Multi Platform Metal Gear Solid Δ Snake Eater

سازنده
Konami
ناشر
Konami
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

top_logo.png

Developer: KDE, Virtuos
Publisher: Konami
Genre: Tactical Espionage Action
Platforms: PlayStation 5 / Xbox Series X|S / Microsoft Windows
Release Date: 2024

Xbox - Xbox Tokyo Game Show 2024 Broadcast [RKNhGrXYiHg - 1066x600 - 46m40s].jpg

پس از مدت‌ها انتظار در نهایت بازسازی یکی از تحسین شده‌ترین عناوین نسل شش توسط کونامی معرفی شد؛ این بار با پسوند دلتا که به معنای تولدی دوباره برای این سری محسوب می‌شود.
بازی توسط استدیو داخلی کونامی به همراه استدیو سنگاپوری Virtuos به عنوان استدیو پشتیبان در دست ساخت قرار دارد.

ss_02.jpg ss_09.jpg

یوجی کارکادو کارگردان خلاق The Phantom Pain به عنوان کارگردان این عنوان معرفی شده است و بر پروسه ساخت بازی نظارت دارد.
David Hyter به عنوان صداگذار اسنیک باز‌می‌گردد؛ نقشی که Kiefer Sutherland در Ground Zero و The Phantom Pain عهده‌دار آن بود.

ss_12.jpg ss_17.jpg

زخم‌هایی که اسنیک در طول بازی برمی‌دارد به صورت دائم بر روی بدن او باقی خواهد ماند.
این دائمی بودن اثرات دنیای اطراف بر روی اسنیک برای لباس وی نیز صدق می‌کند، برگ درختان، گل و لای باتلاق‌ها و جای گلوله اثری دائمی بر روی پوشش وی خواهد داشت.

ss_mt_01.jpg ss_mt_02.jpg

دوربین سوم شخص بازی حالتی شبیه فانتوم پین دارد. سازندگان همچنین برای بازیکنان قدیمی دوربین Legacy Style را در نظر گرفته‌اند. آن‌ها پا را از این هم فراتر گذاشته و فیلتر رنگی متعلق به عنوان اصلی را هم برای این اثر بازسازی کرده‌اند که بازیکنان به راحتی می‌توانند در بخش تنظیمات آن را تغییر دهند.
کونامی تأیید کرده است هیدئو کوجیما (خالق سری متال گیر) و یوجی شینکاوا (کانسپ آرتیست سری) هیچ نقشی در ساخت این بازسازی ندارند، با این حال سازندگان تمام تلاش خود را برای وفادار ماندن به عنوان اصلی به کار خواهند گرفت.

ss_mt_04.jpg ss_mt_03.jpg

آخرین ویرایش:
بازی اصلی راه رفتنش سنگین بود؟ :D
نه, منظورم اینه که از ریمیک سنگین تر و طبیعی تر بود :D.

شیرجه نسخه اصلی کجا و شیرجه ریمیک کجا, بازی 20 سال پیش انیمیشن و فیزیک منطقی تری داره
حقیقتا اسنیک با اون همه بار و بندیل یه وزنی داره, ولی توی ریمیک شیرجه میزنه و در چیپ ترین حالت ممکن سیخ می ایسته!

رفتارش صرفا جاسوسانه یا کمی متفاوت تر نیست صرفا
به خصوص تو V. یکی از نقص های اصلی روند سری هست به نظرم.
کوجیما نیاز داشت همچین کاراکتری داشته باشه، و کلا تغییرش داد
تو V که شده یه شخصیت اخلاق مدار تر از میلر، با صدای مونوتون مطلع از همه چیز، بدون هیچ رفتار بولد یا آسلات-طوری
آسلات در هیچ قسمتی به قسمت قبل شباهت نداره و mgs5 هم جدا نیست.
رفتار آسلات در 5 و عوض شدن لهجش به لهجه تگزاسی بخاطر نقش و وظیفش توی داستان و نشانگر اینه که میخواد از دیگران تقلید کنه و در واقع کاری که با خودش و ونوم کرده پیش درآمدی برای گول زدن خودش در 2 دو 4.

و البته زمانه هم هست که داره تغییر میکنه و آسلات مجبوره برای نباختن بازی, سیاست های خودش رو مثل قسمت های دیگه تغییر بده.
در 3 هدفش گرفتن میراث برای احیای فلاسفه بود, توی portable ops که تا حدودی کنون هست هدفش از بین بردن فلاسفه و ایجاد patriots بود, توی 5 و 1 و 2 و 4 هدفش کمک به بیگ باس بخاطر وفاداری ای که بهش داشت بعد از جدایی بیگ باس از patriots بود.

