Medal of Honor: Warfighter | Xbox 360

خدایی بازی خوبیه پیشنهاد میکنم بگیریدیش البته اگه هارد داشته باشید عالیه و البته از بتل خیلی بهتر شده;)اما هرکی بتونه انلاینشو بازی کنه عالیه:dراستی اینم پوینت میخواد؟:-s

کسی تست کرده بگه باید حتما burner max باشه >؟>اگه 97 % باشه گیر نمیکنه
نه مشكلي نداره من خودم دان كردم و 97% رايت كردم و الان هم دارم بازيش ميكنم و تا حالا كه حدود 8 ساعت بازي كردم ارروري نديدم

---------- نوشته در 10:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:32 PM ارسال شده بود ----------

گرافیک بازی بدون دیسک 1 چطوری هست؟اگر خوبه که الکی دیسک خراب نکنم
بدون ديسك دو اصلا ارزش بازي نداره.
البته اگه گرافيك خوب برات مهم نيست مشكلي نداره

آقا یه سوال.بازی مثل Medal Of Honor warfighter که دیسک 1 همراهش پک HD داره چه طوری باید تو دستگاه jtag شده استفاده کرد؟
یکی بیاد قشنگ توضیح بده ما بفهمیم
ببخشید اگه اینجا سوال کردم
هر چی تو بخش jtag گشتم چیزی پیدا نکردم

آقا یه سوال.بازی مثل Medal Of Honor warfighter که دیسک 1 همراهش پک HD داره چه طوری باید تو دستگاه jtag شده استفاده کرد؟
یکی بیاد قشنگ توضیح بده ما بفهمیم
ببخشید اگه اینجا سوال کردم
هر چی تو بخش jtag گشتم چیزی پیدا نکردم

مانند بقیه بازیها اجراش کن.دیسک 1 پک رو نصب می کنی بعد دیسک دوم دستگات هارد داره بریز روی هارد نه از همون دیسک اجرا کن فرقی نداره

دوستان چون خودم کلا با مولتی پلیر کال او دیوتی حال نمی کنم و الان حدود ۳ سالی هست که دارم بازی های ea رو مولتی میزنم خر کی خواست بگه واسش بخرم آنلاین پس
هر کی خواست پخ بده
( این که دیگه خلاف قوانین سایت نیست ، هست؟)
یا علی

یعنی تاپیک این بازی رو داغون کردید رفت :|
بعضی از دوستان حداقل زحمت نمیدن به خودشون 2 3 صفحه ی اخیرو بخونن شاید جواب سوالشونو بگیرن
از وقتی بازی اومده فکر کنم کلا 3 4 تا پست درمورد خود بازی بوده

تا اینجا که به شدت با بازی حال کردم و خوب بوده.
گرافیک، صداگذاری، تنوع مراحل.
اچیومنت هم که مثله هلو میده، راضیم ازش. :دی
سلام
این cd 2 لازمه بر و بچ یا مثه اویل 6 نمی خواد و اسه آنلاین و این شعراست ؟
اتفاقا DVD 2 اصلیه و سینگل هست و DVD 1 مولتی و HD Texture.

پس میخواستن با باز کردن در به روش های مختلف داستان براتون عوض بشه؟خوب معلومه نتیجه ی همشون باز شدن دره
:-oیعنی واقعا منظور من رو متوجه نشدی دوست عزیز؟!یا داری شوخی میکنی؟!عوض شدن داستان بازی؟؟؟!!!نتیجشون بازکردن دره؟؟؟!!!~x(
دوست گرامی منظور بنده اینه که کاربرد هیچکدومشون نسبت به دیگری ارجعیت نداره و فقط جنبه سینمایی داره .برات مثال میزنم تا بهتر متوجه بشی.مثلا شاتگان و اسنایپر هر دوشون ادم میکشن ولی شاتگان برای فواصل نزدیک بهتره و اسنایپر برای فواصل دور کاربردیتره.دیگه نمیتونم از این ساده تر منظورم رو منتقل کنم!:|
یعنی به عبارتی شما چه با پا در رو باز کنی و چه با شاتگان یا میله باز کنی عکس العمل کسانی که توی اتاقن هیچ تغییری نمیکنه!پس چه فرقی میکنه که شما از کدوم روش استفاده کنی؟!

:-oیعنی واقعا منظور من رو متوجه نشدی دوست عزیز؟!یا داری شوخی میکنی؟!عوض شدن داستان بازی؟؟؟!!!نتیجشون بازکردن دره؟؟؟!!!~x(
دوست گرامی منظور بنده اینه که کاربرد هیچکدومشون نسبت به دیگری ارجعیت نداره و فقط جنبه سینمایی داره .برات مثال میزنم تا بهتر متوجه بشی.مثلا شاتگان و اسنایپر هر دوشون ادم میکشن ولی شاتگان برای فواصل نزدیک بهتره و اسنایپر برای فواصل دور کاربردیتره.دیگه نمیتونم از این ساده تر منظورم رو منتقل کنم!:|
یعنی به عبارتی شما چه با پا در رو باز کنی و چه با شاتگان یا میله باز کنی عکس العمل کسانی که توی اتاقن هیچ تغییری نمیکنه!پس چه فرقی میکنه که شما از کدوم روش استفاده کنی؟!
حرفت درسته ولی خودت جواب خودت رو دادی دیگه فقط از جنبه سینمایی جذابتر و متنوع تر میکنه بازی رو همین و هیچ نکته بدی هم نیست که چرا چند روش برای باز کردن هست

حرفت درسته ولی خودت جواب خودت رو دادی دیگه فقط از جنبه سینمایی جذابتر و متنوع تر میکنه بازی رو همین و هیچ نکته بدی هم نیست که چرا چند روش برای باز کردن هست
درسته که از نظر سینمایی زیباست ولی بخاطر نبود تفاوت در نتیجشون بعد یکی دوساعت برای بازیباز تکراری میشه و هیچ فرقی براش نداره از کدوم روش استفاده کنه (حرف من اینه)

درسته که از نظر سینمایی زیباست ولی بخاطر نبود تفاوت در نتیجشون بعد یکی دوساعت برای بازیباز تکراری میشه و هیچ فرقی براش نداره از کدوم روش استفاده کنه (حرف من اینه)

خب باز بهتر از اینه که از همون اول با یه روش تکراری بشه که

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or