رو خودم پیدا نکنم منم خیلی وقت پیش میفهمبدم. "حالا اگه برای کشتن اون گیکو با اتاکان تماس گرفتی میشه گفت وقتتو هدر دادی!:laughing:(شوخی) ." حتی اونجایی که با ومپ مبارزه میکردم هم خودم فهمیدم که باید از سرنگ استفاده کرد. بعدشم فهمیدم که اگه با اتاکان تماس بگیریم هم راهنماییمون میکنه.. البته برای کشتن Screaming mantis از اتاکان کمک گرفتم.
آفرین به شما که همشو خودت فهمیدی ! :)
اصولا در موقعیتهای مختلف چه کشتن Boss ها یا هر منطقه جدیدی که واردشون میشیم اگر با Otacon ارتباط برقرار کنیم دیالوگها و حرفهای جالبی میشه شنید و کسانی که میخوان هیچ کدوم از این حرفها رو از دست ندن و بازی رو حیف و میل نکنند حتما همیشه باید با اتاکان در تماس باشند تا هر چه بیشتر از این شاهکار لذت ببرند

کی گفت همشو خودم فهمیدم؟؟؟!!! چرا حرف تو دهن مردم میزاری؟؟؟؟؟؟:)
البته حرف شما رو رد نمیکنم چون تا حدودی درسته تماس با اتاکان خوبه ولی من دوست داشتم خودم بازی رو رد کنم اگه اتاکان بهم میگفت چجوری ومپ رو بکشم لذتش برام از بین میرفت همونطوری که کشتن screaming mantis لذتشو برام از دست داد.اتفاقا برای این که حیف و میل نشه باید خودت بتونی رد کنی.

اگه قرار بود غیر از این باشه امتیار های خاصی برای افرادی که بازیرو زیر 5 ساعت و... تموم میکنند قرار نمیدادند.

البته بهتره که یک یا چند بار هم کامل بازی کنی تا از داستان هم لذت ببری. ولی من دفعه اول ،میخواستم این شاهکاررو بازی کنم (وتا جایی که میشه خودم قواعدشو پیدا کنم.)و در دفعات بعد از این جزعیاتش (مثل تماس گرفتن با اتاکان به محض این که یه اتفاقی افتاد) استفاده کنم بالا خره هرکس سلیقه ای داره و من اینجوری بشتر حال میکردم(میکنم).

حالا که این بحث پیش اومد یه سوال خارج از بحث ولی مربوط یادم اومد:
تو act 3 اونجایی که سوار موتوریم چی کار کنیم که نمیریم بدون اینکه کسیو بکشیم؟. من به یه زوری رد کردم ولی میخوام بدونم راه راحت تری هست یا نه(رو قسمت سخت بازی)؟ از stun هم استفاده میکنم ولی بازم میکشنم.

آخرین ویرایش:
گفته شده که MGS5 در حال ساخت هست و یک Prequal هم هست.درسته؟
!!? WTH
در اینکه MGS5 ساخته میشه اصلا شکی نیست, ولی Prequel بودنش معلوم نیست.تنها چیزی که میشه قبل از 1964 بهش پرداخت وایزمنز کامیتی (اعضای اولیه فیلاسفرز) هست که من بعید می دونم کوجیما همچین کاری بکنه.

توش شکی نسیت؟!!!! کوجیما تو همه مصاحبه ها گفته mgs تموم شده! دیگه mgs5 وجود نداره! شما میگی شکی نیست؟!! احیانا با کوجیما در تماسی؟ برو گیمتریلرز مصاحبه هاشو ببین میخواد سری دیگه ای بزنه.

METAL GEAR SOLID تمام شد.

توش شکی نسیت؟!!!! کوجیما تو همه مصاحبه ها گفته mgs تموم شده! دیگه mgs5 وجود نداره! شما میگی شکی نیست؟!! احیانا با کوجیما در تماسی؟ برو گیمتریلرز مصاحبه هاشو ببین میخواد سری دیگه ای بزنه.

METAL GEAR SOLID تمام شد.
جهت اطلاعتون باید بگم که کوجیما از MGS2 همین حرف رو زده ...

!!? WTH
در اینکه MGS5 ساخته میشه اصلا شکی نیست, ولی Prequel بودنش معلوم نیست.تنها چیزی که میشه قبل از 1964 بهش پرداخت وایزمنز کامیتی (اعضای اولیه فیلاسفرز) هست که من بعید می دونم کوجیما همچین کاری بکنه.

البته منم شک دارم که این کار بشه بهزاد ! چون خیلی خوب پایان یافت این سری ... حالا به قول سیاوش شاید کلاً بازی با یک داستان و یک سری کارکتر دیگه عرضه شه ولی اینکه بره به دوران بعد از جنگ جهانی ... ؟!

البته منم شک دارم که این کار بشه بهزاد ! چون خیلی خوب پایان یافت این سری ... حالا به قول سیاوش شاید کلاً بازی با یک داستان و یک سری کارکتر دیگه عرضه شه ولی اینکه بره به دوران بعد از جنگ جهانی ... ؟!
منم با این نظریه که تا حدودی concept بازی و شخصیت ها عوض بشن موافقم. ولی این کار courage بالایی می خواد که خوشبختانه کوجیما اونو به وفور داره ! (البته معلوم نیست که کی کوجیما از خر شیطون میاد پایین و فکر IP جدید رو از سرش بیرون می کنه ولی مطمئنا, بالاخره میاد پایین :d )

جناب Mahdi-PS3 شما اگه به قسمت فوقانی بدن جایی که Brain نام داره رجوع کنی حتما نتایج بهتری به دست میاری !!!! بعد خوشحال می شم اون قسمت که میگه "MGS تمام شد" رو بهم بگی تو کدوم مصاحبه هست.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or