ببینید مشخصه که هر لحظه اهداف و ارزش هاش تغییر میکنه و چه بسا که داستان 3 هم درباره همینه, بشخصه با داستانی که 5 داشت انتظاری نداشتم که آسلات کار عجیبی انجام بده
و اگه دقت کنید هم در صحنه های آروم 1 هم کار خاصی انجام نمیداد.

آخرین ویرایش:
دموی جدید TGS

الان که اینو دیدم میبینم من این جنگل با تمام سوراخ سنبه‌هاش رو از پارک نزدیک خونمون بهتر بلدم :D
چه حالی بده بعد مدتها.
کاش 2025 پک دوم ریمسترها هم بیاد و پشت به پشت دوباره 4 رو هم بتونیم بریم.

الان که اینو دیدم میبینم من این جنگل با تمام سوراخ سنبه‌هاش رو از پارک نزدیک خونمون بهتر بلدم :D
چه حالی بده بعد مدتها.

دقيقا منم بدجورى هوس نسخه ٤ كردم.

خدایی یه وقت کمرشون نشکنه با ریمستر این بازیهای قدیمی:دی مخصوصا اون دو بعدیها:دی
یه چند دقیقه فکر کنید اگه این شرکت حرکت نرمال داشت الان چند تا بازی اسمی زنده بودن؟ ریمستر به چه درد میخوره دقیقا اونم ریمستر بازی قدیمی؟ فوقش تجدید خاطره برای پلیرهای قدیمی و یه سری ریترو بازها. درمورد ریمیکها هم من نمرات همین سایلنت هیل2 که زودتر داره میاد اومد صحبت میکنم.
بعضی چیزها بهتره نوستالوژی بمونن وقتی راه ادامه دادن ندارن...
بعد چطوریه اونا از اواخر نسل هفت/اوایل نسل هشت با ما قهر بودن الان ما نباشیم؟
چه حکمتیه از بازیهای غربی کلی ریمیک و ریمستر میاد
بعد بازی شرقی ۹۰درصدش کلا زیر خروارها خاک مدفون میشه.
حاجی بالاخره ریمستر/ریمیک خوبه یا بده؟؟
تکلیف خودت با خودت را اول مشخص کن بعد بیا ببینیم حرف حسابت چیه اخه :D

دوستان انواع گیم پلی از دموی TGS لیک شده حتما نگاه کنید.
یذره دیدم نسبت به انیمیشن ها مثبت تر شد ولی هنوزم میگم که dive roll افتضاح.
واقعا بعد از این همه سال نمیتونن یه همچین چیزی رو درست بسازن؟

الان که اینو دیدم میبینم من این جنگل با تمام سوراخ سنبه‌هاش رو از پارک نزدیک خونمون بهتر بلدم
چه حالی بده بعد مدتها.

دقیقا
:((

چقدر رو ps2 اینو بازی میکردم با اینکه هیچی از داستانش نمیفهمیدم
انقدر میرفتم تا چشام سرخ میشد , هر دفعه نگران بودم که یه وقت thermal goggle رو جا بزارم و fear پدرم رو در بیاره
فقط حیف که آنریل رو Iris xe جواب نمیده, اگه پورتشم خوب نباشه کلکم کندست باید یکاریش کنم :D.

4 رو هیچوقت فرصت بازی کردنش گیرم نی اومد, ولی اون موقع که اومده بود از نزدیک میدیم و پرام میریخت
همه میگن داستان 3 از همه بهتره ولی من بعد از اینکه 4 رو خوندم بنظرم داستان 2 و 4 اهمیتش از کل سری بیشتره.

درسته این برا نسل شش هست
ولی یاد این افتادم
View attachment 351859
آقا بیخیال بدبختا فیلتر نسخه اورجینالم گذاشتن دیگه .
من خودم همیشه میگفتم حذف فیلتر و رنگ خاص mgs مشکل بزرگی ایجاد میکنه و بنظرم یکی از نقاط ضعف فنتوم پین هم همین بود
حالا همین که اهمیت دادن و آپشن فیلتر اصلی رو گذاشتن چیز خوبیه.

دقت که میکنم میبینم اسلحه و پوتین واقعا با کیفیته
45 huh؟ :-"
کیفیت اسلحه خیلی مهمه, خود اسنیک اسلحه رو به ایوا ترجیح میداده :D.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or