GameMasterr
کاربر سایت
دست همتون درد نکنه دمتون گرم رد کردم رفت الان act5 هستم خدایی ته دمو بود گریم در اومد.راستی این غول 5 مثل غولای دیگه با اسلحه میمیره یا مثل ومپه؟
با RPG 7 , Jevelin از اين چيزا نميشه Screaming Manits كشت. اول بايد اون Syringe كه Naomi به Snake داده رو به خودش = Snake تزريق كني.بعدش به عروسك سمت راست Screaming Manits شليك ميكني كه روي زمين مي افته , اونو بر ميداري بعد عروسك كه گرفتي تو قسمت Wepon وارد ميكني و Equip ميكني و مثل اسلحه به طرف Screaming Manits ميگيرش و...........:biggrin1:چرا بهش rpg میزنم game over میشم؟اسلحه ای هست که راحت کشتش؟ بعد کسیم تا حالا شده تو این مرحله به این مشکل بخوره که وسط بازی یهو تصویر قطع میشه مینویسه HIDEO2؟
نه نمي خواد:biggrin1:راستی باید اینایی که تسخیرشون میکنه مثل مریلو آزاد کنم بعد بکشمش؟
براي همه همينطوري هست.بعد کسیم تا حالا شده تو این مرحله به این مشکل بخوره که وسط بازی یهو تصویر قطع میشه مینویسه HIDEO2؟
بعد کسیم تا حالا شده تو این مرحله به این مشکل بخوره که وسط بازی یهو تصویر قطع میشه مینویسه HIDEO2؟
باید فرار کنی بری اون جایی که توی نقشه علامت زده شده.سلام
من متالگیر امروز گرفتم حقیقتش همون مرحله اول گیر گردم الان اسلحه نداره وفقط با چاقو چند تا قول
چکار باید بکنم.
بالا سمت راست یه نقشه مانند هست، ( رادار بهتره بگیم ) اونجا یک ضربدر قرمز رنگ میبینی، باید بری به اون سمت...نقشه چطور بیارم؟