asheghe-bazi
کاربر سایت
بستگی به سلیقت داره.بازیش خوبه انصافا اما نظرات متفاوت هستدوستان لطفا یک نفر به من بگه ارزششو داره برم بازی رو بگیرم یا نه ؟!؟!؟!؟!
مثل اینکه میگن بازی افتضاحه آره ؟!؟!؟!؟!؟!
نه مشكلي نداره من خودم دان كردم و 97% رايت كردم و الان هم دارم بازيش ميكنم و تا حالا كه حدود 8 ساعت بازي كردم ارروري نديدمکسی تست کرده بگه باید حتما burner max باشه >؟>اگه 97 % باشه گیر نمیکنه
بدون ديسك دو اصلا ارزش بازي نداره.گرافیک بازی بدون دیسک 1 چطوری هست؟اگر خوبه که الکی دیسک خراب نکنم
آقا یه سوال.بازی مثل Medal Of Honor warfighter که دیسک 1 همراهش پک HD داره چه طوری باید تو دستگاه jtag شده استفاده کرد؟
یکی بیاد قشنگ توضیح بده ما بفهمیم
ببخشید اگه اینجا سوال کردم
هر چی تو بخش jtag گشتم چیزی پیدا نکردم
اتفاقا DVD 2 اصلیه و سینگل هست و DVD 1 مولتی و HD Texture.سلام
این cd 2 لازمه بر و بچ یا مثه اویل 6 نمی خواد و اسه آنلاین و این شعراست ؟
:-oیعنی واقعا منظور من رو متوجه نشدی دوست عزیز؟!یا داری شوخی میکنی؟!عوض شدن داستان بازی؟؟؟!!!نتیجشون بازکردن دره؟؟؟!!!~x(پس میخواستن با باز کردن در به روش های مختلف داستان براتون عوض بشه؟خوب معلومه نتیجه ی همشون باز شدن دره
حرفت درسته ولی خودت جواب خودت رو دادی دیگه فقط از جنبه سینمایی جذابتر و متنوع تر میکنه بازی رو همین و هیچ نکته بدی هم نیست که چرا چند روش برای باز کردن هست:-oیعنی واقعا منظور من رو متوجه نشدی دوست عزیز؟!یا داری شوخی میکنی؟!عوض شدن داستان بازی؟؟؟!!!نتیجشون بازکردن دره؟؟؟!!!~x(
دوست گرامی منظور بنده اینه که کاربرد هیچکدومشون نسبت به دیگری ارجعیت نداره و فقط جنبه سینمایی داره .برات مثال میزنم تا بهتر متوجه بشی.مثلا شاتگان و اسنایپر هر دوشون ادم میکشن ولی شاتگان برای فواصل نزدیک بهتره و اسنایپر برای فواصل دور کاربردیتره.دیگه نمیتونم از این ساده تر منظورم رو منتقل کنم!
یعنی به عبارتی شما چه با پا در رو باز کنی و چه با شاتگان یا میله باز کنی عکس العمل کسانی که توی اتاقن هیچ تغییری نمیکنه!پس چه فرقی میکنه که شما از کدوم روش استفاده کنی؟!
درسته که از نظر سینمایی زیباست ولی بخاطر نبود تفاوت در نتیجشون بعد یکی دوساعت برای بازیباز تکراری میشه و هیچ فرقی براش نداره از کدوم روش استفاده کنه (حرف من اینه)حرفت درسته ولی خودت جواب خودت رو دادی دیگه فقط از جنبه سینمایی جذابتر و متنوع تر میکنه بازی رو همین و هیچ نکته بدی هم نیست که چرا چند روش برای باز کردن هست
درسته که از نظر سینمایی زیباست ولی بخاطر نبود تفاوت در نتیجشون بعد یکی دوساعت برای بازیباز تکراری میشه و هیچ فرقی براش نداره از کدوم روش استفاده کنه (حرف من اینه)